تبریک به دوستان عزیزی که جدیدا پاس رکوست شدن. اگر کسی از این دوستان حاضره که تور انکارا دو نفره (با یک آقا) بره که هزینه ها کمتر بشه و یا با دریافت هزینه ای زحمت ویزای ما رو هم بکشه لطفا پ خ بده من منتظرم. ممنون
فايل نامبر: فوريه 2006
مديکال: 25 ژولاي 2012 ، پ ر 21 ژانویه، دریافت ویزا 4 فوریه ، لندینگ 9 ژون 2013
File number : May 200604/06/2013 : Passport request
2013 /06/ 10: Visa
دوستان
حالا که دارید از همه چی می نویسید یکی لطف کنه یک لیست وسایل ضروری هم در بیاره در یکی از فروم ها وسایل لیست شده ولی فکر کنم اطلاعاتش باید اپدیت بشه فکر کنم به همه کمک میشه در ضمن میشه با همفکری اعضا کاملشون هم بکنیم
پرونده-شماره (فایلْ نامبر) :۸ فوریه ۲۰۰۶ ارسال آپدیت به ورشو: ۰۱ اکتبر ۲۰۱۰ دریافت مدیکال: ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲گذرنامه-درخواست (پاسپؤرت-ریکوئست):۱۴ مه ۲۰۱۳ارسال ِ گذرنامهها از طریق ِ آرامکس به ورشؤ: ۱۵ مه ۲۰۱۳ دریافت ِ روادید (ویزا): ۶ ِ ژوئن ۲۰۱۳
دوستان نکته جالب جدول:
,alaz &pm2006
,newapplicant &saeed2009
omidomidi&feryb
درجدول پهلوی همدیگر پاس رکوئست شدند.
shahrzadk هم بین luky2 وmapel2006 هنوز پاس رکوئست نشده! فکر کنم نوبتشه
File number : May 200604/06/2013 : Passport request
2013 /06/ 10: Visa
دوستان گرامی من با اجازه عزیزان با تجربه مثل اقای کامرانی ، اقای احمد وferal گرامی که قبلا و یا الان تورنتو بوده و هستند من با تجربه 2 سال غیر متوالی زندگی در اونجا میخواستم سخن دوستان را تائید کنم که فریت وسایل به کانادا مخصوصا تا خونه دائمی ندارید اشتباهه. کرایه حمل اساس داخل شهر در اونجا زیاده . از طرفی در لابی بیشتر اپارتمانها همیشه اگهی های moving sale هست که گاهی سوفا و تخت در حد نو را حتی حدود 100 دلار میدن. یک سری هم به سایت kijiji بزنید که اونجا بین کانا دائی ها خیلی رایجه و همه چیز از اجاره خونه تا وسایل نو و دست دوم خرید و فروش میشه . برای تشک هم که البته نسبت به بقیه وسایل گرونتره به نظر من چند تا پتو و تشک سبک ببرید حتی اگر پول اضافه بار بدید باز هم به صرفه است. وسائل کوچک غیر برقی اشپزخونه هرچقدر جا دارین ببربن .یک نکته دیگه هم اینکه در مورد اجاره زیر زمین بهتره دقت کنید چون ایرانیانی رو میدیدم که با اینکار مشکلاتی مثل افسردگی و ...پیدا میکردند و مخصوصا برای بچه دارها که خیلی زود پشیمون میشن ولی مقررات اجاره اونجا خیلی جدی است و پشیمانی سودی ندارد. اگر دوستان تجربه های متفاوتی دارند خوشحال میشم اصلاح کنند.
فايل نامبر: فوريه 2006
مديکال: 25 ژولاي 2012 ، پ ر 21 ژانویه، دریافت ویزا 4 فوریه ، لندینگ 9 ژون 2013
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
خير دوست عزيز، تاوقتي كسي لند نكنه نميتونه كارت اقامتش رو بگيره، براي گرفتن كارت اقامت خود فرد بايد به اداره مهاجرت مراجعه كنه ، جالبتر اينكه عكسهايي رو كه براي كارت اقامت تحويل ميديد، حتما باخودفرد اونجا تطبيق ميدن به همين جهت حضور خود فرد الزاميه معمولا صدور كارت ٢ماه طول ميكشه ، همراهان شما ميتونن خارج شن از كانادا و شما كارتشون رو تحويل بگيريد.
به حباب نگران لب يك رود قسم و به كوتاهي ان لحظه شادي كه گذشت غصه هم خواهد رفت، انچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند!
علاقه مندی ها (Bookmarks)