دوستان میشه میوه خشک با خودمون بیاریم؟
راستی اگر کیف لپ تاپ توپول شده باشه به دلیل دربرداشتن لپ تاپ و مقداری مدارک تحصیلی، آیا گیر میدن؟
دوستان میشه میوه خشک با خودمون بیاریم؟
راستی اگر کیف لپ تاپ توپول شده باشه به دلیل دربرداشتن لپ تاپ و مقداری مدارک تحصیلی، آیا گیر میدن؟
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
آهان... کیف لپتاپ من کوله نیست، از ایناست که بند کج داره روی دوش میافته... ولی دیگه تا جون داره توش میچپونم... طوری که کتفم دیگه میخواد کبود بشه از بس سنگینه!
در اون مورد هم خالهی من میوه خشک میخواست ببره، منتها بارش زیاد بود لحظه ی آخر دم کانتر گذاشت زمین... ولی بهش گیر هم ندادن که نمیشه ببری... در هر صورت چون خشک شده بعید میدونم مشکلی باشه
کيف لپ تاپ من کوله است و در يک سفر اونقدر چپونده بودم توش که از پشت لنگر مي انداخت
نه کسي وزنش کرد و نه گفت چي توش داري. کلا به کيف هاي دستي زياد گير نميدن. کري آن رو ممکنه وزن کنند ولي.
سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013
بچهها من امروز رفتم امجد. فقط یه مدل برای 110 پیدا کردم که خیلی یوقور هست و همه چیو به همه چی تبدیل مبکنه. 7000 تومن هم هزینشه.
دستگاهایی که من دارم همه زده 100/240 غیر از یه دونه که 220/240 زده. اینو چیکارش کنم به نظرتون؟
راستی پی اس پیم زده 125/240 اینکه مشکلی نداره؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
بچه ها یه سوال دیگه/ سی دی یا دی وی دی رو میشه تو کیف دستی حمل کرد یا باید حتما بره تو بار؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)