من مورد عکسش رو دیدم که اجازه لندینگ در تورنتو رو بهش دادن. یعنی برای کبک اقدام کرده بود ولی فدرال لند کرد. البته در فرودگاه بهش گفته بودن باید بری کبک اونهم گفته حالا چه کنم برگردم برم؟ ازش پرسیدن چقدر پول همراهته؟ اون هم گفته 40K دیگه چیزی بهش نگفتن و کاراشو کردن. الان هم 3 ساله اونجاست و 1 بار هم کبک نرفته
فایل نامبر :14 مارچ 2006_ ارسال مدارک به ورشو : 20 نوامبر 2012_دریافت مدیکال:27نوامبر 2012_
تحویل مدیکال به آفیس پاریس: 13 دسامبر 2012_ پاس ریکویست 18 فوریه2013_دریافت ویزا 12 مارچ2013
با تشکر از پیشنهاد شما
واقعیت این است که این فروم دارای چندین گروه مهاجرتی هست (ورشویی ها، آنکارایی ها، خویشاوندی ها، سرمایه گذاری ها و گروه های بسیار دیگر) به همین دلیل اگر قرار باشد در هر گروه دوستان مهاجر در مورد سفر به آنکارا و هتل صحبت کنند باعث طرح موازی و تکراری آنها شده و به طور فزاینده ای حجم دیتابیس بالا می رود. به همین دلیل سیاست کلی در آن است که همه مهاجران در یک تاپیک به طور متمرکز تجاربشان در زمینه سفر به آنکارا را با دیگران سهیم شوند. با این کار اطلاعاتی که گروه های دیگر می دهند (برای نمونه همین نقشه هتل ها که یکی از دوستان گذاشته اند) می تواند توسط گروه های دیگر هم مورد استفاده قرار گیرد. این موضوع هم محدود به این موضوع نبوده و در مورد مباحث دیگر مثل وسایل سفر به کانادا، مراحل فرودگاه، نوسانات دلار و غیره هم که پیشتر تالارهایشان معرفی شده است، روند مشابهی وجود دارد و این کار برای متمرکز نمودن کاربران در تاپیک های تخصصی و جلوگیری از طرح تکراری مطالی در تالارهای مختلف است. برای مشترک شدن در تالارهای موردنظر به سادگی می توانید به بالای صفحه تالار موردنظر رفته و از آیکون "ابزارهای موضوع" گزینه "اشتراک در این موضوع" را انتخاب نمایید تا به این شکل از اخبار تمام این تالارها آگاه شوید. همچنین با رفتن به گزینه "تنظیمات" در بالای صفحه می توانید موضوع هایی که دارای نوشته های جدید هستند را بیابید.
با توجه به موارد گفته شده نوشته هایی که دوستان در زمینه سفر به آنکارا گذاشته شده بودند به تالار موردنظر انتقال یافتند تا دیگر دوستان شما در گروه های دیگر هم بتوانند از آنها استفاده نمایند.
اطلاعات سفر به آنکارا جهت اخذ ویزا از سفارت کانادا
موفق باشید
ویرایش توسط M1KE : January 28th, 2013 در ساعت 06:37 PM
اکتبر 2006 -------------------------------- ژانویه 2013
همین الان اومد. چی؟ معلومه دیگه ایمیل پاس ریکوئست.
جمله اولش خیلی قشنگه :
Please note, this does not guarantee that a visa will be issued.
تا سی روز فرصت داریم بریم ویزا بگیریم و تا نوامبر 2013 فرصت داریم وارد خاک کانادا بشیم. نفری دو تا عکس خواسته که پشتش اسممون رو بنویسیم. عکسها و پاسپورتها و کپی نامه پاس ریکوئست رو هم باید ببریم.
از همه شما دوستان ممنونم که در مراحل مختلف ما رو راهنمایی کردید و سایر دوستان که هنوز ایمیل پ.ر براشون نیومده رو به صبر دعوت میکنم.
مدیکال ما به لندن رفته بود. ایمیل قد و بالا و رنگ چشم هم فرستاده بودیم.
من و خانمم که مین اپلیکنت است هفته دیگه یکشنبه میریم آنکارا خودمون ویزامون رو بگیریم. اتفاقا دلمون میخواست یه سفری هم بریم که جور شد.
یه توضیح بدم که خانم من سال 2010 این اکانت رو ایجاد کرد ولی خودش کمتر پست میذاشت و من مطالب و سوالاتمون رو مطرح میکردم. این رو گفتم چون بعضیا فکر میکردن بر اساس اسم bahar2006 نویسنده خانمه. باز هم از همه شما و راهنماییهاتون ممنون.
امیدوارم سوالی بیجواب نمونده باشه.
ویرایش توسط bahar2006 : January 28th, 2013 در ساعت 07:52 PM
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
[QUOTE=bahar2006;1063044]اکتبر 2006 -------------------------------- ژانویه 2007
همین الان اومد. چی؟ معلومه دیگه ایمیل پاس ریکوئست.
جمله اولش خیلی قشنگه :
Please note, this does not guarantee that a visa will be issued.
ضمن تبریک این ژانویه ۲۰۰۷ چی ؟
ببخشید.......... منظورم ژانویه 2013 بود. اومدن این ایمیل امروز خیلی برام مهم بود چون خیلی دلم میخواست پیش بینیم درست بشه. وقتی ایمیل اومد خیلی هیجان زده شدم. الان درستش کردم. یعنی 75 ماه صبر و مقاومت
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
file nu in damascus: jan 2006 - file sent to warsaw:april 2010 - update request:aug 2010
-2013 updates recieved by warsaw: oct 2010 - medical:30 oct 2012 - pass req :22 Marchvisa :9April 2013
سلااام نامه پاس ریکوئست ما هم اومد!)) ایشالا پاس ریکوئست همه زود بیاد
راستی یک سوال، من الان با ویزای دانشجویی کانادا هستم و در نامه پاس ریکوئست نوشته باید پاسپورتم را ببرم آنکارا. چیکار کنم؟ آیا پست اینکار را میکند یا سفارت کانادا در اینجا؟ چطور بفرستمش آنکارا
مدیکال همسرم از ایران 20 Nov رسید لندن و مدیکال من 26 Nov رسید اتاوا
ایمیل رنگ چشم هم نگرفتیم
Applied on 16th Jan 2006----------Update request: 10th August 2010----------Update sent: 22th Oct 2010
علاقه مندی ها (Bookmarks)