صفحه 185 از 589 نخستنخست ... 85135175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195235285 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,841 تا 1,850 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_Mohebi7 نمایش پست ها
    دوستان برای اپلای مقطع مستر امریکا هم حتی باید استاد جواب مثبت بده تا اپلای کنی یا ممکنه همینجوریم شانسی برای RA باشه ؟

و اینکه من حدود 30-40 تا دانشگاه رو لیست کردم, همه استادا هم میگن اپلای کن ببینیم چی میشه!!!! تو این وضعیت باید بین دانشگاه ها یه سری هاش رو انتخاب کنم, من به همه ی این دانشگاه ها و برنامه شون علاقه دارم, چون تقریبا فرقی باهم ندارن, چجوری میتونم از بینشون انتخاب کنم ؟

متاسفانه من هرچی اینجا میخونم برای مقطع phd هست, کسایی که برای master فاند میگیرن, چیکار میکنن ؟؟؟
    ممنون.
    برای مستر فاند به درد بخوری نمی دن. افراد می رن دکترا مستقیما. استاد قاعدتا نباید الان جواب قطعی بده که کی رو می خواد یا اگه جواب بده ممکنه بعدا بپیچونه چون هنوز نمی دونن کیا اپلای می کنن. همین که بگن اپلای کن یعنی دانشجو می خوان. شما رنک دانشگاه ها رو از US News در بیارید و با توجه به معدل و رزومه در حدود خودتون و یکمی بالاتر و پایین تر بگردید. می تونید با دانشجو های ایرانی استاد ها (اگر داشته باشند) هم تماس بگیرید ببینید چی به چیه.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

احتمالا استاد ها هنوز تعطیل نشدن. و تا جمعه هستن (اگه تا دوشنبه نباشن). احتمالا به هر حال نزدیک اپلیکیشن ها مشکا ایمیل های خیلی زیاد هست و شاید دیر تر بد تر هم باشه...ش

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_Mohebi7 نمایش پست ها
    دوستان برای اپلای مقطع مستر امریکا هم حتی باید استاد جواب مثبت بده تا اپلای کنی یا ممکنه همینجوریم شانسی برای RA باشه ؟

و اینکه من حدود 30-40 تا دانشگاه رو لیست کردم, همه استادا هم میگن اپلای کن ببینیم چی میشه!!!! تو این وضعیت باید بین دانشگاه ها یه سری هاش رو انتخاب کنم, من به همه ی این دانشگاه ها و برنامه شون علاقه دارم, چون تقریبا فرقی باهم ندارن, چجوری میتونم از بینشون انتخاب کنم ؟

متاسفانه من هرچی اینجا میخونم برای مقطع phd هست, کسایی که برای master فاند میگیرن, چیکار میکنن ؟؟؟
    ممنون.
    آمریکا همیشه فاند هست، ولی موردی که هست اینه که برای مستر معمولا رقابت شدید تره! خود آمریکاییها یا کسانی که لیسانس اینجا هستند (که 80% آمریکایی هستند)، هم معمولا مستر رو میخونند که این طبیعتا باعث میشه که شانس شما برای گرفتن فاند کمتر بشه. معمولا استادها ترجیح میدن برای مستر دانشجوهایی که از لیسانس تو تیم تحقیقاتیشون بودند رو بگیرند و با اونها تحقیق رو ادامه بدند. اما چیزی که باعث میشه تا نظر یک استاد عوض بشه و فاند رو به شما بده برای مستر، رزومه پژوهشی شما و دوم نمره TOEFL و GRE شما است. اکثر دانشجوهای آمریکایی تو لیسانس چیزی در مورد تحقیق و پژوهش نمیدونند و فقط یکسری کارهای روزمره آزمایشگاهی که استاد بهشون میده رو بلدند انجام بدند، ضمن اینکه به شدت نمره های GRE خود آمریکایی ها هم مخصوصا تو وربال پایینه (خیلی جالبه)، پس برای گرفتن فاند در مقطع مستر نکاتی که گفتم رو بهش خوب دقت کنید. موفق باشید.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط MichelAngelo نمایش پست ها
    دوستان آیا الان زمان مناسبیه واسه ایمیل به اساتید؟

از یکی از دانشجوای اونور شنیدم که دانشجوا از امروز تا 15 ژانویه تعطیلن. از طرفی چون تا سربازی زمانی ندارم میترسم الکی زمانم از دست بره ولی باز میترسم استادا هم تا 15 ژانویه ایمیل چک نکنن و بعد از اون هم با سیلی از ایمیل های خونده نشده مواجه شن و اصلا نخونن یا جواب ندن.
    بله زمان مناسبیه. دانشگاه از جمعه رسما تعطیل میشه و تا 2-3 ژانویه دوباره بخش اداری راه می افته. استادها هم همیشه ایمیل ها شونو حتی در تعطیلات هم چک میکنند، پس اگه جوابی نگرفتید بدونید که اون استاد به رزومه شما علاقه نداره و یا دانشجو نمیخواد.

Member

دوستان خوبم شب یلداتون مبارک, امیدوارم سال دیگه همین موقع همگی از راه دور زنگ بزنیم ایران و شب یلدا رو به خانواده هامون تبریک بگیم.
    و حالا سوال من: من پارسال اولین ایمیل اپلای گونه ام رو واسه یه پروفسور تمام در آمریکا که همیشه دوسشون داشتم فرستادم و تو ایمیل اینو هم بهشون گفتم (یه نکته اینکه 2 یا 3 سال پیش یکی از شاگردای قوی استادم پیششون رفته بودند فرصت مطالعاتی و تازه همین 2012 هم از طریق اون دانشجوهه, ایشون با استادم مقاله مشترکی چاپ کردن) و من تصور میکنم به مدد اون وضعیت (البته شاید), ایشون کمتر از 2 ساعت به من این جواب رو دادن:
    Dear........... -

I am currently evaluating a project on ...................

We will be implementing a few .................. structures to try it out.

This seems to be along your lines of interest.

If I get funding for it - you may be in a good shape to join.
    I recommend that you apply anyway.

Regards - .....................

اون موقع فک میکردم همه همینطور زود زود جواب میدن. خلاصه, چون من نه نمره زبان و نه نمره جی آر ای و نه مدارک آزاد شده داشتم (البته ایشون حرفی هم از اینا نزد), پس حتی جوابشون رو هم ندادم و تشکر هم نکردم (آخه اصلا نمی دونستم باید مدام در تماس باشیم.). پارسال اصلا بی خیال اپلای شدم و گذشت تا امسال که تمام نداشته های پارسال رو الآن دارم و بیشتر تر از مینیمم های اون دانشگاه هم هست و جالبه که اون دانشگاه واسه برقیا اصلا ددلاین نداره (هم تو سایت زده وهم خودم از آموزششون پرسیدم). امااا, نمی دونم حالا بعد از 1 سال و حدود 2 ماه چطور دوباره به ایشون ایمیل بزنم و بگم حاضری با من کار کنی؟ بهانه بیارم واسشون یا نه؟ یا اینکه همینطوری مدارکمو بفرستم اون دانشگاه و بدون اینکه به خودشون بگم اسمشونو بیارم تو sop و بعد از اپلای بهشون ایمیل بزنم که هوامو داشته باشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنونم از راهنماییتون پیشاپیش.

Senior Member Simplex آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sharizonas نمایش پست ها
    دوستان خوبم شب یلداتون مبارک, امیدوارم سال دیگه همین موقع همگی از راه دور زنگ بزنیم ایران و شب یلدا رو به خانواده هامون تبریک بگیم.
    و حالا سوال من: من پارسال اولین ایمیل اپلای گونه ام رو واسه یه پروفسور تمام در آمریکا که همیشه دوسشون داشتم فرستادم و تو ایمیل اینو هم بهشون گفتم (یه نکته اینکه 2 یا 3 سال پیش یکی از شاگردای قوی استادم پیششون رفته بودند فرصت مطالعاتی و تازه همین 2012 هم از طریق اون دانشجوهه, ایشون با استادم مقاله مشترکی چاپ کردن) و من تصور میکنم به مدد اون وضعیت (البته شاید), ایشون کمتر از 2 ساعت به من این جواب رو دادن:
    Dear........... -

I am currently evaluating a project on ...................

We will be implementing a few .................. structures to try it out.

This seems to be along your lines of interest.

If I get funding for it - you may be in a good shape to join.
    I recommend that you apply anyway.

Regards - .....................

اون موقع فک میکردم همه همینطور زود زود جواب میدن. خلاصه, چون من نه نمره زبان و نه نمره جی آر ای و نه مدارک آزاد شده داشتم (البته ایشون حرفی هم از اینا نزد), پس حتی جوابشون رو هم ندادم و تشکر هم نکردم (آخه اصلا نمی دونستم باید مدام در تماس باشیم.). پارسال اصلا بی خیال اپلای شدم و گذشت تا امسال که تمام نداشته های پارسال رو الآن دارم و بیشتر تر از مینیمم های اون دانشگاه هم هست و جالبه که اون دانشگاه واسه برقیا اصلا ددلاین نداره (هم تو سایت زده وهم خودم از آموزششون پرسیدم). امااا, نمی دونم حالا بعد از 1 سال و حدود 2 ماه چطور دوباره به ایشون ایمیل بزنم و بگم حاضری با من کار کنی؟ بهانه بیارم واسشون یا نه؟ یا اینکه همینطوری مدارکمو بفرستم اون دانشگاه و بدون اینکه به خودشون بگم اسمشونو بیارم تو sop و بعد از اپلای بهشون ایمیل بزنم که هوامو داشته باشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنونم از راهنماییتون پیشاپیش.
    حالا که اینقدر دوستش داری فرض کن این استاد عموته. با عموت هم همینجوری برخورد می کنی؟ یعنی بعد از یک سال بدون اینکه باهاش در تماس باشی یهو یک نامه می نویسی و ازش می خواهی برات کاری کنه؟

در واقع باید یک مقدار روابط آکادمیک و محترمانه رو هم مد نظر داشت، اگر من بودم، نامه پارسالش رو ریپلای می کردم و ازش تشکر می کردم. بعد می گفتم که امسال چون این مسترم تموم شده و قصد گرفتن پی اچ دی دارم، می خواهم برای دانشگاهش اپلای کنم و امیدوارم که پوزیشنی وجود داشته باشه که بتونم بگیرم. رزومه ام رو هم اتچ می کردم.

یک کاری هم که خیلی کمک می کنه اینه که از استادت بخواهی تو رو ریکام کنه بهش، اگر خیلی غیر رسمی هم باشه، خوبه. مثلا بهش ایمیل بزنه و بگه که تو مشتاقی بری اونجا و دانشجوی خوب و موفقی هم هستی. در همین حد کافیه.

البته بگم که قسمت اول متن رو به شوخی نوشتم. مساله اینه که آدم ها خیلی درگیر زندگی هستند و معمولا مسائل این چنین رو چندان اهمیت نمی دهند. یعنی اینکه به دانشجویی ایمیل زده باشند و اون یک سال بعد بهش جواب بده و بگه می خواهم بیام پیشت کار کنم، اصلا موضوع مهمی نیست که ناراحت بشوند. یعنی آنقدر مسائل مهم توی زندگی و کار دارند که چنین مسائلی در حد سرماخوردن بچه شون هم براشون اهمیت نداره. پس اصلا نگران نباش، خیلی با اطمینان و راحت تماس بگیر و مطمئن باش اون هم بهت خوب جواب خواهد داد. آدم های خوب همیشه خوب هستند، یعنی اگر این استاد آدم خوبیه، حتما جواب های خوبی هم بهت خواهد داد.

Member MichelAngelo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD student - University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna

دوستان هم به مشورت احتیاج دارم هم به دلداری چون فکر میکنم سوتیه بدی دادم!!

یه دانشگاه که توی سایته دپارتمان مد نظرم دانشجوهای دکتراشو با ایمیل اسم برده بود و چون زمینه ی کاری ازشون ننوشته بود من برای گرفتن راهنمایی و کمک برای انتخاب استاد یه ایمیل رو برای 20تا از دانشجوا فروارد کردم و با این پیش زمینه که فکر میکردم چندتاشون بیشتر جواب نمیدن به نظرم ارسال این ایمیل به 20 نفر کاره بدی نمیومد...

حالا با کمال تعجب همشون یکی یکی با مهربونی دارن جواب میدن و میگن ایمیلتو برای پورفسور فلانی فرستادیم! و با این حساب اون پورفسوره باید حداقل 10تا ایمیل با محتویات یکسان از 10 تا دانشجواش دریافت کرده باشه!!!! حالا چیکار کنم خیلی ضایع شده؟؟؟ به نظرتون عکس العمل پورفسور چیه؟

A friend in need is a friend indeed

ApplyAbroad Veteran

یه دانشگاه که توی سایته دپارتمان مد نظرم دانشجوهای دکتراشو با ایمیل اسم برده بود و چون زمینه ی کاری ازشون ننوشته بود من برای گرفتن راهنمایی و کمک برای انتخاب استاد یه ایمیل رو برای 20تا از دانشجوا فروارد کردم و با این پیش زمینه که فکر میکردم چندتاشون بیشتر جواب نمیدن به نظرم ارسال این ایمیل به 20 نفر کاره بدی نمیومد...

حالا با کمال تعجب همشون یکی یکی با مهربونی دارن جواب میدن و میگن ایمیلتو برای پورفسور فلانی فرستادیم! و با این حساب اون پورفسوره باید حداقل 10تا ایمیل با محتویات یکسان از 10 تا دانشجواش دریافت کرده باشه!!!! حالا چیکار کنم خیلی ضایع شده؟؟؟ به نظرتون عکس العمل پورفسور چیه؟
    کار شما در کل درست نبوده، ولی خوب الان کاری نمیشه کرد باید صبر کنید ببینید عکس العمل اون پروفسور چیه!

Global Moderator

Simon آواتار ها

Oops‌ دوست خوبم به آنچه گذشت افسوس نخور. اما از اين اتفاق تجربه كسب كن. اگر استاده به روش نياورد و بازم تماساشو باهات حفظ كرد كه ولش نكن. خيلي بزرگواره. اگرم قيافه گرفت كه حق داره. خدايي تو جاش بودي چه ميكردي؟ الانم به فكر كردن نگذرون. نميخواد بكشتت كه. بدترين حالت اينه كه از دست رفت. اميدوارم اينجور نباشه. شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط coming_home نمایش پست ها
    بچه ها من نمی دونم این سوال جاش کجاست ولی به شدت به راهنماییتون نیاز دارم کمککککککککک
    برای دانشگاه آلبرتا فرم اولیه پر کردم که همون موقع اینو ایمیل زدند بهم

You have submitted the preliminary application form for studying in
    Civil and Environmental Engineering department of University of Alberta.

......Your application number is
    The normal process period is six to eight weeks. After your application
    has being assessed a response will be sent to you by email.

Sincerely,

حالا دوباره بهم ایمیل زدند

The competition for graduate positions within our Department of Civil and
    Environmental Engineering is very severe. Your application for graduate studies
    has been assessed by the professors, but after due consideration, you have not been approved for
    a formal application for graduate studies. The decision was based on the high
    competition for very few openings. We thank you for your interest in applying for graduate studies in the
    Department of Civil and Environmental Engineering at the University of Alberta.

Sincerely,

این الان یعنی چی؟ ردم کردند؟ باید اپلای کنم؟ یا چی؟

بعد از چه مدت این ایمیل رو فرستادند؟
    نمی خوام ناراحتتون کنم ولی برای دوست منم همین اومد ریجکت شده بود.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .