صفحه 179 از 589 نخستنخست ... 79129169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188189229279 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,781 تا 1,790 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Member MichelAngelo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD student - University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

دوستان عزیز من چند ماه پیش به استادی میل زدم و گفتم از حیطه ی کاری شما خوشم اومده و اونم گفت حاضره حمایت کنه از پذیرشم و ازم یکم اطلاعات بیشتری نسبت به علایقه تحقیقاتم پرسید و من بهش توضیح دادم و بعد چند روز تاخیر این آخرین میلش هست که برام زده:

> Dear Mr Z,
    > after my project stay in India, I got sick and was away from the office
    > for some days. I suggest that I come back to you with my proposal/remarks
    > up to Monday Sept. 24.
    > Best regards

بعد از این در 24 سپتامبرهم ازش خبری نشد و منم بعد از یه 20 روزی بهش میل زدم و گفتم من همچنان مشتاقانه منتظر جواب و پیشنهادات شما هستم که فکر میکنم سیستماتیک این ایمیل برام اومد:

I am out of office till Oct 31
    best regards

باز 31 اکتبر میلمو دوباره فوروارد کردم که بازم جوابی نداد...

حالا که مدارکم حاضره و باید پست کنم توی اپلیکیشن فرم اسم سوپروایزر رو خواسته و منی که به هوای حرفه استاد دل خوش کردم و کلی هزینه ی تایید مدارک توسط سفارت رو پرداخت کردم (تایید هر مدرک 40 یورو: قانون دانشگاههای اتریش اینه که قبل از پست مدارک باید تایید سفارت شه) حالا موندم بدون استاد از طرفی هم 3 ما بیشتر به پایانه فرجه ی بعد از فارغ التحصیلیم نمونده و بعدش سربازم، موندم بین زمین و آسمون.

چیکار کنم به نظرتون؟ آیا درسته به دفتر گروهشون میل بزنمو بگم من متاسفانه ایمیل استاد فلانی رو دریافت نمیکنم و ازشون بخوام کمک کنن؟ شاید اونا یه یاداوری کنن به استاده تازه دیرتر بشه همینا هم میرن تعطیلات ژانویه دیگه منم باید بیخیال شم و برم سربازی
    ویرایش توسط MichelAngelo : December 6th, 2012 در ساعت 12:10 AM

A friend in need is a friend indeed

Junior Member

سلام دوستان عزیز
    من کاربر جدید هستم و نمیدونم این سوالایی که میپرسم تو پست های قبلی اومده یا نه.
    من امسال فارغ التحصیل شدم (کارشناسی ارشد فایننس). برا دکترا هم می خوام اگه بشه برم خارج از کشور. تقریباً 3 ماه دیگه زمان آزمون tofel و gre ام هستش. حالا می خواستم بدونم از الان شروع کنم به ایمیل زدن به استادا یا بزارم بعد از اومدن نتایج آزمون هام. (اصلا در مورد tofel و gre چیزی باید بهشون گفت یا نه). یه سوال دیگه اینکه تو ایمیلم چیزی در مورد علاقه مندیم به RA یا TA شدن با اون بگم یا نه؟
    خیلی ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    Earth Sciences ANU

نقل قول نوشته اصلی توسط MichelAngelo نمایش پست ها
    دوستان عزیز من چند ماه پیش به استادی میل زدم و گفتم از حیطه ی کاری شما خوشم اومده و اونم گفت حاضره حمایت کنه از پذیرشم و ازم یکم اطلاعات بیشتری نسبت به علایقه تحقیقاتم پرسید و من بهش توضیح دادم و بعد چند روز تاخیر این آخرین میلش هست که برام زده:

> Dear Mr Z,
    > after my project stay in India, I got sick and was away from the office
    > for some days. I suggest that I come back to you with my proposal/remarks
    > up to Monday Sept. 24.
    > Best regards

بعد از این در 24 سپتامبرهم ازش خبری نشد و منم بعد از یه 20 روزی بهش میل زدم و گفتم من همچنان مشتاقانه منتظر جواب و پیشنهادات شما هستم که فکر میکنم سیستماتیک این ایمیل برام اومد:

I am out of office till Oct 31
    best regards

باز 31 اکتبر میلمو دوباره فوروارد کردم که بازم جوابی نداد...

حالا که مدارکم حاضره و باید پست کنم توی اپلیکیشن فرم اسم سوپروایزر رو خواسته و منی که به هوای حرفه استاد دل خوش کردم و کلی هزینه ی تایید مدارک توسط سفارت رو پرداخت کردم (تایید هر مدرک 40 یورو: قانون دانشگاههای اتریش اینه که قبل از پست مدارک باید تایید سفارت شه) حالا موندم بدون استاد از طرفی هم 3 ما بیشتر به پایانه فرجه ی بعد از فارغ التحصیلیم نمونده و بعدش سربازم، موندم بین زمین و آسمون.

چیکار کنم به نظرتون؟ آیا درسته به دفتر گروهشون میل بزنمو بگم من متاسفانه ایمیل استاد فلانی رو دریافت نمیکنم و ازشون بخوام کمک کنن؟ شاید اونا یه یاداوری کنن به استاده تازه دیرتر بشه همینا هم میرن تعطیلات ژانویه دیگه منم باید بیخیال شم و برم سربازی
    هيچ اشكالي نداره مودبانه از دفتر گروهشون كمك بخواين.

ApplyAbroad Veteran
    vahid.chem آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mj4147 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    من کاربر جدید هستم و نمیدونم این سوالایی که میپرسم تو پست های قبلی اومده یا نه.
    من امسال فارغ التحصیل شدم (کارشناسی ارشد فایننس). برا دکترا هم می خوام اگه بشه برم خارج از کشور. تقریباً 3 ماه دیگه زمان آزمون tofel و gre ام هستش. حالا می خواستم بدونم از الان شروع کنم به ایمیل زدن به استادا یا بزارم بعد از اومدن نتایج آزمون هام. (اصلا در مورد tofel و gre چیزی باید بهشون گفت یا نه). یه سوال دیگه اینکه تو ایمیلم چیزی در مورد علاقه مندیم به RA یا TA شدن با اون بگم یا نه؟
    خیلی ممنون
    شما اگه بخوای از 3 ماه دیگه شروع به ایمیل زدن کنی، ددلاین اکثر دانشگاه ها رو از دست میدی و نمیتونی واسه فال 2013 پذیرش بگیری. ولی اگه هدفت 2014 هست اشکالی نداره. البته واسه ترم 2 دانشگاه های استرالیا ممکنه بتونی پذیرش بگیری. موفق باشی

.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get

Junior Member armin_68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communication Systems Group, Engineerin Dep, Aarhus University

سلام.

سوال من اینه که من شنیدم متن ایمیلی که برای اساتید می فرستیم نباید بیشتر از ۴ ۵ خط باشد و تو متن هم اشاره می کنیم که رزومه رو اتچ کردیم.حالا سوال من اینه که cover letter همون متن ایمیل رو میگن و application letter یه فایل جداگانه است که در کنار رزومه اتچ میشه ؟
    البته میدونم که application letter با motivation letter فرق داره.

سوال دیگه این که برای اولین بار که برای یه استاد می خوایم ایمیل بفرستیم آیا فقط رزومه و application letter کافیه یا باید رزومه‌‌، applicaion letter،motivation letter،ریز نمرات ارشد و کارشناسی و نهایتا توصیه نامه اساتید رو همرو باهم بفرستیم ؟ اگه آره که باید یه فایل کنیم و توی صفحات مختلف باشند یا هر کدوم فایل جداگانه ؟

ممنون میشم دوستان زود راهنمایی کنند.

Junior Member

خیلی ممنون از جوابتون
    تو امریکا یا کانادا هم برا ترم 2 پذیرش دارن یا نه؟
    ممنون

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط armin_68 نمایش پست ها
    سلام.

سوال من اینه که من شنیدم متن ایمیلی که برای اساتید می فرستیم نباید بیشتر از ۴ ۵ خط باشد و تو متن هم اشاره می کنیم که رزومه رو اتچ کردیم.حالا سوال من اینه که cover letter همون متن ایمیل رو میگن و application letter یه فایل جداگانه است که در کنار رزومه اتچ میشه ؟
    البته میدونم که application letter با motivation letter فرق داره.

سوال دیگه این که برای اولین بار که برای یه استاد می خوایم ایمیل بفرستیم آیا فقط رزومه و application letter کافیه یا باید رزومه‌‌، applicaion letter،motivation letter،ریز نمرات ارشد و کارشناسی و نهایتا توصیه نامه اساتید رو همرو باهم بفرستیم ؟ اگه آره که باید یه فایل کنیم و توی صفحات مختلف باشند یا هر کدوم فایل جداگانه ؟

ممنون میشم دوستان زود راهنمایی کنند.
    نه دوست عزیز، در حد 8-10 خط هم باشه مانعی نداره. کوتاه و مختصر و مفید بنویس و سعی کن بهش نشون بدی شباهت هایی باهاش دارین،اگر علاقمند باشه که ادامه میدی. در ضمن یه فایل 1-2 صفحه ای شامل رزومه ات به شکل پی دی اف درست کن (خلاصه وار باشه) و ضمیمه ی ایمیلت کن.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط naeeme نمایش پست ها
    سلام. یکی از استادها این ایمیل رو در جواب من زده:

What is your ranking within the department for undergraduate and graduate education?

اما نه دانشگاه لیسانس و نه ارشد هیچ کدوم رتبه منو در کلاس در اختیارم نمی ذارن. نمی دونم چطوری جوابشو بدم. حدسی؟
    رشتتون چیه؟
    معمولا الان دیگه همه دانشگاهها رتبه رو میدن. اگه هنوز هم فارغ التحصیل نشدین با همکلاسیهاتون هماهنگ کنید و ببینید رتبه چند هستید. سعی کنید دقیقشو بهش اعلام کنید.

ApplyAbroad Veteran
    vahid.chem آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mj4147 نمایش پست ها
    خیلی ممنون از جوابتون
    تو امریکا یا کانادا هم برا ترم 2 پذیرش دارن یا نه؟
    ممنون
    کانادا که داره ولی آمریکا رو بطور قطع نمیدونم ولی فکر کنم داشته باشه.

.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get

برای تماس با استادا، در مورد این‌که چطوری اون‌هارو خطاب کنیم (مثلاً Dr، Professor و...) تو سایت زیر اطلاعات خوبی هست که به تفکیک کشور و ترجیحات هریک از اون‌ها دسته‌بندی شده. هرچند که زیاد مسئلۀ مهمی نیست ولی شاید به درد بخوره:
    http://www.harzing.com/teacher.htm