صدور فایل نامبر کبک:24 مارس 2010 --- تاریخ مصاحبه و فایل نامبر فدرال: 27 اکتبر 2010 --- ارسال پرونده به پاریس 28 فبریه 2013- رسیدن آپدیت 23 می 2013
دریافت مدیکال 29 آگوست 2013- submit مدیکال در سایت 7 سپتامبر 2013--- ایمیل پاس ریکوئست 29 اکتبر 2013
شال گردن بستگی داره که چقدر نیاز داشته باشید صورتتون رو بپوشونید ممکنه لازم نشه ممکنه مثل من دماغتون حساس باشه و نیاز باشه حتما توی جای گرمی باشه!!!
ولی در مورد دستکش من توصیه میکنم اگه چرمی خز دار میخواین هم از خود کانادا بگیرید من یه مدل ارزونش رو از مونترال گرفتم که اینجا هیچ دستکش چرمی گرونی به پاش نمیرسه همه هم تا میبینین میگن این چه خوبه از کجا گرفتی!
به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.
Landing :2014
من تجربه خودمو بگم شاید به درد کسی خورد. من باید میامدم winnipeg وسط کانادا.
3 تا آپشن داشتم : قطر، لوفتانزا و کی ال ام
اما اگه میخواید جایی از کانادا برید که باید تو تورنتو یا مونترال یا ... هواپیما عوض کنید اونجا ازتون میخوان که چمدوناتونو بگیرید و دوباره برید تحویل بدین
پس اگه دو چمدون دارید بهتره با قطر ایرویز برید چون 2 تا چمدون مجازه و هم اسکناس دلارتون حروم نمیشه بابت جریمه چمدون اضافه هم هیشکی تو کانادا بتون نمیگه چرا دو تا چمدون
تو پروازم حتما یه ژاکت و یه کاپشن نازک تو کوله داشته باشین ( کیف لپ تاپ ).
مسواک و خمیر دندون ببرید...پرواز از دوحه تا مونترال 14 ساعته ...کلی راه برید.
خوردن یه قرص سرما خوردگی اول پرواز بد نیست هم کمی خواب رو آسون میکنه هم هواپیما پر آدم از همه جای دنیا...
اگه اطرافتون دیدن پر بچه است همون اول خواهش کنید جاتون رو عوض کنند و گرنه 14 ساعت گریه ممتد رو تجربه خواهید کرد از 4 طرفتون))
زود برید تو هواپیما چون اون کابین های بالاسر پر میشه و ساک carrier و کیف لپ تاپ رو مجبور میشید جای دور بزارید
یه کیف گردنی داشته باشید و یه خودکار که جوهر پس نده چون باید تو همواپیما فرم پر کنید
فرمی که میدن توش همه چیو جوری بزنید که انگار فرشته هستید.... جو صداقت نگیرتون به خاطر یه بسته زرشک تو چمدون بگید خوردنی همراتونه واسه خودتون شر میشه...
دیگه هیچی...فیلم ببینید و سعی کنید بخوابید تا برسید
فقط به عنوان یه مطلب کلی اضافه کنم که مدل و اندازۀ حس کردن سرما برای آدمای مختلف، متفاوت هست.
تجربۀ خودم در اتاوا رو میدونم که مثلا windchill برای خیلیا سردرد میاره. ولی خیلیا از ناحیۀ پا سردشون میشه.
دربارۀ خز، من خودم باهاش راحت نیستم. فقط دور کلاهم خز باشه خوبه، چون جلوی باد رو خوب میگیره ولی اینکه توی دستکشم بخواد خز باشه رو دوست ندارم. منظورم اینه که خیلی بستگی به شخص شما داره و اینکه چی برای شما بهتر جواب میده و باهاش راحت ترید.
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
یه سوال؟ داخل هواپیما یه کوله میتونیم ببریم با یه ساک؟ درسته؟ حالا این ساک کریر + کوله لپتاپ ماکزیمم چند کیلو میتونه باشه؟
مضافا برا اینکه بردن خمیردندون داخل هواپیما توصیه نمیشه...
Eternal vigilance is the price of liberty!
با توجه به اینکه بین پرواز ها به مقصد کانادا چند ساعت فاصله وجود داره، آیا می شه مواد غذایی مثل ساندویچ سرد، چیپس، کرانچی، آلوچه، لواشک، تخمه و ... رو با خودمون تو هواپیما ببریم؟
یا اینکه تو فرودگاه ها بخریم؟
یا اصلا غذایی که تو هواپیما میدن کافیه؟
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
میخوای تخمه بشکنی؟ توی هواپیما یا فرودگاه؟ بدون این خوراکی ها خیلی سخت نمیگذره ولی باشه هم بد نیست. اما اگه بچه دارین حتما براش خوراکی ببرین بیشتر واسه اینکه سرش گرم بشه ... آدامس خیلی خوبه... شکلات... چیپس هم بد نیست. اما آلوچه و لواشک خیلی کثافت کاری داره. در ضمن حواستون باشه که این خوراکی ها آدم رو تشنه میکنه و شما اجازه ندارین آب همراه خودتون داخل هواپیما ببرین و باید از مهماندار تقاضا کنید.
به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.
Landing :2014
علاقه مندی ها (Bookmarks)