براي http://www.cic.gc.ca/ که مشکلي نيست
براي eCAS هم در امضاي من دو تا لينک هست هر دو رو امتحان کنيد . در صورتي که Explorer شما Error داد اون گزينه که براي ادامه هست رو بزنيد.
در صورتي که باز هم جواب نداد از ف ي ل ت ر * ش ک ن استفاده کنيد
براي http://www.cic.gc.ca/ که مشکلي نيست
براي eCAS هم در امضاي من دو تا لينک هست هر دو رو امتحان کنيد . در صورتي که Explorer شما Error داد اون گزينه که براي ادامه هست رو بزنيد.
در صورتي که باز هم جواب نداد از ف ي ل ت ر * ش ک ن استفاده کنيد
دوستان چقدر خوبه که مسائل مختلف را می توانیم همین جا مطرح کنیم ولی بنظر من بهتره مطالب بصورت خلاصه و با شماره مطرح شوند ضمنا اگر پست داره طولانی میشه به چند پست تقسیم بشه. با تشکر فراوان از دوستانی که وقت می گذارند و برای راهنمائی همه از تجربیاتشان می نویسند
دوستان اگه فردا (جمعه) پاس رکوئست کسی از دوستان اومد من میتونم یکشنبه براشون ببرم آنکارا.اگه خواستید پیغام بدید.
راستی دقت کردید خیلی وقته از خانوم الیسا خبری نیست؟
سلام ضمن تبريك به دوستاني كه چند روز اخير پاس ريكوئست شدن، عزيزان تو اين مرحله (پاس ريكوئست) كه ديگه ازتون برگه پرينت حساب يا تمكن مالي نخواستن ،؟ ما همچنان به موجودي بانكمون دست نزديم ولي با اين قيمت دلار به نظر شما اين مبلغ رو هم تبديل به دلار كنيم بهتر نيست ؟ (چون تو مرحله مديكال پرينت حساب داديم )خوشحال ميشم نظرتون رو بدونم و پيشاپيش ممنونم
البته هيچ حساب و کتابي نداره. يکي از دوستان 29 رشته اي cap 1000 ازش چند روز پيش به همراه يک سري مدارک Proof of Fund خواستن در حالي که مديکالش Nov 2012 بود (حدود 2/5 ماه قبل). از ايشون تا حالا POF رو نخواسته بودن يعني فقط در زمان اقدام POF رو فرستاده بودن و به همين دليل بعد از مديکال دوباره خواستن
حدود دو ماه طول میکشه که کارت دستتون برسه. همسرتون میتونه بدون کارت کانادا رو ترک کنه ولی قبلش باید لزوم ویزای ترانزیت رو چک کنید. اگر از طریق بعضی کشورهای اروپایی بخواهید از کانادا به ایران برید ویزای ترانزیت میخواد. اگر همسرتون موفق شد به ایران برسه دیگه نمیتونه بدون کارت به کانادا برگرده. باید صبر کنه شما کارتش رو بگیرید که از طریق پست به دستتون میرسه و بعد هر جور که صلاح میدونین به دست همسرتون برسونین که بتونه مجددا وارد خاک کانادا بشه.
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)