اندکی صبر سحر نزدیک است...
یه دونه کری آن میتونین ببرین, یه دونه هم کیف لپ تاپ. خانوما یه دونه هم کیف دستی زنونه ی خودشون رو میتونن ببرن (Purse).
من یادمه بار اول یه دونه کوله پشتی هم بردم, که قانونی نیس, اما فکر کنم هیشکی ندیدش. اگه دم هواپیما ببینن, ممکنه گیر بدن, بفرستنش تو بار, که به احتمال زیاد گم میشه!
Mess with the best, Die like the rest..
the average Lasik cost in 2012 is about $1,950 per eye.
Would you purchase a pair of glasses out of a basket at a thrift store and expect to be able to see well? Perhaps you would see okay, but you would probably only want to wear glasses custom made for you and that provide the most accurate correction for your eyes. Lasik is much the same. We don't mean to equate $499 Lasik to a thrift store, but you get the ideaYou will live with the results of your refractive surgery, good or bad, for the rest of your life. Make a surgery decision, not a financial one.
http://www.usaeyes.org/lasik/lasik-cost-price.htm
!One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness
خانومای عزیز مهاجر صرفه جو اینجا هزینه اصلاح موی مردا گرونه به نظر من اگه یاد بگیرید کوتاه کنید موی مردونه کلی پولتون سیو میشه البته ما 8 دلاریشم گیر اوردیم اما یه خانوم اخموی چینی که مغازشم کلی کثیف بودولی معمولا
15 و 20 به بالاست تازه 15 هم یه جا دیدم فقط. اقایون محترم سرشونو بتراشن بیان بهتره
![]()
" به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho
بله من هم شنیده بودم که آرایشگاه خیلی گرونه. به خاطر همین موضوع من یه دستگاه اصلاح سر خریدم که الان یه چند وقتی هست که با همون اصلاح می کنم کلا اینجا دارم تمرین می کنم تا اونجا زیاد فشار نیاد چند نمونه اش می تونید اینجا ببینید
http://www.orado.com/browse-%D8%A2%D...D8%AD-c/?c=398
واقعا لازمه
بدانید و آگاه باشید که اگر این موضوع رو نادیده بگیرید از زیانکاران خواهید بود
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
اونجا که گیر میاد اما خوب مقداری از اسکناسهای دلار با ارزشتون رو باید بابتش بدید دیگه!!! در ضمن اگر میخواید اینجا خرید کنید حتما از نوع شارژی بگیرید که دارای منبع تغذیه سوییچینگ با قابلیت کار ار 100 ولت تا 220 ولت رو داره. من 9 ماه پیش یه مدل از شرکت بابیلیس رو گرفتم حدود 80 هزار تومن. الان نمیدونم چنده. راستی حتما برای ریش تراش هم یه فکری بکنید که مشخصات کارکردش به صورت فوق باشد.
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
علاقه مندی ها (Bookmarks)