دوستان واقعا ممنون كه نتيجه اطلاع گيري هاي تان را به اشتراك مي گذاريد
و بيش از انهم متشكرم از مديران عزيز صفحه كه درخواست دوستان ومن را در تحمل موضوعات خارج از تاپيك پذيرفته اند
مخصوصا كه با لطف بيكران از تجربه خود و اطلاعاتشون. به محتوا مي افزايند خيلي خوشحالم كه امروز اين همه جو همكاري خوبه
ديروز صحبت از بردن اثاثيه يا نبردن بود كه من هنوز براين فكرم كه شايد بعضي اقلام سبك را بتونيم با قيمتي ارزان تر از كانادا
به انجا برسانيم براي مثال در دو وب سايت خواندم كه وقتي مي رسيم انجا حتي اگر اپارتمان كوچكي هم از قبل اجاره
كرده باشيم يك خانه خالي را مجسم كنيد با چمدان هايتان وارد ان مي شويد. البته فرض اينه كه وسايل ابتدايي موجود باشد
اما فرنيچر كامل نباشد حالا با ديد طنز هم كه نگاه كنيم ايشان نوشته بود يك تشك از ٢٥٠٠دلار تا ١٥٠٠ است و در تاريخهاي خاصي از سال
شايد در حراج ها ارزان تر هم بتوانيد تهيه كنيد و حدااقل شاهكار ارزان گير اوردن در موردي استثنايي را ٤٥٠ دلار نوشته بود
خوب اين مبلغ كه شايد يكسال كشيك دادن براي حراجي ها وقت لازم داره. حالا محاسبه كنيد چند ميليون تومان بايد بدهيد تا دو سه يا چهار تشك براي
تخت هايي بعدها مي خريد بايد هزينه كنيد از متكا و پتو ديگر نمي گويم اما دوستان ترو به جان عزيزتون نخندين
ولي ميدونين اگر چهارتا دشك ابري سبك و چند پتو ملافه و متكا كه در انجا گران است را با كيلويي ٧تا ٨ دلار( به تحقيق)
فريت كنيد چقدر ارزان تر از خريد چند ميليوني انها در مي ايد؟ لطفا اگر مخالفيد من را قانع كنيد البته اجاره فرنيش كامل دادن
هم بد نيست ولي احتمالا ارزان تر از خريدن هم نمي شود چون بالاخره روزي مي خواهيد خودتان خانه اي باب ميل خودتان
و اثاثيه خودتان داشته باشيد شايد اين تشكهاي سبك ارزان تر از دست دوم هاي انجا واغلب الوده به ساس در بيايد لطفا به من كمك كنيد تا از
دست اين افكار سمچ رها شوم
سوال دوم از دوستان عزيز اينه كه اگر فرض كنيم بخواهيم استان BCبرويم. ايا مي تونيم اين سه ماه. بيمه درماني
را از ايران بخريم منظورم همين بيمه هاي مسافرتي قبل از سفر هاي خارجي است كه شركت هاي بيمه با ارائه
بليط وويزا شخص را تا سه ماه هم بيمه مي كنند ايا اين بيمه در كانادا كاربرد داره يا نه متشكرم از دوستاني كه
جواب ميدهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)