پاسخ : معرفی دوستانی که می خوان برای سال 2013 اپلای کنن!
سلام دوستان.
من لیسانس عمران از دانشگاه علوم و تحقیقات فارس دارم نمره تافل PBT هم 610 شده با معدل 16.75 می خواستم ببینم کجاها و تو چه رنکینگ دانشگاهی شانس پذیرش دارم برای گرایش سازه؟
سلام دوستان عمرانی،
واسه چه مقطعی و چه گرایشی تو عمران می خوایین اپلای کنین؟
من واسه PhD، Geotechnic. از دانشگاه های کانادا هنوز جواب مثبتی نگرفتم. کسی ژئوتکنیک هست؟
سلام من هم مثل شما میخوام واسه دکترای آموزش اپلای کنم میشه معدل و نمره زبانتونو بگین؟ استاد پیدا کردین اول؟ داشتم کم کم از زبان نا امید میشدم و میرفتم سراغ education. ممنون میشم کمکم کنید.
سلام، ممنون میشم راهنماییم کنید
منم عمران-محیط زیستم، ترم 1 ارشد
نمی دونم اپلای واسه دکترا کنم یا مستر، هنوز مقاله ندارم ولی از پروژه های این ترمم احتمالا بشه درآورد. اصلا واسه دکترا میشه؟ (فوق آمریکا یا اروپا و دکترا آمریکا میخوام برم)
معدل لیسانسمم 14.8 ولی این ترم احتمالا بتونم بالای 17 بیارم
100% فاند لازمم
زبانم خوبه و برای تیر اینا هر دوشونو امتحان میدم با هم
برای پاییزم که خوب احتمال 99% نمی رسم، می رسم؟ شاید زبانو بتونم زودتر جمعش کنم مثلا اردیبهشت
یا اینکه به نظرتون کلا بذارم ارشدو اینجا تموم کنم بعد برم؟! (دانشگاه هم سراسریه که اینم فکر کنم یه پون باشه)
(میخوام برم ولی خوب نمیخوامم عمرم الکی واسه مستر از این کشور به اون کشور هدر بره که، واسه مسترم درصورتی اقدام میکنم که واسه دکترا یه پون برام حساب شه!!و جای بهتری قبول شم وگرنه که خوب دارم درسمو می خونم)
انشا نوشتم!!!!! : ))))
مرسی
سلام به همگی.امیدوارم خوشال باشین !!
منم میخوام امسال، توی همین یکی دو ماه (حداکثر!) واسه ارشد یا دکترای مکانیک اقدام کنم، ولی خب ارشد توی اولویتمه! تافل دادم، GRE هم دادم ولی یدونه ایمیل هم به استادا نزدم هنوز، تازه نشستم دارم SOP مینویسم! یه 3 سالی میشه از درس دور بودم و مشغول کار کردنم، خیلی وقت نمیشه به اپلای کردن برسم بدتر از اون اینه که اصلا توی جو اپلای کردن نیستم!
موفق باشین
علاقه مندی ها (Bookmarks)