اگر آهسته از بال اين درهی برهنه بر پنجهی پا بگذريم،
میبينی که همهی چکاوکها با دو چشم بسته میخوانند،
پس بیجهت به هر شب تاريک شک مکن!
گاه با پلک بسته هم میتوان از پل به چشمه رسيد. س.ع صالحی
دوتا خوبه دیگه. بقیه رو هم بفرستید. بالاخره یکیش قبول می شید. من 8 تا دانشگاه فرستادم که هر 8 تاش جوابی بهم نداده بودن. بعد ها یکی از اساتید بهم ایمیل داد و گفتش که یه پوزیشن گیرم اومده.
منم الان دارم می رم همونجا. این در حالی بود که همین استاد 2 ماه پیشش بهم گفته بود که قصد گرفتن دانشجو نداره. این نکته رو هم در ذهن داشته باشید که بعضی از اساتید بدلیل حجم بالای ایمیل های دریافتی به هیچ کس جواب نمی دهند در حالی که قصد گرفتن دانشجو برای ترم های آتی را دارند.
نتیجه: شما حتی اگر جوابی هم نگرفتید اپلای کنید.
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
دوستان من مي خوام واسه PHD يا RESEARCH پذيرش بگيرم. كسي مي تونه كمك كنه
سلام دوستان ببخشید اگه سوالم ابتداییه
من میخواستم شروع کنم برای ایمیل زدن به استادان ولی اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم و حتی فرم نامه ای را که باید بفرستم بلد نیستم . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
دوست عزیز این تجربه ی شما برای چه مقطعی بوده؟ آیا به نظرتون برای دکترا هم بدون هماهنگی با استاد میشه اقدام کرد؟
من اول یه استادی تقریبا اوکی داد برای سوپروایزری بعد که رفتم کلی هزینه برای تایید مدارک تحصیلیم به سفارتشون دادم و حالا که بعد از تایید میخام پست کنم اصن جواب میده استاده. نه اون نه هیچ استادی توی رشته های دیگه!! این در صورتیه که توی اپلیکیشن فرم یه جایی برای مشخص کردن اسم سوپروایزر داره... متاسفانه چون مدارکم مهر تایید سفارتشون رو داره نمیشه برای جای دیگه ای فرستاد.
به نظرتون اسم استاد رو توی فرم ثبت نام خالی بذارم و بفرستم کار عجیبیه؟
A friend in need is a friend indeed
من سیستم کانادا رو می دونم که اینطوریه. البته فکر کنم اروپا سیستمش متفاوته. شما باید بری تو سایتشون و موقعیت های خالی رو پیدا کنی، یک اپلیکیشن موقت آنلاین انجام بدی، اگر نظر استاد مثبت بود اونوقت میگه مدارکت رو بفرست. ممکنه مصاحبه هم ازت بخواد که با اسکایپ یا اوو یا ... انجام میشه.
سلام
استادی که باهاش مکاتبه کرده بودم ازم خواست که اپلیکیشن آن لاین رو انجام بدم. بهش ایمیل زدم که این کارو انجام دادم اما جوابی نداده. آیا باید پیگیری بیشتری بکنم یا صبر کنم؟
دوستان سلام. من ارشد كامپيوتر خوندم. در حوزهي موضوع پروژه و پايان نامم نتونستم استادي رو پيدا كنم. به نظرتون به اساتيد تو بقيهي زمينهها هم ميشه ميل زد و ابراز علاقه كرد به اون فيلد؟ يعني اين كار احتمال داره جواب بده با توجه به اين كه مقالهاي ندارم در زمينهي كاري استاد ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)