صفحه 239 از 257 نخستنخست ... 139189229230231232233234235236237238239240241242243244245246247248249 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,381 تا 2,390 , از مجموع 2563

موضوع: آرشیو شده : Final Visa ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : Final Visa

دوستان سلام.زمان اجازه خروجی(6ماه) که از طرف وزارت علوم داشتم ، تمام شد.من 4ژانویه کلاس زبانم استرالیا شروع میشه و باید اونجا باشم هنوزم ویزام نیومده.میخوام بدونم الان من میتونم بدونه ویزا برم اجازه خروجمو تمدید کنم یا حتما باید ویزام اومده باشه؟چون از اهواز باید بیام تهران ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه.مرسی

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

سلام
    از تمامی دوستانی که از دانشگاه های استرالیایی پذیرش گرفتند ، چه آنهایی که الان در استرالیا مشغول تحصیل هستند و چه آنهایی که صرفا پذیرش دارند و الان درگیر کارهای بورسیه یا ویزا هستند ، می خواستم لطف بکنند و یک سری به تاپیک تازه تاسیس پایگاه اطلاعات نتایج پذیرش استرالیا بزنند و اطلاعات پذیرش خودشان را آنجا وارد کنند.
    خیلی ممنون
    .You can either have results or excuses; not both

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba1236 نمایش پست ها
    دوستان سلام.زمان اجازه خروجی(6ماه) که از طرف وزارت علوم داشتم ، تمام شد.من 4ژانویه کلاس زبانم استرالیا شروع میشه و باید اونجا باشم هنوزم ویزام نیومده.میخوام بدونم الان من میتونم بدونه ویزا برم اجازه خروجمو تمدید کنم یا حتما باید ویزام اومده باشه؟چون از اهواز باید بیام تهران ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه.مرسی
    اقا شده برو ترکیه چند روز منتظر بمون تا وضعیتت روشن شه

Member
    رشته و دانشگاه
    Alumni : The University of Melbourne - Mechanical Engineering - Biomechanics

من یکبار این زمان رو تمدید کردم. منتها دو سال پیش بود. وزارت علوم از من خواست که یک نامه پذیرش جدید براشون ببرم که تاریخ شروع به تحصیلش جدید باشه. ولی من از استادم خواستم که بهشون ایمیل بزنه و بگه من در تاریخ فلان باید درسم رو شروع کنم. همین رو ازم پذیرفتن و تمدید کردند

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba1236 نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad-m نمایش پست ها
    من یکبار این زمان رو تمدید کردم. منتها دو سال پیش بود. وزارت علوم از من خواست که یک نامه پذیرش جدید براشون ببرم که تاریخ شروع به تحصیلش جدید باشه. ولی من از استادم خواستم که بهشون ایمیل بزنه و بگه من در تاریخ فلان باید درسم رو شروع کنم. همین رو ازم پذیرفتن و تمدید کردند
    مرسی بهزاد جان پس نیازی هم به ویزا نداشتن که بخوان تمدید کنن؟یک سوال دیگه اینکه بعد از صدور اجازه خروج توسط وزارت علوم باید اداره گذرنامه بریم؟ و با اونجا هم هماهنگ کنیم یا خود وزارت هماهنگ میکنن؟بازم تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط pantheia نمایش پست ها
    میشه یه کم توضیح بدین در مورد نحوه اقدام ویزا؟
    ---------------

بهترین و خلاصه ترین جواب اینه از این سایت
    http://www.iran.embassy.gov.au/tran/student.html
    و همین فروم شروع کنی....هرجا واستون سوال بود از بقیه بپرسی

Member
    رشته و دانشگاه
    IT-Iran university of science and technology

سلام دوستان
    من مدارکمو 21 نوامبر فرستادم تهران هنوز شماره پرونده نگرفتم
    بعد کلی ایمیل و زنگ
    حالا تهران میگه 2 دسامبر به دست اردن رسیده
    اردن میگه نرسیده
    کسی تو بازه 21 تا 28 نوامبر مدارک فرستاده؟ همچین مشکلی بر خوردین تا حالا؟
    فاجعه اس اگه بخوام بعد یک ماه دوباره مدارک بفرستم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ariamahsa نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من مدارکمو 21 نوامبر فرستادم تهران هنوز شماره پرونده نگرفتم
    بعد کلی ایمیل و زنگ
    حالا تهران میگه 2 دسامبر به دست اردن رسیده
    اردن میگه نرسیده
    کسی تو بازه 21 تا 28 نوامبر مدارک فرستاده؟ همچین مشکلی بر خوردین تا حالا؟
    فاجعه اس اگه بخوام بعد یک ماه دوباره مدارک بفرستم!
    من 27 نوامبر رفتم سفارت که گفتن خودت مستقیم باید بفرستی اردن، 28 نوامبر فرستادم، 3 دسامبر برام فایل نامبر اومد و 5 دسامبر درخواست مدیکال، هرچند که هنوز دکتر عزیزی که مدیکال انجام دادم پیشش مدارک رو نفرستاده سفارت تهران.
    شما حتما بازم از امان پیگیری کن مدارکتون رسیده باشه. البته بعضی وقتها هم دیر فایل نامبر میدن ولی خب اینکه میگن نرسیده عجیبه، ایشالله که زودتر حل میشه قضیه

Member
    رشته و دانشگاه
    IT-Iran university of science and technology

نقل قول نوشته اصلی توسط uldooz نمایش پست ها
    من 27 نوامبر رفتم سفارت که گفتن خودت مستقیم باید بفرستی اردن، 28 نوامبر فرستادم، 3 دسامبر برام فایل نامبر اومد و 5 دسامبر درخواست مدیکال، هرچند که هنوز دکتر عزیزی که مدیکال انجام دادم پیشش مدارک رو نفرستاده سفارت تهران.
    شما حتما بازم از امان پیگیری کن مدارکتون رسیده باشه. البته بعضی وقتها هم دیر فایل نامبر میدن ولی خب اینکه میگن نرسیده عجیبه، ایشالله که زودتر حل میشه قضیه
    منم 27 نوامبر وقت سفارت داشتم.کاش رفته بودم!مثلا خواستم زودتر بشه 21 نوامبر پست کردم.واقعا که تو این اوضاع، این دیگه آخرشه!
    امان میگه همه جا رو چک کردیم .چیزی نگرفتیم!!!!

Junior Member

سلام من الان در مرحله يمديكالم هستم و از عمان ايميل زدن كه مديكال و COE دانشگاه رو مي خوان . كلي مشكل براي پرداخت پول دانشگاه دارم از صرافي بگير تا موسسات اعزام دانشجو به استراليا. الان بخاطر اينكه كمتر از 10 روز وقت دارم دارم دلو به دريا مي زنمو 45 ميليون رو مي دم به يكي از اين موسسات تا واسم به دانشگاه حواله كنه. خيلي بده ادم كلي بايد پول بده اونم با ترس و نگراني! هيچ امنيتي براي پول انگار نيست! تازه كلي هم چيزاي مختلف مي شنوه مثلا همين موسسه به من گفت بهتره كارتو حتي در همين مرحله به ما بسپاري چون اگه يه ايجنت پشت كارت باشه بهتر بهت جواب مي دن! اين در حاليه كه من تا اين مرحله تمام كارامو خودم انجام دادم از اينجا به بعد دقيقا اينا چيكار مي تونن برام بكنن؟ من واقعا گيج شدم! مي گن هزينش از اينجا به بعد نصفه! يعني 500 تومان! اگه من واقعا بدونم مفيده اين كارو مي كنم اما واقعا نمي دونم. كسي اينجا هست كه كارشو ايجنت برده باشه جلو يا اينكه بتونه منو راهنمايي كنه؟ واقعا سردرگم شدم.