با اجازه از دوستان با تجربه
بنظر من هم بردن وسایل از ایران اشتباهه تا می تونید سبکتر ولی با وسایل ضروری تر تشریف ببرید
اصرار من هم برای تهیه لیست وسایل ضروری برای همینه یک نفر با تجربه قبول کنه بقیه هم کمک می کنند
با اجازه از دوستان با تجربه
بنظر من هم بردن وسایل از ایران اشتباهه تا می تونید سبکتر ولی با وسایل ضروری تر تشریف ببرید
اصرار من هم برای تهیه لیست وسایل ضروری برای همینه یک نفر با تجربه قبول کنه بقیه هم کمک می کنند
دوست عزیز baharina
از 69 نفر حاضر در جدول 59 نفر ماندند؟
به حباب نگران لب يك رود قسم و به كوتاهي ان لحظه شادي كه گذشت غصه هم خواهد رفت، انچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند!
هيج كدام از دوستاني كه مديكالشون به پاريس ارسال شده پاس ريكوئست شده ؟؟؟؟
کامی جان من ایمیل چشم و ابرو نگرفتم و در ایمیل پاس رکوئست گفته که همه اینا رو پشت عکس بنویسم.در ضمن همین جا از همه دوستان گلم برای ابراز لطفشون تشکر میکنم.ایشالا به زودی همتون پاس رکوئست میشید.
ماما جان مرسی.والا من هر روز چند دفعه سایت رو چک میکنم ولی خوب خیلی وقت بود چیزی ننوشته بودم.ایشالا فردا خودتون هم جزو پاس رکوئستی ها هستید.
ایشالا اگه تور گیرم بیاد دوشنبه هفته آینده میخوام با خانومم برم آنکارا .رفتم توی سایت الی گشت هیچ توری نداشت! دوستان اگه تور قیمت مناسب پیدا کردید لطفا به من هم اطلاع بدید.از همتون متشکرم.
سلام به همگي و تبريك به همه دوستان پاس ريكوستي. ولي بين همه عزيزان، پاس ريكوست ساويزخان بدجوري بوي كانادا مي ده.
يعني يادم كه مي افته كه گفت مي تونيم براي گرفتن نتيجه سؤ سابقه بريم روبروي دانشگاه، شاخ دراوردم و گفتم ايول خداييش عجب آدم سيريشيه اين ديگه ( مخلص ساويز عزيز) و هنوزم اون كاراش بهم انرژي مي ده يعني باور كنين گير داده بودم به خانمم كه اگه تو مير فتي انقلاب الان دو روز جلوتر بوديم. واقعا مهاجرت ما ها چنگ و دندوني شد و فكر كنم قدرشو بيشتر خواهيم دونست. پس همگي نگراني رو بزاريم كنار و محكم آماده شروع يك زندگي جديد و يك تجربه تازه بشيم، يادمون باشه كه تو كانادا همه شرايط تحصيلي و حتي مالي مارو ندارن و دارن زندگي مي كنن و تازه اينكه ماها با كوله باري از اطلاعات ميريم، باور كنيد داشتم تلفني به يكي از دوستام كه ده ساله آمريكاست چيزهايي رو كه تو اين فروم ياد گرفتم مي گفتم تعجب كرده بود و مي گفت كاس من هم اول مهاجرتم اين چيزارو مي دونستم و خداييش تو قبلا تو كانادا نبودي؟ به هر حال قربون همگي. بوي آنكارا بدجوري بلند شده ها.
File number sep 2006
update November 2010
Documents sent to Warsaw April 2010
Medical has been sent on december 2012
به diakova عزيز
دياكو جان اين بورسيه نيوزيلند ديگه چي بود :-)
تا اونجاييكه من ميدونم در كانادا افرادي موفق ترند ظكه يه مقطع تحصيلي را در كانادا گذرانده باشند چون غيراز فضيلت و علمش در انجا طي مدت تحصيل
مي تونيد زبان تسلط بر لهجه صحيح انجايي پيدا كرده وبا محيط هاي شغلي و فرصت هاي كاري حسلبي اشنا شويد حال اگر حصله درس خواندن داريد
چرا اين مقطع را مي خواهيد در نيوزيلند بگذرانيد فكر نمي كنيد همين كار را در كانادا انجام بدهيد چقدر پيش مي افتيد اگر در گير دوره دكتري شويد
اقلا ٤ يا ٥ سال را بايد در نيوزيلند بمانيد پس دو سال اقامت تان در كانادا را چطور
مي خواهيد در كانادا باشيد ايا نيمه كاره درس را رها مي كنيد يا كانادا را از دست ميدهيد!
اگر مبلغ بورسيه هم مبلغ دندان گيري باشد باز هم نمي ارزد چون شما
همين امكان و بورسيه را مي توانيد در كانادا هم داشته باشيد
شما يه سعي براي مبادا انجام داديد احتمالا الان ديگر ان ارزش را ندارد
براي شما پس به نظر من شما بايد انتخاب كنيد نمي توان هر دو را باهم داشت
بعلاوه تنها حسن نيوزيلند هواي مساعد ان است و گرنه به نظر دور افتاده
و بن بست مي رسد در مقايسه با كانادا كه بازار كاخر امريكا هم در جوار ان
واقع شده است نمي دانم دوستان تا چه حد موافقند ولي من با همي سنم
حاضرم مدركم را معادل سازي و تكميل كنم و حتي يك پست داك هم
خدا بخواد بگيرم چون قيد كار كردن را زده ام شايد يك پروژه مطالعاتي
در باره ايران يا خود كانادا بگيرم شما كه جوانيد در صورت توان انرژي
ووقت بيشتري براي تطبيق رشته تان يا يك مقطع تحصيلي براي موفقيت
بيشتر در اينده در نظر بگيريد با عذر خواهي از دوستان مخالف شايد اگر فردا رو
به بهانه موضوع دياكو به برنامه ريزي براي جا افتادن به لحاظ معادل سازي
و تكميل مدارج - به اين موضوع اختصاص بديم بد نباشه. خلاصه اينكه سوال مي كنم از همه دوستان
كه شما چه طرح يا الگويي براي وارد شدن به محيط هاي كاري مورد علاقه تان در
نظر گرفته ايد؟
امبدوارم که حدس شما به واقعیت بپیونده و ما هم این خبر خوب رو هر چه زودتر اینجا اعلام کنیم.
هوای تورنتو امروز تا 30- هم رفته. اون درجه ای رو که می گن اگر باد رو هم بهش اضافه کنید به این دماها می رسه.
حرف دوستمون lucky کاملاً درسته. به نظر من بیشتر وسایل خرده ریزه اولیه رو که در خونه جای زیادی هم نگرفته ولی می تونه ضروری و لازم باشه حتماً همراه بیاورید. از خرده ریز آشپزخونه گرفته تا خیاطی و لوازم تحریر و حتی ابزار کارهای فنی تا کمی میخ، پونز، سنجاق و .... هر کدام از این چیزهای کوچک ضروری رو اگر زود لازمتون بشه مجبور می شید با قیمت هایی که اصلاً قابل مقایسه با ایران نیست تهیه کنید. ما در سفرهای بعدی حتی کمی چسب چوب، روغن چرخ خیاطی، انواع سوزن ها و حتی این گیره هایی که زیر طبقه بندی ها میگذارند رو آوردیم. ادویه های ایرانی، سبزی خشک و از این قبیل را هم اگر جا داشتید می توانید بیاورید. وسایل کباب و حتی جاصابونی، پرده حمام، گوشت کوب و... اینها رو ممکنه به مرور با قیمت مناسب بتونید گیر بیارید ولی اول کار تا بیاید راه و چاه را پیدا کنید ممکنه طول بکشه. البته یک وقت هم می بینید جایی که می رید سر کوچه اش یک مغازه ارزان ایرانی وجود داشته باشه. ولی من فکر می کنم در مجموع چیز هایی که کم جا می گیرند ارزش آوردن دارند.
اگر در تابستان بیایید که خیلی شروع برای شما راحت تر خواهند بود و خیلی چیز ها رو ممکنه از حراج های خانگی بتونید با قیمت مناسب پیدا کنید. راستش به نظر من اینجا مجبوریم کمی از وسواس هامون هم کم کنیم. همونطور که خیلی از اینجایی ها هم زیاد وسواس ندارند و از لوازم دست دوم استفاده می کنند چون واقعاً قیمت اونها با نو قابل مقایسه نیست. من یک اسپری all purpose گرفتم که در مورد هر چیز شک داشته باشم از اون استفاده می کنم و روش نوشته 99 درصد میکربها رو از بین می بره ضمن اینکه چربی و کثیفی رو هم تمیز می کنه. به امید خدا اوضاع روبراه شد همه چیز نو می خرید ولی اینو می گم که آمادگی داشته باشید. اینجا همه این کارا رو می کنند فقط بعضی ایرانی ها اعتراف نمی کنند.
یک چیزی که من بالشخصه خیلی بهش اعتقاد دارم خرید هر چه سریع تره ماشینه. بدون ماشین در خونه زندانی می شید خصوصاً اگر زمستون از راه برسه.پس بهتره هر چه زودتر به فکر تصدیق بود چون به عنوان کارت اعتبار هم استفاده میشه. یک ماشین کم مصرف تمیز که کیلومتر زیادی روش نباشه با قیمت متوسط . ما خودمون تویوتا اکو 2001 با قیمت 2400 خریدیم. هر چند بیمه هم حدود ماهی 300 دلاری هست ولی به نظر من ارزش داره. اینجا خصوصاً تورنتو هزینه رفت و آمد زیاده و چند سیستم هست که سراسری حساب نمی شوند. بنابراین هر جا می خواید برید حساب می کنید الان چقدر باید بدید برید چقدر بر گردید. خرید هفتگی خونه باید کلی پول تاکسی بدهیدو ... . مخصوصاً آدم های بچه دار.
توصیه دیگر خصوصاً برای بچه دارها: خونتون رو جایی بگیرید که مدرسه یکی دو تا خونه باهاش فاصله داشته باشه یا روبروش باشه. باور کنید سرمای اینجا اصلاً شوخی نیست. من فکر می کردم برای مدرسه سرویس هست ولی بعد فهمیدم برای دبیرستان باید 4-5 کیلومتر فاصله باشه تا سرویس بدهند. بار پیش که کانادا بودم و بچه ها کوچک تر بودند خونه مون بقدری نزدیک مدرسه بود که بچه ها برای نهار و استراحت به خانه می آمدند.
یا اگر بچه ندارید نزدیک به محل کار یا تحصیل یا حتماً ایستگاه اتوبوس یا ساب وی باشه. ترجیحاً خونه نز دیک به یکی از مراکز خرید یا فروشگاههای ارزان باشه. در این صورت شاااااااااااااییییییید بدون ماشین هم بتونید زندگی کنید. البته در هر صورت که می تونید زندگی کنید ولی من اینها رو می گم که زندگیتون انقدر زجر آور نشه که دائم همه بگید عجب جایی اومدیم با عجب کاری کردیم. از نظر من بدون ماشین اینجا مثل زندان می مونه. البته شاید من خیلی سرمایی باشم نمی دونم. اما با ماشین شما حتی می توانید به دنبال اجناس ارزانتر گاهی بروید وگرنه باور کنید همان طور که من شاهد بقیه بودم به همان اندازه ماشین و بیمه و بنزین باید پول بلیط، تاکسی و کرایه ماشین و. اجناسی که به خاطر نداشتن ماشین از نزدیک خونه با قیمت بالا می خرید رو بدهید پس بهتره از اول خیال خودتون رو راحت کنید.
اگر احتمال می دهید خودتون یا همسرتون ممکنه برای گذران اولیه یا موقت زندگی حرفه خاصی را استفاده و دنبال کنید مثل خیاطی، آرایشگری یا هر چیز دیگر حتماً خرده ریزه های تخصصی مربوط به آن کار را تا جای ممکن همراه بیاورید.
در مورد تشک و ملافه و پتو هم باید بگم اگر بتونید و جا داشته باشید که خوبه ولی ما می خواستیم از این تشک مسافرتی ها بیاریم ولی دیگه جا نشد اما ملحفه و پتو مسافرتی آوردیم.
راستی اگه تونستید برای اول کار دیگ و قابلمه کوچکی هم بیاورید تا کارتان راه بیفتد بد نیست. و حتی قاشق چنگال کفگیر ملاقه. اینجا این خرده ریزها تا ارزان گیر بیاید ممکن است برایتان گران تمام شود.
البته اینها همه نظر و تجربه شخصی است.
شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013
با توجه به لینک https://eservicesak.cic.gc.ca/rescal...alcStartNew.do کسانیکه دارای اجازه اقامت دائم در کانادا هستند به شرط سه سال (1095 روز) حضور در چهارسال پس از دریافت اجازه اقامت دائم, می توانند درخواست سیتیزن شیپ کانادا بدهند. . . در صفحه معرفی شده البته موارد دقیقتر و کاملتر توضیح داده شده.
با سلام .دوستان من روز شنبه متوجه شدم هفته بعد کار دارم و همان لحظه سریع بلیط گرفتم و رفتم آنکارا و الان ویزا در پاس این را براتون مینویسم.جالبه که تورهایی که تا صبح همه به من قیمت حدود 700 تومان می دادن (می پرسیدن هم که چند نفری منم می گفتم یک نفر )بعد از ظهر که می خواستم بگیرم زیر 950 پیدا نکردم.هتل آمار گرفتم .از نظر جا که همه اش گفتم خوب شد خانمم نیومد چون اصلا جالب نبود و خودمم زوری سر کردم.صبح دوشنبه ساعت 7 رفتم دم سفارت 10 الی 15 نفری اومده بودن زودتر و یک نفر اسم می نوشت و ساعت 8 و خورده ای وارد شدیم که میگردن اول و حواستون باشه موبایل نبرید و بعد هم شماره میگیریم.سر ساعت 8 و نیم شروع به کار کردن و من چون مین اپلیکنت بودم اصلا اون برگه های وکالت را هم ازم نخواست و فرداش هم ساعت 2 رفتم و صدا میکرد و پاس ها را با یک سری برگه میده که تو اون برگه ها قد و چشم قید شده .تا اونجایی که یادم میومد گفتم اگر کسی چیزی به ذهنش میرسه بپرسه .امیدوارم همه هم به زودی پاس ریکوئست بشن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)