صفحه 191 از 195 نخستنخست ... 91141181182183184185186187188189190191192193194195 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,901 تا 1,910 , از مجموع 1949

موضوع: آرشیو شده : سوالات عمومی درباره تحصیل در دانشگاه های آلمان (تا پایان سال 2012)

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد ادامه تحصیل در آلمان در مقطع لیسانس

سلام خدمت دوستان عزیز
    چند تا سوال داشتم اگه ممکنه منو راهنمایی بفرمایید.
    من در حال حاضر مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم ریاضی فیزیک دارم و دارای مدرک ایلتس 6 می باشم.از اون جایی که به پزشکی بسیار علاقه دارم قصد دارم برای المان اپلای کنم ولی دارای قبولی کنکور سراسری در این رشته نیستم و فقط در کنکور ریاضی فیزیک مجاز شدم اما انتخاب رشته نکردم.با توجه به اطلاعاتی که من دارم با این شرایط نمی تونم برای دانشگاه اقدام کنم.چه راه های دیگری برای ورود به دانشگاه می باشد؟ایا می توانم برای سوم دبیرستان و سپس کالج در المان اقدام کنم یا نه؟کلا چه راه هایی هست برای ورود به دانشگاه بدون قبولی کنکور؟

Junior Member

دوباره سلام
    بچه ها یه بار ئیگه من شرایطمو می گم بعد سوال می پرسم چون یه مدت گذشته...
    من متولد 70 هستم...دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر قزوین.دانشگاه غیر انتفاعی.
    می خوام برای لیسانس برم آلمان معماری بخونم...اما.....

یکشنبه رفتم وزارت علوم-سازمان اموراعزام دانشجویان...
    گفتن که چون کاردانی دارم نمی تونم از کشور خارج شم...حسابی ضدحال زدن بهم..

چون دانشگاه های آلمان قبولی کنکور سراسری میخوان، برنامه ام اینجوری بود و هست که مرداد سال دیگه تو کنکور کاردانی به کارشناسی (معماری) شرکت کنم
    از طرفی امروز هم تو کنکور سراسری 92 (گروه زبان خارجی - آلمانی) شرکت کردم...که یه سری آپشن هاییو واسه خودم گذاشته باشم.

از یه طرف دیگه تو این این انجمن خوندم که اگه لیسانسمو اینجا بگیرم دوباره برای لیسانس بهم معافیت نمی دن...
    داستان چیه دقیقن؟
    اصن از کدوم کنکور استفاده کنم؟ کاردانی به کارشناسی / یا سراسری 92 ؟
    معافیتو چیکار کنم؟
    اصن تو آخرین گزینه اگه برم سربازی، وسط سربازی می تونم پاشم واسه ادامه تحصیل برم؟ (می دونم این سوال مربوط به این فروم نیست)
    دلم نمی خواد غیر قانونی برم...واسه همین دنبال راه های قانونیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sasanrn نمایش پست ها
    دوباره سلام
    بچه ها یه بار ئیگه من شرایطمو می گم بعد سوال می پرسم چون یه مدت گذشته...
    من متولد 70 هستم...دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتر قزوین.دانشگاه غیر انتفاعی.
    می خوام برای لیسانس برم آلمان معماری بخونم...اما.....

یکشنبه رفتم وزارت علوم-سازمان اموراعزام دانشجویان...
    گفتن که چون کاردانی دارم نمی تونم از کشور خارج شم...حسابی ضدحال زدن بهم..

چون دانشگاه های آلمان قبولی کنکور سراسری میخوان، برنامه ام اینجوری بود و هست که مرداد سال دیگه تو کنکور کاردانی به کارشناسی (معماری) شرکت کنم
    از طرفی امروز هم تو کنکور سراسری 92 (گروه زبان خارجی - آلمانی) شرکت کردم...که یه سری آپشن هاییو واسه خودم گذاشته باشم.

از یه طرف دیگه تو این این انجمن خوندم که اگه لیسانسمو اینجا بگیرم دوباره برای لیسانس بهم معافیت نمی دن...
    داستان چیه دقیقن؟
    اصن از کدوم کنکور استفاده کنم؟ کاردانی به کارشناسی / یا سراسری 92 ؟
    معافیتو چیکار کنم؟
    اصن تو آخرین گزینه اگه برم سربازی، وسط سربازی می تونم پاشم واسه ادامه تحصیل برم؟ (می دونم این سوال مربوط به این فروم نیست)
    دلم نمی خواد غیر قانونی برم...واسه همین دنبال راه های قانونیم.
    بهتیرین کار براتون با توجه به شرایط تحصیلی و سنیتون گرفتن لیسانس هست! زمانش تقریبا یکی میشه با خوندن پیش و یک سال دوره ی کالج رفتن!
    سربازی هم احتمالا باید بپیچونیدش! لیسانس هم بگیرید باز گیرش هستید!
    پیشنهاد من اینه که دور پیش دانشگاهی و کالج رفتن را خط بکشید! برای شما ریسکش خیلی بالاست!

موفق باشید

پیش فرض پاسخ : سوالات عمومی درباره تحصیل در دانشگاه های آلمان

بچه ها یه سوالی دارم که جوابش کار منو توی وزارت علوم راه میندازه و اونم اینه که:
    یه نفر زبانش خوبه و کلاس زبان المانی رو توی دانشگاه 2 ماهه تموم میکنه و دیگه مشکل زبان نداره و میتونه ترم تحصیلیش رو شروع کنه.اگر این دوره از اپریل تا ژوین باشه و ژوین زبانش تموم بشه.ایا دانشگاه براش برنامه خاصی داره؟درسی بهش میدن یا نه؟یا بهش میگن برو و اکتبر بیا؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع- دانشگاه صنعتی اصفهان

بچه ها اگه اطلاعات در مورد درس هایی که قراره تو دوره فوقمون تو آلمان بخونیم ، بخوایم چه کنیم؟
    من تو سایت دانشگاهم اصلا نمی تونم Course Program رو واسه فوق مهندسی صنایع پیدا کنم....اگه کسی اطلاعات داره لطفا بگه
    ممنون

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedfard نمایش پست ها
    بچه ها یه سوالی دارم که جوابش کار منو توی وزارت علوم راه میندازه و اونم اینه که:
    یه نفر زبانش خوبه و کلاس زبان المانی رو توی دانشگاه 2 ماهه تموم میکنه و دیگه مشکل زبان نداره و میتونه ترم تحصیلیش رو شروع کنه.اگر این دوره از اپریل تا ژوین باشه و ژوین زبانش تموم بشه.ایا دانشگاه براش برنامه خاصی داره؟درسی بهش میدن یا نه؟یا بهش میگن برو و اکتبر بیا؟

دوست خوبم ....
    اگه سوال رو واضح تر می پرسیدی دقیقتر جواب میدادم ولی تا همین جا که پرسیدی:

در واقع کورس تحصیلی شما بعد از پاس کردن امتحان DSH (یا تست داف) برای شما شروع میشه و منظور و مقصود ازبرگزاری دوره زبان هم توانایی برای پاس کردن این امتحانه ...
    این امتحان در تاریخهای خاصی برگزار میشه ... DSH اول هرترم برگزار میشه و تست داف در دفعات بیشتر...
    البته شما تست داف رو میتونید وسط دوره شرکت کنید ولی برای DSH باید سطح زبانتون تایید بشه !

در ضمن کلاس باب میل شما سریع پیش نخواهد رفت چون شما تنها زبان آموزش نیستید!

سوال دیگه ای هم داشتید کمی دقیق تر مطرح کنید تا بشه جواب دقیقتری داد

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

نقل قول نوشته اصلی توسط atefe1983 نمایش پست ها
    بچه ها اگه اطلاعات در مورد درس هایی که قراره تو دوره فوقمون تو آلمان بخونیم ، بخوایم چه کنیم؟
    من تو سایت دانشگاهم اصلا نمی تونم Course Program رو واسه فوق مهندسی صنایع پیدا کنم....اگه کسی اطلاعات داره لطفا بگه
    ممنون
    شما باید به صفحه دپارتمان رشته مربوطه در سایت دانشگاه برید....

بعد قسمتی رو که مربوط به کورس خودتون هست از بین کورسهای ارائه شده در دپارتمان پیدا و سیلاب دروس رو همونجا میتونید دانلود یا آنلاین مشاهده کنید.

سلام من نامزدم برای مقطع لیسانس پذیرش گرفته و سربازی ام معاف شده هم چنین الان با 2 شرکت آلمانی همکاری می کنه و اواخر سال92 باید بره! اگر ازدواج کنیم آیا می تونه برای من ویزا بگیره؟ در کل سوالم اینه که راحت ترین راه ممکن برای اینکه همراهش برم چیه؟ و اون می تونه برای من کاری کنه؟ و چقدر طول می کشه؟ این مسئله به شدت ذهن من رو مشغول کرده و می ترسم باعث جدایی مون بشه! واقعا ممنون می شم راهنماییم کنین من خودم لیسانس معماری ام و قصد دارم با تغییر رشته به تصویر سازی و انیمیشن و البته مدرک آیلتس برای فوق لیسانس در آلمان اقدام کنم!!! چیزی که نمی دونم چقدر امکانش هست... ساعات خوشی رو داشته باشید.

Junior Member

با عرض سلام و خسته نباشی،
    می خواستم بدونم در آلمان دانشگاهی که انگلیسی زبان باشه (رایگان )؛ برای مستر رشته معماری وجود داره و اینکه مستر رشته الکترونیک هم داشته باشه.

پیشاپیش سپاسگذارم از جواب گوییتون

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط naghian نمایش پست ها
    با عرض سلام و خسته نباشی،
    می خواستم بدونم در آلمان دانشگاهی که انگلیسی زبان باشه (رایگان )؛ برای مستر رشته معماری وجود داره و اینکه مستر رشته الکترونیک هم داشته باشه.

پیشاپیش سپاسگذارم از جواب گوییتون
    شما میتونین از سایت daad.de استفاده کنین برای اینکار.
    در مورد مستر الکترونیک بگم که دانشگاه زیاده به زبان انگلیسی.رایگان و نیمه رایگان.
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)