نقل قول نوشته اصلی توسط nazanin5555555 نمایش پست ها
دوست عزیزم من با دلیل صحبت کردم و گفتم اگه کسی بخواد پذیرش بگیره در شرایط مساوی آزاد براش بهتره چون می تونه اگه تلاش و همت کنه با مهدل عالی بالای 19.5 که تو بعضی دانشگاه ها واقعا بسیار سخته(البته نه اینکه تو آزاد اسونه تو آزاد هم باید سعی و تلاش بشه)ولی آسونتره البته جز بعضی از واحد های آزاد که اون ها هم واقعا سخت گیرن احتمالا.می تونه تو شرایط مساوی و با داشتن بقیه شرایط پذیرش عالی بگیره پس همین ادم وقتی و که باید تو یه دانشگاه مثلا شریف بزاره تا معذل بالای 19.5 بیاره صرف زبان و مقاله میکنه واسه هر کدوم که خواستی دلیل دارم کسی و میشناسم که از زاد رفته ام آی تی و کسیو میشناسم که روزی صد بار به خودش لعنت میفرسته که چرا داره علم و صنعت می خونه و معدلش از یه حدی بالاتر نمیره البته با توجه به استعدادی که داره.بازم چیز هایی که گفتم واسه پذیرش گرفتنه فقط این احتمالا هم واسه همه حرفام میزارم که fantastic بی مورد پستم و حذف نکنه
این صحبت کاملا نادرست است که تفاوتی بین آزاد و شریف نیست. بعضی دانشگاههای ایران کاملا شناخته شده اند و فارغ التحصیلان آنها شانس بالاتری برای پذیرش دارند. بسیاری از استادهای ایرانی خارج از کشور هم با دانشگاههای ایران و حتی تفاوت بین دانشگاههای آزاد تهران و سایر مناطق آشنا هستند و اگر عضو کمیته های پذیرش باشند این تفاوتها را لحاظ میکنند. آن کسی هم که از دانشگاه آزاد به ام آی تی رفته باشد مطمئن باشید بخاطر مدرک دانشگاه آزادش پذیرش نگرفته بلکه با نمره GRE و بقیه شرایط خوب پذیرش گرفته است. در ضمن این تصور که گرفتن معدل بالای 19 در دانشگاههای پایین آسان است هم تصور درستی نیست. کسی که در یک دانشگاه پایین معدل 19 بیاورد مطمئن باشید در یک دانشگاه خوب هم وضع معقولی حواهد داشت.