رفقا یک سوال، این ویزای دانشجویی که صادر میشه برای رفتن به استرالیا زمان محدود داره؟ مثلا بعد 1 ماه اگه نریم expire میشه؟
سابکلس 573 استرالیا : لاج پرونده: 19 مارچ - فایل نامبر : 24 مارچ - مدیکال 7 آپریل - تاریخ انجام مدیکال 15 آپریل -تاریخ گرنت ویزا : 1 می
ارسال مدارک کبک : می 2011 فایل نامبر کبک : آگوست 2011! در انتظار مصاحبه
آیلتس آکادمیک 7.5 ،TCFQ : B1 ,C1
از لاچ پرونده من امروز 50 روز گذشت. حتي شروع درس روز اول مارچ بود. نمي دونيم چيكار دارن ميكنن. ايميل زدم افسر مربوطه ميگه صبور باش. به دانشگاه ايميل زدم گفتن تا 15 م منتظر باش بعد ديفر كن. و چون بورس هم دارم بايد اون رو هم ديفر كنم ولي نمي دونم با ديفر بورس آيا زمانش ميره به راند بدي يا مي ره به زماني كه من تعيين ميكنم.
جالب اين هست كه پذيرش دكتري هستم با بورس كامل و رشته اي مطالعات روانشناسي كه رشته اي خطرناك نيست.![]()
آقا منم بورس کاملم. البته رشته مهندسی شیمی از ژانویه تا الان که 2 ماه را رد کردم منتظر ویزام. نمیدونم دارن چیکار میکنن که اینقدر طول کشیده. خودمم میدونم که کار حساسی نکردم و انصافاً موجود خطرناکی نیستم.
این آنا هم که یک بار میگه medical clearanci یک بار میگه Security check فکر کنم پرونده ماها را گم کرده![]()
سلام بچه ها من شنیدم افیسرها عوض شدن کسی چنین چیزی شنیده اینجا کسی با هیبا تفال کیس داشته؟
سلام
پرونده خانومم دست تفال هستش برای فوق.تقریبا یک ماه از رسیدن مدیکال به دستش میگذره اما میگه هنوز تو چک امنیتی هستین.27 فروردین هم کلاساش شروع میشه.ما هم موندیم سرگردون که بالاخره کارامونو بکنیم یا نه؟
فکر میکنم نظر Benhnams در مورد هیبا درست باشه.
دوستان من كه هنوز منتظرم. از موعد شروع درسم هم كه 1 مارچ بود روزهاست كه گذشته. طبق قانون دانشگاه ميشه 3 هفته تاخير كرد. و من تنها 4 روز فرصت دارم خودم رو برسونم كه عمرا بشه. و البته تا 29 هم مي تونم ثبت نام كنم. نمي دونم ديفر كنم يا اين هفته رو هم صبر كنم.
ویرایش توسط eb120 : March 17th, 2013 در ساعت 02:41 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)