صفحه 533 از 923 نخستنخست ... 33433483523524525526527528529530531532533534535536537538539540541542543583633 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,321 تا 5,330 , از مجموع 9228

موضوع: مشاوره به منظور آمادگی برای امتحان تافل iBT

Banned

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور آمادگی برای امتحان تافل iBT

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    دوست خوب منم موافقم براي كسي كه ميخواد يه كوه لغات رو در يك زمان محدود طوطي وار ياد بگيره واقعا هم فارسي كمك ميكنه . چون تو مغز بين معني فارسي و لغت لينكي برقرار ميشه كه كمك ميكنه راحت تر يادتون بياد.اما آيا شما روزي قادر خواهيد بود از اين لغت در گفتار و نوشتار استفاده كنيد؟ من كه شك دارم. حرف من اينه كه خيلي ، تاكيد ميكنم خيلي زياد معاني فارسي ديكشنري ها يا فقط معني اول كلمه هست يا كلا غلطه و ما اصلا همچين لغتي در فارسي نداريم. شما قطعا روزي كه بخواي اولين ارتباط كلامي با نوشتاري رو با يك نيتو برقرار كني اونروز به اين نتيجه خواهي رسيد كه بازسازي اين لينكهاي اشتباه درون مغز انسان كار زمانبرتر و سخت تريه. و خيلي از معاني كه ميدوني اوني نيست كه بايد.
    بنظر من خشت اول درست گذاشته شه آخر سر مجبور نيستيم آواره هاي چيزي كه ساختيم رو جمع كنيم. باز هم هر كسي خودش اختيار دار نوع يادگيريشه . اما من كه آدم خاصي نيستم ولي حتما بزرگان زبان انگليسي در ايران و اصلا خود آمريكا يك چيزي ميدونستن كه اين رو تاكيد كردن. كه كلا انگليسي به انگليسي. شادزي
    من در مورد منابع معتبر گفتم ، یعنی منظورم یه چیزی شبیه به لینکی بود که قرار دادم
    من فکر نمیکنم این کتابی که گذاشتم با حرفای شما منافاتی داشته باشه ... همه اینقدر سطح زبانشون خوب نیست که بتونن از روی معنی انگلیسی توضیح ، معنای لغت رو واقعا درک کنند! خودم من با اینکه از روی توضیح انگلیسی لغت مهنیش رو متوجه میشم اما بازم دلم میخواد معتی فارسی رو هم نگاه کنم تا مطمدن بشم درست فهمیدم! و به نظرم این کتاب این اطمینان رو خیلی خوب به خواننده اش میده و من که نکته منفی توش ندیدم!!

فقط برمیگرده به طرز استفاده طرف که اینو کمک آموزشی بدونه نه آموزش مستقیم (یعنی وقتی نتونست توضیح کلمه یا معنی جمله ای که کلمه توش به کار رفته رو بفهمه و با شک داره بره فارسیشو نگاه کنه)

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    دوست خوب منم موافقم براي كسي كه ميخواد يه كوه لغات رو در يك زمان محدود طوطي وار ياد بگيره واقعا هم فارسي كمك ميكنه . چون تو مغز بين معني فارسي و لغت لينكي برقرار ميشه كه كمك ميكنه راحت تر يادتون بياد.اما آيا شما روزي قادر خواهيد بود از اين لغت در گفتار و نوشتار استفاده كنيد؟ من كه شك دارم. حرف من اينه كه خيلي ، تاكيد ميكنم خيلي زياد معاني فارسي ديكشنري ها يا فقط معني اول كلمه هست يا كلا غلطه و ما اصلا همچين لغتي در فارسي نداريم. شما قطعا روزي كه بخواي اولين ارتباط كلامي با نوشتاري رو با يك نيتو برقرار كني اونروز به اين نتيجه خواهي رسيد كه بازسازي اين لينكهاي اشتباه درون مغز انسان كار زمانبرتر و سخت تريه. و خيلي از معاني كه ميدوني اوني نيست كه بايد.
    بنظر من خشت اول درست گذاشته شه آخر سر مجبور نيستيم آواره هاي چيزي كه ساختيم رو جمع كنيم. باز هم هر كسي خودش اختيار دار نوع يادگيريشه . اما من كه آدم خاصي نيستم ولي حتما بزرگان زبان انگليسي در ايران و اصلا خود آمريكا يك چيزي ميدونستن كه اين رو تاكيد كردن. كه كلا انگليسي به انگليسي. شادزي
    سلام دوست عزیز
    من تجربه خودم رو می گم شاید به دوستان کمک کنه! چون من این روش رو انجام می دم و تا الان خوب نتیجه گرفتم.
    دوستان اول باید بدانند که لغات تشکیل دهنده جملات هستند و شما برای بالا بردن Skill reading , writing , speaking , listening هیچ شکی نیست که باید لغات بیشتر و بیشتر بلد باشید!
    زمانی که فارسی حفظ کنید در Reading , listening تا به لغت جدید می رسید یه مکس می کنید و معنی فارسی را به خاطر می آورید و جایگزین می کنید و جمله را می فهمید که این مکس و یادآوری شما را از حالت Floating در reading , listening در می آورد و شما موضوع را گم می کنید و یا به اصطلاح distract می شوید!و بسیار بد است چون این کار باعث می شود حتی لغاتی را که بلد هستید رو هم در آن زمانی که دارید فکر می کنید معنیش چی هست در Listening از دست می دهید! یا در reading سرعت خواندن را به شدت پایین می آورید!
    در Writing , speaking هم شما وقتی جمله سازی و کاربرد لغت را ندانید به طبع یعنی اون کلمه را بلد نیستید!
    بنابراین میشه نتیجه گرفت کاربرد زیادی معنی فارسی نداره! یا اصلا ندارد!

دوستان وقتی لغت go را می شنوید آیا باز می گید رفتن؟!؟ و بعد جمله را کامل می کنید!؟!؟! بله 100% هیچ کس این کار را نمی کند! چون go را تجربه کردید و یا به اصطلاح به English زندگی کردید هیچ مشکلی با این کلمه نداردید و . . . . ! دلیل اینکه می گن reading زیاد باید بخونید این هستش که شما لغت را در جاهای مختلف تجربه کنید! تا لغات خوب حفظ شود! و ملکه ذهن شود!

دوستان لازم هستش این رو هم بگم برای فهمیدن بهتر اول می تونید معنی فارسی و انگلیسی رو با هم بخونید تا یه پیش زمینه ای از لغت پیدا کنید!
    من خودم هم بعضی وقتا معنی انگلیسی رو نمی فهمم و معنی فارسی رو هم چک می کنم اما این به این معنا نیست که دیگه معنی انگلیسی و جمله سازی لغت را کنار بزارم!
    God Luck
    "To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all."Oscar Wilde
    "Be generous with your kindness"

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil_sh نمایش پست ها
    دوستان لازم هستش این رو هم بگم برای فهمیدن بهتر اول می تونید معنی فارسی و انگلیسی رو با هم بخونید تا یه پیش زمینه ای از لغت پیدا کنید!
    من خودم هم بعضی وقتا معنی انگلیسی رو نمی فهمم و معنی فارسی رو هم چک می کنم اما این به این معنا نیست که دیگه معنی انگلیسی و جمله سازی لغت را کنار بزارم!
    God Luck
    این دقیقا چیزی هست که من هم گفتم . و اون لینک کتاب 504 رو هم برای همین منظور گذاشتم چون به نظرم خیلی ترجمه خوب و کمک کننده ای اومد.
    آموزش همواره نیاز به استاد داره که همه چیز رو بدونه و برای کسی که میخواد تنهایی بخونه و استادی نیست که ایراداتش رو بپرسه ، داشتن همچین کتاب های ترجمه ای لازمه ، اما نباید مبنای یادگیری از روی ترجمه باشه!

Banned

یک سوال دارم ... کسی از مجموعه های english today یا english for you استفاده کرده ؟ به درد تافل میخورند؟ کدوم بهتره؟

اگر کسی زبانش متوسط باشه (مثلا در حد انگلیسی دبیرستان یا زبان عمومی و تحصصی دانشگاه) اگر مستقیم بره سراغ کتاب های آمادگی آزمون ets , barrons و .... کافیه و یا مثلا بره کتاب هایی مثل اینترچینج یا سامیت یا سایر کتابایی که تو کلاسای زبان آموزش داده میشه رو اول بخونه بعد بره سراغ کتابای آمادگی تافل؟

من زبانم یه چیز خر در چمنی شده عجیب عریب یعنی الان یه متن یا کتاب تخصصی مهندسی اگر باشه یا حتی کلاس های درس دانشگاه های آمریکا که روی نت هست و یا مثلا آموزش های نرم افزار که روی اینترنت هست و انگلیسی باشه ، اینارو تقریبا 70-80% متوجه میشوم و در کل منظروشو کامل میفهمم اما شاید یه پاراگراف ساده از یه سایت خبری و یا یه مکالمه روزمره ساده رو کلی توش مشکل پیدا کنم!!!

البته مشکل گرامری ندارم و مشکلم فقط لغت هست . من فقط لغاتی رو بلدم که زیاد باهاش سر کار داشتم و توی متونی که خوندم (رفرنس های زبان اصلی دانشگاه) اینقدر تکرار شده که یاد گرفتم . اما مثلا یادمه اولین بار که 504 رو خوندم شکه شدم !! دیدم خیلی هاشو اصلا یکبار هم ندیدم !! (البته هنوز 2 درس بیشتر از 504 نخوندم)

چند بار خواستم از پایه شروع کنم ، اما میبینم مطالب خیلی ساده است و حوصله ام زود سر میزه ، میرم سطوح پیشرفته میبینم خیلی لغات پایه رو بلد نیستم!

خلاصه فکر میکنم تنها مشکلم لغت باشه ولی نمیدونم لعات رو از کجا و چطور شروع کنم به خوندن؟ خیلی ممنون میشم اگر دوستان چند منبع خوب یادگیری لغت به من معرفی کنند که بشه از آزمون تافل نمره 100 به بالا گرفت!

همچنین اگر پیشنهاد دیگه ای دارند بفرمایند من خوشحال میشم

Member gol آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IUST

نقل قول نوشته اصلی توسط transformer نمایش پست ها
    یک سوال دارم ... کسی از مجموعه های english today یا english for you استفاده کرده ؟ به درد تافل میخورند؟ کدوم بهتره؟

اگر کسی زبانش متوسط باشه (مثلا در حد انگلیسی دبیرستان یا زبان عمومی و تحصصی دانشگاه) اگر مستقیم بره سراغ کتاب های آمادگی آزمون ets , barrons و .... کافیه و یا مثلا بره کتاب هایی مثل اینترچینج یا سامیت یا سایر کتابایی که تو کلاسای زبان آموزش داده میشه رو اول بخونه بعد بره سراغ کتابای آمادگی تافل؟

من زبانم یه چیز خر در چمنی شده عجیب عریب یعنی الان یه متن یا کتاب تخصصی مهندسی اگر باشه یا حتی کلاس های درس دانشگاه های آمریکا که روی نت هست و یا مثلا آموزش های نرم افزار که روی اینترنت هست و انگلیسی باشه ، اینارو تقریبا 70-80% متوجه میشوم و در کل منظروشو کامل میفهمم اما شاید یه پاراگراف ساده از یه سایت خبری و یا یه مکالمه روزمره ساده رو کلی توش مشکل پیدا کنم!!!

البته مشکل گرامری ندارم و مشکلم فقط لغت هست . من فقط لغاتی رو بلدم که زیاد باهاش سر کار داشتم و توی متونی که خوندم (رفرنس های زبان اصلی دانشگاه) اینقدر تکرار شده که یاد گرفتم . اما مثلا یادمه اولین بار که 504 رو خوندم شکه شدم !! دیدم خیلی هاشو اصلا یکبار هم ندیدم !! (البته هنوز 2 درس بیشتر از 504 نخوندم)

چند بار خواستم از پایه شروع کنم ، اما میبینم مطالب خیلی ساده است و حوصله ام زود سر میزه ، میرم سطوح پیشرفته میبینم خیلی لغات پایه رو بلد نیستم!

خلاصه فکر میکنم تنها مشکلم لغت باشه ولی نمیدونم لعات رو از کجا و چطور شروع کنم به خوندن؟ خیلی ممنون میشم اگر دوستان چند منبع خوب یادگیری لغت به من معرفی کنند که بشه از آزمون تافل نمره 100 به بالا گرفت!

با سلام
    به نظرم اگه وقت کافی ندارید، روی 504 زیاد وقت نذارید. آخه لغاتش خیلی به درد تافل نمیخوره! به جاش لغات ضروری برای تافل(اسنشیال وردز فر تافل)+ 400 لغت ضروری رو به طور کامل یاد بگیرید. چندیدن بار تکرارشون کنید تا تو اسپیکینگ و رایتینگ بتونید استفاده کنید. به موازات، لغات مختلفی که تو ریدینگ متنهای تافل میبینید، رو جدا کنید و یاد بگیرید. مثلا در زمینه های گیاه شناسی، سیارات، حشره شناسی، زیست، ادبیات و .....
    به مرور لکچرهای تافل براتون تکراری میشه و به راحتی هر 4 بخش تافل رو ماهر میشید توش. همچنین روی لیسنینگتون هم خیلی خیلی خوب کار کنید. چون مهارتی هستش که ارتباط مستقیم با 3بخش آزمون داره.
    این لینک شاید بدرد بخوره:
    http://www.applyabroad.org/forum/for...AA%DB%8C-TOEFL

موفق باشید.
    عجیب و گنگه دنیامون، با اینکه همه چی ساده ست.....

As is a tale, so is life: not how long it is, but how good it is, is what matters. (Seneca)

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط gol نمایش پست ها
    با سلام
    به نظرم اگه وقت کافی ندارید، روی 504 زیاد وقت نذارید. آخه لغاتش خیلی به درد تافل نمیخوره! به جاش لغات ضروری برای تافل(اسنشیال وردز فر تافل)+ 400 لغت ضروری رو به طور کامل یاد بگیرید. چندیدن بار تکرارشون کنید تا تو اسپیکینگ و رایتینگ بتونید استفاده کنید. به موازات، لغات مختلفی که تو ریدینگ متنهای تافل میبینید، رو جدا کنید و یاد بگیرید. مثلا در زمینه های گیاه شناسی، سیارات، حشره شناسی، زیست، ادبیات و .....
    به مرور لکچرهای تافل براتون تکراری میشه و به راحتی هر 4 بخش تافل رو ماهر میشید توش. همچنین روی لیسنینگتون هم خیلی خیلی خوب کار کنید. چون مهارتی هستش که ارتباط مستقیم با 3بخش آزمون داره.
    این لینک شاید بدرد بخوره:
    http://www.applyabroad.org/forum/for...AA%DB%8C-TOEFL

موفق باشید.

سلام دوست عزیز ... تشکر بابت راهنماییتون
    اما مشکل اینه که یک راه مشخصی نمیتونم براش شروع و ادامه پیدا کنم . من فکر میکنم کسایی مثل من زیاد هستند که تا به حال کلاس زبان نرفته اند اما به واسطه دانشگاه و احتمالا خوندن کتاب یا مقاله اصلی یا جستجوی انگلیسی در اینترنت و یا دیدن فیلم های آموزشی زبان اصلی و ..... یک سری توانایی های به صورت پراکنده در انگلیسی کسب کردند اما نمیتونن به یک جمع بندی و ساماندهی اندوخته ها بپردازند و نقاط ضعف یا خالی دانششون رو تکمیل کنند

از طرفی هم زبان خیلی گسترده است و میشه از جنبه های مختلف و گوناگونی بهش نگاه کرد و یاد گرفت . من توی همین فروم مواردی خوندم که طرف نمره های خیلی بالای تافل یا آیلز داره اما شاید خارج از اون حیطه واقعا مشکلات اساسی داره! به قول یک دوستی ، اونور داره پانتومیم بازی میکنه !!

حالا بخوام خلاصه کنم عرابضم رو ، این سوال من هست که ، بک راه مشخصی بدید برای افرادی مقل من که فکر میکنم متوسط یا شاید متوسط به بالا محسوب میشند (مشکل گرامر زبان ندارند ) اما توی لعت ضعف اساسی دارند و البته فعلا قصدشون فقط آزمون تافل هست .

البته منابع لغت رو فرمودید اما برای آمادگی آزمون ، من هنوز نمیدونم از چه کتاب یا نرم افزار یا فابل صوتی یا نمونه آزمون یا چی باید شروع کنم؟

اینکه از کجا باید شروع کرد از همه اش سخت تره به نظرم!!!

Member gol آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IUST

اما مشکل اینه که یک راه مشخصی نمیتونم براش شروع و ادامه پیدا کنم . من فکر میکنم کسایی مثل من زیاد هستند که تا به حال کلاس زبان نرفته اند اما به واسطه دانشگاه و احتمالا خوندن کتاب یا مقاله اصلی یا جستجوی انگلیسی در اینترنت و یا دیدن فیلم های آموزشی زبان اصلی و ..... یک سری توانایی های به صورت پراکنده در انگلیسی کسب کردند اما نمیتونن به یک جمع بندی و ساماندهی اندوخته ها بپردازند و نقاط ضعف یا خالی دانششون رو تکمیل کنند

از طرفی هم زبان خیلی گسترده است و میشه از جنبه های مختلف و گوناگونی بهش نگاه کرد و یاد گرفت . من توی همین فروم مواردی خوندم که طرف نمره های خیلی بالای تافل یا آیلز داره اما شاید خارج از اون حیطه واقعا مشکلات اساسی داره! به قول یک دوستی ، اونور داره پانتومیم بازی میکنه !!

حالا بخوام خلاصه کنم عرابضم رو ، این سوال من هست که ، بک راه مشخصی بدید برای افرادی مقل من که فکر میکنم متوسط یا شاید متوسط به بالا محسوب میشند (مشکل گرامر زبان ندارند ) اما توی لعت ضعف اساسی دارند و البته فعلا قصدشون فقط آزمون تافل هست .

البته منابع لغت رو فرمودید اما برای آمادگی آزمون ، من هنوز نمیدونم از چه کتاب یا نرم افزار یا فابل صوتی یا نمونه آزمون یا چی باید شروع کنم؟

جواب این سوالتون بستگی به سطح زبانتون و تاریخی که میخواین آزمون بدید بستگی داره. اما برا شروع و آشنایی با تافل از کتاب لانگمن و بعدش دلتا شروع کنید. بعد هم برای تمرین بیشتر سراغ 26 آزمون تی پی او برید.
    برای لغت هم از همین امروز کتاب اسنشیال ورد رو شروع کنید. همزمان از لایتنر (نرم افزار یا کاغذی) برای مرور منظم استفاده کنید. سعی کنید به صورت ترکیب لغت حفظ کنید. مثلا برای لغت gigantic، اینجوری حفظ کنید:
    gigantic achievement or gigantic step، اینجوری ناخودآگاه اینارو تو اسپیکینگ و رایتینگ استفاده خواهید کرد.
    بعد از اسنشیال برید سراغ 400 لغت. بعدشم که استخراج لغات متنهای تافل حین خوندن ریدینگها.
    برای هر اسکیل، منابع جداگونه ای هم توصیه میشه. مثلا برای اسپیکینگ، نوتفول و مسترینگ اسکیلز
    برای رایتینگ، کتاب 185 موضوع
    بازم میگم، برنامه بستگی به سطح زبانتون، زمانتون و توقعتون از آزمون ، میتونه متفاوت باشه. کلاسهای خصوصی هم بد نیستند. چون زودتر نقاط ضعفتون کشف و اصلاح میشن.
    از نظر بقیه دوستان هم استفاده کنید.
    موفق باشید.
    عجیب و گنگه دنیامون، با اینکه همه چی ساده ست.....

As is a tale, so is life: not how long it is, but how good it is, is what matters. (Seneca)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

دوست خوبم ...
    شما خیلی از این لغت ها رو قبلاً دیدید ... اما این طبیعت حافظه انسانه که بازیابی اطلاعاتی که بهشون رجوع نمیشه در طول زمان خیلی خیلی سخت میشه ولی این اطلاعات وجود داره و از بین نرفته!

شما برای امتحانی مثل تافل بیشتر از معنی لغات به دونستن تلفظ درست لغات نیاز دارید! ...

لغات فرار هستند ... همین 504 رو منم هر دفعه معنی یه تعداد لغاتش رو فراموش میکنم ... ولی جالبه که تلفظ اونا رو یادم هست! این چیزیه که باید روش سرمایه گذاری بشه برای درازمدت ....

بعضی وقتا اصلاً معنی فارسیش رو همون اول و با نگاه اول یادت نمیاد ولی جمله رو که میبینی ذهنت راهنمایی میشه برای یه حدس دقیق که در واقع تلاش ذهن برای به خاطر آوردن معنی لغاته...

بریم سر اصل مطلب ...
    برای نمره 100 به بالا راه دشوارتر از اینه که بشه با حفظ لغات به اون دست پیدا کرد ...
    اسپیگینگ نامناسب که پاشنه آشیل همه ما ایرانیاست و از طرفی عادت نداشتن ذهن به لچکرهای سنگین در قسمت لسینینگ مانع اصلی شما خواهد بود ...

تمرکز شما روی حفظ کردن لغات میتونه هماهنگی برای پیشرفت یکسان مهارتهای زبان رو بهم بزنه ... سعی کنید یه وقت برای همه این مهارتها اختصاص بدید ...

Junior Member

در این پست چند تا نکته کیلیدی برای موفق شدن در آزمون تافل قرار می دهم:

آزمون تافل یکی از سخت ترین و طولانی ترین آزمونی است که شما در طول زندگیتان در آن شرکت می کنید. چند نکته مهم جهت موفقیت در آزمون تافل:

شناخت آزمون: مطمئن شوید که آزمون تافل را می شناسید و از ساختار آن و نوع سوال هایی که از شما در آزمون پرسیده می شود، آگاهی دارید.

آماده شوید: اگر قصد پذیرش از دانشگاهی را دارید، بدانید که به چه نمره ای در هر بخش از آزمون نیاز دارید. تلاش نکنید که به تنهایی مطالعه کنید. شما حداقل به یک کتاب مناسب برای آمادگی در آزمون نیاز دارید.

هر متن آکادمیک را بخوانید و به هر صدای آکادمیک گوش دهید: شما در آزمون تافل با متن هایی در مورد تاریخ، فضا، جغرافیا، هنر، روان شناسی روبرو می شوید. پس سعی کنید متن هایی با موضوع های متنوعی را بخوانید و گوش دهید.

تمرین، تمرین و تمرین: نمی دانم روی این موضوع چقدر تاکید کنم. شما یک زبان جدید را تنها با تکرار و تمرین یاد خواهید گرفت.

و آرامش خودتان را در روز آزمون حفظ کنید.

بنینید بچه ها برای پذیرش دو تا مورد را در شما می سنجند، یک وضعیت آکادمیک شما و دوم شخصیت غیر آکادمیک شما.
    وضعیت آکادمیک شما را دو مورد مشخص می کنه: یک ریز نمراتتون و فعالیت های دانشگاهیتون مثل مقاله، تحقیق و .... و دوم نمره زبان شما چه در تافل و چه در آزمون های دیگر زبان شما.
    بین این دو یک بالانس برقرار هست. اگر معدل خوبی ندارید، با نمره زبان بالا جبران کنید. ببنید رقابت برای دانشگاه های بزرگ زیاد هست، نمره زبان بالا شانس پیروزی در این رقابت را برای شما بسیار بالا می برد. پس حسابی تلاش کنید برای آن!
    اما شخصیت غیر آکادمیک شما، شامل فعالیت های دیگر شما در زندگی می شود. جای مناسبی نیست در این قسمت فروم که بشون اشاره کنم، اما به طور خلاصه شخصیت غیر آکادمیک شامل فعالیت های ورزشی، تفریحی، شخصیت خودتون؛ جدی بودن یا شوخ طبع بودن....خیلی ها این اشتباه را می کنند که فقط در مورد وضیت آکادمیک خود می گویند، شما این کار را نکنید
    امیدوارم صحبت هام کمکتون کرده باشه

عزیزان، به بخش writing، آزمون تافل خیلی اهمیت بدهید. دانشگاه ها و کمپانی های بزرگ افرادی را می خواهند که critical thinking و critical writing قوی داشته باشند.
    این ها چی هستند؟
    یکم سخته که بخوام ترجمه فارسی این دوقابلیت را بگم. لطفا گوگل کنید.
    با گرفتن نمره بالا در بخش writing امتحان تافل، شما به نوعی نشان می دهید که این دو قابلیت را دارید. منظورم از نمره بالا 22 به بالاست در آزمون تافل.
    شانس پذیرش شما را بالا نیز می برد و در مکالماتتان با اساتید حتما ذکر کنید که این قابلیت ها را دارید و نمره writing بالای خود را نیز اشاره کنید.
    برای کمپانی هایی که درخواست application می دهید نیز ذکر کنید.
    ویرایش توسط pApAr : January 20th, 2013 در ساعت 10:29 PM دلیل: مرتبط: ادغام

Junior Member

سلام دوستان
    من لیسنیگو با کتاب های open froum شروع کردم. به نظرتون از همون اول روی سرعت تند بزارم گوش بدم یا نه؟؟؟ آخه خیلی سخت میشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)