سلام اگه وسط دعواتون منو نمیزنید

یه چیزی بگم :
سوالمو جواب میدید ؟ اینو برای خودم نمیخوام برای مادرم میخوام بخرم . میخوام ببینم میتونه از آفیس هم توش استفاده کنه مثلا وورد و تایپ فارسی و این حرفها نه به صوت حرفه ای در حد نیاز . نمیخواد بیاد تو دنیای اپل. توی اندروئید بیشتر کمکی داره که مشکلش را برطرف کنند و پیچ و خمش را یادش بدهند.
خودم هم راستش بین آی پد و سامسونگ گیج شدم. هر کدام یه مزیتی داره بعضی از مزیتها خوبه اما توی عمل میبینی واقعا این نیست که ازش بری استفاده کنی . برادم آیپد مینی گرفته ازش راضیه چون استفاده ای که میخواد بکنه یه استفاده محدود فان و اینترنت و . . .بود و دوستش اپل داره باهاش راحت جوینت شده اما با سامسونگ به قشر بزرگتری از کاربرها میتونی وصل شی . کلا انگار آدم توی کتابخونه های اینجا بین دانشجو ها به عنوان یه بوک ریدر بیشتر سامسونگ ۱۰ دستشون میبینه تا اپل نمیدونم چرا.
از یه طرف دیگه میگند اپن سورس بودن اندروئید اونو نسبت به اپل در اپلیکیشن ها انداخته جلو . ولی در حد حرف نمیشه بهش اکتفاء کرد باید دید سمت سوی اپلیکیش ها چیه و اصلا به درد میخوره که براش حساب باز کنیم. چون کاربری مثل من مگه چه اپلیکیشن خاصی میخواد .یه اینترنت یه جی پی ار اس و گوگل ارث ٬ یه ایمل ٬ یه افیس (فارسی بودنش فعلا برا من مهم نیست) یه چیزی که ای بوکها و پی دی اف ها را بخونه (خیلی مهمه برام) قر و اطفار هم نریزه سرم که این فرمت را نمیخونه اونو باید تبدیل کنی این و باید فلان کنی ٬ یه نرم افزاری که آهنگ بخونه یه چیزی که فیلم بخش کنه چند تا بازی الکی برای مواقعی که میخوای خستگی ها و مشغله های ذهنیت را بفرستی پی نخود سیاه. همین. سر تا پا برا من میه ۱۰ ۱۲ تا چیز. اصلا مگه چقدر از وقت آدم پای تب لت ممکنه بگذره که چیز بیشتری بخواد چقدر از زمانت را ممکنه به لب تاپت دسترسی نداشته باشی که بخوای مجبور شی از اپلیکیش های تبلت استفاده کنی .
بعد یه چیزی کی گفته توی اپل همش گیر آیتیون هستی . من کلی از مثلا آهنگ ها یا پاد کست هارا بدون آیتیون اجرا میکنم . کلا اصلا به آیتیون گیر نیستم. یه نرم افزار مثل بقیه . من متوجه این حرف نمیشم واقعا.
بخوام چیزی را بریزم توی آی پادم چرا متاسفانه. و خود آیپاد مثل یک ام پی تری عادی نمیشه روش چیزی ریخت و اگر بریزی اجرا نمیکنه. خوب این خیلی بده.
کار تبلت با لب تاپ کمی فرق داره . تبلت کمی فان تر هست . بیشتر بیرون از خونه کاربرد داره . وگرنه من خدائیش مک بوک پروی اپلم را با دنیا عوض نمیکنم اونقدر که ازش راضیم ٬ به خصوص تو کار عکس که یه جورایی سرگمیمه.
در کل نمیدونم اگر اشتباه فکر میکنم تصحیحم کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)