صفحه 1143 از 1467 نخستنخست ... 1436431043109311331134113511361137113811391140114111421143114411451146114711481149115011511152115311931243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11,421 تا 11,430 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

دوستان واقعا ممنون كه نتيجه اطلاع گيري هاي تان را به اشتراك مي گذاريد
    و بيش از انهم متشكرم از مديران عزيز صفحه كه درخواست دوستان ومن را در تحمل موضوعات خارج از تاپيك پذيرفته اند
    مخصوصا كه با لطف بيكران از تجربه خود و اطلاعاتشون. به محتوا مي افزايند خيلي خوشحالم كه امروز اين همه جو همكاري خوبه
    ديروز صحبت از بردن اثاثيه يا نبردن بود كه من هنوز براين فكرم كه شايد بعضي اقلام سبك را بتونيم با قيمتي ارزان تر از كانادا

به انجا برسانيم براي مثال در دو وب سايت خواندم كه وقتي مي رسيم انجا حتي اگر اپارتمان كوچكي هم از قبل اجاره
    كرده باشيم يك خانه خالي را مجسم كنيد با چمدان هايتان وارد ان مي شويد. البته فرض اينه كه وسايل ابتدايي موجود باشد
    اما فرنيچر كامل نباشد حالا با ديد طنز هم كه نگاه كنيم ايشان نوشته بود يك تشك از ٢٥٠٠دلار تا ١٥٠٠ است و در تاريخهاي خاصي از سال

شايد در حراج ها ارزان تر هم بتوانيد تهيه كنيد و حدااقل شاهكار ارزان گير اوردن در موردي استثنايي را ٤٥٠ دلار نوشته بود
    خوب اين مبلغ كه شايد يكسال كشيك دادن براي حراجي ها وقت لازم داره. حالا محاسبه كنيد چند ميليون تومان بايد بدهيد تا دو سه يا چهار تشك براي
    تخت هايي بعدها مي خريد بايد هزينه كنيد از متكا و پتو ديگر نمي گويم اما دوستان ترو به جان عزيزتون نخندين

ولي ميدونين اگر چهارتا دشك ابري سبك و چند پتو ملافه و متكا كه در انجا گران است را با كيلويي ٧تا ٨ دلار( به تحقيق)
    فريت كنيد چقدر ارزان تر از خريد چند ميليوني انها در مي ايد؟ لطفا اگر مخالفيد من را قانع كنيد البته اجاره فرنيش كامل دادن
    هم بد نيست ولي احتمالا ارزان تر از خريدن هم نمي شود چون بالاخره روزي مي خواهيد خودتان خانه اي باب ميل خودتان
    و اثاثيه خودتان داشته باشيد شايد اين تشكهاي سبك ارزان تر از دست دوم هاي انجا واغلب الوده به ساس در بيايد لطفا به من كمك كنيد تا از

دست اين افكار سمچ رها شوم
    سوال دوم از دوستان عزيز اينه كه اگر فرض كنيم بخواهيم استان BCبرويم. ايا مي تونيم اين سه ماه. بيمه درماني
    را از ايران بخريم منظورم همين بيمه هاي مسافرتي قبل از سفر هاي خارجي است كه شركت هاي بيمه با ارائه
    بليط وويزا شخص را تا سه ماه هم بيمه مي كنند ايا اين بيمه در كانادا كاربرد داره يا نه متشكرم از دوستاني كه
    جواب ميدهند

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

پاسخ سوال دوم تون رو امروز توی تاپیکی دیگه می خوندم:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1036609
    Solitary trees, if they grow at all, grow strong.

دوست عزيز انجا شما ميتوانيد برين سراغ flyer ها كه تمام حراج ها در ون هست من يكي از اينها رو كه خيلي قشنگ دسته بندي شده را در تورنتو لينكش رو ميزارم
    http://www.redflagdeals.com/in/toronto/flyers/
    با ٣٠٠٠ دلار ميتوانيد لوازم خوب و نو نه دست دوم بخريد پس به خودتون زحمت اضافه نديد و قيمت ها رو بصورت واقعي ببينيد و بعد تصميم بگريد فقط بدونيد گرانترين چيز نسبت به بقيه چيزها تشك خوش خواب است

نقل قول نوشته اصلی توسط uxmal09 نمایش پست ها
    پاسخ سوال دوم تون رو امروز توی تاپیکی دیگه می خوندم:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1036609
    ممنون uxmalًجان
    ظاهرا ين بيمه هم گرونه و هم براي ويزاي توريستي است ولي ويزاي ما هرچند 5ساله است. در حد اطلاعات من-- اما فكر نمي كنم تا قبل از دريافت ًپي. ار. اين ويزا
    مهاجرت محاسبه بشه. شايد هم چون طولاني مدت است توريستي به حساب نياد اما من نكران شدم از اين بيمه مسافرتي ٤ ميليوني كانادا. اين بيمه كه الزامي نيست اينشاالله!!؟؟

ApplyAbroad Superstar

من تا حالا از کسی نشنیدم که به بیمه مسافرتی نیاز باشه. بیمه خصوصی بسته به سن و وضعیت سلامتی حول و حول ماهی صد و خورده ای تا دویست دلاره برای هر نفر
    Solitary trees, if they grow at all, grow strong.

متشكرم احمد عزيز ومحترم
    عجب جالب و متنوع بود ولي معني ون.رو نفهميدم حراج در ون يا فلاير
    قبلا شنيده بودم جاهايي هست كه مثا بازار و سوله هاي بازار اجناس نو را بسيار ارزانتر ميشه خريد
    لطفا اگر ممكنه كمي در باره. اين فلاير توضيح بدين مخصوصا كه اكثرا تيتر حراج در سال نو ٢٠١٣ داشتند ايا اين قيمتها دائمي هستند
    يا فقط براي عيد سال نو بوده اند
    كلا لينك خياي مفيدي بود ممنون

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط mama نمایش پست ها
    ممنون uxmalًجان
    ظاهرا ين بيمه هم گرونه و هم براي ويزاي توريستي است ولي ويزاي ما هرچند 5ساله است. در حد اطلاعات من-- اما فكر نمي كنم تا قبل از دريافت ًپي. ار. اين ويزا
    مهاجرت محاسبه بشه. شايد هم چون طولاني مدت است توريستي به حساب نياد اما من نكران شدم از اين بيمه مسافرتي ٤ ميليوني كانادا. اين بيمه كه الزامي نيست اينشاالله!!؟؟
    متوجه نشدم ویزای ما ۵ ساله هست ؟ میشه لطفا توضیح بدید؟ یعنی ما با ی ویزای ۵ ساله وارد کانادا میشیم ؟ بعد PR بیاد میشه اقامت؟

متشكرم احمد عزيز ومحترم
    عجب جالب و متنوع بود ولي معني ون.رو نفهميدم حراج در ون يا فلاير
    قبلا شنيده بودم جاهايي هست كه مثا بازار و سوله هاي بازار اجناس نو را بسيار ارزانتر ميشه خريد
    لطفا اگر ممكنه كمي در باره. اين فلاير توضيح بدين مخصوصا كه اكثرا تيتر حراج در سال نو ٢٠١٣ داشتند ايا اين قيمتها دائمي هستند
    يا فقط براي عيد سال نو بوده اند
    كلا لينك خياي مفيدي بود ممنون
    ببخشيد اشكال تايپي بود ميخواستم بنويسم در اون هست شد در ون
    ببينيد در قسمت بالاي سايت فليرهاي آينده را ميده حق باشماست خيلي از اينا تاريخشون تمام شده ولي ميتونين تو قسمت آينده ببينيد كجاها حراج دارن البته هميشه دم خانه شما فلير مياد ميتونين از سريدار يا دوستانتون بخواين براتون دم رفتن در اونجا نگهداري كنن
    نكته جالب ديگه من كسي رو پيدا كردم كه اونجا با وكالت براي شما مطابق سليقه و خواستتون خانه اجاره مي كنه و شما هنگام ورود وارد خانه خودتون ميشين البته اين براي كساني خوبه كه محله ها رو خوب بشناسن و نوع اجاره را خوب بدونن معمولا ايرانيا تو شپرد هستن در تورنتو و تازه واردها خانه نزديك مترو يا ايستگاه اتوبوس ميگرن بد نيست قسمت خريد لوازم منزل و اجاره را در همين مجموعه ببيند
    در ضمن اين حراجها در همون فروشگاههاي خودشونه مثلا وال مارت ايكا و ....

ApplyAbroad Guru

به انجا برسانيم براي مثال در دو وب سايت خواندم كه وقتي مي رسيم انجا حتي اگر اپارتمان كوچكي هم از قبل اجاره
    كرده باشيم يك خانه خالي را مجسم كنيد با چمدان هايتان وارد ان مي شويد. البته فرض اينه كه وسايل ابتدايي موجود باشد
    اما فرنيچر كامل نباشد حالا با ديد طنز هم كه نگاه كنيم ايشان نوشته بود يك تشك از ٢٥٠٠دلار تا ١٥٠٠ است و در تاريخهاي خاصي از سال
    شما یک تشک نو را در کانادا بدون حراج با 300 دلار میتونید تهیه کنید. من اصلا تا حالا در عمرم تشک 2500 دلاری ندیده ام! با 2500 دلار یک سرویس کامل اتاق خواب میشود گرفت.

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران -علم و صنعت

دوستان واقعا ممنون كه نتيجه اطلاع گيري هاي تان را به اشتراك مي گذاريد
    و بيش از انهم متشكرم از مديران عزيز صفحه كه درخواست دوستان ومن را در تحمل موضوعات خارج از تاپيك پذيرفته اند
    مخصوصا كه با لطف بيكران از تجربه خود و اطلاعاتشون. به محتوا مي افزايند خيلي خوشحالم كه امروز اين همه جو همكاري خوبه
    ديروز صحبت از بردن اثاثيه يا نبردن بود كه من هنوز براين فكرم كه شايد بعضي اقلام سبك را بتونيم با قيمتي ارزان تر از كانادا

شايد در حراج ها ارزان تر هم بتوانيد تهيه كنيد و حدااقل شاهكار ارزان گير اوردن در موردي استثنايي را ٤٥٠ دلار نوشته بود
    خوب اين مبلغ كه شايد يكسال كشيك دادن براي حراجي ها وقت لازم داره. حالا محاسبه كنيد چند ميليون تومان بايد بدهيد تا دو سه يا چهار تشك براي
    تخت هايي بعدها مي خريد بايد هزينه كنيد از متكا و پتو ديگر نمي گويم اما دوستان ترو به جان عزيزتون نخندين

ولي ميدونين اگر چهارتا دشك ابري سبك و چند پتو ملافه و متكا كه در انجا گران است را با كيلويي ٧تا ٨ دلار( به تحقيق)
    فريت كنيد چقدر ارزان تر از خريد چند ميليوني انها در مي ايد؟ لطفا اگر مخالفيد من را قانع كنيد البته اجاره فرنيش كامل دادن
    هم بد نيست ولي احتمالا ارزان تر از خريدن هم نمي شود چون بالاخره روزي مي خواهيد خودتان خانه اي باب ميل خودتان
    و اثاثيه خودتان داشته باشيد شايد اين تشكهاي سبك ارزان تر از دست دوم هاي انجا واغلب الوده به ساس در بيايد لطفا به من كمك كنيد تا از

دست اين افكار سمچ رها شوم
    سوال دوم از دوستان عزيز اينه كه اگر فرض كنيم بخواهيم استان BCبرويم. ايا مي تونيم اين سه ماه. بيمه درماني
    را از ايران بخريم منظورم همين بيمه هاي مسافرتي قبل از سفر هاي خارجي است كه شركت هاي بيمه با ارائه
    بليط وويزا شخص را تا سه ماه هم بيمه مي كنند ايا اين بيمه در كانادا كاربرد داره يا نه متشكرم از دوستاني كه
    جواب ميدهند
    مامای عزیر منهم با تحقیق که کردم به نظرم میشه با مبلغی حداکثر 4 میلیون تازه اگر دلار رو 4000 تومن بگیریم میشه 150 کیلو بار برد که کاملن به نظر من می صرفه . مهم ترین بخش که شاید خنده دار باشه ولی برای من مهمه !ما رو از زحمت حراج زدن به بخشی از زندگیمون حداقل معاف میکنه .
    تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
    دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
    ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه 2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013