کارنامه رو باید بریم از همون کریم خان بگیریم و در منزل نمیاد. البته اگر سر جلسه آدرس منزل رو داده باشید میاد در خونه. کسی میدونه کی کارنامه 17 نوامبر می رسه؟
کارنامه رو باید بریم از همون کریم خان بگیریم و در منزل نمیاد. البته اگر سر جلسه آدرس منزل رو داده باشید میاد در خونه. کسی میدونه کی کارنامه 17 نوامبر می رسه؟
کسی کارنامه اش رو از سازمان سنجش گرفته؟
دوستان کارنامش کی میاد؟
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
بالاخره کارنامه ها رسید!
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره توزيع كارنامه آزمون هاي(GRE (Generl
بدينوسيله به اطلاع داوطلبان شركت كننده درآزمون هايGRE(GENERAL) مورخ 91/7/29 (Oct/20/2012) و91/8/27 (Nov/17/2012) ميرساند كارنامه اين آزمون ها از روز شنبه مورخ 91/10/30 لغايت روز چهارشنبه مورخ 91/12/9(بهجز روزهای پنجشنبه وايام تعطيل) از ساعت 8:30 الي 14:00 توزيع خواهدشد.
داوطلب يا نماينده وي ميتواند با همراه داشتن كارت شناسائي معتبري از داوطلب (گذرنامه، شناسنامه و يا كارت ملي) براي دريافت كارنامه به نشاني: تهران – خيابان كريمخان زند بين خيابانهاي استاد نجات الهي و سپهبد قرني پلاك204 - سازمان سنجش آموزش كشور- سالن مراجعه حضوري واحدآزمونهاي بينالملل مراجعه نمايد.
تولستوی: همه می خواهند بشریت را عوض کنند، دریغا که هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند ...
آقای مدبری عزیز
واقعا اینکه شما عضو این سایت شدید، در خور تحسینه . خواستم بانظر بچه ها در مورد اعلام ساعت موافقت کنم منم جز اون دسته ای بودم که راضی بود از اعلام ساعت ها.
به نظر من هم مشکل ممنوع کردن دستشویی واقعا از نظر روحی اعصاب خورد کن بود و واقعا خیلی ها دچار استرس بیشتر شدند. من نمره ام نه بد شد نه خیلی خوب اینو بخاطر بقیه بچه ها می گم که برای اونا برای امتحانات بعدی ممنوع نکنید. حق بچه های ما این نیست که سر این جور مسائل از بچه هایی مثل بچه های چینی نمره کم بیارن و موقعیت رو دو دستی بدن به اونها
W = 3
Q = 150
V = 142
دوستان کارنامه های کاغذی شما اومده ؟
منظورم کسانی که ادرس شخصی داده بودن
سلام دوستان
من هم در این تاریخ امتحان جی آر ایی دادم و میخواستم نظرم رو راجع به این امتحان و محل برگزاری و غیره بگم
اول اینکه من سه ماه قبل از امتحان GRE امتحان آیلتس دانشگاه آزاد رو دادم و خیلی از محیطش راضی بودم. میزهای یک نفره، کیفیت صدای خیلی مطلوب، محیط آروم و ساکت، مراقب ها که دائما حواسشون بود که اگه چیزی لازم دارین بهشون اطلاع بدید. در کلی خیلی راضی بودم.
برای امتحان جی آر ایی، دانشکده زبان دانشگاه تهران در خیابان کارگر بود. با تصوراتی که من راجع به محل آیلتس داشتم، راستش تو ذوقم خورد. جمعیت خیلی خیلی زیاد، صندلی های آهنی که دوره کنکور ده سال پیش!!!!! امتحان میدادیم، صدای بسیار بم و نامفهوم کسی که مدیریت امتحان باهاش بود خیلی تو روحیه ام تاثیر منفی گذاشت. در هر صورت که من امتحان رو دادم و نمره ام اگرچه خیلی خوب نبود ولی خب برای خودم راضی کننده بود چون من به صورت فشرده خوندم.
verbal: 147
Quant: 158
AW: 3.5
don't forget to smile
علاقه مندی ها (Bookmarks)