دوستان خوبم شب یلداتون مبارک, امیدوارم سال دیگه همین موقع همگی از راه دور زنگ بزنیم ایران و شب یلدا رو به خانواده هامون تبریک بگیم
.
و حالا سوال من: من پارسال اولین ایمیل اپلای گونه ام رو واسه یه پروفسور تمام در آمریکا که همیشه دوسشون داشتم فرستادم و تو ایمیل اینو هم بهشون گفتم (یه نکته اینکه 2 یا 3 سال پیش یکی از شاگردای قوی استادم پیششون رفته بودند فرصت مطالعاتی و تازه همین 2012 هم از طریق اون دانشجوهه, ایشون با استادم مقاله مشترکی چاپ کردن) و من تصور میکنم به مدد اون وضعیت (البته شاید), ایشون کمتر از 2 ساعت به من این جواب رو دادن:
Dear........... -
I am currently evaluating a project on ...................
We will be implementing a few .................. structures to try it out.
This seems to be along your lines of interest.
If I get funding for it - you may be in a good shape to join.
I recommend that you apply anyway.
Regards - .....................
اون موقع فک میکردم همه همینطور زود زود جواب میدن

. خلاصه, چون من نه نمره زبان و نه نمره جی آر ای و نه مدارک آزاد شده داشتم (البته ایشون حرفی هم از اینا نزد), پس حتی جوابشون رو هم ندادم و تشکر هم نکردم (آخه اصلا نمی دونستم باید مدام در تماس باشیم.). پارسال اصلا بی خیال اپلای شدم و گذشت تا امسال که تمام نداشته های پارسال رو الآن دارم و بیشتر تر از مینیمم های اون دانشگاه هم هست و جالبه که اون دانشگاه واسه برقیا اصلا ددلاین نداره

(هم تو سایت زده وهم خودم از آموزششون پرسیدم). امااا, نمی دونم حالا
بعد از 1 سال و حدود 2 ماه چطور دوباره به ایشون ایمیل بزنم و بگم حاضری با من کار کنی؟ بهانه بیارم واسشون یا نه؟ یا اینکه همینطوری مدارکمو بفرستم اون دانشگاه و بدون اینکه به خودشون بگم اسمشونو بیارم تو sop و بعد از اپلای بهشون ایمیل بزنم که هوامو داشته باشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون پیشاپیش.
علاقه مندی ها (Bookmarks)