صفحه 183 از 589 نخستنخست ... 83133173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193233283 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,821 تا 1,830 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Senior Member blur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Horticulture-Medicinal Plants (Urmia University)

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    تجربه بنده این بود که هر جا که بدون جواب استاد اپلای کردم، ریجکت شدم. البته بودند دانشگاه هایی که استادشون به هیچ کس جواب مثبت نمی داد و می گفت شما اپلای کن بعد مدارکت رو می بینم. بنابراین ناامید نشوید.
    واقعا؟ هرجا بدون جواب استاد اپلای کردین ریجکت شدین؟ من فقط از دوتا دانشگاه جواب دارم و بقیه رو بدون جواب استاد دارم اپلای میکنم!
    اگر آهسته از بال اين دره‌ی برهنه بر پنجه‌ی پا بگذريم،
    می‌بينی که همه‌ی چکاوک‌ها با دو چشم بسته می‌خوانند،
    پس بی‌جهت به هر شب تاريک شک مکن!
    گاه با پلک بسته هم می‌توان از پل به چشمه رسيد. س.ع صالحی

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط blur نمایش پست ها
    واقعا؟ هرجا بدون جواب استاد اپلای کردین ریجکت شدین؟ من فقط از دوتا دانشگاه جواب دارم و بقیه رو بدون جواب استاد دارم اپلای میکنم!
    دوتا خوبه دیگه. بقیه رو هم بفرستید. بالاخره یکیش قبول می شید. من 8 تا دانشگاه فرستادم که هر 8 تاش جوابی بهم نداده بودن. بعد ها یکی از اساتید بهم ایمیل داد و گفتش که یه پوزیشن گیرم اومده.
    منم الان دارم می رم همونجا. این در حالی بود که همین استاد 2 ماه پیشش بهم گفته بود که قصد گرفتن دانشجو نداره. این نکته رو هم در ذهن داشته باشید که بعضی از اساتید بدلیل حجم بالای ایمیل های دریافتی به هیچ کس جواب نمی دهند در حالی که قصد گرفتن دانشجو برای ترم های آتی را دارند.

نتیجه: شما حتی اگر جوابی هم نگرفتید اپلای کنید.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Junior Member

دوستان من مي خوام واسه PHD يا RESEARCH پذيرش بگيرم. كسي مي تونه كمك كنه

Junior Member EMAD RSH آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    civil engineering

سلام دوستان ببخشید اگه سوالم ابتداییه
    من میخواستم شروع کنم برای ایمیل زدن به استادان ولی اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم و حتی فرم نامه ای را که باید بفرستم بلد نیستم . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

Member MichelAngelo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD student - University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna

دوتا خوبه دیگه. بقیه رو هم بفرستید. بالاخره یکیش قبول می شید. من 8 تا دانشگاه فرستادم که هر 8 تاش جوابی بهم نداده بودن. بعد ها یکی از اساتید بهم ایمیل داد و گفتش که یه پوزیشن گیرم اومده.
    منم الان دارم می رم همونجا. این در حالی بود که همین استاد 2 ماه پیشش بهم گفته بود که قصد گرفتن دانشجو نداره. این نکته رو هم در ذهن داشته باشید که بعضی از اساتید بدلیل حجم بالای ایمیل های دریافتی به هیچ کس جواب نمی دهند در حالی که قصد گرفتن دانشجو برای ترم های آتی را دارند.

نتیجه: شما حتی اگر جوابی هم نگرفتید اپلای کنید.
    دوست عزیز این تجربه ی شما برای چه مقطعی بوده؟ آیا به نظرتون برای دکترا هم بدون هماهنگی با استاد میشه اقدام کرد؟

من اول یه استادی تقریبا اوکی داد برای سوپروایزری بعد که رفتم کلی هزینه برای تایید مدارک تحصیلیم به سفارتشون دادم و حالا که بعد از تایید میخام پست کنم اصن جواب میده استاده. نه اون نه هیچ استادی توی رشته های دیگه!! این در صورتیه که توی اپلیکیشن فرم یه جایی برای مشخص کردن اسم سوپروایزر داره... متاسفانه چون مدارکم مهر تایید سفارتشون رو داره نمیشه برای جای دیگه ای فرستاد.

به نظرتون اسم استاد رو توی فرم ثبت نام خالی بذارم و بفرستم کار عجیبیه؟

A friend in need is a friend indeed

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط MichelAngelo نمایش پست ها
    دوست عزیز این تجربه ی شما برای چه مقطعی بوده؟ آیا به نظرتون برای دکترا هم بدون هماهنگی با استاد میشه اقدام کرد؟

من اول یه استادی تقریبا اوکی داد برای سوپروایزری بعد که رفتم کلی هزینه برای تایید مدارک تحصیلیم به سفارتشون دادم و حالا که بعد از تایید میخام پست کنم اصن جواب میده استاده. نه اون نه هیچ استادی توی رشته های دیگه!! این در صورتیه که توی اپلیکیشن فرم یه جایی برای مشخص کردن اسم سوپروایزر داره... متاسفانه چون مدارکم مهر تایید سفارتشون رو داره نمیشه برای جای دیگه ای فرستاد.

به نظرتون اسم استاد رو توی فرم ثبت نام خالی بذارم و بفرستم کار عجیبیه؟
    من مقطع دکترا رو می گم. برای دکترا بهتره که از استاد جواب بگیرید. ولی اگر نگرفتید چاره چیه؟؟ باید اپلای کنید دیگه.
    در مورد اسم استاد، اونایی رو که مد نظرتونه بیارید. سیستم اینا طوریه که اگر اساتید مذکور شما را انتخاب نکردند، پروندتون به دست اساتید دیگه هم می رسه.

Member MichelAngelo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD student - University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna

من مقطع دکترا رو می گم. برای دکترا بهتره که از استاد جواب بگیرید. ولی اگر نگرفتید چاره چیه؟؟ باید اپلای کنید دیگه.
    در مورد اسم استاد، اونایی رو که مد نظرتونه بیارید. سیستم اینا طوریه که اگر اساتید مذکور شما را انتخاب نکردند، پروندتون به دست اساتید دیگه هم می رسه.
    امین عزیز ممنون از راهنماییت

فقط یک سوال اینکه شما سیستم کدوم کشور رو میگید که به اساتید دیگه میدن پرونده رو؟ این پرسه برای همه ی کشور ها هست به نظرتون؟ من برای اتریش باید بفرستم مدارک رو.

A friend in need is a friend indeed

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط MichelAngelo نمایش پست ها
    امین عزیز ممنون از راهنماییتفقط یک سوال اینکه شما سیستم کدوم کشور رو میگید که به اساتید دیگه میدن پرونده رو؟ این پرسه برای همه ی کشور ها هست به نظرتون؟ من برای اتریش باید بفرستم مدارک رو.
    من سیستم کانادا رو می دونم که اینطوریه. البته فکر کنم اروپا سیستمش متفاوته. شما باید بری تو سایتشون و موقعیت های خالی رو پیدا کنی، یک اپلیکیشن موقت آنلاین انجام بدی، اگر نظر استاد مثبت بود اونوقت میگه مدارکت رو بفرست. ممکنه مصاحبه هم ازت بخواد که با اسکایپ یا اوو یا ... انجام میشه.

Junior Member

سلام
    استادی که باهاش مکاتبه کرده بودم ازم خواست که اپلیکیشن آن لاین رو انجام بدم. بهش ایمیل زدم که این کارو انجام دادم اما جوابی نداده. آیا باید پیگیری بیشتری بکنم یا صبر کنم؟

دوستان سلام. من ارشد كامپيوتر خوندم. در حوزه‌ي موضوع پروژه و پايان نامم نتونستم استادي رو پيدا كنم. به نظرتون به اساتيد تو بقيه‌ي زمينه‌ها هم مي‌شه ميل زد و ابراز علاقه كرد به اون فيلد؟‌ يعني اين كار احتمال داره جواب بده با توجه به اين كه مقاله‌اي ندارم در زمينه‌ي كاري استاد ؟