ویرایش توسط Simon : July 13th, 2018 در ساعت 08:27 PM دلیل: email
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
.You can either have results or excuses; not both
من ترم دوم کارشناسی ارشدم و در حال حاضر موضوع پایان نامم تصویب شده. برای پایان نامم یه استادی پیدا کردم تو آمریکا که می خوام مشاور پایان نامم بشه. به نظر شما باید چه ایمیلی بزنم و ازش درخواست کنم مشاورم بشه؟ کلا اصطلاح مشاور پایان نامه رو اونا چی میگن؟
به نظرم هیچ برتری به هم ندارند. هر کدوم که خودت راحت تری استفاده کن، واقعا مهم نیست کدوم اش رو استفاده کنی، کسی توجه نمی کنه. اینکه بخواهند ایمیل های اومده از دامنه آی ار رو هم فیلفر کنن، اونقدر بعیده که بهتره اصلا بهش فکر نکنی. اینکه کسی زیادی ایمیل بزنه و سیستم یا خود گیرنده اون آدرس ایمیل رو اسپم کنه، با اینکه بخواهند کلا یک دامنه رو حذف کنن، خیلی فرق داره. گاهی دوستان اینجا چیزهایی می گویند که واقعیت نداره.
اگر رزومه ات خوبه، کسی توجه نمی کنه که ایمیل ات چیه. اگر هم رزومه ات بده، استفاده از ایمیل president@whole.world هم دردی دوا نمی کنه. کلا این بحث رو بگذار کنار و روی متن ایمیل ات متمرکز شو.
من به طور شخصی جیمیل رو ترجیح می دم، چون امکانات بیشتری داره و اگر اینترنت کند داشته باشی می تونی از نسخه سبک ترش استفاده کنی که خیلی مفیده.
ویرایش توسط Simon : July 13th, 2018 در ساعت 08:27 PM دلیل: email
والا اینکه شما می خواهی اون مشاور پایان نامه ات بشه من رو یاد یک لطیفه انداخت. از یکی می پرسن که رفتی خواستگاری، نتیجه اش چی شد، می گه پنجاه پنجاه شد، من و خانواده ام راضی هستیم، اون و خانواده اش راضی نیستند.
اینکه شما یک استادی رو پیدا کردی که می خواهی باهاش کار کنی، هنوز قدم صفر هم نیست. تصور شخصی ام اینه که اگر اون استاد با دانشگاه یا استاد شما آشنا نباشه، خیلی بعیده قبول کنه. قبل از هر کاری با استاد خودت مشورت کن. نظرش رو بگیر. این استادت، الان سرکه نقده، که می دونی از حلوای نسیه بهتره. هیچ کاری بدون مشورت اش انجام نده.
دوستان با تجربه و کسانی که خارج از ایران در حال تحصیل هستند برای من در جواب از طرف یکی از اساتید یه مورد خیلی خاص پیش اومده که نیازمند صحبت و مشورت گرفتن هستم خیلی فوری و ضروری لطفا اگه کسی می تونه پیغام بده باید حتما مشورت کنم از طرفی هم فکر می کنم که من خطا کردم!! ولی نمی دونم چه جوری جواب بدم!! خواهشا پیغام بدیدن باید مفصل توضیح بدم !! ممنون می شم
ویرایش توسط Simon : July 13th, 2018 در ساعت 08:28 PM دلیل: email
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)