صفحه 182 از 589 نخستنخست ... 82132172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192232282 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,811 تا 1,820 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    من قبول دارم. ولی کامنت شما رو که خوندم فکر کردم گفتید جی میل رو بزارید اولویت چهارم. من خودمم با جی میل کار کردم و نتیجه هم گرفتم.
    نه دوست خوب من منظورم اين بود كه جز با اين دو با بقيه كار نكنيد. و اولويت جي ميل بالاست از هر نظر فقط IEEE‌براي برخي رشته ها واقعا ايميل عالي و نشان دهنده ارتباط شما با مراجع تحقيقاتيه و من ديدم كه حتي گوياي بخشي از رزومه است و خيلي ها ازش جواب گرفتن. خودم با ir كار كردم كلا برخي دانشگاه ها بلوكش كردن. و با ياهو رسميت كار خيلي كمتره. اما جي ميل عاليه و از نظر رسمي بودنم اساتيد قبولش دارند. خواستم زياد پر حرفي نشه كه مبهم شد.شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من چند تا ایمیل دارم و شک دارم که با کدام با اساتید تماس بگیرم :

@yahoo.com
    @gmail.com
    @ms.tabrizu.ac.ir
    @ieee.org

نظر شما چیه !!!؟ کدامش بهتره !!؟ چرا !؟
    حساسیت به خرج ندید. وای به حال روزی که اساتید بخوان از روی آدرس ایمیل درباره دانشجوها قضاوت کنند!
    ویرایش توسط Simon : July 13th, 2018 در ساعت 08:28 PM دلیل: ایمیل امید به درخواست کاربر

Member

سلام دوستان, من حدود 48 تا نامه فرستادم که فقط 2 جواب متوسط و یه جواب نسبتا خوب گرفتم. اما مشکل اصلی من اینه که حدود 45 روزه واسه هیچ کسی ایمیل نزدم دیگه. نمی دونم چرا می ترسم. فک مییکنم که دیگه دیره واسه ایمیل زدن....
    از طرفی هم خیلییی نگرانم که هنوز نمی دونم کدوم دانشگاها می خوام مدارکمو بفرستم (فقط 5 تا رو مشخص کردم). تا 5 یا 7تای دیگه هم میخوام تعیین کنم, اما از کجا و چطور, نمی دونم.... آخه بدون استاد مگه میشه مدارکو فرستاد جائی؟ تازه باید قبل از ارسال مدارک اپلیکشن فرم دانشگاها رو هم پر کنم, آره؟؟؟؟؟ موقع ریکامندیشن گرفتن هم باید دانشگاهام معلوم شده باشن؟؟؟؟؟
    لطفا راهنمائیم کنید, شما بودید چکار می کردید؟

ApplyAbroad Veteran
    vahid.chem آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sharizonas نمایش پست ها
    سلام دوستان, من حدود 48 تا نامه فرستادم که فقط 2 جواب متوسط و یه جواب نسبتا خوب گرفتم. اما مشکل اصلی من اینه که حدود 45 روزه واسه هیچ کسی ایمیل نزدم دیگه. نمی دونم چرا می ترسم. فک مییکنم که دیگه دیره واسه ایمیل زدن....
    از طرفی هم خیلییی نگرانم که هنوز نمی دونم کدوم دانشگاها می خوام مدارکمو بفرستم (فقط 5 تا رو مشخص کردم). تا 5 یا 7تای دیگه هم میخوام تعیین کنم, اما از کجا و چطور, نمی دونم.... آخه بدون استاد مگه میشه مدارکو فرستاد جائی؟ تازه باید قبل از ارسال مدارک اپلیکشن فرم دانشگاها رو هم پر کنم, آره؟؟؟؟؟ موقع ریکامندیشن گرفتن هم باید دانشگاهام معلوم شده باشن؟؟؟؟؟
    لطفا راهنمائیم کنید, شما بودید چکار می کردید؟
    دوست عزیز، واسه اکثر دانشگاه ها مدارک رو در مرحله اپلای کردن، فقط باید تو سایتشون آپلود کرد و فقط زمانی که ادمیشن گرفتی اونا ازت میخوان که مدارک رو واسشون پست کنی. شما به استاد فقط واسه ریکامندیشن ها نیاز داری، همین و بس. شما هر جایی که استاد دانشگاه خارجی بهت گفت که اپلای کنی، بعدش ازاستاد ایرانی بخواه که واسشون ریکام بنویسه.
    48 ایمیل خیلی کم هست و شما باید حالا حالا باز ایمیل بزنی. نگران دیر شدن هم نباش چون استادهایی هستن که هنوز تکلیف فاندشون مشخص نشده و دنبال دانشجو میگردن. حداقل تا قبل از عید باید به ایمیل زدن ادامه بدی. پس این نگرانی های بی مورد رو از خودت دور کن و با جدیت بیشتر از قبل، ادامه بده.موفق باشی

.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get

سلام دوستان
    من یه استادی تو استرالیا پیدا کردم که زمینه های کاریش به موضوعات پروژه لیسانس و ارشدم نزدیکه.
    حالا تو اولین ایمیل خوبه که موضوع پروژه هام رو بگم؟ چطوری بگم؟
    یا اینکه خودش رزومه ام رو میبینه، نیاز نیست تو متن ایمیل اشاره کنم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Earth Sciences ANU

نقل قول نوشته اصلی توسط yasmary نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه استادی تو استرالیا پیدا کردم که زمینه های کاریش به موضوعات پروژه لیسانس و ارشدم نزدیکه.
    حالا تو اولین ایمیل خوبه که موضوع پروژه هام رو بگم؟ چطوری بگم؟
    یا اینکه خودش رزومه ام رو میبینه، نیاز نیست تو متن ایمیل اشاره کنم؟
    چون موضوع كارتون به موضوع كاريش ميخوره، تو متن ايميل يه اشاره مختصر در حد يك يا دو جمله بكنين بهش.
    سابكلاس 574
    دليوري مدارك در اردن: 9 فوريه. دريافت شماره پرونده و درخواست رزومه، پروپوزال و مديكال: 13 فوريه. انجام مديكال: 17 فوريه. ارسال مديكال از بيمارستان به سفارت در تهران: 19 فوريه. گرنت ويزا: 27 فوريه.

Junior Member

سلام
    من ترم 1 ارشد هستم میخواستم ببینم به نظرتون چه زمانی شروع کنم به ارتباط با اساتید و پیدا کردنشون چون میخوام درسم که اینجا تموم شد 1 جوری بشه که از ترم پاییط اونجا درسمو شروع کنم
    مرسی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط narine نمایش پست ها
    سلام
    من ترم 1 ارشد هستم میخواستم ببینم به نظرتون چه زمانی شروع کنم به ارتباط با اساتید و پیدا کردنشون چون میخوام درسم که اینجا تموم شد 1 جوری بشه که از ترم پاییط اونجا درسمو شروع کنم
    مرسی

اواخر بهار يا اواسط تابستان سال قبليش. شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Member

دوستان یه سوال مهههههههههم:
    میشه از استادی جوابی نداشته باشی و واسه اون دانشگاه اپلای کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورم اینه احتمالش بطور متوسط چند درصده که در شرایط بالا و بی استاد با فاند بپذیرنت؟

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط sharizonas نمایش پست ها
    دوستان یه سوال مهههههههههم:
    میشه از استادی جوابی نداشته باشی و واسه اون دانشگاه اپلای کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورم اینه احتمالش بطور متوسط چند درصده که در شرایط بالا و بی استاد با فاند بپذیرنت؟
    تجربه بنده این بود که هر جا که بدون جواب استاد اپلای کردم، ریجکت شدم. البته بودند دانشگاه هایی که استادشون به هیچ کس جواب مثبت نمی داد و می گفت شما اپلای کن بعد مدارکت رو می بینم. بنابراین ناامید نشوید.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .