صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 23456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 116

موضوع: بهترین تبلت کدوم هست؟ Best tablet

Junior Member

پیش فرض پاسخ : بهترین تبلت کدوم هست؟ Best tablet

در سال گذشته تعداد برنامه هایی که برای آندروید ارائه شده از تعداد برنامه های اپل ios پیشی گرفت.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط motahhar نمایش پست ها
    دیدم به قول دوستمون دمهری موجود جالبیه ها.
    http://www.microsoft.com/Surface/en-...specifications

جون میده برای کارهای دانشگاهی و این تیپ کارها نمیخواد هی این لپ تاپت را بارکشی کنی ببری. سیم کارت نمیخوره انگار؟ یعنی من توی این لینک ندیدم . برای اینترنت و جی پی ار اس عرض میکنم استاد.
    فعلا سیم کارت نمیخوره یا من ندیدم. کلا برای بیزینسمن ها ایده آل است. حتی بنده مهندس هم از موقعی که یکدونه از اینها خریده ام دیگر نه لپ تاپ توی میتینگ میبرم نه در مسافرت های شغلی لپ تاپ حمل میکنم.
    در ضمن توجه کنید که شاید 80-90 درصد کسانی که در محیط های شغلی غیرفنی از لپ تاپ استفاده میکنند در واقع به توانمندیهای پروسسور و حافظه لپ تاپ احتیاجی ندارند و یک تبلت هم برایشان کافی است. در نتیجه پیش بینی میکنم بیشتر ادارات و شرکتها در آینده برای کارمندان غیر فنی شان بجای لپ تاپ، تبلت ویندوز بخرند که در هزینه هم صرفه جویی کنند ضمن اینکه محیط کاری ویندوز هم برای شان آشناست و نیازی به re-training ندارند.

ApplyAbroad Hero ehsan1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Génie des Matériaux-Université du Québec(Material Eng. Msc)

نقل قول نوشته اصلی توسط motahhar نمایش پست ها
    سلام اگه وسط دعواتون منو نمیزنید یه چیزی بگم :

سوالمو جواب میدید ؟ اینو برای خودم نمیخوام برای مادرم میخوام بخرم . میخوام ببینم میتونه از آفیس هم توش استفاده کنه مثلا وورد و تایپ فارسی و این حرفها نه به صوت حرفه ای در حد نیاز . نمیخواد بیاد تو دنیای اپل. توی اندروئید بیشتر کمکی داره که مشکلش را برطرف کنند و پیچ و خمش را یادش بدهند.

خودم هم راستش بین آی پد و سامسونگ گیج شدم. هر کدام یه مزیتی داره بعضی از مزیتها خوبه اما توی عمل میبینی واقعا این نیست که ازش بری استفاده کنی . برادم آیپد مینی گرفته ازش راضیه چون استفاده ای که میخواد بکنه یه استفاده محدود فان و اینترنت و . . .بود و دوستش اپل داره باهاش راحت جوینت شده اما با سامسونگ به قشر بزرگتری از کاربرها میتونی وصل شی . کلا انگار آدم توی کتابخونه های اینجا بین دانشجو ها به عنوان یه بوک ریدر بیشتر سامسونگ ۱۰ دستشون میبینه تا اپل نمیدونم چرا.

از یه طرف دیگه میگند اپن سورس بودن اندروئید اونو نسبت به اپل در اپلیکیشن ها انداخته جلو . ولی در حد حرف نمیشه بهش اکتفاء کرد باید دید سمت سوی اپلیکیش ها چیه و اصلا به درد میخوره که براش حساب باز کنیم. چون کاربری مثل من مگه چه اپلیکیشن خاصی میخواد .یه اینترنت یه جی پی ار اس و گوگل ارث ٬ یه ایمل ٬ یه افیس (فارسی بودنش فعلا برا من مهم نیست) یه چیزی که ای بوکها و پی دی اف ها را بخونه (خیلی مهمه برام)‌ قر و اطفار هم نریزه سرم که این فرمت را نمیخونه اونو باید تبدیل کنی این و باید فلان کنی ٬ یه نرم افزاری که آهنگ بخونه یه چیزی که فیلم بخش کنه چند تا بازی الکی برای مواقعی که میخوای خستگی ها و مشغله های ذهنیت را بفرستی پی نخود سیاه. همین. سر تا پا برا من میه ۱۰ ۱۲ تا چیز. اصلا مگه چقدر از وقت آدم پای تب لت ممکنه بگذره که چیز بیشتری بخواد چقدر از زمانت را ممکنه به لب تاپت دسترسی نداشته باشی که بخوای مجبور شی از اپلیکیش های تبلت استفاده کنی .

بعد یه چیزی کی گفته توی اپل همش گیر آیتیون هستی . من کلی از مثلا آهنگ ها یا پاد کست هارا بدون آیتیون اجرا میکنم . کلا اصلا به آیتیون گیر نیستم. یه نرم افزار مثل بقیه . من متوجه این حرف نمیشم واقعا.
    بخوام چیزی را بریزم توی آی پادم چرا متاسفانه. و خود آیپاد مثل یک ام پی تری عادی نمیشه روش چیزی ریخت و اگر بریزی اجرا نمیکنه. خوب این خیلی بده.

کار تبلت با لب تاپ کمی فرق داره . تبلت کمی فان تر هست . بیشتر بیرون از خونه کاربرد داره . وگرنه من خدائیش مک بوک پروی اپلم را با دنیا عوض نمیکنم اونقدر که ازش راضیم ٬ به خصوص تو کار عکس که یه جورایی سرگمیمه.

در کل نمیدونم اگر اشتباه فکر میکنم تصحیحم کنید .
    در مورد آي تيونز بايد بگم:
    شما با نصب Ifile روي آي ديوايس تان و و ران كردن برنامه 3 مگا بايتي Ifun Box روي رايانه تان، خيلي سريع تر انتقال فايلها و حتي نصب برنامه هارو انجام ميتونيد بديد.
    ضمنا با اپليكشين AV Player هر فرمت صوتي تصويري كه بخوايد رو ميتونيد اجرا كنيد.
    کربلایم آرزوست...

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط phpa80 نمایش پست ها
    در سال گذشته تعداد برنامه هایی که برای آندروید ارائه شده از تعداد برنامه های اپل ios پیشی گرفت.
    دوست عزيز
    لطفا منبع تان رو ذكر كنيد؟
    کربلایم آرزوست...

Senior Member hirt-01 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mining engineering, Urmia University

دوستان مطلع از مسائل تبلتی!

می خواستم بدونم بهترین تبلت برای مطالعه متن های تخصصی چیه؟
    در نظر بگیرید؟
    دستگاه باید سرعت خوبی در تعویض برگ ها داشته باشه، چون گاهی ( به خصوص وقت مرور ) چشمش دنبال یه جمله یا فرمول خاصی هست.
    دستگاه امکان نوشتن و گوشه نویسی رو به آدم بده! خیلی ها بعضی وقت ها مجبورند یه چیزی گوشه ورق بنویسن ( طوری که راه نداره اگر این کارو نکنن! )
    داستگاه امکان خط زیر کلمات کشیدن رو بده!
    باتری خوبی داشته باشه ( حداقل طوری باشه که دم به ساعت دنبال پریز نباشی! )

در ضم تمام سائل بالا رو روی پی دی اف هایی که داریم اجرا بکنه!
    خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط hirt-01 نمایش پست ها
    دوستان مطلع از مسائل تبلتی!

می خواستم بدونم بهترین تبلت برای مطالعه متن های تخصصی چیه؟
    در نظر بگیرید؟
    دستگاه باید سرعت خوبی در تعویض برگ ها داشته باشه، چون گاهی ( به خصوص وقت مرور ) چشمش دنبال یه جمله یا فرمول خاصی هست.
    دستگاه امکان نوشتن و گوشه نویسی رو به آدم بده! خیلی ها بعضی وقت ها مجبورند یه چیزی گوشه ورق بنویسن ( طوری که راه نداره اگر این کارو نکنن! )
    داستگاه امکان خط زیر کلمات کشیدن رو بده!
    باتری خوبی داشته باشه ( حداقل طوری باشه که دم به ساعت دنبال پریز نباشی! )

در ضم تمام سائل بالا رو روی پی دی اف هایی که داریم اجرا بکنه!
    اگه کتاب های شما در iBooks 2.0 هستند قطعا آیپد چندین سر و گردن تجربه کتاب خوانی بالاتری نسبت به بقیه داره وگرنه اگه قصد داشته باشید PDF بخونید تقریبا همه از پسش بر میان، باز هم آیپد برنامه های خوبی برای این امکاناتی که شما می خواید داره و عمر باتری بسیار خوبی هم داره.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط S03 نمایش پست ها
    اگه کتاب های شما در iBooks 2.0 هستند قطعا آیپد چندین سر و گردن تجربه کتاب خوانی بالاتری نسبت به بقیه داره وگرنه اگه قصد داشته باشید PDF بخونید تقریبا همه از پسش بر میان، باز هم آیپد برنامه های خوبی برای این امکاناتی که شما می خواید داره و عمر باتری بسیار خوبی هم داره.
    کتابای توی iBooks 2.0 که اکثرا چرت و پرتند ( رمان و از این جور چرت و پرتا!) آیپد برنامه خاصی داره که امکان گوشه نویسی برای فایل های پی دی اف ارائه بده؟
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

رشته و دانشگاه

کتابای توی iBooks 2.0 که اکثرا چرت و پرتند ( رمان و از این جور چرت و پرتا!) آیپد برنامه خاصی داره که امکان گوشه نویسی برای فایل های پی دی اف ارائه بده؟
    چرت و پرتند!!!!!!؟؟؟؟؟
    دوست عزيز قيمت همين كتابهاي چرت و پرت!!! رو يه نگاه بندازيد.....
    کربلایم آرزوست...

ApplyAbroad Guru

بله Good Reader همه اون امکاناتی که می خواستید رو داره. به علاوه این همه تکست بوک علمی و دانشگاهی در iBooks 2.0 هست و داره بیشتر هم میشه.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط S03 نمایش پست ها
    بله Good Reader همه اون امکاناتی که می خواستید رو داره. به علاوه این همه تکست بوک علمی و دانشگاهی در iBooks 2.0 هست و داره بیشتر هم میشه.
    بله. من عذر می خوام. من در یه کلیپ قدیمی در مورد آیپد دیده بودم که این برنامه هست و تو اون ویدیو کتاب هایی که نشون میداد چند تا رمان بودند...
    البته امکانات پیشرفته ای داره ای برنامه ( اینجا ) ولی گویا نمیشه نوت نویسی کرد کنار کتاب ها...
    در ضمن من لیستی از کتاب هایی که در هست رو جای خاصی پیدا نکردم
    ولی 2 چیز رو در نظر بگیرید:
    1- صنعت چاپ و نشر کتاب بسیار قوی هست. آیا ممکنه موفقیت آی تونز دوباره به وقوع بپیونده؟
    2- این پیشرفتی که گفتید تا کجا آدامه پیدا می کنه و اینکه آیپد می تونه واقعا جای کتاب ها رو بگیره؟

این دو تا سوال خیلی بحق برانگیزند....

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)