سلام دوستان. من یه بسته برای آمریکا داشتم ولی تو سایت TPG که ترک میکنم زده بسته از تهران رفته دوبی و از دبی به دهلی!! این غیر طبیعی نیست که از دبی رفته دهلی بجای آمریکا؟ من بسته ام 4شنبه فرستاده بودم. نگرانم کسی مشابه براش پیش نیومده؟ :-s
سلام دوستان. من یه بسته برای آمریکا داشتم ولی تو سایت TPG که ترک میکنم زده بسته از تهران رفته دوبی و از دبی به دهلی!! این غیر طبیعی نیست که از دبی رفته دهلی بجای آمریکا؟ من بسته ام 4شنبه فرستاده بودم. نگرانم کسی مشابه براش پیش نیومده؟ :-s
منم 5 شنبه فرستادم. از دوبی رفته دهلی نو و بعد هم فرانسه. صبح که از باجه TNT پرسیدم گفت این دهلی تو هند نیست و فردا دلیور میشه. منکه نفهمیدم منظورشو ولی امیدوارم دلیور شه
سلام بچه ها
من بستم دقیقا روز ددلاین رسیده دانشگاه و این جمله الان تو سایت tnt اومده برام
Receiver Refused Delivery. Awaiting Instructions From Sender.
البته بسته ساعت 19:00 رسیده درب دانشگاه نمیدونم بخاطر تموم شدن وقت اداری بوده یا تموم شدن ددلاین. به نظرتون چیکار میشه کرد؟
لطفا کمکم کنید.
واسه منم همینجوره، از دهلی رفته portland ، الان ۶ روز میگذره ولی هنوز نرسیده، و زمان ددلاین امروز تموم میشه، باید چیکار کنیم؟![]()
ویرایش توسط sahand_a : January 16th, 2013 در ساعت 03:02 AM دلیل: پینگلیش
بسته من دلیور شد امروز. نگران نباشید. اگه بستتون برای آمریکاست سر 5 روز دلیور می کنن.![]()
... بیچاره شدم. بسته ام به جای شارلوت رفته کالیفرنیا !!! چی کار کنم؟؟؟
آقا جایی که بسته من دلیور شده و امضا شده یک ساعت با جایی که تو آدرس بوده فاصله داره. طبیعیه؟!
شاید بد نباشه که یه توضیح اینجا بزاریم واسه بقیه که می خوان با این پست مدارکشون رو بفرستن. خوندن چند تا پست آخر آدم رو واقعا نگران می کنه!
ظاهرا TNT (یا همون TPG تو ایران) تو بعضی از ایالت های آمریکا شعبه نداره! بسته رو اول deliver می کنه به نزدیکترین نماینده ای که داره که ممکنه تو یه ایالت دیگه باشه. و موقع track کردن می بینین که بسته به یه جای دیگه deliver و sign شده! اما بعدش این شخص بسته تون رو به آدرسی که شما نوشتین تحویل میده و delivery و signed by که تو صفحه می بینین عوض میشه. این بار دیگه آدرسی که بسته تحویل داده شده صحیحه.
واسه من که این اتفاق افتاد از نگرانی داشتم می مردم که fftt عزیز راهنمائی کردن بهم. اما لازم دیدم که اینجا پست بزارم واسه بقیه که اونها مثل من دلشوره نگیرن!
ویرایش توسط amene jooon : January 18th, 2013 در ساعت 11:29 AM دلیل: typo
!Don't take life too seriously; you'll never get out of it alive
(Elbert Hubbard)
علاقه مندی ها (Bookmarks)