صفحه 160 از 397 نخستنخست ... 60110150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170210260 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,591 تا 1,600 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    برای ورود به مونترال در اول ژانویه به نظرتون لباس چی تنمون باشه؟ چون میخوام تا اونجایی که میشه لباس از ایران نخرم... از این لیستی که زیر میگم کدوم رو از ایران بیارم کدوم رو نیارم؟
    1. کفش (بوت یا کتونی)
    2. کاپشن (سه لایه)
    3. شلوار لی
    4. پلیور
    5. چوراب و دستکش و کلاه
    6. لباس زیر: از این شلوار ناپلئونی ها خوبه؟
    7. گرم کن و تی شرت
    همه اینا رو ممکنه بعدا تویه کانادا بگیریم ولی میخوام بدونم در بدو ورود برای چند روز ول واجب ترین اقلام کدوما هستن...
    به من باشه همۀ اینا رو میارم. اگر از بین اینها چیزی هست که ارزش بار کردن و آوردن و البته مصرف کردن داشته باشه، بیار با خودت. (بنا به میزان جایی که داری)
    منظورم اینه که مثلا اگر کفش کتونیت میدونی که آخرعمرشه مسلما آوردنش خیلی سودی نداره. اما اگر کفشی هست که قراره کار بکنه، چرا نیاری؟
    اینجا هرچقدر هم که بخوای همه چیز رو کامل بخری، باز برای روزای اول خیلی بهتره که خیالت از بابت لباس و اینطور چیزا جمع باشه. چون دغدغه های دیگه توی محیط جدید به وجود میاد.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Banned

مسافران گرامی کانادا

نوشته هایی که در چند صفحه اخیر در زمینه اینترنت در کانادا مطرح شده بودند به تاپیک زیر انتقال یافتند:

همه چيز درباره تلفن، موبایل و اينترنت در كانادا

سپاسگذارم

ApplyAbroad Senior Veteran
    ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

سلام دوستان
    چند تا سوال اساسی دارم که ممنون میشم جواب بدید. شاید خیلی برای بعضیا پیش پا افتاده باشه ولی برای من حداقل دغدغه شده چند وقته... شایدم بقیه دوستان هم همین تجربه رو داشتن...

برای ورود به مونترال در اول ژانویه به نظرتون لباس چی تنمون باشه؟ چون میخوام تا اونجایی که میشه لباس از ایران نخرم... از این لیستی که زیر میگم کدوم رو از ایران بیارم کدوم رو نیارم؟
    1. کفش (بوت یا کتونی)
    2. کاپشن (سه لایه)
    3. شلوار لی
    4. پلیور
    5. چوراب و دستکش و کلاه
    6. لباس زیر: از این شلوار ناپلئونی ها خوبه؟
    7. گرم کن و تی شرت

همه اینا رو ممکنه بعدا تویه کانادا بگیریم ولی میخوام بدونم در بدو ورود برای چند روز ول واجب ترین اقلام کدوما هستن...
    پیش پیش از پاسختون ممنونم...
    اگر بلیطتون نزدیک هست میتونید پدیده boxing day رو هم در نظر داشته باشید (26 دسامبر) برای خرید که میتونید چیزای لازمتون رو به قیمتی بسیار پایینتر تهیه کنید مخصوصا با توجه به قیمتهای جدید و عجیب در سطح بازار!ینی من که خودم این کارو دارم میکنم (اگر ویزام به موقع بیاد) فقط کافیه یه نفر اونجا بهتون بگه کدوم فروشگاهها saleهای بهتری دارن! که اونم میشه پیدا کرد
    به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
    ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
    پروژه آپلود پادکستهای
    انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
    امضا کنید اینجا رو لطفا

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

چون سعی دارم هرچی میتونم سبکتر برم و از طرفی هم لباس های ایرانم تقریبا هیچکدوم بدرد کانادا نمیخوره، فقط یک دست کاپشن و شلوار و کفش گرفتم با کلاه و دستکش... فکر میکنم بشه از همین باکسینگ دی استفاده کرد... یکی از دوستان میگفت یه پلیور 40 دلاری رو تویه این حراجی های نزدیک کریسمس گرفته 5 دلار!!
    ولی باز هم کسی اینو نگفت که برای لباس زیر چی باید پوشید؟ مثلا با توجه به سرمای جایی مثل کبک، بخصوص زیر شلوار لی چه جنسی بهتره برای پوشیدن؟
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

چون سعی دارم هرچی میتونم سبکتر برم و از طرفی هم لباس های ایرانم تقریبا هیچکدوم بدرد کانادا نمیخوره، فقط یک دست کاپشن و شلوار و کفش گرفتم با کلاه و دستکش... فکر میکنم بشه از همین باکسینگ دی استفاده کرد... یکی از دوستان میگفت یه پلیور 40 دلاری رو تویه این حراجی های نزدیک کریسمس گرفته 5 دلار!!
    ولی باز هم کسی اینو نگفت که برای لباس زیر چی باید پوشید؟ مثلا با توجه به سرمای جایی مثل کبک، بخصوص زیر شلوار لی چه جنسی بهتره برای پوشیدن؟
    من سه سال پیش یک هفته توی دی ماه رفتم مونترال .. از این زیرشلواری تو کرک ها برده بودم. روز اول همه ش حالت تهوع داشتم... روز دوم زیر شلواری رو انداختم اونور یه نفس کشیدم و حالم خوب شد!!!
    داشتم از گرما خفه میشدم!!!!!!!!!!
    البته سوز بدی داشت که باعث سردرد میشد. من از داروخانه ماسک گرفتم که نفسم یخ نزنه. با یه کاپشن هم خوب بود. ولی بدون دستکش نمیشد.
    پس دستکش و کلاه و شال گردن از همه مهمتره. یا کفش گرم داشته باشین یا جوراب گرم. ولی لباس زیر فایده ای نداره. چون وارد فضای بسته که میشین خفه میشین از گرما. سعی کنید کاپشنتون بلند باشه که روی کمر رو بپوشونه.

پ.ن.
    این رو هم بگم که فقط ما عین این اسکیموها دهنمون رو پوشونده بودیم ... بعضیها با دامن کوتاه میچرخیدن!!!!
    یه زیر شلواری معمولی نخی باعث میشه پاتون گرمتر بمونه و در عین حال زیادی گرمتون نکنه که دچار مشکل بشین.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

ApplyAbroad Guru

دقیقا تجربه چندین ساله من در کانادا هم همینه: دستکش، کلاه و شال گردن مهمترین چیزه. بخش عمده بدنتون که یخ میزنه دستاتون و سر و صورتتون است.

همینطوره،
    من خودم اصلا نمیتونم یه چیز کلفته پشمی بپوشم زیر کپشن‌ام ! با این که ماشین ندارم
    ولی‌ خوب اونجوری هم احساس خفگی بهم دست میده.،
    اینجا یه سری کلاه هست که دورش یه اضافه طوری داره که گوش و کاور می‌کنه
    بهش میگن توک. ( toque )

من هم با دوستان موافقم تو این 20 روز که اینجا (تورونتو) بودم مهمترین چیزی که کمک به گرم کردنم میکنه از همین کلاه هاست که گوشو میپوشونه و اجازه نمیده باد وارد کلاه بشه اصلا و یه چیز دیگه که تجربه کردم اگه پاهاتون سرد میشه واسه خانوما ساپورتهایی که پلاستیک بیشتری دارند بهترند هرچی نخ بیشتر بود من که سرد ترم میشد حتی اگه کلی ذخیم تر بود .من تو عمرم یه بارم سردرد نداشتم اما بادهای اینجا همونتور که انیهو گفت سردرد میاره و گوش ادم درد میگیره پس اکیدا کلاهی که لایه پلاستیک داشته باشه از بیرون و گوشو بپوشونه توصیه میشه. وقتی سر رو بپوشونید خیلی اذیت نمیشید من تو این مدت فقط زیر شلوارم میپوشیدم یه شلوار و سزمو میپوشوندم حسابی واسه بدن فقط یه زاکت عادی که ضخیم هم نیست و یه کاپشن پر که از ایران خریدم و خیلی قطور نیست سبکه. دستکش بیشتر شبا نیاز پیدا کردم روزها نیاز نیست واسه من که اینطور بوده شب ها هم شاید 5 بار فقط احساس کردم واقعا نیاز بوده.
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

رشته و دانشگاه
    UT

ممنون از راهنمایی دوستان،

میخواستم پلیور بیگرم دیدم این کاپشنه که گرفتم لامصب عین چی گرم میکته منصرف شدم... :P

در ضمن این کاپشنه یه طوریه که میتونه یقه رو کامل بپوشونه... بازم شال گردن لازم میشه؟!

یه چیز دیگه: این دستکش چرمی های که توش خز هست خوبه؟ یا به طور کلی لوازم چرم (کفش و کلاه و دستکش و ...) که توشون خزه گزینه های خوبین؟

رشته و دانشگاه
    UT

در مورد این موس پدهای طرح فرش مانند... اینا رو از کجا میشه تهیه کرد؟ (آدرس جدید بدید)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)