این امضا پاس، یعنی خودمان امضاش کنیم همین
این امضا پاس، یعنی خودمان امضاش کنیم همین
File: June 2005 , Update: Oct 2009
Medical: Dec 2012 , Update: Jan 2013 , PR: May 2013,Visa Jun 2013
من از بعد از مدیکال نمی دونم چرا شب ها نمی تونم راحت تا صبح بخوابم . هر ساعتی بخوابم 3 صبح پا می شم دیکه نمی تونم بخوابم !! بخصوص این نرخ دلار بد طوری محاسبات منو ریخته بهم .
من که در هر صورت باید برم حتی زمینیچون پسرم سرباز میشه و .......
إز دوستان كسى هست كه بليط خريده باشه
دیگه این روزا همهٔ پستها اینجا بوی سفر میده، امیدوارم ویزای همه قبل از عید بیاد. هر روز اینجا یک عالم اطلاعات تازه هست و در مورد اومدن به کانادا مطالبی رو میخونی که چند سال پیش خودت این راه را رفتی. در مورده ماشین مسلما ماشین داشتن از اول خیلی بهتره ولی هر فرد باید با توجه به شرایط و هزینههای خودش تصمیم بگیره. همونطور که دوستان گفتن هزینهٔ بیمه ماشین در شهرهایی مثل تورنتو، مخصوصاً بعضی محلهای آن از شهرهای دیگه خیلی بیشتره.
به نظر من یکی از اپشنهای خوب برای شروع در کانادا میتونه درس خواندن در یه مقطع تحصیلات تکمیلی باشه، مخصوصاً فوقلیسانس که فقط دو سال طول میکشه و بهتون فرصت آشنا شدن با محیط و آمادگی برای کار رو میده، هر چند که با در آمد کم زندگی میکنید ولی لاقل با استرس کمتر همراه هست و لازم نیست ماهها فقط از پساندازتون خرج کنید و فکر کنید که اگه کار پیدا نشد چی!! البته خوب افرادی هم ممکنه راحت برن سر کار از همون اول.
یکی از مزیایتهای دانشجو بودن اینه که بهتون bus pass میدن از همون اول و هزینهٔ اتوبوس لازم نیست بدین، وقتی دانشجو باشین معمولا شرکتهای بیمه برای هر دانشگاه تخفیفهای خوبی میدان، مثلا ما بیمهای که برای ماشین در دوران دانشجویی میدادیم فقط ۱۰۰ دلار بود.دانشگاه ما یه بیمه دندون پزشکی هم داشت که چون TA میکردیم میگرفتیم، و میشد با پرداخت هزینهی کم برای خانواده هم بگیری، به نظر من اینا خیلی برای شروع خوب بود.
ما خودمون تا دو سال ماشین نداشتیم، البته با bus pass که از دانشگاه هر ترم میگرفتیم هزینهٔ اتوبوس نمیدادیم. و واقعا ماشین نداشتن هیچ مشکلی نبود، بعد از اینکه بچه دار شدیم ماشین خریدیم. وقتی بچه داری واقعا فرق میکنه!!! راستی اینم براتون بگم که بیمه توی شهرهای کوچکتر خیلی ارزونتره، ما الان توی یکی از شهرهای آنتاریو داریم ۱۸۰ دلار برای دو تا ماشین میدیم.
فایل نامبر فدرال :مارچ2006 _دریافت مدیکال:15نوامبر2012
تحویل مدارک به ورشو :7دسامبر2012_ پاسپورت ریکوست :28 می2013
فایل استانی: نامینیشن: نوامبر2012، فرستادن مدارک به سیدنی:مارچ 2013، مدیکال: می2013
در مورد چشم پزشکی همون طور که دوستان گفتن با OHIP کاور نمیشه. ولی یادتون باشه که بچهها تا سنّ ۱۸ سال، سالی یک بار میتونن برای معاینه پیش چشم پزشک برن که ۱۰۰% با OHIP کاور میشه. در ضمن اگر فامیلی دکترتون بنویسه که به معاینه چشم احتیاج دارین اون وقت بیمه هزینهٔ رو میده. برای پیدا کردن فامیلی دکتر در انتاریو هم میتونین از طرق "Health care connect" اقدام کنید، و اگر بیماری خاصی داشته باشین کمکتون میکنن زودتر دکتر پیدا کنید. این سایت هم اطلاعات برای "Health care connect" در انتاریو هست:
http://www.health.gov.on.ca/en/ms/he...onnect/public/
ویرایش توسط Mahta : January 24th, 2013 در ساعت 08:17 PM دلیل: اشتباه تایپی
فایل نامبر فدرال :مارچ2006 _دریافت مدیکال:15نوامبر2012
تحویل مدارک به ورشو :7دسامبر2012_ پاسپورت ریکوست :28 می2013
فایل استانی: نامینیشن: نوامبر2012، فرستادن مدارک به سیدنی:مارچ 2013، مدیکال: می2013
به به تبریک به همه کسانی که Pass Request شده اند. در مورد تشک من این سایت رو پیدا کردم، همه جور قیمتی داره
https://mattressmart.ca/
فایل نامبر :14 مارچ 2006_ ارسال مدارک به ورشو : 20 نوامبر 2012_دریافت مدیکال:27نوامبر 2012_
تحویل مدیکال به آفیس پاریس: 13 دسامبر 2012_ پاس ریکویست 18 فوریه2013_دریافت ویزا 12 مارچ2013
من دو سال کانادا بودم. من توصیه میکنم وسایل خونه فقط در حد ضروری و کوچک غیر برقی و اونم با هواپیما ببرید. از بردن وسایل بزرگ و حجیم خوداری کنید. هزینه ای حمل و نقل از ایران به کانادا و داخل کانادا و دردسرااش بیشتر از ارزش کالا در میاد. همه چیزو میشه از گاراژ سل و در حد نو و ارزون خرید. بعدا ستل داون شدید رنیو میکنید. اگه کسی راهنمایی بیشتر خواست من در خدمتم.
من که نمی توانم سایتcic را باز کنم شما ها می توانید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)