صفحه 36 از 110 نخستنخست ... 26272829303132333435363738394041424344454686 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 1093

موضوع: ورود به آمریکا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ورود به آمریکا

سلام دوستان. من برای ویزای j1 اپلای کردم و کلیرنسم هم اومده. 1 ماه تا تاریخ شروع من در فرم ds2019 زمان هست و مشکلی برای گرفتن ویزا ندارم. اما به علت مشکلات کاری، تاریخی که میتونم وارد آمریکا بشم 25 روز بعد از تاریخ شروع من در فرم ds2019 هست. میخواستم ببینم ورود به آمریکا 25 روز بعد از تاریخ شروع من در فرم ds مشکلی برای کارهای اداری من مثل فعال کردن sevis record پیش میاره یا نه؟ خیلی ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kam82 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من برای ویزای j1 اپلای کردم و کلیرنسم هم اومده. 1 ماه تا تاریخ شروع من در فرم ds2019 زمان هست و مشکلی برای گرفتن ویزا ندارم. اما به علت مشکلات کاری، تاریخی که میتونم وارد آمریکا بشم 25 روز بعد از تاریخ شروع من در فرم ds2019 هست. میخواستم ببینم ورود به آمریکا 25 روز بعد از تاریخ شروع من در فرم ds مشکلی برای کارهای اداری من مثل فعال کردن sevis record پیش میاره یا نه؟ خیلی ممنون
    سلام دوست عزيز،
    نه مشکلی پيش نمياد. من دوستم 28 روز بعد از شروع دوره رفت و خودم 15 روز بعد شروع دوره ميرم. کلاً تا 30 روز بعد از شروع دوره موردی نداره...

Junior Member

دوستان اگه می شه هرچه سریعتر به من پاسخ بدید!
    اسم فرودگاه dulles در واشنگتن دی سی تو لیست port of entryهای سایت CBP نیست، از اونجایی که اولین ورود یکی از دوستانم به امریکا از این فرودگاه است می خواستم بدونم مشکلی براش پیش نمیاد؟ آخه این فرودگاه اینترنشناله و قاعدتاً آفیسرهای مربوط به ورود خارجی های بار اولی رو باید داشته باشه!

ApplyAbroad Senior Veteran
    mmsh81 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Haniiiii نمایش پست ها
    دوستان اگه می شه هرچه سریعتر به من پاسخ بدید!
    اسم فرودگاه dulles در واشنگتن دی سی تو لیست port of entryهای سایت CBP نیست، از اونجایی که اولین ورود یکی از دوستانم به امریکا از این فرودگاه است می خواستم بدونم مشکلی براش پیش نمیاد؟ آخه این فرودگاه اینترنشناله و قاعدتاً آفیسرهای مربوط به ورود خارجی های بار اولی رو باید داشته باشه!
    مگه میشه نباشه!! پایتخت کشوره
    http://www.cbp.gov/xp/cgov/toolbox/c...ts/dc/5401.xml

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برخی از کارهایی که احتمالا بعد از ورود به آمریکا باید انجام بدهید

با سلام
    من 24 ژانویه از دوحه به نیویورک و بعد به شیکاگو پرواز دارم بین پرواز نیویورک به شیکاگو 5 ساعت فاصله است . می خواستم بپرسم ترتیب کارهایی که در نیویورک باید انجام بدم چیه ؟ و چقدر طول میکشه ؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

پیش فرض پاسخ : برخی از کارهایی که احتمالا بعد از ورود به آمریکا باید انجام بدهید

نقل قول نوشته اصلی توسط parhann نمایش پست ها
    با سلام
    من 24 ژانویه از دوحه به نیویورک و بعد به شیکاگو پرواز دارم بین پرواز نیویورک به شیکاگو 5 ساعت فاصله است . می خواستم بپرسم ترتیب کارهایی که در نیویورک باید انجام بدم چیه ؟ و چقدر طول میکشه ؟
    وقتي در نيويورك از هواپيما پياده شديد، بلافاصله ميريد به قسمت كنترل پاسپورت فرودگاه توي يكي از صفهايي كه مربوط به غير سيتيزن ها هست. وقتي رسيديد پاي باجه، آفيسر مربوطه ويزا و I20 شما رو چك مي كنه و توي پاسپورت و كارت I94 شما مهر D/S ميزنه و بعد كارت I94 رو منگنه مي كنه داخل پاسپورت بغل صفحه ويزا. بعدش هم ميريد چمدون رو تحويل مي گيريد و از بازرسي گمرك رد ميشيد و چمدون رو تحويل ايرلاين بعدي ميديد براي ادامه مسير. كارت I94 و كارت گمرك رو هم توي همون هواپيما كه وارد آمريكا ميشيد، مهماندارهاي هواپيما بهتون ميدن كه پر كنيد. جزييات بيشتر رو در پستهاي قبلي همين تاپيك ورود به آمريكا توضيح دادم.

اينكه چقدر طول بكشه بستگي به شلوغي صفهاي كنترل پاسپورت داره. من كه حدود يك ماه پيش از شيكاگو وارد آمريكا شدم، يك ساعتي توي صف كنترل پاسپورت بودم.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

سلام من ویزا تایپ b1 برای شرکت در کنفرانس از سفارت امریکا انکارا گرفتم/ کنفرانس من 13 جون است و من در فرم زمان سفر 9 جون نوشتم/افیبسز به من گفت 3 ماه حتی یک ماه مونذه به سفرت بار پاسپورتت که ویزا
    بزنیم در ضمن کلیرینس هم نخورذم. سوال من اینه اگه 2 ماه قبل از تاریخی که اعلام کردم واسه سفرم برم امریکا تو فرودگاه ممکن مشکلی پیش بیاذ ؟ ویا بهترین زمان ورود کیه؟ ممنو

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط rana_744 نمایش پست ها
    سلام من ویزا تایپ b1 برای شرکت در کنفرانس از سفارت امریکا انکارا گرفتم/ کنفرانس من 13 جون است و من در فرم زمان سفر 9 جون نوشتم/افیبسز به من گفت 3 ماه حتی یک ماه مونذه به سفرت بار پاسپورتت که ویزا
    بزنیم در ضمن کلیرینس هم نخورذم. سوال من اینه اگه 2 ماه قبل از تاریخی که اعلام کردم واسه سفرم برم امریکا تو فرودگاه ممکن مشکلی پیش بیاذ ؟ ویا بهترین زمان ورود کیه؟ ممنو
    اون سه ماه رو كه سفارت گفته، به لحاظ اعتبار ويزا براي "ورود" به آمريكا هست. يعني از زمان صدور ويزا، ويزاي شما سه ماه اعتبار داره كه وارد آمريكا بشيد. "ورود" به آمريكا و "اقامت" در آمريكا دو تا بحث جداگانه هست. بازه زماني كه شما ميتونيد از ويزاتون براي "ورود" به آمريكا استفاده كنيد، همون سه ماه اعتبار ويزا هست. ولي اينكه شما چه مدت اجازه "اقامت" در آمريكا داشته باشيد يا اينكه اصلا اجازه ورود به آمريكا بهتون بدن، خيلي مرتبط با زمان اعتبار ويزا نيست و اين تصميم گيري در فرودگاه توسط آفيسر اداره مهاجرت انجام ميشه و توي كارت I94 يك تاريخ مينويسه و منگنه ميكنه به پاسپورت شما بغل همون صفحه اي كه ويزا رو چسبوندن.

وقتي شما با ويزاي معتبر ولي خيلي زودتر از زمان كنفرانس وارد آمريكا بشيد، اون آفيسر توي فرودگاه اگه توضيح قانع كننده اي براي اين ورود زودهنگام بشنوه (مثلا گردش و توريسم يا ديدار اقوام)، ايراد نمي گيره. البته به شرط اينكه طرف "احساس" كنه نيت شما همين هست كه ميگيد، وگرنه ممكنه اصلا اجازه ورود هم نده. دقيقا عين زمان مصاحبه ويزا هست كه اون ويزا آفيسر چه "احساسي" بكنه نسبت به انگيزه سفر شما. وقتي موقع ورود به آمريكا شرايط شما مثلا بليت برگشت و برنامه سفر و اينها مشخص باشه، دليلي نداره كه آفيسر فرض كنه شما قصد ترك آمريكا رو نداريد يا برنامه هاي ديگه اي داريد كه مخفي كرديد. به هر حال اگه قصد گشت و گذار در آمريكا رو داريد و ميخواهيد زودتر از كنفرانس بريد، بايد براي مقداري سوال و جواب در فرودگاه آماده باشيد كه آفيسر فكر نكنه شما تحت پوشش اين ويزا قصد كار كردن يا لنگر انداختن در آمريكا رو داريد.
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    وقتي در نيويورك از هواپيما پياده شديد، بلافاصله ميريد به قسمت كنترل پاسپورت فرودگاه توي يكي از صفهايي كه مربوط به غير سيتيزن ها هست. وقتي رسيديد پاي باجه، آفيسر مربوطه ويزا و I20 شما رو چك مي كنه و توي پاسپورت و كارت I94 شما مهر D/S ميزنه و بعد كارت I94 رو منگنه مي كنه داخل پاسپورت بغل صفحه ويزا. بعدش هم ميريد چمدون رو تحويل مي گيريد و از بازرسي گمرك رد ميشيد و چمدون رو تحويل ايرلاين بعدي ميديد براي ادامه مسير. كارت I94 و كارت گمرك رو هم توي همون هواپيما كه وارد آمريكا ميشيد، مهماندارهاي هواپيما بهتون ميدن كه پر كنيد. جزييات بيشتر رو در پستهاي قبلي همين تاپيك ورود به آمريكا توضيح دادم.

اينكه چقدر طول بكشه بستگي به شلوغي صفهاي كنترل پاسپورت داره. من كه حدود يك ماه پيش از شيكاگو وارد آمريكا شدم، يك ساعتي توي صف كنترل پاسپورت بودم.
    اصل I-20 رو باید نشون بدهید یا پرینتش هم مورد قبول هست؟
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

رشته و دانشگاه

پیش فرض ورود به آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط abola نمایش پست ها
    اصل I-20 رو باید نشون بدهید یا پرینتش هم مورد قبول هست؟
    طبق آيين نامه كپي I20 هم قابل قبوله، ولي در صورتيكه افسر مهاجرت اصلش رو بخواد، شما موظفيد اصلش رو نشون بديد. با توجه به اينكه خيلي وقته خود I20 رو مهر نمي زنن، بعيد مي دونم به كپي يا اصل بودن گير بدن. ولي يه موقع ممكنه به تور يك افسر گير بخوريد. بهانه دستشون نديد و تلاش كنيد كه اصلش رو داشته باشيد. شماره تلفن هاي مربوط به دانشگاه رو هم حتما همراه داشته باشيد كه اگه لازم شد بتونن مشكل رو حل كنن. اگه خارج از ساعت اداري وارد آمريكا ميشيد، يك شماره تلفن اضطراري از دانشگاه هم داشته باشيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)