صفحه 529 از 923 نخستنخست ... 29429479519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538539579629 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,281 تا 5,290 , از مجموع 9228

موضوع: مشاوره به منظور آمادگی برای امتحان تافل iBT

Banned

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور آمادگی برای امتحان تافل iBT

اخه من خوندم که دوستان میگن لانگمن آسونتر از امتحان اصلی هست اما عجیبه همه لانگمن رو به عنوان اولین گزینه توصیه میکنند!
    TPO هم من نمیدونم چی هستش . اگر توضیح بدید ممنون میشم.
    نرم افزار دلتا رو هم تا حالا رو سایت های ایرانی واسه دانلود ندیدم (بیشتر لانگمن و بارونز هست) اگر لینک دانلود دلتا و کمبریج و یا سایتی که بشه دانلود کرد رو میدونید بگید خیلی ممنون میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط transformer نمایش پست ها
    اخه من خوندم که دوستان میگن لانگمن آسونتر از امتحان اصلی هست اما عجیبه همه لانگمن رو به عنوان اولین گزینه توصیه میکنند!
    TPO هم من نمیدونم چی هستش . اگر توضیح بدید ممنون میشم.
    نرم افزار دلتا رو هم تا حالا رو سایت های ایرانی واسه دانلود ندیدم (بیشتر لانگمن و بارونز هست) اگر لینک دانلود دلتا و کمبریج و یا سایتی که بشه دانلود کرد رو میدونید بگید خیلی ممنون میشم
    خو واسه اینه که شما اول آشنا بشی با سوالا بعد بری کار کنی!!
    تی پی او مجموعه سوالات تافل از مد افتاده ی ETS هست که به صورت آزمایشی الان برگزار میشه، یعنی قبلا برگزار میشد الان نمیشه، خود تافله!
    تو فروم هست، بگرد دانلود کن کار کن...چی بهتر از خود سوالای تافل؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

با توجه به توصیه یکی ازدوستان در صفحه قبل ؛

لینک دانلود کتاب های تقویت مهارت شنیداری (سه سطح)
    Tactics for Listening

سلام به اساتيد، من خيلي از تاپيك ها رو خوندم و چون تقريباً صفر كيلومترم! يه سوال دارم.
    كتابهاي Longman, barron'e delta و ets هر كدوم يك جلدي هستند يا مثل interchange چند جلدي هستند؟ آيا هر كدام از skill ها جدا جدا هستند يا در يك جلد؟
    چون من ميخام اين كتابهارو تهيه كنم ولي حتي عكسش جلدشون رو هم نديدم!!

پيشاپيش تشكر ميكنم

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط starttoapply نمایش پست ها
    سلام به اساتيد، من خيلي از تاپيك ها رو خوندم و چون تقريباً صفر كيلومترم! يه سوال دارم.
    كتابهاي Longman, barron'e delta و ets هر كدوم يك جلدي هستند يا مثل interchange چند جلدي هستند؟ آيا هر كدام از skill ها جدا جدا هستند يا در يك جلد؟
    چون من ميخام اين كتابهارو تهيه كنم ولي حتي عكسش جلدشون رو هم نديدم!!

پيشاپيش تشكر ميكنم

خير هر كدوم يك كتاب تقريبا قطور تك جلدي شامل 4 اسكيل. با اسم تو سايت آمازون سرچ كنيد عكسشو ميبينيد ضمنا دلتا ريويژن جديدش رو حتما از فروشنده بخواهيد. و فعلا يكي رو بگيريد تموم شد بعدي. البته اگر گروني رو كتاب تاثير نداشته باشه تا وقتي شما اولي رو ميخونيد.
    بنظر من اول دلتا رو بگيريد اگر ديدي براتون خيلي سخت و گنگ نيست ديگه لانگمن رو نگيريد وگرنه كه لانگمن رو هم تهيه كنيد. اگر ديديد لانگم هم سخته براتون بريد سراغ North Star advanced‌. شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

ممنون سايمون
    البته منظور من اين نبود كه همه اين مجموعه ها يك كتابنا در اين حد ميدونم كه اينها انتشارات مجزايي دارند، منظورم اين بود كه مثلاً longman listenin و longman speaking و... در كتابهاي مجزا هستند يا هر مجموعه فقط يك كتابه كه با توجه به صحلتهاي شما متوجه شدم هر مجموعه يك جلد كتاب قطور است نه چند كتاب مجزا.
    پس با اين اوصاف اگر من برم يه كتاب فروشي زبان معتبر و بگم Ibt لانگمن يا دلتا رو ميخام بهم ميده و ممكن نيست مجموعه اشتباهي رو تهيه كنم.

تشكر سايمون

سايمون من الان لانگمن رو سرچ كردم توي آمازون، ولي 3 كتاب با جلدهاي مختلف مياره! جلد قرمز، بنفش و آبي متمايل به سبز!
    بارونز هم چند تا كتابه! يكي براي رايتينگ، يكي سوالاي سال قبل و....

پس معلومه من متوجه نشدم هنوز

در ضمن من ميخام لانگمن، بارونز و دلتا رو با هم بخرم كه به صورت تركيبي استفاده كنم.
    يه سوال ديگه هم دارم، سي دي هايي كه بچه ها در موردش صحبت ميكنن، روي هر كدوم از كتابها ارائه ميشه ديگه؟

ممنون ميشم اگه يكم توضيح بدين و يا عكسي از كتابها بذاريد.

Senior Member blur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Horticulture-Medicinal Plants (Urmia University)

نقل قول نوشته اصلی توسط starttoapply نمایش پست ها
    سايمون من الان لانگمن رو سرچ كردم توي آمازون، ولي 3 كتاب با جلدهاي مختلف مياره! جلد قرمز، بنفش و آبي متمايل به سبز!
    بارونز هم چند تا كتابه! يكي براي رايتينگ، يكي سوالاي سال قبل و....

پس معلومه من متوجه نشدم هنوز

در ضمن من ميخام لانگمن، بارونز و دلتا رو با هم بخرم كه به صورت تركيبي استفاده كنم.
    يه سوال ديگه هم دارم، سي دي هايي كه بچه ها در موردش صحبت ميكنن، روي هر كدوم از كتابها ارائه ميشه ديگه؟

ممنون ميشم اگه يكم توضيح بدين و يا عكسي از كتابها بذاريد.
    این اسامی
    Longman Preparation course for the toefl test
    BARRONS How to Prepare For The TOEFL
    Delta’s key to the Toefl iBT
    همون طور که گفتین بارونز یک کتابم برا رایتینگ داره و خوبه برا سکشن رایتینگ ولی اونی که 4 اسکیل رو داره همینیه که نوشتم. CD فایلهای صوتی رو دارن همه.
    اگر آهسته از بال اين دره‌ی برهنه بر پنجه‌ی پا بگذريم،
    می‌بينی که همه‌ی چکاوک‌ها با دو چشم بسته می‌خوانند،
    پس بی‌جهت به هر شب تاريک شک مکن!
    گاه با پلک بسته هم می‌توان از پل به چشمه رسيد. س.ع صالحی

Junior Member

دوستان ببخشید که این سوال رو میپرسم با اینکه میدونم تکراریه، اما فرصت جستجو ندارم میشه لینک دانلود TPOها رو بدین لطفا؟ خیلی ممنون

Banned

منم ک سوال نکمیلی میپرسم ... من دنبال نرم افزارهای شبیه ساز آزمون میگردم که شبیه ترین به آزمون واقعی باشند و یا سخت تر از آزمون واقعی! (میخوام خیالم راحت باشه نمره آزمون واقعیم بیشتر از اون بشه نه کمتر!!)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)