وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
میوه های trader joes بد نیست یعنی به مزه ی اصیل نزدیکه
کسی میدونه European style yogurt سایز بزرگ داره یا نه؟
کسی میدونه سوسیس خوب چه مارکی خوبه؟
کسی میدونه خرمای ارزون کجا میشه پیدا کرد؟
کسی میدونه به جز bo jangles, کجا ساندویچای خوب و ارزون داره؟
کسی میدونه پیتزاهای خوب و ارزون قیمت امریکا کدومان؟
تنکیو
I love you USA
من ديدم برخي دوستان گفتن home depot گرونه. بستگي داره آدم دنبال چي بگرده. برخي قطعات و لوازمي كه براي كارهاي تعميرات خونه لازمه توي هيچ فروشگاهي به جز فروشگاههاي home improvement store مثل home depot يا lowe's يا menards و امثالهم گير نمياد. توي اينجور فروشگاهها بدون اغراق همه چيزهايي كه براي تعميرات كلي و جزيي خونه لازم داريد (يا حتي تغييرات اساسي در دكوراسيون منزل) ميتونيد پيدا كنيد. البته خيلي چيزاي ديگه هم توي اينجور فروشگاههاي home improvement پيدا ميشه منجمله لوازم منزل. در دوراني كه دنبال مايكروويو بودم، همه فروشگاههايي كه فكرش رو مي كردم گشتم، حتي فروشگاههاي آنلاين. بهترين قيمتها رو در home depot و sears outlet ديدم. در نهايت هم يك مايكروويو ٠/٩ فوت magic chef از home depot خريدم ٣٩ دلار. يا وقتي دنبال مبدل براي سر نازل شير دستشويي ميگشتم كه شلنگ وصل كنم، تنها جايي كه مبدل مناسب داشت، home depot بود. شبيه اين رو فقط در lowe's و anderson ديدم ولي هيچكدوم دقيقا اوني كه ميخواستم نداشتن. به طور كلي در اينجور فروشگاههاي home improvement آدم ميتونه قيمتهاي خوبي براي لوازم وقطعات مورد نياز منزل از خرد تا كلان پيدا كنه. حتي براي قطعات و لوازم ماشين هم (با اينكه فروشگاههاي خاص خودش رو داره) باز توي اين فروشگاههاي home improvement آدم چيزاي خوبي ميتونه پيدا كنه. اگه كسي دنبال كارهاي باغبوني و اينها هست كه ديگه اينجور فروشگاهها آخرشن.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
کسی می دونه Name Your Own Price Hotels قضیش چیه؟
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
کلا بعضی وقتا میتونه قضیه ی خیلی جالبی باشه.
یک سری سایت ها هستن مثلِ Priceline ( هم برای ماشین ، بلیط هواپیما ، هتل و ... ) به شما این امکان رو میدن که مثلا بازه ی زمانی و شهر رو به همراه بعضا یک قیمت دلخواه بگین و سایت
به شما آفری نزدیک ِ اون قیمت رو بدون ذکر کردن اسمِ هتل و یا آدرس دقیقش بهتون ارایه میکنه. اگر آفر رو قبول کنین بعد اسم و آدرس دقیق هتل رو بهتون میگه.
من به این طریق هم بلیط گرفتم هم ماشین و خیلی استفاده کردم . هتل رو هم دیدم بچه ها اینطوری گرفتن و سود کردن
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام
خیلی هم قمار نیست چون مثلا در مورد هتل، شما قیمت حداکثر، درجه هتل و منطقه تقریبی موردنظرتون رو مشخص میکنید. مثلا روی سایت میگید من یک هتل حداقل سه ستاره در منطقه شمال ونکوور میخوام و حداکثر شبی 70 دلار میخوام بدم. اگر با چنین شرایطی پیدا کرد بهتون اعلام میکنه ولی فقط اسم هتل رو نمیگه. در این مرحله اگر نخواستید کنسل میکنید و اگر خواستید شماره کردیت کارت میدید و قرارداد نهایی میشه و اون وقت اسم هتل رو به شما میگه. در نتیجه با انتخاب دقیق پارامترهای جستجوتون میتونید همون چیزی را که میخواهید پیدا کنید.
فقط درمورد هتل توجه کنید که priceline یک فی اضافه هم برای خودش میگیره درنتیجه قبل از bid کردن terms of service رو دقیق بخونید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)