به نظرم می رسه که مفهوم هیستوری در متن نامه زیر به مفهوم پرینت گردش حساب باشه:
Dear
Applicant,
This
letter is in reference to your application for permanent residence in Canada.
WHAT
ARE WE REQUESTING?
-
Updated proof of sufficient
funds
o
You must submit proof of liquid, transferable funds. Your proof of funds
should show the history of funds for the last six months.
o
The minimum amount required varies in function of your family size;
please see the minimum required at this address: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/funds.asp
You
have 30 days to submit
the requested documents.
در مورد بردن وسایل و خریدن ماشین حرف اول و آخر رو پول میزنه.
البته اگه چمدون خالی بود گذاشتن یه هیتر خوراک پزی و یک ماهیتابه و قابلمه کوچولو و چند تا قاشق چنگال و دوتا لیوان و پتو سفری وکیوم شده و کفش و لباس اضافه ضرری نداره. ممکنه بعضی خانواده ها یک یا چند تا بچه داشته باشن و تو چمدوناشون جای خالی گیر بیاد.
1-- اگه پول دارید وسیله نبرید. برید اونجا با خیال راحت همه چی رو کم کم و در حد ضرورت و سر فرصت نو بخرید. تو یکماه اول کلی وسیله بدردنخور دور خودتون جمع نکنین. ماشین هم بخرید.
1-1-- اگه انباری چیزی دارین وسایل ایرانتون رو فعلا بذارین توش.
1-2--اگه ندارین بدین با خیال راحت به سمسار. پولشو بگیرین و دلار کنین.
2-- اگه پول ندارین هر چی خرده ریز کم حجم و سبک و با ارزش که میتونین بدون اینکه مجبور باشین کلی اضافه بار بدین ببرین. ماشین نخرین ولی زیاد اینور اونور نرین. یه چند سال صبر کنین صاحب همه چی میشین.
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
البته بانک پرینت 6 ماهه داد ولی در گواهی موجودی حساب که به لاتین داد گردش سه ماهه را مبنای معدل و موجودی اعلام کرده بودند که من هم همون جور فرستادم.
سلام به همگی
واقعن نمیدونم چی بگم ولی دوس دارم هر چه زودتر این ویزاها بیااااااااااااد. آخه چقدر انتظااار؟؟؟
ما را به جان سختی خویش این گمان نبود!!!
پرونده ژانویه 2006
ویزا ژانویه 2013
بچه ها من یه پرس و جو کردم دیدم اگه با ایر لاینا وسایل رو بفرستیم گرون نمیشه. ینی بالای ۲۰۰ کیلو رو کیلویی ۳ دلار حساب میکنن.
ینی یه بار ۴۰۰ کیلویی میشه ۱۲۰۰ دلار. (البته بالای ۲۰۰ کیلو ارزون میشه زیر ۲۰۰ کیلو میشه حدود کیلویی چهار دلارو دو سه سنت)
اینجا هم یه هزینه ی پکینگ دارین یه هزینه ی حمل تا قروگاه.
در ضمن تو کانادا هم فقط هزینه ی حمل از گمرک فرودگاه تا محل زندگیتونو دارین.
که میتونید با اجاره یه ون که حدودن میشه روزی ۱۰۰ دلار خودتون انجامش بدین. با این مبلغا نمیشه اونجا اسباب اثاثیه خوب خرید...
پرونده ژانویه 2006
ویزا ژانویه 2013
دوستان خواهشا انقدر حرف از اسباب و بردنش به کانادا نزنید حالا ی کارش میکنیم دیگه ، من و یاد اونائی میندازین که با پیکنیکی و هندونه و.. میران پارک میشینن قورم سبزی درس میکنن
دوستان یک سوال دارم
برای پاسپورت میشه از پستهای آرامکس و تی ان تی یا دی اچ ال استفاده کرد؟ اگه اینطوره کسی هزینه اش را میدونه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)