صفحه 161 از 397 نخستنخست ... 61111151152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171211261 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,601 تا 1,610 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    computer/software

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    در مورد این موس پدهای طرح فرش مانند... اینا رو از کجا میشه تهیه کرد؟ (آدرس جدید بدید)
    lمن چند سال پیش تو موزه فرش (نزدیک پارک لاله) دیدم.
    صدور فایل نامبر کبک:24 مارس 2010 --- تاریخ مصاحبه و فایل نامبر فدرال: 27 اکتبر 2010 --- ارسال پرونده به پاریس 28 فبریه 2013- رسیدن آپدیت 23 می 2013
    دریافت مدیکال 29 آگوست 2013- submit مدیکال در سایت 7 سپتامبر 2013--- ایمیل پاس ریکوئست 29 اکتبر 2013

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

ممنون از راهنمایی دوستان،

میخواستم پلیور بیگرم دیدم این کاپشنه که گرفتم لامصب عین چی گرم میکته منصرف شدم... :P

در ضمن این کاپشنه یه طوریه که میتونه یقه رو کامل بپوشونه... بازم شال گردن لازم میشه؟!

یه چیز دیگه: این دستکش چرمی های که توش خز هست خوبه؟ یا به طور کلی لوازم چرم (کفش و کلاه و دستکش و ...) که توشون خزه گزینه های خوبین؟
    شال گردن بستگی داره که چقدر نیاز داشته باشید صورتتون رو بپوشونید ممکنه لازم نشه ممکنه مثل من دماغتون حساس باشه و نیاز باشه حتما توی جای گرمی باشه!!!
    ولی در مورد دستکش من توصیه میکنم اگه چرمی خز دار میخواین هم از خود کانادا بگیرید من یه مدل ارزونش رو از مونترال گرفتم که اینجا هیچ دستکش چرمی گرونی به پاش نمیرسه همه هم تا میبینین میگن این چه خوبه از کجا گرفتی!
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, University of Manitoba

من تجربه خودمو بگم شاید به درد کسی خورد. من باید میامدم winnipeg وسط کانادا.
    3 تا آپشن داشتم : قطر، لوفتانزا و کی ال ام
    اما اگه میخواید جایی از کانادا برید که باید تو تورنتو یا مونترال یا ... هواپیما عوض کنید اونجا ازتون میخوان که چمدوناتونو بگیرید و دوباره برید تحویل بدین
    پس اگه دو چمدون دارید بهتره با قطر ایرویز برید چون 2 تا چمدون مجازه و هم اسکناس دلارتون حروم نمیشه بابت جریمه چمدون اضافه هم هیشکی تو کانادا بتون نمیگه چرا دو تا چمدون
    تو پروازم حتما یه ژاکت و یه کاپشن نازک تو کوله داشته باشین ( کیف لپ تاپ ).
    مسواک و خمیر دندون ببرید...پرواز از دوحه تا مونترال 14 ساعته ...کلی راه برید.
    خوردن یه قرص سرما خوردگی اول پرواز بد نیست هم کمی خواب رو آسون میکنه هم هواپیما پر آدم از همه جای دنیا...
    اگه اطرافتون دیدن پر بچه است همون اول خواهش کنید جاتون رو عوض کنند و گرنه 14 ساعت گریه ممتد رو تجربه خواهید کرد از 4 طرفتون ))
    زود برید تو هواپیما چون اون کابین های بالاسر پر میشه و ساک carrier و کیف لپ تاپ رو مجبور میشید جای دور بزارید
    یه کیف گردنی داشته باشید و یه خودکار که جوهر پس نده چون باید تو همواپیما فرم پر کنید
    فرمی که میدن توش همه چیو جوری بزنید که انگار فرشته هستید.... جو صداقت نگیرتون به خاطر یه بسته زرشک تو چمدون بگید خوردنی همراتونه واسه خودتون شر میشه...
    دیگه هیچی...فیلم ببینید و سعی کنید بخوابید تا برسید

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

ممنون از راهنمایی دوستان،
    میخواستم پلیور بیگرم دیدم این کاپشنه که گرفتم لامصب عین چی گرم میکته منصرف شدم... :P
    در ضمن این کاپشنه یه طوریه که میتونه یقه رو کامل بپوشونه... بازم شال گردن لازم میشه؟!
    یه چیز دیگه: این دستکش چرمی های که توش خز هست خوبه؟ یا به طور کلی لوازم چرم (کفش و کلاه و دستکش و ...) که توشون خزه گزینه های خوبین؟
    فقط به عنوان یه مطلب کلی اضافه کنم که مدل و اندازۀ حس کردن سرما برای آدمای مختلف، متفاوت هست.
    تجربۀ خودم در اتاوا رو میدونم که مثلا windchill برای خیلیا سردرد میاره. ولی خیلیا از ناحیۀ پا سردشون میشه.
    دربارۀ خز، من خودم باهاش راحت نیستم. فقط دور کلاهم خز باشه خوبه، چون جلوی باد رو خوب میگیره ولی اینکه توی دستکشم بخواد خز باشه رو دوست ندارم. منظورم اینه که خیلی بستگی به شخص شما داره و اینکه چی برای شما بهتر جواب میده و باهاش راحت ترید.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

یه سوال؟ داخل هواپیما یه کوله میتونیم ببریم با یه ساک؟ درسته؟ حالا این ساک کریر + کوله لپتاپ ماکزیمم چند کیلو میتونه باشه؟

مضافا برا اینکه بردن خمیردندون داخل هواپیما توصیه نمیشه...
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

با توجه به اینکه بین پرواز ها به مقصد کانادا چند ساعت فاصله وجود داره، آیا می شه مواد غذایی مثل ساندویچ سرد، چیپس، کرانچی، آلوچه، لواشک، تخمه و ... رو با خودمون تو هواپیما ببریم؟
    یا اینکه تو فرودگاه ها بخریم؟
    یا اصلا غذایی که تو هواپیما میدن کافیه؟
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    با توجه به اینکه بین پرواز ها به مقصد کانادا چند ساعت فاصله وجود داره، آیا می شه مواد غذایی مثل ساندویچ سرد، چیپس، کرانچی، آلوچه، لواشک، تخمه و ... رو با خودمون تو هواپیما ببریم؟
    میخوای تخمه بشکنی؟ توی هواپیما یا فرودگاه؟ بدون این خوراکی ها خیلی سخت نمیگذره ولی باشه هم بد نیست. اما اگه بچه دارین حتما براش خوراکی ببرین بیشتر واسه اینکه سرش گرم بشه ... آدامس خیلی خوبه... شکلات... چیپس هم بد نیست. اما آلوچه و لواشک خیلی کثافت کاری داره. در ضمن حواستون باشه که این خوراکی ها آدم رو تشنه میکنه و شما اجازه ندارین آب همراه خودتون داخل هواپیما ببرین و باید از مهماندار تقاضا کنید.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    والا تو پرواز استرالیا که اینقدر غذا می‌دن دیگه حالت از غذا بهم می‌خوره!
    فک کنم یه 6-7 باری با میان وعده‌هاش باشه...

پرواز کانادا کوتاه‌تره، ولی فک نکنم گرسنه بمونید
    فوقش تو هخون زمان بین دو پرواز یه چیزی بخورید که برای همون زمان گرسنه‌تون نشه

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط anihoo نمایش پست ها
    میخوای تخمه بشکنی؟ توی هواپیما یا فرودگاه؟ بدون این خوراکی ها خیلی سخت نمیگذره ولی باشه هم بد نیست. اما اگه بچه دارین حتما براش خوراکی ببرین بیشتر واسه اینکه سرش گرم بشه ... آدامس خیلی خوبه... شکلات... چیپس هم بد نیست. اما آلوچه و لواشک خیلی کثافت کاری داره. در ضمن حواستون باشه که این خوراکی ها آدم رو تشنه میکنه و شما اجازه ندارین آب همراه خودتون داخل هواپیما ببرین و باید از مهماندار تقاضا کنید.
    آبه هم پولیه؟!

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    آبه هم پولیه؟!
    نه بابا. پرواز بحرین هم که همه چیش پولی بود؛ حتی پتوش؛ آبش پولی نبود.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)