مشخص است که این اطلاعات شخصی را سایت اداره مهاجرت به ایشان نداده است. پس آنها را از فروم مهاجرتی دیگری نقل کرده اند که آوردن نام آنها یا لینک دادن به آنها جنبه تبلیغی دارد. درستی یا نادرستی این نوع اخبار با گوینده خبر است و لینک دادن به یک فروم مهاجرتی دیگر آن را موثق نمی سازد چون در آنجا هم دوباره توسط یک فرد معمولی این اطلاعات ارائه شده است نه توسط یک سازمان رسمی و معتبر. به طور مشخص فروم های مهاجرتی دیگر، سایت وکیلان مهاجرتی و وبلاگ های شخصی جنبه تبلیغی دارند. فقط سایت هایی همچون اداره مهاجرت کبک یا کانادا و وبسایت خبرگزاری های رسمی و شناخته شده و مواردی از این دست می توانند به عنوان منبع موثق به کار روند.
رفتم تو سایت cic تغییر آدرس رو اعلام کنم با وجودی که پروندم رفته پاریس باز اسم دفتر آنکارا جلو نام ایران هست!!!!! یعنی باید به آنکارا اعلام کنیم؟؟؟؟
هنوز هیچ سایت خبری و رسمی این انتقال رو اعلام نکرده. هیچ برداشت مثبت یا منفی نمیشه داشت. فکر میکنم برای آنکارا بفرستید، اونا به شما اعلام میکنن که برای پاریس دوباره ارسال کنید یا خودشون این کار رو انجام میدن.
لازم به ذکره که دوست خبرنگارمون در سی بی سی جریان این انتقال رو از وزارت مهاجرت پیگیری کرده و حتی اونا هم هیچ اطلاعاتی در اختیار ایشون قرار ندادن. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک همفکری مراجعه کنید.
#1185
به امید شنیدن خبرهای خوش بعدی
مصاحبه اول:2010/02/08 ،ف کبک:2010/05/27 ،مصاحبه دوم:2010/12/05 ،ف فدرال:2010/12/06
انتقال به پاریس:2013/02/28 ،آپدیت:2013/05/22 ،دریافت توسط پاریس: 2013/05/27
مدیکال:2013/06/27 ،دریافت توسط پاریس: 2013/07/08 ،پاس ریکوئست:2013/09/18 ،لندینگ در مونترآل: 2013/11/06
به نظرم قبل از هر گونه اقدامی 1 ماه صبر کنین. دفتر پاریس سریع کار میکنه و زیر 1 ماه الان داره مدیکال میده برای همه اونهایی که پاریس هست بدون توجه به ملیت. به احتمال زیاد در کمتر از 1 ماه آینده با خیلی ها تماس خواهند گرفت.
آخرین مثال:
AR SYDNEY: 28-01-2013
AR PARIS: 19-02-2013
IVM: 04-03-2013
مایک جان در مورد سایت وکیلها و وبلاگها تا حدی موافقم. چون اگه اجازه داده بشه اینجا با اسپم پر میشه.
ولی رفرنس دادن به یک فروم فرانسوی(که حتی 1 کلمه هم فارسی توش نیست) که هیچگونه رقیبی برای اپلای حساب نمیشه تبلیغ نیست.
اگر همه فرومها و مدیران مثل اینجا بودن هرگز این اینترنت و جریان آزاد کنونی وجود نداشت.
اولین چیزی که در دانشگاه یاد گرفتین رفرنس دادن نبوده؟
درسته در اون فروم هم اشخاص عادی هستن و ممکنه دروغ بگن. ولی اون صفحه ای که لینک داده بودم حداقل 50 نفر اطلاعات و شرایط مشابه داشتن، احتمال دروغ گفتن اون 50 نفر باهم برابر با دروغ گفتن یک آیدی در اینجاست؟
در مورد افکار خودتون و قوانین فروم تجدید نظر کنین. اینجا داره تبدیل میشه به یک فضای بسته و خفه.
کمی فکر کن هدف اصلی مهاجرت شما و خیلی از ماها چی بوده؟ آیا همین خود سانسوری و خفقان نبوده؟
فرق شما با کسانی که دارین ازشون فرار میکنین چیه؟ متاسفانه من شباهت زیاد میبینم.
پینوشت:
من تا الان بیش از 100 بار در فرومهای دیگر به اپلای لینک دادم و هیچکس هم اون لینک به اپلای رو پاک نکرد.
تغییر ادرسو برا چی میخواین اعلام کنید ؟ مگه قرار بیان خونتون ؟ چیزی که دیگه پست نمیشه .همه چی با ایمیل اعلام میشه .تغییر رنگ لباستونم اعلام کنید
- فایل فدرال: May.17.2010 -- ایمیل آپدیت از پاریس : 2013/04/15 و مدیکال :2013/07/08 رسیدن مدیکال به پاریس:2013/07/22 پاس رکوئست: 2013/09/04
من برای زنده بودن جستجوی تازه میخواهم ...
دوستایی که اعلام کردن پروندشون رفته پاریس، از آنکارا به پاریس منتقل شده؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)