صفحه 26 از 111 نخستنخست ... 16171819202122232425262728293031323334353676 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 1103

موضوع: هزینه های زندگی و روش های صرفه جویی در آمریکا

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

پیش فرض پاسخ : مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    خیلی هم قمار نیست چون مثلا در مورد هتل، شما قیمت حداکثر، درجه هتل و منطقه تقریبی موردنظرتون رو مشخص میکنید. مثلا روی سایت میگید من یک هتل حداقل سه ستاره در منطقه شمال ونکوور میخوام و حداکثر شبی 70 دلار میخوام بدم. اگر با چنین شرایطی پیدا کرد بهتون اعلام میکنه ولی فقط اسم هتل رو نمیگه. در این مرحله اگر نخواستید کنسل میکنید و اگر خواستید شماره کردیت کارت میدید و قرارداد نهایی میشه و اون وقت اسم هتل رو به شما میگه. در نتیجه با انتخاب دقیق پارامترهای جستجوتون میتونید همون چیزی را که میخواهید پیدا کنید.

فقط درمورد هتل توجه کنید که priceline یک فی اضافه هم برای خودش میگیره درنتیجه قبل از bid کردن terms of service رو دقیق بخونید.
    من چند نكته رو اصلاح بكنم. قيمتي كه توي priceline ميديد، "حداكثر" قيمت نيست، قيمت فيكس هست. براي اينكه بتونيد bid بديد قبلش شماره كرديت كارت رو ازتون ميگيره و همچنين مشخصات هتل و تاريخ سفر. اون قيمت يا پذيرفته نميشه كه در اون صورت مجبوريد در مشخصات هتل يا منطقه يا تاريخ مسافرت تجديد نظر كنيد و قيمت رو بالاتر ببريد. يا اينكه قيمت شما پذيرفته ميشه كه در اونصورت ديگه امكان كنسل كردن وجود نداره و پول از كرديت كارت شما كسر ميشه. بعد از اينكه bid شما پذيرفته شد، اسم و مشخصات هتل رو "جهت اطلاع" بهتون ميگه و كرديت كارت رو درجا شارژ ميكنه. قديمها تا يك ساعت بعد از پذيرفته شدن bid امكان كنسل كردنش وجود داشت، ولي الان ديگه امكانش نيست و اگه bid شما پذيرفته بشه، non-refundable هست. من خيلي از طريق priceline هتل گرفتم و اگه كسي لم كار رو بلد باشه، قيمتهاي عالي ميتونه بگيره. يك كم گوگل كنيد، وبلاگهايي هستن كه لم bid دادن روي priceline رو توضيح دادن.

البته فكر كنم جاي اينجور بحثها در تاپيك روشهاي صرفه جويي باشه.
    ویرایش توسط Mehrad : January 27th, 2013 در ساعت 09:57 PM
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    من چند نكته رو اصلاح بكنم. قيمتي كه توي priceline ميديد، "حداكثر" قيمت نيست، قيمت فيكس هست. براي اينكه بتونيد bid بديد قبلش شماره كرديت كارت رو ازتون ميگيره و همچنين مشخصات هتل و تاريخ سفر. اون قيمت يا پذيرفته نميشه كه در اون صورت مجبوريد در مشخصات هتل يا منطقه يا تاريخ مسافرت تجديد نظر كنيد و قيمت رو بالاتر ببريد. يا اينكه قيمت شما پذيرفته ميشه كه در اونصورت ديگه امكان كنسل كردن وجود نداره و پول از كرديت كارت شما كسر ميشه. بعد از اينكه bid شما پذيرفته شد، اسم و مشخصات هتل رو "جهت اطلاع" بهتون ميگه و كرديت كارت رو درجا شارژ ميكنه. قديمها تا يك ساعت بعد از پذيرفته شدن bid امكان كنسل كردنش وجود داشت، ولي الان ديگه امكانش نيست و اگه bid شما پذيرفته بشه، non-refundable هست. من خيلي از طريق priceline هتل گرفتم و اگه كسي لم كار رو بلد باشه، قيمتهاي عالي ميتونه بگيره. يك كم گوگل كنيد، وبلاگهايي هستن كه لم bid دادن روي priceline رو توضيح دادن.

البته فكر كنم جاي اينجور بحثها در تاپيك روشهاي صرفه جويي باشه.
    As far as I know, priceline is for hotels not hostels, right?
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    As far as I know, priceline is for hotels not hostels, right?
    آره من تا به حال hostel توش نديدم. پايينترين چيزي كه توش ديدم هتل يك ستاره هست كه ميشه چيزي در حد متل. البته تا به حال توي هيچكدوم از bid هايي كه دادم كمتر از دو ستاره نصيبم نشده. جالبترين موردش مال سفر بوستون بود كه من براي هتل دوستاره bid داده بودم و وقتي كه پذيرفته شد، گفت ما با همون قيمتت تو رو آپگريد كرديم به هتل سه ستاره، برو حالشو ببر. واقعا هم حال ميده كه آدم توي بوستون بره courtyard maryott با شبي ٤٥ دلار. يعني اين priceline اهل مرام گذاشتن هاي اينجوري هم هست.
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

آره من تا به حال hostel توش نديدم. پايينترين چيزي كه توش ديدم هتل يك ستاره هست كه ميشه چيزي در حد متل. البته تا به حال توي هيچكدوم از bid هايي كه دادم كمتر از دو ستاره نصيبم نشده. جالبترين موردش مال سفر بوستون بود كه من براي هتل دوستاره bid داده بودم و وقتي كه پذيرفته شد، گفت ما با همون قيمتت تو رو آپگريد كرديم به هتل سه ستاره، برو حالشو ببر. واقعا هم حال ميده كه آدم توي بوستون بره courtyard maryott با شبي ٤٥ دلار. يعني اين priceline اهل مرام گذاشتن هاي اينجوري هم هست.
    Wow!
    so it means your first bid was 45$/night
    is it a regular price for a 2 stars hotel in us?
    I only want a room to have privacy and stay over night, because whenever I go to a new city, I spend most of my time outside hotel, exploring (metering!) its neighborhoods. is there any cheaper solution?

رشته و دانشگاه

Wow!
    I only want a room to have privacy and stay over night, because whenever I go to a new city, I spend most of my time outside hotel, exploring (metering!) its neighborhoods. is there any cheaper solution?
    نه به طور كلي كه "عادي" نيست. من توي سفرهاي ديگه ام هتل دو ستاره با شبي ٢٥ دلار هم گرفتم. بعضي ها ميگن شبي ٢٠ دلار هم ميشه ولي من كه تا به حال نتونستم. ولي وقتي آدم يهو توي نيويورك به سرش بزنه كه "خوب حالا تا اينجا اومديم يه سر هم بوستون بزنيم"، همين ميشه. البته هتل ارزون گير آوردن توي بوستون نزديك به محاله، مگه اينكه آدم بره توي حومه هاي خيلي دور شهر، يا بهتر بگم شهرهاي اطراف بوستون. ولي ٤٥ دلار براي courtyard maryott بوستون اون هم دو روز قبل از حركت عاليه. به تجربه مي دونستم كه توي اون شرايط روي كمتر از ٣٠ دلار توي "بوستون" اصلا نبايد حساب كنم. احتمالا از ٣٥ دلار شروع كردم تا به ٤٥ دلار رسيدم.

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

Wow!
    اگه کمی شانس داشته باشی میتونی اینجا مجانی بمونی:
    https://www.couchsurfing.org

البته دیگه privacy نداری ... ولی خیلی fun تر از هتل هست!

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    اگه کمی شانس داشته باشی میتونی اینجا مجانی بمونی:
    https://www.couchsurfing.org

البته دیگه privacy نداری ... ولی خیلی fun تر از هتل هست!
    How about safety?

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

safety depends to whom you choose and how he/she responds.
    it's a very complicated process, but after a while it will become rewarding
    but most of the time, you should start with hosting people to make some references to make you enable to use others as a host.
    How about safety?
    واقعا که!!!

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsharif نمایش پست ها
    safety depends to whom you choose and how he/she responds.
    it's a very complicated process, but after a while it will become rewarding
    but most of the time, you should start with hosting people to make some references to make you enable to use others as a host.
    i don't think we can afford it now as i assume none of us has extra bed! thats why im no longer active there
    I love you USA

پیش فرض پاسخ : روش های صرفه جویی درهزینه ها در ایالات متحده

من تازه برگشتم آمريكا و با اين واقعيت تلخ روبرو شدم كه تقريبا همه چيزايي كه پيش دوستام گذاشته بودم كمي تا قسمتي گم و گور شده. بيزحمت كسي نگه ميخواستي بذاري storage. چون من اصل ويزا گرفتن و نگرفتنم رو هوا بود. يك بار كه رجكت شدم توي كليرنس، بعدش هم كه كليرنس انقدر طول كشيد كه... بماند. خلاصه اينجوري بگم كه وقتي برگشتم يك آپارتمان داشتم بدون هيچگونه وسايل آشپزخونه و حمام (در حاليكه قبل از ترك آمريكا همه چيز داشتم).
    در تاييد فرمايشات قبلي خودم و خانوم دمهري بگم كه من همه خورده ريزهاي آشپزخونه و حموم رو از Dollar Tree خريدم حدود ٣٠ دلار. تنها چيزي كه نتونستم يك دلاري بخرم ، سبد لباس بود كه از Big Lots گرفتم ٣/٥ دلار. از ديروز شروع كردم به خريدن چيزهاي فراتر از خورده ريز، مثلا ميز اتو از Menards خريدم ٧ دلار يا خود اتو ١٠ دلار. گلاب به روتون، مشكل ترين قسمت جستجوي من شلنگ براي دستشويي بود كه از Anderson گرفتم ٦ دلار. از اين شلنگها كه بدون نياز به پيچ و مهره ميشه زد سر شير دستشويي و به راحتي جدا كرد. گير آوردن اين يك قلم واقعا مصيبت بود، چون شلنگهايي كه توي فروشگاه هاي ديگه پيدا ميشه، هم گرونتره و هم اينكه بايد زير شير دستشويي سه راهي بزنن براي نصبش (به اضافه اينكه به دليل اجاره نشيني مجاز به ايجاد تغييرات در سينك و اينجور چيزا نيستم). همين شلنگ اين مدلي رو اگه كسي دنبالش هست Home Depot هم داره ٩ دلار، ولي كيفيتش در حد اينكه من از Anderson گرفتم نيست.... .
    دوست عزیز، Mehrad ممنون از توضیحات و پست های مفیدتون توی این تاپیک
    میشه لطفا اسم و برند اون (گلاب به روتون) شیلنگ بدون نیاز به پیچ و مهره رو بگید.
    من دنبال فروشگاه اندرسون گشتم ولی نبود. اسم فروشگاه اندرسون خالیه؟
    در ضمن میشه یه لطفی بکنید راجع به Sam's Club هم یه توضیحی بدین؟(به جز یه اشاره کوچیک توضیحی راجع بهش ندیدم)
    میشه چند نفری یه کارت عضویت گرفت؟ و اینکه آیا اون کسی که کارت به نامش گرفته میشه امتیاز خاصی داره؟
    متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)