یک سوال دارم ... کسی از مجموعه های english today یا english for you استفاده کرده ؟ به درد تافل میخورند؟ کدوم بهتره؟
اگر کسی زبانش متوسط باشه (مثلا در حد انگلیسی دبیرستان یا زبان عمومی و تحصصی دانشگاه) اگر مستقیم بره سراغ کتاب های آمادگی آزمون ets , barrons و .... کافیه و یا مثلا بره کتاب هایی مثل اینترچینج یا سامیت یا سایر کتابایی که تو کلاسای زبان آموزش داده میشه رو اول بخونه بعد بره سراغ کتابای آمادگی تافل؟
من زبانم یه چیز خر در چمنی شده عجیب عریب

یعنی الان یه متن یا کتاب تخصصی مهندسی اگر باشه یا حتی کلاس های درس دانشگاه های آمریکا که روی نت هست و یا مثلا آموزش های نرم افزار که روی اینترنت هست و انگلیسی باشه ، اینارو تقریبا 70-80% متوجه میشوم و در کل منظروشو کامل میفهمم اما شاید یه پاراگراف ساده از یه سایت خبری و یا یه مکالمه روزمره ساده رو کلی توش مشکل پیدا کنم!!!
البته مشکل گرامری ندارم و مشکلم فقط لغت هست . من فقط لغاتی رو بلدم که زیاد باهاش سر کار داشتم و توی متونی که خوندم (رفرنس های زبان اصلی دانشگاه) اینقدر تکرار شده که یاد گرفتم . اما مثلا یادمه اولین بار که 504 رو خوندم شکه شدم !! دیدم خیلی هاشو اصلا یکبار هم ندیدم !! (البته هنوز 2 درس بیشتر از 504 نخوندم)
چند بار خواستم از پایه شروع کنم ، اما میبینم مطالب خیلی ساده است و حوصله ام زود سر میزه ، میرم سطوح پیشرفته میبینم خیلی لغات پایه رو بلد نیستم!
خلاصه فکر میکنم تنها مشکلم لغت باشه ولی نمیدونم لعات رو از کجا و چطور شروع کنم به خوندن؟ خیلی ممنون میشم اگر دوستان چند منبع خوب یادگیری لغت به من معرفی کنند که بشه از آزمون تافل نمره 100 به بالا گرفت!
همچنین اگر پیشنهاد دیگه ای دارند بفرمایند من خوشحال میشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)