صفحه 41 از 44 نخستنخست ... 3132333435363738394041424344 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 437

موضوع: پیگیری پست TNT

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پیگیری پست TNT

سلام دوستان. من یه بسته برای آمریکا داشتم ولی تو سایت TPG که ترک میکنم زده بسته از تهران رفته دوبی و از دبی به دهلی!! این غیر طبیعی نیست که از دبی رفته دهلی بجای آمریکا؟ من بسته ام 4شنبه فرستاده بودم. نگرانم کسی مشابه براش پیش نیومده؟ :-s

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim1367 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من یه بسته برای آمریکا داشتم ولی تو سایت TPG که ترک میکنم زده بسته از تهران رفته دوبی و از دبی به دهلی!! این غیر طبیعی نیست که از دبی رفته دهلی بجای آمریکا؟ من بسته ام 4شنبه فرستاده بودم. نگرانم کسی مشابه براش پیش نیومده؟ :-s
    دقیقا منم همین مشکل رو دارم. معلوم نیست دارن چی کار می کنن!

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering - Sharif University of Tech

منم 5 شنبه فرستادم. از دوبی رفته دهلی نو و بعد هم فرانسه. صبح که از باجه TNT پرسیدم گفت این دهلی تو هند نیست و فردا دلیور میشه. منکه نفهمیدم منظورشو ولی امیدوارم دلیور شه

Junior Member

سلام بچه ها
    من بستم دقیقا روز ددلاین رسیده دانشگاه و این جمله الان تو سایت tnt اومده برام
    Receiver Refused Delivery. Awaiting Instructions From Sender.
    البته بسته ساعت 19:00 رسیده درب دانشگاه نمیدونم بخاطر تموم شدن وقت اداری بوده یا تموم شدن ددلاین. به نظرتون چیکار میشه کرد؟
    لطفا کمکم کنید.

Junior Member

واسه منم همینجوره، از دهلی‌ رفته portland ، الان ۶ روز می‌گذره ولی‌ هنوز نرسیده، و زمان ددلاین امروز تموم می‌شه، باید چیکار کنیم؟
    ویرایش توسط sahand_a : January 16th, 2013 در ساعت 03:02 AM دلیل: پینگلیش

بسته من دلیور شد امروز. نگران نباشید. اگه بستتون برای آمریکاست سر 5 روز دلیور می کنن.

... بیچاره شدم. بسته ام به جای شارلوت رفته کالیفرنیا !!! چی کار کنم؟؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering - Sharif University of Tech

آقا جایی که بسته من دلیور شده و امضا شده یک ساعت با جایی که تو آدرس بوده فاصله داره. طبیعیه؟!

Member
    رشته و دانشگاه
    Geotechnical Engineering

شاید بد نباشه که یه توضیح اینجا بزاریم واسه بقیه که می خوان با این پست مدارکشون رو بفرستن. خوندن چند تا پست آخر آدم رو واقعا نگران می کنه!

ظاهرا TNT (یا همون TPG تو ایران) تو بعضی از ایالت های آمریکا شعبه نداره! بسته رو اول deliver می کنه به نزدیکترین نماینده ای که داره که ممکنه تو یه ایالت دیگه باشه. و موقع track کردن می بینین که بسته به یه جای دیگه deliver و sign شده! اما بعدش این شخص بسته تون رو به آدرسی که شما نوشتین تحویل میده و delivery و signed by که تو صفحه می بینین عوض میشه. این بار دیگه آدرسی که بسته تحویل داده شده صحیحه.

واسه من که این اتفاق افتاد از نگرانی داشتم می مردم که fftt عزیز راهنمائی کردن بهم. اما لازم دیدم که اینجا پست بزارم واسه بقیه که اونها مثل من دلشوره نگیرن!
    ویرایش توسط amene jooon : January 18th, 2013 در ساعت 11:29 AM دلیل: typo
    !Don't take life too seriously; you'll never get out of it alive
    (Elbert Hubbard)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amene jooon نمایش پست ها
    شاید بد نباشه که یه توضیح اینجا بزاریم واسه بقیه که می خوان با این پست مدارکشون رو بفرستن. خوندن چند تا پست آخر آدم رو واقعا نگران می کنه!

ظاهرا TNT (یا همون TPG تو ایران) تو بعضی از ایالت های آمریکا شعبه نداره! بسته رو اول deliver می کنه به نزدیکترین نماینده ای که داره که ممکنه تو یه ایالت دیگه باشه. و موقع track کردن می بینین که بسته به یه جای دیگه deliver و sign شده! اما بعدش این شخص بسته تون رو به آدرسی که شما نوشتین تحویل میده و delivery و signed by که تو صفحه می بینین عوض میشه. این بار دیگه آدرسی که بسته تحویل داده شده صحیحه.

واسه من که این اتفاق افتاد از نگرانی داشتم می مردم که fftt عزیز راهنمائی کردن بهم. اما لازم دیدم که اینجا پست بزارم واسه بقیه که اونها مثل من دلشوره نگیرن!
    کاملا درسته برای بسته منم دقیقا همین اتفاق افتاد که من داشتم از نگرانی میمردم بعد که فهمیدم جریان جیه اومدم اینجا بگم که این دوستمون جریانو کامل توضیح دادن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)