صفحه 1152 از 1467 نخستنخست ... 1526521052110211421143114411451146114711481149115011511152115311541155115611571158115911601161116212021252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11,511 تا 11,520 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط demandeur2006 نمایش پست ها
    من که نمی توانم سایتcic را باز کنم شما ها می توانید؟
    براي http://www.cic.gc.ca/ که مشکلي نيست

براي eCAS هم در امضاي من دو تا لينک هست هر دو رو امتحان کنيد . در صورتي که Explorer شما Error داد اون گزينه که براي ادامه هست رو بزنيد.

در صورتي که باز هم جواب نداد از ف ي ل ت ر * ش ک ن استفاده کنيد

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

دوستان چقدر خوبه که مسائل مختلف را می توانیم همین جا مطرح کنیم ولی بنظر من بهتره مطالب بصورت خلاصه و با شماره مطرح شوند ضمنا اگر پست داره طولانی میشه به چند پست تقسیم بشه. با تشکر فراوان از دوستانی که وقت می گذارند و برای راهنمائی همه از تجربیاتشان می نویسند

Member mazdad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک

نقل قول نوشته اصلی توسط amir3a نمایش پست ها
    من از بعد از مدیکال نمی دونم چرا شب ها نمی تونم راحت تا صبح بخوابم . هر ساعتی بخوابم 3 صبح پا می شم دیکه نمی تونم بخوابم !! بخصوص این نرخ دلار بد طوری محاسبات منو ریخته بهم .
    زودتر دلار بخرید تا شب عید بالا میره هرچقدر که میتونید بخرید من 3510 خریدم
    شروع پروسه feb 2009 استان آلبرتا فامیلی در یافت مدیکال 2012 14sep دریافت مدیکال در پاریس 28 sep دریافت ویزا 8 اپریل 2013

Senior Member

دوستان اگه فردا (جمعه) پاس رکوئست کسی از دوستان اومد من میتونم یکشنبه براشون ببرم آنکارا.اگه خواستید پیغام بدید.
    راستی دقت کردید خیلی وقته از خانوم الیسا خبری نیست؟

سلام ضمن تبريك به دوستاني كه چند روز اخير پاس ريكوئست شدن، عزيزان تو اين مرحله (پاس ريكوئست) كه ديگه ازتون برگه پرينت حساب يا تمكن مالي نخواستن ،؟ ما همچنان به موجودي بانكمون دست نزديم ولي با اين قيمت دلار به نظر شما اين مبلغ رو هم تبديل به دلار كنيم بهتر نيست ؟ (چون تو مرحله مديكال پرينت حساب داديم )خوشحال ميشم نظرتون رو بدونم و پيشاپيش ممنونم

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط YASIMANGOLA نمایش پست ها
    سلام ضمن تبريك به دوستاني كه چند روز اخير پاس ريكوئست شدن، عزيزان تو اين مرحله (پاس ريكوئست) كه ديگه ازتون برگه پرينت حساب يا تمكن مالي نخواستن ،؟ ما همچنان به موجودي بانكمون دست نزديم ...
    سلام.نه از من نخواستن.موقع مدیکال هم که خواسته بودن،من پرینت 6 ماهه نفرستادم.من فقط موجودی حسابم به اضافه گردش 6 ماهه حسابم رو فرستادم.بعید میدونم بعد از مدیکال دیگه از کسی پرینت بانک بخوان.

نقل قول نوشته اصلی توسط YASIMANGOLA نمایش پست ها
    سلام ضمن تبريك به دوستاني كه چند روز اخير پاس ريكوئست شدن، عزيزان تو اين مرحله (پاس ريكوئست) كه ديگه ازتون برگه پرينت حساب يا تمكن مالي نخواستن ،؟ ما همچنان به موجودي بانكمون دست نزديم ولي با اين قيمت دلار به نظر شما اين مبلغ رو هم تبديل به دلار كنيم بهتر نيست ؟ (چون تو مرحله مديكال پرينت حساب داديم )خوشحال ميشم نظرتون رو بدونم و پيشاپيش ممنونم
    وقتي توي مرحله پاسپورت ركوييست هستيد ديگه با بي ارزش ترين پول دنيا چيكار داريد شما؟
    چرا حساب ارزي باز نمي كنيد توي يكي از بانك هاي خصوصي كه به راحتي هم از طريق همون شعبه statement به زبان انگليسي بگيريد اگر نيازي بود؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط savisj نمایش پست ها
    سلام.نه از من نخواستن.موقع مدیکال هم که خواسته بودن،من پرینت 6 ماهه نفرستادم.من فقط موجودی حسابم به اضافه گردش 6 ماهه حسابم رو فرستادم.بعید میدونم بعد از مدیکال دیگه از کسی پرینت بانک بخوان.

البته هيچ حساب و کتابي نداره. يکي از دوستان 29 رشته اي cap 1000 ازش چند روز پيش به همراه يک سري مدارک Proof of Fund خواستن در حالي که مديکالش Nov 2012 بود (حدود 2/5 ماه قبل). از ايشون تا حالا POF رو نخواسته بودن يعني فقط در زمان اقدام POF رو فرستاده بودن و به همين دليل بعد از مديکال دوباره خواستن

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

حدود دو ماه طول میکشه که کارت دستتون برسه. همسرتون میتونه بدون کارت کانادا رو ترک کنه ولی قبلش باید لزوم ویزای ترانزیت رو چک کنید. اگر از طریق بعضی کشورهای اروپایی بخواهید از کانادا به ایران برید ویزای ترانزیت میخواد. اگر همسرتون موفق شد به ایران برسه دیگه نمیتونه بدون کارت به کانادا برگرده. باید صبر کنه شما کارتش رو بگیرید که از طریق پست به دستتون میرسه و بعد هر جور که صلاح میدونین به دست همسرتون برسونین که بتونه مجددا وارد خاک کانادا بشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Azi2006 نمایش پست ها
    دوستان كسى ميدونه چند روز بعد إز ورود به كانادا كارت پي آر به دستمون ميرسه واگر همسر من قبل إز دريافت كارت برگرده تو فرودگاه إيراد نميگيرن لطفأ اگر دقيق ميدونين پاسخ بدين ممنون
    مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    حدود دو ماه طول میکشه که کارت دستتون برسه. همسرتون میتونه بدون کارت کانادا رو ترک کنه ولی قبلش باید لزوم ویزای ترانزیت رو چک کنید. اگر از طریق بعضی کشورهای اروپایی بخواهید از کانادا به ایران برید ویزای ترانزیت میخواد. اگر همسرتون موفق شد به ایران برسه دیگه نمیتونه بدون کارت به کانادا برگرده. باید صبر کنه شما کارتش رو بگیرید که از طریق پست به دستتون میرسه و بعد هر جور که صلاح میدونین به دست همسرتون برسونین که بتونه مجددا وارد خاک کانادا بشه.
    پرواز تركييش ميگيريم كه ديگه نيازي به ويزاى ترانزيت نداشته باشه به نظرتون خوبه