صفحه 41 از 245 نخستنخست ... 31323334353637383940414243444546474849505191141 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 2449

موضوع: آرشیو شده : تجربه دریافت روادید استرالیا و مسائل مرتبط - تا سال 2015

پیش فرض پاسخ : ویزای نهایی ( Final Visa ) استرالیا و مسائل مرتبط ( پست اول را بخوانید )

نقل قول نوشته اصلی توسط Armin65 نمایش پست ها
    نه بهنام
    خوشحالیم از ایمیل فایل نامبری بود که آنا برای آرش فرستاد
    من نمیدونم، الان که نسبت به هفته های قبل حجم کاری بنظر میاد کمتره (حداقل با توجه به پرونده های باز بچه های این انجمن) دیگه واقعا دارن چیکار میکنن؟!؟!؟
    انگار نه انگار که SVP شامل حال ما هم میشه!
    -----------
    همینو بگو! ایمیل هم دیگه به زور جواب می دن
    ---
    البته همین الان یه sample دیگه تحویل گرفتم
    ویرایش توسط behnams : March 13th, 2013 در ساعت 10:29 AM

Member hoomi_mcitp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Network Systems - Swinburne University of Technology

پیش فرض پاسخ : ویزای نهایی ( Final Visa ) استرالیا و مسائل مرتبط ( پست اول را بخوانید )

رفقا یک سوال، این ویزای دانشجویی که صادر میشه برای رفتن به استرالیا زمان محدود داره؟ مثلا بعد 1 ماه اگه نریم expire میشه؟
    سابکلس 573 استرالیا : لاج پرونده: 19 مارچ - فایل نامبر : 24 مارچ - مدیکال 7 آپریل - تاریخ انجام مدیکال 15 آپریل -تاریخ گرنت ویزا : 1 می
    ارسال مدارک کبک : می 2011 فایل نامبر کبک : آگوست 2011! در انتظار مصاحبه
    آیلتس آکادمیک 7.5 ،TCFQ : B1 ,C1

Junior Member

از لاچ پرونده من امروز 50 روز گذشت. حتي شروع درس روز اول مارچ بود. نمي دونيم چيكار دارن ميكنن. ايميل زدم افسر مربوطه ميگه صبور باش. به دانشگاه ايميل زدم گفتن تا 15 م منتظر باش بعد ديفر كن. و چون بورس هم دارم بايد اون رو هم ديفر كنم ولي نمي دونم با ديفر بورس آيا زمانش ميره به راند بدي يا مي ره به زماني كه من تعيين ميكنم.
    جالب اين هست كه پذيرش دكتري هستم با بورس كامل و رشته اي مطالعات روانشناسي كه رشته اي خطرناك نيست.

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering, University of Tehran

آقا منم بورس کاملم. البته رشته مهندسی شیمی از ژانویه تا الان که 2 ماه را رد کردم منتظر ویزام. نمیدونم دارن چیکار میکنن که اینقدر طول کشیده. خودمم میدونم که کار حساسی نکردم و انصافاً موجود خطرناکی نیستم.
    این آنا هم که یک بار میگه medical clearanci یک بار میگه Security check فکر کنم پرونده ماها را گم کرده

Junior Member

سلام بچه ها من شنیدم افیسرها عوض شدن کسی چنین چیزی شنیده اینجا کسی با هیبا تفال کیس داشته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط vatoovatoo نمایش پست ها
    سلام بچه ها من شنیدم افیسرها عوض شدن کسی چنین چیزی شنیده اینجا کسی با هیبا تفال کیس داشته؟
    ------------
    همین دیروز آنا ایمیل منو جواب داد! فک نمی کنم درست باشه
    هیبا تفال آفیسر مسترهاست بیشتر

Junior Member

سلام
    پرونده خانومم دست تفال هستش برای فوق.تقریبا یک ماه از رسیدن مدیکال به دستش میگذره اما میگه هنوز تو چک امنیتی هستین.27 فروردین هم کلاساش شروع میشه.ما هم موندیم سرگردون که بالاخره کارامونو بکنیم یا نه؟
    فکر میکنم نظر Benhnams در مورد هیبا درست باشه.

Junior Member

دوستان من كه هنوز منتظرم. از موعد شروع درسم هم كه 1 مارچ بود روزهاست كه گذشته. طبق قانون دانشگاه ميشه 3 هفته تاخير كرد. و من تنها 4 روز فرصت دارم خودم رو برسونم كه عمرا بشه. و البته تا 29 هم مي تونم ثبت نام كنم. نمي دونم ديفر كنم يا اين هفته رو هم صبر كنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط eb120 نمایش پست ها
    دوستان من كه هنوز منتظرم. از موعد شروع درسم هم كه 1 مارچ بود روزهاست كه گذشته. طبق قانون دانشگاه ميشه 3 هفته تاخير كرد. و من تنها 4 روز فرصت دارم خودم رو برسونم كه عمرا بشه. و البته تا 29 هم مي تونم ثبت نام كنم. نمي دونم ديفر كنم يا اين هفته رو هم صبر كنم.
    ------
    درخواست دیفر را بدین چون اگه بخوان بورس را دیفر کنن فکنم باید دانشگاه هم نطر بده که طول می کشه
    eb120 و nano2010 همدردیم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behnams نمایش پست ها
    ------
    درخواست دیفر را بدین چون اگه بخوان بورس را دیفر کنن فکنم باید دانشگاه هم نطر بده که طول می کشه
    eb120 و nano2010 همدردیم

آخه مطمئن نيستم چقدر ديفرش كنم. اگه شما ديفر كردين راهنمايي كنين. من موناشي هستم. بهتره بگم مطمئن نيستم كه با ديفر بشه اگه اين ماه گرنت شد ماه بعد شروع كرد.
    ویرایش توسط eb120 : March 17th, 2013 در ساعت 02:41 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)