صفحه 532 از 923 نخستنخست ... 32432482522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542582632 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,311 تا 5,320 , از مجموع 9228

موضوع: مشاوره به منظور آمادگی برای امتحان تافل iBT

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور آمادگی برای امتحان تافل iBT

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaaa نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید یه سوال داشتم:
    بهترین ترجمه ی کتاب 504 از کیه؟
    اصلا ترجمه استفاده نكنيد. بازدهيتون كم خواهد شد. شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Member
    رشته و دانشگاه
    marine pollution

نقل قول نوشته اصلی توسط hsareh نمایش پست ها
    سلام
    من برای لیسنیگ دارم از کتاب های open froum شروع می کنم به نظرتون به چه روشی کار کنم. حین گوش دادن لیسنینگ ها به متن نگاه کنم یا اینکه چند مرتبه گوش بدم و بعد با به متن نگاه کنم و مقایسه کنم؟؟؟
    خوشحالم که این کتابو انتخاب کردی! اول چند بار گوش بده و سعی کن چیزایی که میگه بنویسی! بعد با اسکریپت هاش مقایسه کن! این کتبا جوریه که هر کدوم از متنهاش ارزش چندبار خوندن و داره

بچه ها من اين ترتيب منابع رو براي خوندن انتخاب كردم ، با تجربه ها لطفاً نظرشون رو بگن
    lONGMAN
    DELTA
    BARRON'S
    ETS هم 1ماه قبل از آزمون

فقط سوالي كه برام پيش اومده اينه كه اگه برسم همه اينارو بخونم، براي گرفتن نمره 100،بازم نيازي به كتاباي ديگه هست؟! در ضمن اگه ميشه در مورد انواع آزمونهاي واقعي در دسترس هم يه توضيحي بديد كه چند نوعه و مال كدوم موسسس، منظورم اينه كه اين TPO كه همه ازش حرف ميزنن چيه؟ مگه كتاب ETS آزمونهاي واقعي دوره هاي قبل رو دقيقاً با فرمت آزمون نداره؟ آزمونهاي موجود در سايت ETS‌با كتابش فرق داره؟

ممنون

ApplyAbroad Senior Veteran
    Olympia آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط starttoapply نمایش پست ها
    بچه ها من اين ترتيب منابع رو براي خوندن انتخاب كردم ، با تجربه ها لطفاً نظرشون رو بگن
    lONGMAN
    DELTA
    BARRON'S
    ETS هم 1ماه قبل از آزمون

فقط سوالي كه برام پيش اومده اينه كه اگه برسم همه اينارو بخونم، براي گرفتن نمره 100،بازم نيازي به كتاباي ديگه هست؟! در ضمن اگه ميشه در مورد انواع آزمونهاي واقعي در دسترس هم يه توضيحي بديد كه چند نوعه و مال كدوم موسسس، منظورم اينه كه اين TPO كه همه ازش حرف ميزنن چيه؟ مگه كتاب ETS آزمونهاي واقعي دوره هاي قبل رو دقيقاً با فرمت آزمون نداره؟ آزمونهاي موجود در سايت ETS‌با كتابش فرق داره؟

ممنون
    بهتره اول دلتا رو بخونی تا با فرمت امتحان و نحوه جواب دادن به سوالات آشنابشی. ضمنا کمبریج رو هم به لیستت اضافه کن

میخای چیزی یاد بگیری یا نه؟ اصلا ترجمه استفاده نکن!

Banned

من این حرفو که اصلا نباید از روی منبع فارسی خوند رو قبول ندارم . مخصوصا برای اولین بار (چه لغت باشه چه گرامر)

خود ما توی دانشگاه 4 سال پدرمون رو درآوردن این اساتید چون همه رفرنس های انگلیسی رو معرفی میکردند و از روی اونها هم درس میدادند. از این جهت که به تندخوانی و یا آشنایی با جمله بندی ها و گرامر ها و فهم کلی مطلب خیلی موثر بوده اما توی یادگیری لعت کمک شایانی به ما نکرد! و من وقتی اولین بار 504 رو خوندم دیدم خیلی هاشو اصلا ندیدم انگاری! (رشته مهندسی)

خود منم وقتی یک واژه رو از یه کتاب فارسی معتبر (اینش خیلی مهمه) یاد میگیریم خیلی بیشتر توی ذهنم میمونه.

به هر حال من این کتاب رو تازه پیدا کردم و خودمم تازه دارم میخونم و به نظرم خیلی خوب ترجمه کرده و میتونه بسیار کمک کننده و دخیره کننده زمان باشه (کلی وقت صرفه جویی میشه کرد)

اینم لینک دانلود : http://izaban.ir/dl/?504-old

Banned

خود من هم یک سوال دارم ... منابعی میخوام که توش نعداد زیادی لیسنینگ و اسپیکینگ تافل به همراه متن وجود داشته باشه
    لطفا دوستان چنتا منبع اصلی معرفی کنن که بالای 90% نیازهارو پوشش بده

Banned

من این مجموعه رو روی اینترنت دیدم و قسمتی از توضیحات سایتی که اونو برای دانلود گذاشته میذارم :

English Today
    این مجموعه از سوی کمپانی ETS در شش سطح از کاملا مقدماتی تا کاملا پیشرفته می باشد. (توضیحات سطوح درادامه مطلب) شما در این مجموعه هر آنچه که برای یادگیری زبان انگلیسی نیاز است را فرا خواهید گرفت. همچنين اين مجموعه توسط موسسه ETS (خدمات آزمون هاي آموزشي) به عنوان يکي از معتبرترين روش هاي آموزشي جهت آمادگي در آزمون تافل انتخاب شده و استفاده از آن برای دانشجوياني که قصد تحصيل در دانشگاه هاي آمريکايي و اروپايي را دارند و حتي کساني که براي کار و تجارت به کشورهاي آمريکايي و اروپايي سفر مي کنن، بسیار مفید خواهد بود.

آیا واقعا به درد تافل میخوره؟
    اصلا فیلم آموزشی مختص تافل داریم؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط starttoapply نمایش پست ها
    سايمون من الان لانگمن رو سرچ كردم توي آمازون، ولي 3 كتاب با جلدهاي مختلف مياره! جلد قرمز، بنفش و آبي متمايل به سبز!
    بارونز هم چند تا كتابه! يكي براي رايتينگ، يكي سوالاي سال قبل و....

پس معلومه من متوجه نشدم هنوز

در ضمن من ميخام لانگمن، بارونز و دلتا رو با هم بخرم كه به صورت تركيبي استفاده كنم.
    يه سوال ديگه هم دارم، سي دي هايي كه بچه ها در موردش صحبت ميكنن، روي هر كدوم از كتابها ارائه ميشه ديگه؟

ممنون ميشم اگه يكم توضيح بدين و يا عكسي از كتابها بذاريد.
    در تكميل صحبت دوستم. حتما از فروشنده ريويژن جديد رو بخواه ميتوني قبلش در آمازون ريويژن جديد رو پيدا كني و با عكسي كه اونجاست اشتباهي بهت ندن. سي دي هم قبلش كه بگيري بگو سي دي هست و مطمئن شو . برخي از اين كتابفروشي ها كم كاري مي كنند. ضمنا عجله در خريد نكن. الان سال جديده ممكنه باز جديدتر بياد. شما لانگمن رو بگير و بخون تموم شد دلتا. اينجوري شايد يه جايي به نتيجه برسي نخري و از فاروم دانلود كني هم كارت راه ميوفته. شادزي

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط transformer نمایش پست ها
    من این حرفو که اصلا نباید از روی منبع فارسی خوند رو قبول ندارم . مخصوصا برای اولین بار (چه لغت باشه چه گرامر)

خود ما توی دانشگاه 4 سال پدرمون رو درآوردن این اساتید چون همه رفرنس های انگلیسی رو معرفی میکردند و از روی اونها هم درس میدادند. از این جهت که به تندخوانی و یا آشنایی با جمله بندی ها و گرامر ها و فهم کلی مطلب خیلی موثر بوده اما توی یادگیری لعت کمک شایانی به ما نکرد! و من وقتی اولین بار 504 رو خوندم دیدم خیلی هاشو اصلا ندیدم انگاری! (رشته مهندسی)

خود منم وقتی یک واژه رو از یه کتاب فارسی معتبر (اینش خیلی مهمه) یاد میگیریم خیلی بیشتر توی ذهنم میمونه.

به هر حال من این کتاب رو تازه پیدا کردم و خودمم تازه دارم میخونم و به نظرم خیلی خوب ترجمه کرده و میتونه بسیار کمک کننده و دخیره کننده زمان باشه (کلی وقت صرفه جویی میشه کرد)

اینم لینک دانلود : http://izaban.ir/dl/?504-old
    دوست خوب منم موافقم براي كسي كه ميخواد يه كوه لغات رو در يك زمان محدود طوطي وار ياد بگيره واقعا هم فارسي كمك ميكنه . چون تو مغز بين معني فارسي و لغت لينكي برقرار ميشه كه كمك ميكنه راحت تر يادتون بياد.اما آيا شما روزي قادر خواهيد بود از اين لغت در گفتار و نوشتار استفاده كنيد؟ من كه شك دارم. حرف من اينه كه خيلي ، تاكيد ميكنم خيلي زياد معاني فارسي ديكشنري ها يا فقط معني اول كلمه هست يا كلا غلطه و ما اصلا همچين لغتي در فارسي نداريم. شما قطعا روزي كه بخواي اولين ارتباط كلامي با نوشتاري رو با يك نيتو برقرار كني اونروز به اين نتيجه خواهي رسيد كه بازسازي اين لينكهاي اشتباه درون مغز انسان كار زمانبرتر و سخت تريه. و خيلي از معاني كه ميدوني اوني نيست كه بايد.
    بنظر من خشت اول درست گذاشته شه آخر سر مجبور نيستيم آواره هاي چيزي كه ساختيم رو جمع كنيم. باز هم هر كسي خودش اختيار دار نوع يادگيريشه . اما من كه آدم خاصي نيستم ولي حتما بزرگان زبان انگليسي در ايران و اصلا خود آمريكا يك چيزي ميدونستن كه اين رو تاكيد كردن. كه كلا انگليسي به انگليسي. شادزي

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)