نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 37 از 114 نخستنخست ... 27282930313233343536373839404142434445464787 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

Junior Member

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

شرايط من با اين تفاوت كه رتبه يك ارشد نبودم، شبيه دوست شماست. من هم دوست دارم عليرغم سابقه آكادميك مهندسي پليمر، برم و ليسانس روانشناسي رو بخونم. ولي اگه كل اين تاپيك رو بخوني، ميفهمي كه مشكل اصلي اون آفيسر ه و قانع كردن اون ، كه چرا بعد از اينهمه سابقه در يه رشته، داري ميري سراغ يه رشته كاملا متفاوت.. يكي نيس به اينا بگه آخه فضولي، خب علافم دوست دارم!!!

Senior Member

دوستان امکان گرفتن کمک هزینه برای دوره لیسانس برای دانشجویان خارجی در امریکا هست؟من میخوام پرستاری بخونم نمراتم هم خوبه.
    چطور این قبیل دانشگاهها رو پیدا کنم؟

Senior Member viana آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    materials science and Simulation

نقل قول نوشته اصلی توسط Nastarann نمایش پست ها
    دوستان امکان گرفتن کمک هزینه برای دوره لیسانس برای دانشجویان خارجی در امریکا هست؟من میخوام پرستاری بخونم نمراتم هم خوبه.
    چطور این قبیل دانشگاهها رو پیدا کنم؟
    سلام.همین تاپیک رو میگشتین جوابتون رو پیدا میکردین.بله هست ولی یه خرده سخته.بعلاوه اینکه اگه نمی تونین از پس هزینه ها بر بیاین بهتره که اقدام نکنین.حداقل اولش باید بتونین خودتون رو ساپورت کنین یکی از دوستان من بخاطر موقعیت خوبی که داشت اولش 5500از دانشگاه بورس گرفت و ترم بعد با کار و اقدام برای بورس های بیشتر تونست از پس هزینه هاش بربیاد.ولی به ریسکش هم فکر کنین.البته من در مورد پرستاری چیزی نمی دونم ولی مهندسی و علوم پایه رو دیدم که بچه ها گرفتن!بعد نمرات خوب یعنی چند؟یه نفر معدل 17رو خوب میدونه.یه نفر 19رو هم بد میدونه!!!!!!من توی این تاپیکhttp://www.applyabroad.org/forum/sho...nts&highlight= یه سری بورس های معروف رو هم از امریکا و هم کشورهای دیگه گذاشتم.این فایل هم mjfadaee عزیز گذاشتن. http://www.applyabroad.org/forum/att...5&d=1355239709
    منبع خوب بعدی هم collegeboard.orgهست که میتونین بگردین.این تاپیک هم ببینین بد نیست.http://www.applyabroad.org/forum/sho...t=#post1012784
    موفق باشین

Senior Member

منظورم این بود که نمراتم بالای 18 هست.و تافلم 100 شده.البته میدونم خیلی خوب نیست اما بد هم نیست.
    تحصیلات در امریکا با توجه به نرخ دلار و منی که ایرانیم خیلی گرون تموم میشه.من دنبال راه هایی برای هرچه کمتر کردن هزینه ها هستم.فکرکردم شاید چون پرستاریه کمک هزینه و کار دانشجویی بهتری برایش باشه.شاید بهتر باشه من به اروپا و تحصیل ارزانتر و یا رایگان فکرکنم ولی فکرمیکنم امریکا شرایط زندگی و اینده کاری بهتری داره و خارجی ها رو بهتر میپذیرند.موضوعاتی که معرفی کردید رو میخونم حتما ولی احتیاج به راهنمایی افراد وارد هم دارم.

Senior Member viana آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    materials science and Simulation

نقل قول نوشته اصلی توسط Nastarann نمایش پست ها
    منظورم این بود که نمراتم بالای 18 هست.و تافلم 100 شده.البته میدونم خیلی خوب نیست اما بد هم نیست.
    تحصیلات در امریکا با توجه به نرخ دلار و منی که ایرانیم خیلی گرون تموم میشه.من دنبال راه هایی برای هرچه کمتر کردن هزینه ها هستم.فکرکردم شاید چون پرستاریه کمک هزینه و کار دانشجویی بهتری برایش باشه.شاید بهتر باشه من به اروپا و تحصیل ارزانتر و یا رایگان فکرکنم ولی فکرمیکنم امریکا شرایط زندگی و اینده کاری بهتری داره و خارجی ها رو بهتر میپذیرند.موضوعاتی که معرفی کردید رو میخونم حتما ولی احتیاج به راهنمایی افراد وارد هم دارم.
    درک میکنم اوضاع دلار واقعا جالب نیست توی امریکا فکر می کنم حدود چند تا دانشگاه بیشتر need blindنیستن که اونها هم پذیرش ازشون سخت که نه باید بگم خیلی سخته!مثالش هم اینحا رو مشاهده کنین
    http://www.applyabroad.org/forum/adm...report&ar=1764
    http://www.applyabroad.org/forum/adm...report&ar=1785
    http://www.applyabroad.org/forum/adm...report&ar=1094
    این افراد موقعیت خوبی داشتن بعضیشونم خیلی خوب ولی رد شدن.اتفاقا من دیروز از یکی از همین افراد وارد!!!!!در مورد کمک هزینه و کار واینترشیپ ها سوال کردم جوابشون این بود:
    این فرمول رو ببین:
    قیمتی که باید شما بدید (EFC) = مقدار financial aid - هزینه ی دانشگاه (بین 40هزارتا تا 60هزارتا)

حالا بیابید پرتقال فروش رو!!!؟؟؟ شما اگر میخواید مقدار financial aid رو پیدا کنید، باید اول مقدار EFC رو پیدا کنید. یعنی برید توی سایت دانشگاه هایی که میخوایید یا گوگل یه چیزی تحت عنوان EFC Calculator رو پیدا کنید. این به شما میگه که عرف (یا ارف!) قیمتی که کسی با وضعیت مالی شما پرداخت میکنه چقدره. بذارید راحتتون کنم اگر توی ایران زندگی معمولی داشته باشین و در آمدتون از 50هزار دلار کمتر باشه EFC میشه طرفای 1000 تا 2000 دلار! D: خیلی خوبه نه!
    حالا این 27 تا چی میگن. میگن که ما اگه به شما پذیرش دادیم، 100% این مقدار اختلافی رو بین 1000 دلار تا 60هزار دلار رو ما میدیم! خیلی با شرفن به خدا! یعنی اگر به شما پذیرش بدن،
    اگر، اگر، پذیرش بدن شما فقط 1000 دلار پول میدین.
    ولی! مگه پذیرش میدن؟ جواب خیلی سخت.

توی این 27 تا دانشگاه، 21 تاشون need aware هستن، یعنی شرایط مالیتون رو توی پذیرش دخیل میکنن. یعنی اگه خیلی خفن نباشین، پولدار هم نباشین بهتون پذیرش نمیدن. اما اون 6 تای دیگه نه. اونا need blind هستن. یعنی وضعیت مالی اصلا توی پروسه ی پذیرش تاثیری نداره و هر کی هم پذیرش گرفت تا قرون آخر کمکش میکنن تا بهش فشار نیاد. خیلی خوبه! نه؟ نخیر اصلاً خوب نیست! اگه یه نگاهی به اسم اون 6 تا دانشگاه بندازین متوجه میشین گرفتن پذیرش توی اونا، از گرفتن بورسیه ی کامل توی دانشگاه های کانادا و اروپا سخت تره....
    خلاصه. اول از همه برید سراغ محاسبه ی EFC. اگه میبینید عددش خیلی زیاده، مثلاً طرفای 40 هزار تا ایناست (یعنی اگه خیلی پول دارین) اصلا واسه ی Aid اقدام نکنید
    بازم اینا تجربیات و سوالای من توی این چند سال بود(از این جهت که خودم موقعیتی مشابه شما دارم).بازم باید دید افراد واردتر!!چی میگن

Senior Member

viana جان ممنون از اطلاعاتت.حالا من بازم تحقیق میکنم بهرحال باید راهی باشه حتی شنیده ام بعضی دانشگاه ها ممکنه بعد از یکسال کمک مالی بدن یا با ما خارجیها هم اندازه امریکایی ها حساب کنن..Community college رو که تعدادی از دوستان اشاره کردن هزینه هاش کمتره ولی خب از طرف امکان ادامه تحصیلات و اعتبار مدرک و همینطور ویزا خیالم ناراحته.

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

اصولا financial aid تا جایی که بنده اطلاع دارم برای دانشجویان خارجی معنای خاصی نداره و در واقع بورس و پیدا کردن کار توی آمریکا بهترین راه برای ساپورت درسی هست..پیدا کردن کار در دانشگاه برای دانشجویان خارجی راجت نیست..اما میتونم بگم سخت نیست و بعد از یک مدت و آشنایی با محیط(بین 6 ماه تا 1 سال) میتونید کار مورد نظرتون رو پیدا کنید..معمئلا دانشگاه ها به دانش آموزان خارجی دانشگاه در کارهای دانشگاه اولویت میدهند به دلیل لینکه این دانش آموزان قادر به کار در خارج از دانشگاه نیستند..که خوب خیلی خوب هست..به خاطر اینکه حتی دانشچویان آمریکایی باید کلی هزینه بنزین بدن تا به مقصدشون که در خارج از دانشگاه هست برسند و اونجا کار کنند..
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Senior Member Gela آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer science-State university of New York at Buffalo

یه موردی رو هم من اضافه کنم. دانشجویان خارجی هم تحت شرایطی اجازه دارن Off-campus کار کنند. من نمی دونم پروسه اش برای فوق و دکترا چطور هست، اما چون اینجا تاپیک Undergrad هست میگم. من چند وقت پیش داشتم تو وبسایت دانشگاه می گشتم دیدم یه استثنا گذاشتن که اگر بطور ناگهانی مشکلی پیش بیاد که نتونید هزینه رو پوشش بدید مثل بلایای طبیعی یا کاهش ارزش واحد پولی و ... میتونید با اجازه ی دانشگاه Off-campus کار کنید.
    البته نوشته بود باید 2 ترم دانشجوی اونجا باشم. اما امروز رفتم صحبت کردم، گفتم من تازه ترم 2 رو شروع کردم. کسی که اونجا بود گفت فکر میکنم بشه یه کاری کرد، من واست یه قرار ملاقات میزارم با مسئول اینجا که صحبت کنید.
    فردا صحبت میکنم نتیجه اش رو میگم.

(دانشگاه University at Buffalo)

برای دانلود نرم افزار شبیه ساز بخش Listening TOEFL iBT کلیک کنید.
    سوال خود را در انجمن ارسال کرده و لینک را به پروفایل من بفرستید.
    درباره ی وضعیت فاند و پذیرش مستر/دکترا سوال نپرسید چون من اطلاعی ندارم.

ApplyAbroad Veteran
    ShahdaD آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Gela نمایش پست ها
    یه موردی رو هم من اضافه کنم. دانشجویان خارجی هم تحت شرایطی اجازه دارن Off-campus کار کنند. من نمی دونم پروسه اش برای فوق و دکترا چطور هست، اما چون اینجا تاپیک Undergrad هست میگم. من چند وقت پیش داشتم تو وبسایت دانشگاه می گشتم دیدم یه استثنا گذاشتن که اگر بطور ناگهانی مشکلی پیش بیاد که نتونید هزینه رو پوشش بدید مثل بلایای طبیعی یا کاهش ارزش واحد پولی و ... میتونید با اجازه ی دانشگاه Off-campus کار کنید.
    البته نوشته بود باید 2 ترم دانشجوی اونجا باشم. اما امروز رفتم صحبت کردم، گفتم من تازه ترم 2 رو شروع کردم. کسی که اونجا بود گفت فکر میکنم بشه یه کاری کرد، من واست یه قرار ملاقات میزارم با مسئول اینجا که صحبت کنید.
    فردا صحبت میکنم نتیجه اش رو میگم.

(دانشگاه University at Buffalo)
    بستگی به شانس داره، اما این مساله خیلی سخت برخورد میشهريال با وجود ارایه چندین و چند وب سایت خبری از کاهش شدید ارزش ریال..برای درخواست بنده درخواست اطلاعات بیشتر کردند..احتمال قبول شدن خیلی پایین هست..بعد از هزینه بیش از 400 دلار..
    دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.

Senior Member

من فکرکنم بهترین کار این باشه که از یک community college که برنامه تحصیلی دو ساله ارائه میده پذیرش بگیرم.کسی اینجا تا بحال این کارو کرده؟ احتمال ادامه تحصیلات تا مقطع لیسانس چقدره؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)