صفحه 159 از 397 نخستنخست ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169209259 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,581 تا 1,590 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Member
    رشته و دانشگاه
    Dentistry

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    میشه کتاب هایی رو که می خوایم بگیم از ایران خانواده خورد خورد برامون پست کنن... میشه هم اگه حوصله داشته باشید با یه گوشی با دوربین فوکس بالا کتابا رو اسکن کرد... من ده تا کتابم رو یه روز نشستم اینجوری اسکن کردم.. چند کیلو بارم کمتر شد... درسته هیچی مثل خود کتاب کاغذی نمیشه ولی کتابهای دانشجویی اکثرا کتاب های مرجع هستن و لزومی نیست همشون بخونی... گاهی ممکنه یه صفحه رو نیزا داشته باشی و بخوای سریع دسترسی داشته باشی... به هر حال به نظرم با مبایل فوکس بالا هم میشه عکس گرفت از کتابها... نیازی به اسکنر و دنگ و فنگ نیست...
    قبل از تصمیم در مورد پست کردن کتاب حتما از اداره پست استعلام کنید. تا پنج ماه پیش که کتاب اجازه پست نداشت

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

اولا: من ویندوزم تو خونه کرک شده اس. حلوی آپ دیت رو بگیرین, مشکلی نیس.
    دوما: انقدر الکی نترسین بابا, به کتاب و جزوه گیر نمیدن. چرا انقدر بزرگ میکنین این داستان رو من نمیفهمم!
    سوما: دانشگاهها معمولا خودشون مجانی آنتی ویروس میدن. دانشگاه آلبرتا که میده. دانلود میکنی تو خونه هم استفاده میکنی. صد بار هم میتونی دانلود کنی. به جز اون سرویسهای اینترنت هم مجانی اش رو میدن. مثل Shaw. وقتی واسه خونه اینترنت گرفتین, تو صفحه اش میتونین آنتی ویروس دانلود کنین. مجانی, صد دفعه هم میتونین دانلود کنین.

بابا, کانادا, مهد پیشرفت و تکنولوژی نیست! فکر نگنین دارین پا میذارین تو جایی که نفس بکشین پیداتون میکنن. نمیگم کار خلاف بکنین ها, ولی میگم یه کتاب کپی شده یا 4 تا سی دی نرم افزار کرک شده, مشکلی پیش نمیاره. انقدر قضیه رو بزرگ نکنین.
    Mess with the best, Die like the rest..

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    اولا: من ویندوزم تو خونه کرک شده اس. حلوی آپ دیت رو بگیرین, مشکلی نیس.
    دوما: انقدر الکی نترسین بابا, به کتاب و جزوه گیر نمیدن. چرا انقدر بزرگ میکنین این داستان رو من نمیفهمم!
    سوما: دانشگاهها معمولا خودشون مجانی آنتی ویروس میدن. دانشگاه آلبرتا که میده. دانلود میکنی تو خونه هم استفاده میکنی. صد بار هم میتونی دانلود کنی. به جز اون سرویسهای اینترنت هم مجانی اش رو میدن. مثل Shaw. وقتی واسه خونه اینترنت گرفتین, تو صفحه اش میتونین آنتی ویروس دانلود کنین. مجانی, صد دفعه هم میتونین دانلود کنین.

بابا, کانادا, مهد پیشرفت و تکنولوژی نیست! فکر نگنین دارین پا میذارین تو جایی که نفس بکشین پیداتون میکنن. نمیگم کار خلاف بکنین ها, ولی میگم یه کتاب کپی شده یا 4 تا سی دی نرم افزار کرک شده, مشکلی پیش نمیاره. انقدر قضیه رو بزرگ نکنین.
    من هنوز یه چیز متوجه نشدم (ببخشید یه خورده گیراییم کمه).
    من تقریبا همه نرم افزارام کرک شده است البته به جز linux. همشون هم طوری کرک شده که با اصل تفاوتی نداره. مثلا ویندوز رو زده genuine و آنتی ویروس هم زده که دارای license هست تا این مدت ... حالا از کجا می فهمن که کرک شده است؟؟؟؟؟؟؟؟
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    من هنوز یه چیز متوجه نشدم (ببخشید یه خورده گیراییم کمه).
    من تقریبا همه نرم افزارام کرک شده است البته به جز linux. همشون هم طوری کرک شده که با اصل تفاوتی نداره. مثلا ویندوز رو زده genuine و آنتی ویروس هم زده که دارای license هست تا این مدت ... حالا از کجا می فهمن که کرک شده است؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین, من حرفم اینه:

مهم نیست!

کی اصلا میفهمه؟ چی میخواد بگه؟ فکر میکنی تا لپ تاپت رو روشن کردی از در و دیوار کوماندو میریزه تو خونه میبرنت؟ من متوجه نمیشم این که میگین میفهمن, اصلا "کی میهفمه؟" پلیس فرودگاه؟ من دارم میگم گیر نمیدن. اگرم یک در ملیون گیر دادن بگین نمیدونستم همونجا جلو یارو بندازینش دور. اینجا از تورنت دانلود کنین باز. آخه تو فرودگاه یارو نمیگه این سی دی چیه, حالا بیار بزاریم تو کامپیتور ببینیم چجوری نصب میشه, کرک شده یا نه, پولش رو دادی؟ رسیدش کو!؟
    اگه پرسید تو این هارد چیه؟ میگی Personal Stuff ! بعدش هم میای اینجا تو همین پست مینوسی "داش رضا, گند زدی, از من پرسیدن, دیگه کسی رو راهنمایی نکن!"

گذشته از اینا, بازم دارم میگم, هرچند صد دفعه هم قبلا گفتم, بابا جون, تورنت همه چیز رو داره, میتونین دانلود کنین. من ویندوز و آفیس و فوتوشاپم رو با یه سری نرم افزار دیگه مثل ACDSee یا چیزای دیگه رو از تورنت گرفتم. هنوزم کسی دستگیرم نکرده. (حالا شما لوم ندین ).

حالا بگم نهایت اتفاقی که می افته چیه.
    دو سه سال پیش کمپانی سازنده ی یکی از این فیلما (فکر کنم hangover) از تورنت شکایت کرد. خب پلیس نمیتونه همه ی دنیا رو بگیره که, واسه اینکه ملت رو بترسونن, تو آمریکا کسایی که اون فیلم رو خیلی زیاد seed میکردن, دستگیر کردن. حدود 20 نفر رو اگه اشتباه نکنم. در طول تاریخ همین یه مورد دیده شده!
    اینا گیرشون فقط روی فیلمه, فقط هم کسانی که uploader هستن. نه کسایی که دانلود میکنن. در مورد نرم افزار گیر نیستن, چون اکثر مردم میخرن, برای اینکه پشتیبانی و آپدیت کردن رو لازم دارن. شما اگه همّه ی نرم افزارهات هم تقلبی باشه, اما آپدیت رو ببندی, هیچ اتفاقی نمی افته. اگر آپدیت رو باز بزاری هم نهایت اتفاقی که می افته, اینه که اون نرم افزار دیگه کار نمیکنه, همین.

البته این قضیه توی دانشگاه و محیط کار اصلا صادق نیست. اونجا باید همه چیز اصل باشه. اون نرم افزارهایی هم که لازم داشته باشین خودشون بهتون میدن. مثلا واسه ویندوز و آفیس کامپیتور دانشگاه که از شما پول نمیگیرن که.

در مورد دانلود فیلم از تورنت, پیشنهاد میکنم که "خوره بازی" در نیارین. وقتی دانلودتون خیلی زیاد باشه, آی اِس پی ممکنه مشکوک بشه. مثلا روزی 10 گیگ دانلود داشته باشین, علاوه بر اینکه هاردتون میترکه, شرکت اینترنتتون هم یه گیر اساسی بهتون میده, بعد میبینه اینا همه اش تورنته, دیگه هیچی.

نمونه ی دیگه, سخت افزارهای قفل شکسته اس. مثلا آی فون و آی پد که به اصطلاح jailbreak شدن. همین الآن برین تو سایت kijiji ببینین چند تا از اینا رو ملت گذاشتن برای فروش. طرف ادرس و تلفنش رو هم گذاشته, خیلی با اعتماد به نفس هم نوشته Jailbroken !

آخرین جمله: نگران نباشین. هر چی دارین بیارین, هر چی نخواستین بیارین هم اینجا هست. کسی هم بهتون گیر داد, اسم منو بیارین حله!

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

کلیه توضیحاتتون درست... فقط من یه چیزی اضافه کنم... جیلبریک کردن آیفون و آیپد شخصی اصلا جرم نیست. دلیل اون اعتماد بنفس هم همینه.

ببین, من حرفم اینه:

مهم نیست!

کی اصلا میفهمه؟ چی میخواد بگه؟ فکر میکنی تا لپ تاپت رو روشن کردی از در و دیوار کوماندو میریزه تو خونه میبرنت؟ من متوجه نمیشم این که میگین میفهمن, اصلا "کی میهفمه؟" پلیس فرودگاه؟ من دارم میگم گیر نمیدن. اگرم یک در ملیون گیر دادن بگین نمیدونستم همونجا جلو یارو بندازینش دور. اینجا از تورنت دانلود کنین باز. آخه تو فرودگاه یارو نمیگه این سی دی چیه, حالا بیار بزاریم تو کامپیتور ببینیم چجوری نصب میشه, کرک شده یا نه, پولش رو دادی؟ رسیدش کو!؟
    اگه پرسید تو این هارد چیه؟ میگی Personal Stuff ! بعدش هم میای اینجا تو همین پست مینوسی "داش رضا, گند زدی, از من پرسیدن, دیگه کسی رو راهنمایی نکن!"

گذشته از اینا, بازم دارم میگم, هرچند صد دفعه هم قبلا گفتم, بابا جون, تورنت همه چیز رو داره, میتونین دانلود کنین. من ویندوز و آفیس و فوتوشاپم رو با یه سری نرم افزار دیگه مثل ACDSee یا چیزای دیگه رو از تورنت گرفتم. هنوزم کسی دستگیرم نکرده. (حالا شما لوم ندین ).

حالا بگم نهایت اتفاقی که می افته چیه.
    دو سه سال پیش کمپانی سازنده ی یکی از این فیلما (فکر کنم hangover) از تورنت شکایت کرد. خب پلیس نمیتونه همه ی دنیا رو بگیره که, واسه اینکه ملت رو بترسونن, تو آمریکا کسایی که اون فیلم رو خیلی زیاد seed میکردن, دستگیر کردن. حدود 20 نفر رو اگه اشتباه نکنم. در طول تاریخ همین یه مورد دیده شده!
    اینا گیرشون فقط روی فیلمه, فقط هم کسانی که uploader هستن. نه کسایی که دانلود میکنن. در مورد نرم افزار گیر نیستن, چون اکثر مردم میخرن, برای اینکه پشتیبانی و آپدیت کردن رو لازم دارن. شما اگه همّه ی نرم افزارهات هم تقلبی باشه, اما آپدیت رو ببندی, هیچ اتفاقی نمی افته. اگر آپدیت رو باز بزاری هم نهایت اتفاقی که می افته, اینه که اون نرم افزار دیگه کار نمیکنه, همین.

البته این قضیه توی دانشگاه و محیط کار اصلا صادق نیست. اونجا باید همه چیز اصل باشه. اون نرم افزارهایی هم که لازم داشته باشین خودشون بهتون میدن. مثلا واسه ویندوز و آفیس کامپیتور دانشگاه که از شما پول نمیگیرن که.

در مورد دانلود فیلم از تورنت, پیشنهاد میکنم که "خوره بازی" در نیارین. وقتی دانلودتون خیلی زیاد باشه, آی اِس پی ممکنه مشکوک بشه. مثلا روزی 10 گیگ دانلود داشته باشین, علاوه بر اینکه هاردتون میترکه, شرکت اینترنتتون هم یه گیر اساسی بهتون میده, بعد میبینه اینا همه اش تورنته, دیگه هیچی.

نمونه ی دیگه, سخت افزارهای قفل شکسته اس. مثلا آی فون و آی پد که به اصطلاح jailbreak شدن. همین الآن برین تو سایت kijiji ببینین چند تا از اینا رو ملت گذاشتن برای فروش. طرف ادرس و تلفنش رو هم گذاشته, خیلی با اعتماد به نفس هم نوشته Jailbroken !

آخرین جمله: نگران نباشین. هر چی دارین بیارین, هر چی نخواستین بیارین هم اینجا هست. کسی هم بهتون گیر داد, اسم منو بیارین حله!
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط anihoo نمایش پست ها
    کلیه توضیحاتتون درست... فقط من یه چیزی اضافه کنم... جیلبریک کردن آیفون و آیپد شخصی اصلا جرم نیست. دلیل اون اعتماد بنفس هم همینه.

موافقم. اما فروشش چی؟

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

موافقم. اما فروشش چی؟
    دست دوم حکم همون شخصی رو داره... اما نمیدونم اگه نو باشه هم مجازه یا نه.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Senior Member

موافقم. اما فروشش چی؟
    دو سال پيش اپل در يك پرسه طولانى شكست خورد و رسما اعلام شد كه jailbreak قانوني است . دليل هم اوردند كه شما پول سخت افزار را پرداخت كرده ايد و گوشي يا تبلت مال شماست واپل نميتواند شما را براى استفاده از نرم افزار ديگرى روى دستگاهش شما را محدود نمايد . انلاك هم بستگى به اپراتور دارد و البته در هر كوچه وخيابانى انجام ميدهند و توى mall كه فراوان !!!

Junior Member

سلام دوستان
    یک سوال داشتم و ممنون می شم با تجربه ها جواب بدند. من می تونم همراه خودم تو هواپیما یک کیف دستی کوچک (زنانه)، کیف لپ تاپ و یک کوله پشتی ببرم یا حداکثر دو تا کیف باید تو هواپیما ببریم؟

ممنون از اینکه جواب میدید.

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

سلام دوستان
    چند تا سوال اساسی دارم که ممنون میشم جواب بدید. شاید خیلی برای بعضیا پیش پا افتاده باشه ولی برای من حداقل دغدغه شده چند وقته... شایدم بقیه دوستان هم همین تجربه رو داشتن...

برای ورود به مونترال در اول ژانویه به نظرتون لباس چی تنمون باشه؟ چون میخوام تا اونجایی که میشه لباس از ایران نخرم... از این لیستی که زیر میگم کدوم رو از ایران بیارم کدوم رو نیارم؟
    1. کفش (بوت یا کتونی)
    2. کاپشن (سه لایه)
    3. شلوار لی
    4. پلیور
    5. چوراب و دستکش و کلاه
    6. لباس زیر: از این شلوار ناپلئونی ها خوبه؟
    7. گرم کن و تی شرت

همه اینا رو ممکنه بعدا تویه کانادا بگیریم ولی میخوام بدونم در بدو ورود برای چند روز ول واجب ترین اقلام کدوما هستن...
    پیش پیش از پاسختون ممنونم...
    ویرایش توسط M1KE : December 13th, 2012 در ساعت 06:49 AM
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)