صفحه 131 از 1402 نخستنخست ... 31811211221231241251261271281291301311321331341351361371381391401411812316311131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,301 تا 1,310 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

سلام بر همگی دوستان،
    در بنیاد نخبگان ن. م. طرحم را تمام کردم و کل خدمتم بجز آموزشی را پوشانده است. از دانشگاهی در آمریکا پذیرش پستداک گرفتم و تا اردیبهشت وقت دارم اونجا باشم و فرصت آموزشی رفتن ندارم.
    مثل اینکه طبق قانونی جدید خروج از کشور را بعد از دوره آموزشی می دهند. من چطور می توانم این مسئله را حل کنم و بدون رفتن آموزشی بتونم برای گرفتن ویزا و ... از کشور خارج شوم؟
    مثلا دیدم یکی از آقاین در صفحات اول این فروم گفته بود:
    اگه كسي دوره ي آموزش مقدماتي رو گذرونده باشه(همون دروس امادگي دفاعي مدارس )و كسرخدمت اون حدود 18 ماه بشه با يه تعهد محضري مبني بر حضور در دوره ي آموزشي بنا به فراخوان در طول بازه ي سه ساله ميتونه به دوره ي آموزشي نره.البته من شخصا جزئياتشو نميدونم ولي اگه دقت كنين تو دفترچه هم فرمش موجوده.يكي از اقوام ما هم اقدام كرده در اين مورد و منتظره معافيتشه.

یا راههای دیگر ...
    فرصتم هم خیلی کمه لطفا راهنمایی کنید.
    متشکرم.

من در مورد قانون جدید خیلی خبر ندارم و متأسفانه اینها قانونهاشون همیشه در حال عوض شدنه. اما حدود 6-7 ماه پیش بعد از اتمام طرح یک معرفی نامه به شما میدادن که با اون تشریف میبردید نظام وظیفه و اونها یک فرم تعهدنامه بهتون میدادند که بعد از ثبت محضری(با حدود 200-300 هزارتومان هزینه البته بستگی به دفترخانه هم داره و قانوناً 80 هزار تومان باید باشد) بدون گذاشتن وثیقه نقدی می تونستید برای مدت محدود 6 ماه از کشور خارج شوید و بنا به راهنمایی خود سرهنگ سعیدی با دادن یه وکالت نامه محضری مثلاً به پدرتون دوباره می تونستید این اجازه خروج رو بعد 6 ماه به مدت 6 ماه دیگه تمدید کنید تا ابد...
    من این کار رو داشتم انجام میدادم که متأسفانه رفتنم کنسل شد...
    پیشنهاد میکنم با خود سرهنگ سعیدی صحبت کنید ایشون خیلی خوب راهنمایی می کنن...
    و مطلب آخر اینکه توصیه می کنم اول دنبال راهی باشید که آموزشیتون رو برید و بعد تشریف ببرید برای پسا دکتری چون همون طور که خودتون شاهدید اینها قانونشون حساب و کتاب نداره و مدام در حال تغییره...

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen912 نمایش پست ها
    سلام بر همگی دوستان،
    در بنیاد نخبگان ن. م. طرحم را تمام کردم و کل خدمتم بجز آموزشی را پوشانده است. از دانشگاهی در آمریکا پذیرش پستداک گرفتم و تا اردیبهشت وقت دارم اونجا باشم و فرصت آموزشی رفتن ندارم.
    مثل اینکه طبق قانونی جدید خروج از کشور را بعد از دوره آموزشی می دهند. من چطور می توانم این مسئله را حل کنم و بدون رفتن آموزشی بتونم برای گرفتن ویزا و ... از کشور خارج شوم؟
    مثلا دیدم یکی از آقاین در صفحات اول این فروم گفته بود:
    اگه كسي دوره ي آموزش مقدماتي رو گذرونده باشه(همون دروس امادگي دفاعي مدارس )و كسرخدمت اون حدود 18 ماه بشه با يه تعهد محضري مبني بر حضور در دوره ي آموزشي بنا به فراخوان در طول بازه ي سه ساله ميتونه به دوره ي آموزشي نره.البته من شخصا جزئياتشو نميدونم ولي اگه دقت كنين تو دفترچه هم فرمش موجوده.يكي از اقوام ما هم اقدام كرده در اين مورد و منتظره معافيتشه.

یا راههای دیگر ...
    فرصتم هم خیلی کمه لطفا راهنمایی کنید.
    متشکرم.
    نمی دونم این راهی که میخوام معرفی کنم چقدر طول میکشه. و آیا تا اردیبهشت عملی هست یا نه. ولی برید بپرسید، شاید شد:
    شنیدم که اگر عضو بسیج باشید، چند جلسه حضوری میرید پایگاه و آموزش مقدماتی میدن (باز کردن و بستن اسلحه) و مدرک مقدماتی میدن؛ بعد دوره یک ماهه هست که روزی دو ساعت آموزش میدن و مدرک تکمیلی میگیرید.
    مدرک تکمیلی برابر با آموزشی هست و اگر سپاه بیافتید، آموزشی رو حذف میکنه.

موفق باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Rajabinasab نمایش پست ها
    من در مورد قانون جدید خیلی خبر ندارم و متأسفانه اینها قانونهاشون همیشه در حال عوض شدنه. اما حدود 6-7 ماه پیش بعد از اتمام طرح یک معرفی نامه به شما میدادن که با اون تشریف میبردید نظام وظیفه و اونها یک فرم تعهدنامه بهتون میدادند که بعد از ثبت محضری(با حدود 200-300 هزارتومان هزینه البته بستگی به دفترخانه هم داره و قانوناً 80 هزار تومان باید باشد) بدون گذاشتن وثیقه نقدی می تونستید برای مدت محدود 6 ماه از کشور خارج شوید و بنا به راهنمایی خود سرهنگ سعیدی با دادن یه وکالت نامه محضری مثلاً به پدرتون دوباره می تونستید این اجازه خروج رو بعد 6 ماه به مدت 6 ماه دیگه تمدید کنید تا ابد...
    من این کار رو داشتم انجام میدادم که متأسفانه رفتنم کنسل شد...
    پیشنهاد میکنم با خود سرهنگ سعیدی صحبت کنید ایشون خیلی خوب راهنمایی می کنن...
    و مطلب آخر اینکه توصیه می کنم اول دنبال راهی باشید که آموزشیتون رو برید و بعد تشریف ببرید برای پسا دکتری چون همون طور که خودتون شاهدید اینها قانونشون حساب و کتاب نداره و مدام در حال تغییره...
    خیلی ممنون، انشاءالله کار شما هم جور بشه.
    اتفاقاً حدود تابستان رفته بودم پیش جناب سرهنگ سعیدی، بسیار خوش برخورد و پاسخگو به نظرم آمد. باید از ایشان اوضاع فعلی را بپرسم.
    واقعاً نمیتونم برم آموزشی، چون فرصت خوبیه و از دست میره و از آن طرف زمان شروع غیرقابل تغییره.
    ممنون می شوم اگر دوستان باتجربه نظرات مفید و به روزشان را بنویسند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Davood21 نمایش پست ها
    نمی دونم این راهی که میخوام معرفی کنم چقدر طول میکشه. و آیا تا اردیبهشت عملی هست یا نه. ولی برید بپرسید، شاید شد:
    شنیدم که اگر عضو بسیج باشید، چند جلسه حضوری میرید پایگاه و آموزش مقدماتی میدن (باز کردن و بستن اسلحه) و مدرک مقدماتی میدن؛ بعد دوره یک ماهه هست که روزی دو ساعت آموزش میدن و مدرک تکمیلی میگیرید.
    مدرک تکمیلی برابر با آموزشی هست و اگر سپاه بیافتید، آموزشی رو حذف میکنه.

موفق باشید.
    ممنونم و قربانت داوود جان. چون ظاهرا آموزشی را سپاه برگزار می کند، مدرک تکمیلی برای دوره آموزشی کفایت می کند. رفتم پرسیدم، یکی گفت باید عضوفعال باشی و آن هم یکی، دو روزه جور نمیشه.

اگر دوستان باتجربه راه حلهای دیگری داشتند، لطفا راهنمایی کنند.

Junior Member

پیش فرض استفاده از تسهیلات سربازی بنیاد نخبگان

دوستان یه سوال بعد از پذیرفته شدن مقاله، به صرف نمایه دار بودن مجله شرایط نخبگی احراز میشه یا اینکه داوری انجام میدن؟

دوستان بیشتر این شمارههای سازمان که برای کسر خدمت وجود داره یا بر نمیدارن یا اشتباه هستند،کسی شمارههای جدید رو داره؟ برای ما شهرستانی ها امکان اینکه حظوری بریم موجود نیست و فقط باید از طریق تماس تلفنی این مسیر رو طی کنیم.لطفا اگه کسی لیست شماره های جدید رو داره آپلود کنه تا ماهم استفاده کنیم.سپاس

ApplyAbroad Senior Veteran

Thumbs up پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

درود

دوستان گرامی :

سروران عزیز جناب amirap و امید عدل جوی ( Omid_Adljuy ) محبت فرمودن و زحمت کشیدن اطلاعات لازم حهت انجام پروژه به جای خدمت آنچنان مقدس سربازی را در ویکی اپلای بخش سربازی وارد کردن .

این هم لیست سازمان های مورد تایید بنیاد نخبگان نیروهای مسلح جهت انجام پروژه به جای سربازی که می تونین از پیوست دریافت نمایید .

با سپاس فراوان

محمدرضا
    ویرایش توسط studentz : August 30th, 2013 در ساعت 11:41 AM دلیل: حذف فایل پیوست
    Famous Saturday | A day when is fulfilled anything

دوستان یه فایلی تو اینترنت پیدا کردم که نحوه محاسبه کسر خدمت برای انجام پروژه است.نمیدونم چقد میشه بهش اعتماد کرد
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hockey نمایش پست ها
    دوستان یه فایلی تو اینترنت پیدا کردم که نحوه محاسبه کسر خدمت برای انجام پروژه است.نمیدونم چقد میشه بهش اعتماد کرد
    سلام دوست عزیز
    از تصویر کاملا مشخصه که از روی بولتن عکس گرفتند. احتمالا بولتن بنیاد نخبگان نیروهای مسلح بوده.
    هر چند اگر این نوشته ها حتی معتبر هم باشند ، به درد ما فکر نمیکنم بخورند. چون ما نمیدونیم که پروژه ای که انجام میدیم چند امتیاز خواهد گرفت. این احتمالا در جلسه کمیسیون داوری امتیازدهی میشه.
    تنها چیزی که از این تصویر میشه استنتاج کرد اینه که هر چقدر دانشجو در مقطع بالاتری مشغول باشه ، ظاهرا امتیاز بیشتری به پروژه اش تعلق میگیره.
    موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)