صفحه 1146 از 1467 نخستنخست ... 1466461046109611361137113811391140114111421143114411451146114711481149115011511152115311541155115611961246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11,451 تا 11,460 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط mama نمایش پست ها
    امروز داشتم از خودم مي پرسيدم اقا ساويز كجاست كم پيداست
    نگو كه امروز روز ساويزه و با خبر خوش تشريف اودند جدا فضاي فروم ا شاد كرديد. مباركه
    حالا حدس بزنيد فردا روز خوب كدام يك از دوستان خواهد بود
    دوست عزيزمون خانم feral
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فنی

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    با تبريک فراوان به تمامي دوستان پاس ريکوئست شده.لطفا دوستان عزيزي که پاس ريکوئست ميشن اگر ممکنه بگن از چه طريق ميخوان ويزاشونو بگيرن

سلام-از طريق مسافرت به انكارا و اخذ مستقيم -انشاله ويزا همه زودتر بيايد
    تاريخ شروع پروسه در دمشق : ۲۴ آگوست ۲۰۰۶
    دریافت مدیکال : ۳۰ اکتبر ۲۰۱۲
    پاس ركوىست : ٩ ژانويه ٢٠١٣
    أخذ ويزا ٣١ ژانويه

Junior Member

تبریک به دوستان عزیزی که جدیدا پاس رکوست شدن. اگر کسی از این دوستان حاضره که تور انکارا دو نفره (با یک آقا) بره که هزینه ها کمتر بشه و یا با دریافت هزینه ای زحمت ویزای ما رو هم بکشه لطفا پ خ بده من منتظرم. ممنون
    فايل نامبر: فوريه 2006
    مديکال: 25 ژولاي 2012 ، پ ر 21 ژانویه، دریافت ویزا 4 فوریه ، لندینگ 9 ژون 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط savisj نمایش پست ها
    دوستان گلم ، پاسپورت رکوئست ما هم اومد.به امید خدا برای شما هم همین امروز فردا میاد.
    تبریک فراوان

یاد وقتی افتادم که نوشته بودید که دنبال یک پست می گردید که شب هم باز باشه مدارکتون را پست کنید واقعا خوشحال شدم امیدوارم برای همه هر چه سریعتر پاس رکوئست بیاد
    File number : May 2006
    04/06/2013 : Passport request
    2013 /06/ 10: Visa

دوستان
    حالا که دارید از همه چی می نویسید یکی لطف کنه یک لیست وسایل ضروری هم در بیاره در یکی از فروم ها وسایل لیست شده ولی فکر کنم اطلاعاتش باید اپدیت بشه فکر کنم به همه کمک میشه در ضمن میشه با همفکری اعضا کاملشون هم بکنیم

Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی مترجمی انگلیسی

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    1. شما يك ويزاي يك بار ورود به كانادا مي گيريد كه تاريخ آن نهايتن تا يك سال پس از تاريخ آزمايشات مديكالتان اعتبار خواهد داشت
    2. شما وقتي پايتان در كانادا گذاشتيد اجازه اقامت دايم كانادا را خواهيد گرفت ( پس ويزايي در كار نيست) ضمنا به محض ورود ويزاي قبليتون كه توي پاسپورتتون داريد باطل مي شود.
    3. اگر مي خواهيد اجازه ي اقامت شما باطل نشود بايد حداقل دو سال از پنج سال اول را در كانادا زندگي كرده باشيد
    4. اگر مايل باشيد مي تونيد پس از اقامت 3 سال در كانادا در خواست تابعيت كانادايي كنيد. هيچ اجباري در رابطه با درخواست تابعيت كانادايي نيست
    سپاس از این اطلاعات،

آیا من اگر بار ِ اول تنها و بدون ِ همسر و دخترم برم، می‌تونم پی.آر کارت ِ اون‌ها رؤ هم بگیرم و بعد از ۲ سال همگی بریم کانادا؟
    پرونده-شماره (فایلْ نامبر) :۸ فوریه ۲۰۰۶ ارسال آپ‌دیت به ورشو: ۰۱ اکتبر ۲۰۱۰ دریافت مدیکال: ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲گذرنامه-درخواست (پاسپؤرت-ریکوئست):۱۴ مه ۲۰۱۳ارسال ِ گذرنامه‌ها از طریق ِ آرامکس به ورشؤ: ۱۵ مه ۲۰۱۳ دریافت ِ روادید (ویزا): ۶ ِ ژوئن ۲۰۱۳

دوستان نکته جالب جدول:
    ,alaz &pm2006
    ,newapplicant &saeed2009
    omidomidi&feryb
    درجدول پهلوی همدیگر پاس رکوئست شدند.
    shahrzadk هم بین luky2 وmapel2006 هنوز پاس رکوئست نشده! فکر کنم نوبتشه
    File number : May 2006
    04/06/2013 : Passport request
    2013 /06/ 10: Visa

Junior Member

دوستان گرامی من با اجازه عزیزان با تجربه مثل اقای کامرانی ، اقای احمد وferal گرامی که قبلا و یا الان تورنتو بوده و هستند من با تجربه 2 سال غیر متوالی زندگی در اونجا میخواستم سخن دوستان را تائید کنم که فریت وسایل به کانادا مخصوصا تا خونه دائمی ندارید اشتباهه. کرایه حمل اساس داخل شهر در اونجا زیاده . از طرفی در لابی بیشتر اپارتمانها همیشه اگهی های moving sale هست که گاهی سوفا و تخت در حد نو را حتی حدود 100 دلار میدن. یک سری هم به سایت kijiji بزنید که اونجا بین کانا دائی ها خیلی رایجه و همه چیز از اجاره خونه تا وسایل نو و دست دوم خرید و فروش میشه . برای تشک هم که البته نسبت به بقیه وسایل گرونتره به نظر من چند تا پتو و تشک سبک ببرید حتی اگر پول اضافه بار بدید باز هم به صرفه است. وسائل کوچک غیر برقی اشپزخونه هرچقدر جا دارین ببربن .یک نکته دیگه هم اینکه در مورد اجاره زیر زمین بهتره دقت کنید چون ایرانیانی رو میدیدم که با اینکار مشکلاتی مثل افسردگی و ...پیدا میکردند و مخصوصا برای بچه دارها که خیلی زود پشیمون میشن ولی مقررات اجاره اونجا خیلی جدی است و پشیمانی سودی ندارد. اگر دوستان تجربه های متفاوتی دارند خوشحال میشم اصلاح کنند.
    فايل نامبر: فوريه 2006
    مديکال: 25 ژولاي 2012 ، پ ر 21 ژانویه، دریافت ویزا 4 فوریه ، لندینگ 9 ژون 2013

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط lucky2 نمایش پست ها
    تبریک به دوستان عزیزی که جدیدا پاس رکوست شدن. اگر کسی از این دوستان حاضره که تور انکارا دو نفره (با یک آقا) بره که هزینه ها کمتر بشه و یا با دریافت هزینه ای زحمت ویزای ما رو هم بکشه لطفا پ خ بده من منتظرم. ممنون
    پيشنهاد خيلي خوبيه.اگر بين عده اي که پاس ريکوئست ميشن يکي بره ويزاي همه رو بگيره، در عوض هزينه ها بين افراد تقسيم ميشه .
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Senior Member baharina آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Diakohova نمایش پست ها
    سپاس از این اطلاعات،آیا من اگر بار ِ اول تنها و بدون ِ همسر و دخترم برم، می‌تونم پی.آر کارت ِ اون‌ها رؤ هم بگیرم و بعد از ۲ سال همگی بریم کانادا؟
    خير دوست عزيز، تاوقتي كسي لند نكنه نميتونه كارت اقامتش رو بگيره، براي گرفتن كارت اقامت خود فرد بايد به اداره مهاجرت مراجعه كنه ، جالبتر اينكه عكسهايي رو كه براي كارت اقامت تحويل ميديد، حتما باخودفرد اونجا تطبيق ميدن به همين جهت حضور خود فرد الزاميه معمولا صدور كارت ٢ماه طول ميكشه ، همراهان شما ميتونن خارج شن از كانادا و شما كارتشون رو تحويل بگيريد.
    به حباب نگران لب يك رود قسم و به كوتاهي ان لحظه شادي كه گذشت غصه هم خواهد رفت، انچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند!