صفحه 1164 از 1467 نخستنخست ... 1646641064111411541155115611571158115911601161116211631164116511661167116811691170117111721173117412141264 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11,631 تا 11,640 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط joups نمایش پست ها
    Man movafegham
    Jaye dige ye meghdar ajibe va kasaee dige ham hast
    Inja ham be salamati Zarfe chand Mahe dige basheh mishe
    من هم موافقم اي كاش لطف مي كردند و اهميت مي دادند كه به نظر من تا به حال اين بزرگواري و حتي همكاري را داشته اند با تشكر از اين دوستان

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    چند سوال که برای حل یک مساله ریاضی به جواب اونها نیاز داریم:
    یعنی اگه شما به جای شش صبح هشت و ربع میرفتین هم شماره میگرفتین؟ شماره رو دم در نمیدن. خود مراجعه کننده ها روی یه کاغذ به ترتیب اسم مینویسن. ساعت هفت و نیم یکی از سفارت میاد و به همه میگه بر اساس لیستی که خودمون نوشتیم تو صف بایستیم بعد هم دیگه نیازی به لیست نیست چون دیگه از اون به بعد هر کی بیاد خودش دیگه تو صف میایسته. ساعت هشت و ربع که در رو باز کردن، یکی یکی رفتیم تو و اون تو خودشون شماره میدن. فکر نمیکنم کسی رو نپذیرن و همه رو یکی یکی قبول میکنن.
    چند تا کانتر این کار گرفتن مدارک رو انجام میداد؟ دو سه تا کانتره. خیلی سریع کار میکنن. شاید ماکزیمم سه چهار دقیقه برای هر نفر. مثل بانک شماره ها صدا زده میشه...
    تحویل مدارک چند دقیقه طول میکشید؟ جواب بالا
    میخوام بدونم کسی که هشت و ربع رفته دم سفارت چند اومده بیرون... همین ؟ من ساعت هشت و چهل اومدم بیرون و هنوز تقریبن 60 درصد بیرون بودن. ولی فکر نمیکنم کسی رو بدون گرفتن مدارک برگردونن. یا باید از شیش، شیش و نیم بیاید که تا هشت ونیم یه ربع نه کارتون تموم بشه یا اگه دیر تر بیاین فکر کنم حد اکثر تا ده، ده و نیم کارتون تموم شه
    راستی ساعت شش صبح با پول و مدارک تو خیابونای آنکارا قدم زدن امنیت داره؟ زورگیر ندارن؟ من از هتل تا سفارت رو با تاکسی رفتم. مشکلی هم نبود. ضمنن قرار نیست پول زیادی با خودتون ببرین. تا الان که از من کسی زورگیری نکرده

در ضمن این مشاهدات من از ساعت شیش صبح تا هشت و چهل دقیقه بوده. حدس میزنم این روال بعد از اون ساعت هم ادامه پیدا کرده و همه رو پذیرفتن

ضمنا قابل توجه مادریتور محترم فروم: ما این سوال رو جای دیگه مطرح کنیم کسی جواب نمیده. لطفا بیخیال اون پاسخ تکراری شو که میذاری "لطفا برای .... به تاپیک ... آنکارا مراجعه ..." بذار این این آخر عمری زندگیمونو بکنیم

جوابا رو تو متن سوالاتون میدم
    پرونده ژانویه 2006
    ویزا ژانویه 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed2009 نمایش پست ها
    با سلام به دوستان. من تصمیم دارم در مونترال زندگی کنم با توجه به اینکه پرونده ما فدرال هست آیا میتونم مستقیم به مونترال برم و اونجا لند بشم یا اینکه باید اول برم تورنتو؟ با توجه به اینکه دنبال بلیط کانادا هستم این موصوع برام حیاتی هست اگر دوستان میدونن لطفا اطلاع رسانی کنن.
    من مورد عکسش رو دیدم که اجازه لندینگ در تورنتو رو بهش دادن. یعنی برای کبک اقدام کرده بود ولی فدرال لند کرد. البته در فرودگاه بهش گفته بودن باید بری کبک اونهم گفته حالا چه کنم برگردم برم؟ ازش پرسیدن چقدر پول همراهته؟ اون هم گفته 40K دیگه چیزی بهش نگفتن و کاراشو کردن. الان هم 3 ساله اونجاست و 1 بار هم کبک نرفته
    فایل نامبر :14 مارچ 2006_ ارسال مدارک به ورشو : 20 نوامبر 2012_دریافت مدیکال:27نوامبر 2012_
    تحویل مدیکال به آفیس پاریس: 13 دسامبر 2012_ پاس ریکویست 18 فوریه2013_دریافت ویزا 12 مارچ2013

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط kamikamrani نمایش پست ها
    خدمت مدیران محترم سلام عرض میکنم ،

یه خواهشی برای بار چندم ازتون دارم . لطفا اجازه بدید گروه ما مسایل مربوط به سفر به آنکارا را همینجا مطرح کنند ، ون یکی فرام کمی غریب هست برای ما راسش
    نقل قول نوشته اصلی توسط mama نمایش پست ها
    من هم موافقم اي كاش لطف مي كردند و اهميت مي دادند كه به نظر من تا به حال اين بزرگواري و حتي همكاري را داشته اند با تشكر از اين دوستان
    با تشکر از پیشنهاد شما

واقعیت این است که این فروم دارای چندین گروه مهاجرتی هست (ورشویی ها، آنکارایی ها، خویشاوندی ها، سرمایه گذاری ها و گروه های بسیار دیگر) به همین دلیل اگر قرار باشد در هر گروه دوستان مهاجر در مورد سفر به آنکارا و هتل صحبت کنند باعث طرح موازی و تکراری آنها شده و به طور فزاینده ای حجم دیتابیس بالا می رود. به همین دلیل سیاست کلی در آن است که همه مهاجران در یک تاپیک به طور متمرکز تجاربشان در زمینه سفر به آنکارا را با دیگران سهیم شوند. با این کار اطلاعاتی که گروه های دیگر می دهند (برای نمونه همین نقشه هتل ها که یکی از دوستان گذاشته اند) می تواند توسط گروه های دیگر هم مورد استفاده قرار گیرد. این موضوع هم محدود به این موضوع نبوده و در مورد مباحث دیگر مثل وسایل سفر به کانادا، مراحل فرودگاه، نوسانات دلار و غیره هم که پیشتر تالارهایشان معرفی شده است، روند مشابهی وجود دارد و این کار برای متمرکز نمودن کاربران در تاپیک های تخصصی و جلوگیری از طرح تکراری مطالی در تالارهای مختلف است. برای مشترک شدن در تالارهای موردنظر به سادگی می توانید به بالای صفحه تالار موردنظر رفته و از آیکون "ابزارهای موضوع" گزینه "اشتراک در این موضوع" را انتخاب نمایید تا به این شکل از اخبار تمام این تالارها آگاه شوید. همچنین با رفتن به گزینه "تنظیمات" در بالای صفحه می توانید موضوع هایی که دارای نوشته های جدید هستند را بیابید.

با توجه به موارد گفته شده نوشته هایی که دوستان در زمینه سفر به آنکارا گذاشته شده بودند به تالار موردنظر انتقال یافتند تا دیگر دوستان شما در گروه های دیگر هم بتوانند از آنها استفاده نمایند.

اطلاعات سفر به آنکارا جهت اخذ ویزا از سفارت کانادا

موفق باشید
    ویرایش توسط M1KE : January 28th, 2013 در ساعت 06:37 PM

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

اکتبر 2006 -------------------------------- ژانویه 2013
    همین الان اومد. چی؟ معلومه دیگه ایمیل پاس ریکوئست.
    جمله اولش خیلی قشنگه :
    Please note, this does not guarantee that a visa will be issued.
    تا سی روز فرصت داریم بریم ویزا بگیریم و تا نوامبر 2013 فرصت داریم وارد خاک کانادا بشیم. نفری دو تا عکس خواسته که پشتش اسممون رو بنویسیم. عکسها و پاسپورتها و کپی نامه پاس ریکوئست رو هم باید ببریم.

از همه شما دوستان ممنونم که در مراحل مختلف ما رو راهنمایی کردید و سایر دوستان که هنوز ایمیل پ.ر براشون نیومده رو به صبر دعوت میکنم.
    مدیکال ما به لندن رفته بود. ایمیل قد و بالا و رنگ چشم هم فرستاده بودیم.
    من و خانمم که مین اپلیکنت است هفته دیگه یکشنبه میریم آنکارا خودمون ویزامون رو بگیریم. اتفاقا دلمون میخواست یه سفری هم بریم که جور شد.
    یه توضیح بدم که خانم من سال 2010 این اکانت رو ایجاد کرد ولی خودش کمتر پست میذاشت و من مطالب و سوالاتمون رو مطرح میکردم. این رو گفتم چون بعضیا فکر میکردن بر اساس اسم bahar2006 نویسنده خانمه. باز هم از همه شما و راهنماییهاتون ممنون.
    امیدوارم سوالی بیجواب نمونده باشه.
    ویرایش توسط bahar2006 : January 28th, 2013 در ساعت 07:52 PM
    مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم

اکتبر 2006 -------------------------------- ژانویه 2007
    جمله اولش خیلی قشنگه :
    تا سی روز فرصت داریم بریم ویزا بگیریم و تا نوامبر 2013 فرصت داریم وارد خاک کانادا بشیم. نفری دو تا عکس خواسته که پشتش اسممون رو بنویسیم. عکسها و پاسپورتها و کپی نامه پاس ریکوئست رو هم باید ببریم.

از همه شما دوستان ممنونم که در مراحل مختلف ما رو راهنمایی کردید و سایر دوستان که هنوز ایمیل پ.ر براشون نیومده رو به صبر دعوت میکنم.
    من و خانمم که مین اپلیکنت است هفته دیگه یکشنبه میریم آنکارا خودمون ویزامون رو بگیریم. اتفاقا دلمون میخواست یه سفری هم بریم که جور شد.
    یه توضیح بدم که خانم من سال 2010 این اکانت رو ایجاد کرد ولی خودش کمتر پست میذاشت و من مطالب و سوالاتمون رو مطرح میکردم. این رو گفتم چون بعضیا فکر میکردن بر اساس اسم bahar2006 نویسنده خانمه. باز هم از همه شما و راهنماییهاتون ممنون.

خیـــــــــــلی خیِِِِِِِِِِِِِِِــــــــ ـــــــــــــــــــــــلی مبارکه
    پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر بلیط کاناداتونم بخرین.
    ژانویه 2007 چی بود راستی؟!!!!
    پرونده ژانویه 2006
    ویزا ژانویه 2013

Banned

[QUOTE=bahar2006;1063044]اکتبر 2006 -------------------------------- ژانویه 2007
    جمله اولش خیلی قشنگه :

ضمن تبریک این ژانویه ۲۰۰۷ چی ؟

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

ببخشید.......... منظورم ژانویه 2013 بود. اومدن این ایمیل امروز خیلی برام مهم بود چون خیلی دلم میخواست پیش بینیم درست بشه. وقتی ایمیل اومد خیلی هیجان زده شدم. الان درستش کردم. یعنی 75 ماه صبر و مقاومت
    مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم

اکتبر 2006 -------------------------------- ژانویه 2007
    جمله اولش خیلی قشنگه :

خیلیییییییییییییییییییی خوشحال شدم ...مبارکه ....امیدوارم مال ما هم زودتر بیا کم کم دارم دچار استرس میشم و انواع و اقسام سئوالها تو ذهنم میاد
    file nu in damascus: jan 2006 - file sent to warsaw:april 2010 - update request:aug 2010
    -2013 updates recieved by warsaw: oct 2010 - medical:30 oct 2012 - pass req :22 March
    visa :9April 2013

Junior Member

سلااام نامه پاس ریکوئست ما هم اومد! )) ایشالا پاس ریکوئست همه زود بیاد

راستی یک سوال، من الان با ویزای دانشجویی کانادا هستم و در نامه پاس ریکوئست نوشته باید پاسپورتم را ببرم آنکارا. چیکار کنم؟ آیا پست اینکار را می‌کند یا سفارت کانادا در اینجا؟ چطور بفرستمش آنکارا

مدیکال همسرم از ایران 20 Nov رسید لندن و مدیکال من 26 Nov رسید اتاوا
    ایمیل رنگ چشم هم نگرفتیم
    Applied on 16th Jan 2006----------Update request: 10th August 2010----------Update sent: 22th Oct 2010