شروع پروسه:6 فوريه 2006 مدیکال:24 اکتبر 2012
رسیدن مدیکال به لندن :12 نوامبر2012 رسیدن مدارک به ورشو:20 نوامبر2012
پاس ریکوئست:21 ژانویه 2013 دریافت ویزا 29 ژانویه 2013 لند 30 مارچ2013
تاريخ شروع پروسه در دمشق : ۲۴ آگوست ۲۰۰۶
دریافت مدیکال : ۳۰ اکتبر ۲۰۱۲
پاس ركوىست : ٩ ژانويه ٢٠١٣
أخذ ويزا ٣١ ژانويه
شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013
ببینید در مورد این برگشتن و گرفتن کارت pr خیلی ها اومدن و یک آدرس دادن و برگشتن و مشکلی هم نبوده حالا بماند که گاهی طول کشیده و چقدر دچار ترس و لرز و نگرانی شدند. اما چند وقت پیش که پسر من برای زدن ویزای اقامت به مرز نیاگارا رفته بود بهش گفته بودند که اگر بخوای از کانادا خارج بشی باید اعلام کنی و مدارک سفر بگیری و همچین چیزی. البته اون قصد خارج شدن نداشت ولی برای ما عجیب بود چون شنیده بودیم فقط یک ادرس می خواهند. اینو گفتم که اونهایی که خیلی محتاط هستند اول از این مسئله کاملاً مطمئن بشن. البته فکر نمی کنم اشکال داشته باشه چون به هر حال کسی نگفته شما تمام مدت در کانادا باشید غیر از اون حدی که معلوم کردند، فقط ممکنه برای محکم کاری لازم به گرفتن نامه یا مدرکی باشه. ممکنه بتونید این مورد رو از بعضی از وکلا بپرسید که امیدوارم به اندازه کافی اطلاع داشته باشند.
شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013
دوستان نازنین
من که فکر می کنم با این مدل مدیکالی که از من خواستن حالا حالا ها باید منتظر باشم تا لند کنم
دوستان
من سه بار در زندگیم کاملا move کردم
یکبار به انگلیس یکبار به اطریش و با آخر هم به مونترال
تجربه من بهم می گه بهتره وسایل خودتون رو نیارید.
اگه وضع مالیتون خوبه که الحمدالله می تونید اینجا (با صبر) قیمت های با تخفیف خیلی زیاد پیدا کنید وسایل خونه ارزون و عالی
اگه مث من وضعتون خوب نیست که رحمت الله و یا می تونید با صبر و حوصله خرید کنید که پیشنهاد می کنم با پول کم تون خورد خورد دست دو یا با قیمت خیلی خوب پیدا می کنید.
من خودم کلی از وسایل خونه رو از آدمائی مثل شما (در شرایط شما) که داشتن MOve می کردن از مونترال که ماشاله تعدادشون هم همیشه زیاده با deal های باور نکردنی خریدم
مثلا:
من یه TV LCD مدل 42" با Built in digital receiver به همراه یک Amplifier مدل سونی 5:1 به همراه دو تا Tower Speaker مدل Technics با همه کابل ها و غیره خریدم 400 دلار ولی دست دو از کسی که داشت می رفت نوادا
یک تخت خواب Queen که قیمت نوش بود 1200 دلار رو خریدم 350 دلار نوی نو... بازم کسی که خریده بود 4 ما پیش خرید و الان داشت موو می کرد.
خلاصه زار و زندگی مخصوصا تیر و تخته با خودتون نیارین
لباس در حد نیاز..الباقی رو ببخشید به زلزله زده های بیچارمون تو آذر بایجان
لباس گرم کانادا رو باید اینجا بخرید ...چند تا مارک خوب هست گرون ولی چاره ندارید.
یه Bed Set نو شامل همه چی می شه حدود 150 دلار مارک خوب خرید.
تشک خوب قیمتش حدود 900 تا 1300 تاست نمی شه دست دو خرید چون شخصیه و لی مارک های معمولی مثه IKEA هم هست...
پيشنهاد من اینه که یه نیگاه به این سایت ها بندازین..دستتون میاد
kijiji.ca
craigslist.ca
ببنید Smart Shopping دلیل به نو خریدن نیست....
با خودتون فرش و قالی بیارین....لوازم شخصیتون که دوست دارین ...یکی یه پلو پز پارس خزر بزارین زیر بغلتون (برقشو اگه یکم بلد باشین می توننی از پشت گاز بگیرید...اینجا خونه ها معمولا یه خط 220 هم دارن
خلاصه که فکر 200 کیلو بار فقط نکنید... 200 کیلو رو از فرودگاه تا خونه اگه بخاین حساب کنین باید کلی پول بدین بیارین...
مهمترین نصیحت من به شما اینه که تو خرید عجله نکنین....
قیمت ها رو با ایران مقایسه نکنین کیفیت فرق می کنه...
خلاصه که به قول اینجائیا گود لاک...
ها راستی داشت یادم می رفت ... احتمالا یه چند ماه اول به خودتون فحش می دین که چرا اومدین کانادا...نگران نباشین چون بعد چند ماه اینقد کار و گرفتاری خواهید داشت که فرصت فحش دادن به خودتون هم پیدا نمی کنین
ببخشید که یکم بی پرده بود...
چاکریم...
طبق جدول احتمالن از دوشنبه تا آخر هفته بعد چهار تا شش پاس ريكوئست خواهيم داشت كه اگر فرض اولويت رو با مديكال و آپديت بگيريم ميشه bahar2006 , feral , app2006 , candyapp2006 , kam47j , diakohova
اگر اين پيش بينى درست در اومد ميشه بقيه رو هم حدس زد
فعلن بريم تا دوشنبه عصر ساعت سه بعد از ظهر كه احتمالن اوليش بياد
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
سلام به همه دوستان
شاید دیگه من کمتر اینجا بیام. البته گاهی سر میزنم تا شادی شما دوستان رو ببینم. خیلی خوشحالم که میبینم برای برخی تز دوستان پاس ریکوئست اومده. کاش میشد منم تو شادی شما شریک بودم و الان تو هیجان دریافت پاس بودم/ در هر حال قسمت ما با نامردی این شده و امیدوارم که یه روز بتونیم همدیگر رو اونجا ببینیم. شکایت ما هم مثل اینکه سر دراز داره و به این زودی ها جواب نمیده.
همیشه شاد باشید و ما روهم از یاد نبرید. و خدایی همتون کلی دارید کییییف میکنیدها . از روی پست هاتون میشه هیجان شما ها رو حس کردید. شا دباشید و از این لحظات لذت ببرید چرا که خیلی ها این شانس رو ندارن. موفق باشید.
تا زمانی که سواد , پشتکار , وقت و این فروم ( applyabroad ) هست, استفاده از وکیل اشتباه محض است.
پاس ریکوئست منم اومــــــــــــــــــــــ ــــــــد
ظاهرن چهار شنبه فرستادن به وکیلم ولی وکیلم الان بهم خبر داد!!!
ایمیل رنگ چشم هم نگرفتم
من همون app2006 هستم که پس ورد اون آی دی رو فراموش کردم و این آی دی رو ساختم
بچه ها اصلن نیازی هست ایمیلشونو پرینت کنم ببرم؟
پرونده ژانویه 2006
ویزا ژانویه 2013
ویرایش توسط mohajer2013 : January 26th, 2013 در ساعت 12:22 PM
file nu in damascus: jan 2006 - file sent to warsaw:april 2010 - update request:aug 2010
-2013 updates recieved by warsaw: oct 2010 - medical:30 oct 2012 - pass req :22 Marchvisa :9April 2013
دوستان گرامی
لطفا مواردی را که مربوط به تالاهای دیگر می شوند در همانجا پیگیری کرده و در اینجا تنها اطلاعات پرونده هایشان را مطرح نمایند. برخی از این تالارها عبارتند از:
راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا
وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا
پرواز به کانادا ( بلیت، آژانس، خطوط هواپیمایی)
نوسانات قیمت ارز و مشاوره برای خرید ارز آزاد
همچنین لطفا تا حد امکان تبریک ها و تشکرها را به صورت پیغام بازدید کننده یا پیغام خصوصی رد و بدل نمایید تا دیگر اطلاعات پرونده ها بین انبوهی از نوشته ها گم نشود و کار خواندن آنها را سخت ننماید.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)