صفحه 164 از 397 نخستنخست ... 64114154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174214264 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,631 تا 1,640 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

دوستان میشه میوه خشک با خودمون بیاریم؟
    راستی اگر کیف لپ تاپ توپول شده باشه به دلیل دربرداشتن لپ تاپ و مقداری مدارک تحصیلی، آیا گیر میدن؟
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    دوستان میشه میوه خشک با خودمون بیاریم؟
    راستی اگر کیف لپ تاپ توپول شده باشه به دلیل دربرداشتن لپ تاپ و مقداری مدارک تحصیلی، آیا گیر میدن؟
    من کیف لپ‌تاپم اصولن همیشه تپله!
    چون دیگه همه‌ی لوازم کیف دستیم رو هم می‌ذارم توش (مثل یه شونه ی کوچیک و کیف لوازم آرایش و کرم دست و از این صحبت‌ها!)
    تا حالا کسی نگفته خانوم چرا کیفت چاقه!

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    من کیف لپ‌تاپم اصولن همیشه تپله!
    چون دیگه همه‌ی لوازم کیف دستیم رو هم می‌ذارم توش (مثل یه شونه ی کوچیک و کیف لوازم آرایش و کرم دست و از این صحبت‌ها!)
    تا حالا کسی نگفته خانوم چرا کیفت چاقه!
    آخه دیگه کوله پشتی من از حالت توپول گذشته و به فربه تبدیل شده. اما وزن کولم خوشبختانه مجازه!!! اما کیف لپ تاپم کلا توپول شده.
    میوه خشک رو میشه برد؟
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

آخه دیگه کوله پشتی من از حالت توپول گذشته و به فربه تبدیل شده. اما وزن کولم خوشبختانه مجازه!!! اما کولم کلا توپول شده.
    میوه خشک رو میشه برد؟
    آهان... کیف لپ‌تاپ من کوله نیست، از ایناست که بند کج داره روی دوش می‌افته... ولی دیگه تا جون داره توش می‌چپونم... طوری که کتفم دیگه می‌خواد کبود بشه از بس سنگینه!
    در اون مورد هم خاله‌ی من میوه خشک می‌خواست ببره، منتها بارش زیاد بود لحظه ی آخر دم کانتر گذاشت زمین... ولی بهش گیر هم ندادن که نمی‌شه ببری... در هر صورت چون خشک شده بعید می‌دونم مشکلی باشه

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    خواستم بدونم که اونجا هم گیر میاد از این چیزا دیگه؟
    چون من احساس می کنم با توجه به جهش قیمت های اجناس وارداتی در ایران، خیلی فرقی نمی کنه اینجا بخرم یا اونجا.
    توی حراج، دیدم والمارت داشت با یه کیف دستی و شونه و سایر مخلفات. اگه اشتباه نکنم، حدود22-23 دلار بود.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

کيف لپ تاپ من کوله است و در يک سفر اونقدر چپونده بودم توش که از پشت لنگر مي انداخت

نه کسي وزنش کرد و نه گفت چي توش داري. کلا به کيف هاي دستي زياد گير نميدن. کري آن رو ممکنه وزن کنند ولي.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

بچه‌ها من امروز رفتم امجد. فقط یه مدل برای 110 پیدا کردم که خیلی یوقور هست و همه چیو به همه چی تبدیل مبکنه. 7000 تومن هم هزینشه.
    دستگاهایی که من دارم همه زده 100/240 غیر از یه دونه که 220/240 زده. اینو چیکارش کنم به نظرتون؟
    راستی پی اس پیم زده 125/240 اینکه مشکلی نداره؟
    اندکی صبر سحر نزدیک است...

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    توی حراج، دیدم والمارت داشت با یه کیف دستی و شونه و سایر مخلفات. اگه اشتباه نکنم، حدود22-23 دلار بود.
    آقا تصحیح میکنم. من الان از والمارت میام. مدلای معمولیش 14 دلار بود. مدلای جینگولش حدود 20 دلار.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

بله من هم شنیده بودم که آرایشگاه خیلی گرونه. به خاطر همین موضوع من یه دستگاه اصلاح سر خریدم که الان یه چند وقتی هست که با همون اصلاح می کنم کلا اینجا دارم تمرین می کنم تا اونجا زیاد فشار نیاد چند نمونه اش می تونید اینجا ببینید
    http://www.orado.com/browse-%D8%A2%D...D8%AD-c/?c=398
    واقعا لازمه
    بدانید و آگاه باشید که اگر این موضوع رو نادیده بگیرید از زیانکاران خواهید بود
    به جرات میتونم بگم 80% دوستای پسر کانادایی من خودشون موهای سرشون رو کوتاه میکنن. خیلی کار درست و مقرون به صرفه ای هست.
    اما برای خانوما واقعا نمیدونم چاره چیه. من موهامو یه ذره کوتاه کردم 40 دلار دادم!! تازه این گرون نبود مثلا!
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

بچه ها یه سوال دیگه/ سی دی یا دی وی دی رو میشه تو کیف دستی حمل کرد یا باید حتما بره تو بار؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)