نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
من تازه برگشتم آمريكا و با اين واقعيت تلخ روبرو شدم كه تقريبا همه چيزايي كه پيش دوستام گذاشته بودم كمي تا قسمتي گم و گور شده. بيزحمت كسي نگه ميخواستي بذاري storage. چون من اصل ويزا گرفتن و نگرفتنم رو هوا بود. يك بار كه رجكت شدم توي كليرنس، بعدش هم كه كليرنس انقدر طول كشيد كه... بماند. خلاصه اينجوري بگم كه وقتي برگشتم يك آپارتمان داشتم بدون هيچگونه وسايل آشپزخونه و حمام (در حاليكه قبل از ترك آمريكا همه چيز داشتم).

در تاييد فرمايشات قبلي خودم و خانوم دمهري بگم كه من همه خورده ريزهاي آشپزخونه و حموم رو از Dollar Tree خريدم حدود ٣٠ دلار. تنها چيزي كه نتونستم يك دلاري بخرم ، سبد لباس بود كه از Big Lots گرفتم ٣/٥ دلار. از ديروز شروع كردم به خريدن چيزهاي فراتر از خورده ريز، مثلا ميز اتو از Menards خريدم ٧ دلار يا خود اتو ١٠ دلار. گلاب به روتون، مشكل ترين قسمت جستجوي من شلنگ براي دستشويي بود كه از Anderson گرفتم ٦ دلار. از اين شلنگها كه بدون نياز به پيچ و مهره ميشه زد سر شير دستشويي و به راحتي جدا كرد. گير آوردن اين يك قلم واقعا مصيبت بود، چون شلنگهايي كه توي فروشگاه هاي ديگه پيدا ميشه، هم گرونتره و هم اينكه بايد زير شير دستشويي سه راهي بزنن براي نصبش (به اضافه اينكه به دليل اجاره نشيني مجاز به ايجاد تغييرات در سينك و اينجور چيزا نيستم). همين شلنگ اين مدلي رو اگه كسي دنبالش هست Home Depot هم داره ٩ دلار، ولي كيفيتش در حد اينكه من از Anderson گرفتم نيست.

فعلا جستجوي من براي خريد مايكروويو ادامه داره. پايين ترين قيمتي كه تا به حال پيدا كردم ٥٩ دلار بوده در Home Depot. ارزونترهاش به لعنت خدا نمي ارزيد. همين مدل مايكروويو رو (يا مدلهاي مشابه) هيچ جا زير ٦٩ دلار گير نياوردم حتي همون والمارت كه خيليها فكر ميكنن همه چيز رو بايد از اونجا بخرن. همين چيزايي كه توي اين چند روز خريدم اگه ميخواستم همه اش رو از والمارت بخرم، به جاي ٣٠-٤٠ دلار راحت ميرفت روي ١٠٠ دلار.

اقامت چند ماهه من در كاربونديل هيچ خوبي نداشت، دست كم اين يك خوبي رو داشت كه چون اونجا هيچ سرگرمي ديگه نداشتم، همه فروشگاه ها رو مي چرخيدم و در نتيجه مظنه همه جور چيزي و اينكه هر چيزي رو از كجا بايد خريد دستم اومد. جوري كه الان كه برگشتم شهر خودم توليدو، دقيقا مي دونم كه هر چيزي رو از كجا بخرم كه ارزونتر در بياد. هر جاي ديگه آمريكا هم كه برم، همينجور. نتيجه اخلاقي اينكه من انشاالله با همين جور خريد كردن همه لوازم آشپزخونه و حموم رو از ريز تا درشت با حدود ١٠٠ تا حد اكثر ١٥٠ دلار تامين خواهم كرد. تا همينجاي كار كه بدون مايكروويو حدود ٦٠ دلار خرج كردم.
آدم رو وسوسه می کنی بری جمع بزنه وسایلش رو!
من خورده ریزه های آشپزخونه که کاملا برای 2 نفر کافی هست رو جمعا از یه دلاری و big lots خریدم 30 دلار. ( بشقاب لیوان قاشق چنگال چاقو سیب زمینی پاک کن، دستمال دستگیره، وایپ، جا شکری، ظرف سالاد ،ماهیتابه، chopping boardو ....) البته 15 دلار هم بخار پز خریدم و قابلمه هم هنوز نگرفتم و به مایکروفر هم اعتقادی ندارم.
اگه قابلمه مسی ارزون دیدی یه خبری هم به ما بده!
قبل اینکه big lots رو بشناسم یه door knob خریدم از آمازون 20 دلار که خوب اونجا 10 دلاریش هم بود حتی 8 دلاری. البته کیفیتش واقعا خوبه و زیاد پشیمون نیستم!
سبد لباس مستاجر قبلی گذشته واسم که 15 دلار قیمتشه.
لحاف و بالش خیلی خوب گرفتم سرجمع 30 دلار.
الان میبینم واقعا قسمت عمده ی خرید هام وسایل شخصی و لباس و electronics ، .... بوده...

فعلا که در به در دنبال یه صندلی Swivel هستم که رو craigslist زیاده که می خوام یه وانت اجاره کنم برم جمعشون کنم. کلا ماشین دم دست باشه از craigslist میشه یه خونه رو قشنگ فرنیش کرد با 200-300 دلار. اون قسمت Free که بماند چه عتیقه هایی رو بعضا میذارن. حتی مرغ و خروس هم توش پیدا میشه!

home Depot بعضی چیزاش خیلی خوبه و باید قیمت دستت باشه چون خیلی چیزاشم گرونتره. راستی family dollar هم خیلی عالی بود. تناه نکته ی عجیبی که من اونجا دیدم و تو هیچ فروشگاهی تو آمریکا بهش برنخوردم این بود که وقتی با کوله پشتی وارد شدم و خواستم برم تو طرف داد زد: Sir! you should deposit your bag!