صفحه 1289 از 2683 نخستنخست ... 289789118912391279128012811282128312841285128612871288128912901291129212931294129512961297129812991339138917892289 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,881 تا 12,890 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط xman نمایش پست ها
    کسی جواب سئوالم رو نداد؟؟؟
    شما باید به علت تغییر محل سکونت به آنکارا اعلام کنید اگه بیشتر از 6ماه اقامت خواهید کرد و گرنه لاز م نیست فقط عراق از نظر سکیوریتی چک بدتر از ایران هست و این 1 نکته منفی کوچکی حساب میشه

آقا اينم ورژن فرانسه اش
    براي كسايي كه با ادبيات انگليسيش مشكل دارند

Madame, Monsieur,

Nous faisons suite à votre demande de renseignements sur votre dossier. Veuillez prendre note que votre demande de résidence permanente a été transférée à Paris pour son traitement.
    Notre bureau communiquera avec vous une fois que votre demande sera révisée. Veuillez s'il vous plaît attendre que nous communiquions avec vous pour la suite de votre demande.
    Si vous avez changé vos coordonnées autre que votre adresse courriel, si la composition de votre famille a changé ou si vous avez des documents à soumettre à l'appui de votre demande, assurez-vous de patienter jusqu'à la réception de la " Confirmation de Réception de Demande (CRD) " qui vous sera envoyée par notre bureau de Paris, avant de nous faire parvenir le document et/ou information en question.

Veuillez consulter le site web de la section de des visas à Paris pour plus de renseignements:
    http://www.canadainternational.gc.ca...u_id=46&view=d

Salutations distinguées,

Service Immigration/ve
    Ambassade du Canada
    Paris
    www.amb-canada.fr/visas

Aramex:10march2010 /// Q.file number:20apr2010
    Interview: 1nov2010 /// F.file number:3nov2010
    Medical:13 aug 2013///delivered: 22 aug 2013
    یک روز خوب پاییزی پایان 1308 روز انتظار.... pass request 8oct2013

Junior Member

تو رو خدا یکی آدرس ایمیل دفتر پاریس رو بده؟

ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﺑﺎﺯ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺸﺪﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﻣﻮاﺭﺩﻱ ﻣﺜﻞ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺁﺩﺭﺱ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ اﺯ 6 ﻣﺎﻩ اﻗﺎﻣﺖ ﺧﻮاﻫﻴﻢ ﺩاﺷﺖ ﺭﻭ اﻋﻼﻡ ﻛﻨﻴﻢ ﻳﺎ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﻴﺮﻥ ﺑﻌﺪ اﻃﻼﻉ ﺑﺪﻳﻢ? اﮔﻪ ﺑﺎﻳﺪ اﻋﻼﻡ ﻛﻨﻴﻢ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺁﺩﺭﺳﻲ ﺑﺎﻳﺪ اﻳﻤﻴﻞ ﻛﻨﻴﻢ? اﺧﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺩ ﺳﺎﻳﺖ ﻣﻬﺎﺟﺮﺕ ﻣﻮﻗﻊ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺁﺩﺭﺱ ﻫﻨﻮﺯ ﺯﺩﻩ ﺑﺎ ﺁﻧﻜﺎﺭا ﻣﻜﺎﺗﺒﻪ ﻛﻨﻴﻢ!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsad79 نمایش پست ها
    آقا اينم ورژن فرانسه اش
    براي كسايي كه با ادبيات انگليسيش مشكل دارند

Madame, Monsieur,

Nous faisons suite à votre demande de renseignements sur votre dossier. Veuillez prendre note que votre demande de résidence permanente a été transférée à Paris pour son traitement.
    Notre bureau communiquera avec vous une fois que votre demande sera révisée. Veuillez s'il vous plaît attendre que nous communiquions avec vous pour la suite de votre demande.
    Si vous avez changé vos coordonnées autre que votre adresse courriel, si la composition de votre famille a changé ou si vous avez des documents à soumettre à l'appui de votre demande, assurez-vous de patienter jusqu'à la réception de la " Confirmation de Réception de Demande (CRD) " qui vous sera envoyée par notre bureau de Paris, avant de nous faire parvenir le document et/ou information en question.

Veuillez consulter le site web de la section de des visas à Paris pour plus de renseignements:
    http://www.canadainternational.gc.ca...u_id=46&view=d

Salutations distinguées,

Service Immigration/ve
    Ambassade du Canada
    Paris
    www.amb-canada.fr/visas

Junior Member nj1981 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر-آزاد

نقل قول نوشته اصلی توسط arash5051 نمایش پست ها
    دوستان سهمیه ویزا ۲۰۱۳ هم به قرار زیر معلوم شد

فایل پیوست 18911
    دوستان من هرچقدر توی سایت اداره مهاجرت گشتم این سهمیه دفاتر مختلف رو پیدا نکردم
    منبع این عکس کجاست؟البته خودم توی سایت یکی از وکلا دیدمش .ولی واقعا سال گذشته دفتر آنکارا 30 تا سهمیه داشته؟؟؟؟؟؟/اصلا منطقی نیست!!!!!!!!
    6 امتيازي فرانسه 7و7 فایل نامبر (۰۴/ نوامبر /۲۰۱۰) برداشت (۱۱/ نوامبر /۲۰۱۰)نامه انتظار ۶/ جولاي/۲۰۱۲)مصاحبه(6/نوامبر/2012) دريافت مدارك ،سيدني (4/دسامبر/2012)برداشت (13/ژانویه/2013)فایل فدرال(24/ژانویه/2013)مديكال (2/ژانویه/2014)آنکارا ---پاس ریکوئست (9/جولای/2014)

منبع این عکس وبلاگ آقای .... هست که وکیل هستند و بسیار هم معروف
    بی جهت بهانه میاور که راه دور است و خانه ما یکی مانده به آخر دنیا..... با آن که می ترسم,با آن که سخت مضطربم باز با تو تا آخر این راه خواهم آمد
    ارسال مدارک 2011/12/04فایل نامبر 2012/01/17

من یه سوالی واسم پیش امده.ما ها که پرونده امون رفته پاریس یعنی از همونجا هم ویزا می شیم؟ کمی بعیده هر چند وکیلم می گفت با نامه پاس ریکوئست سفارت کانادا می تونیم از سفارت پاریس ویزا بگیریم البته به یه نفرمون ویزا می دن تا بریم ویزا رو بگیریم و یا اینکه توسط کوریر می تونیم پاس ها ر وبفرستیم .اما من توی فکرم که وقتی پرونده ها رفت انکارا پارسال دقیقا 13 مارچ واسه من نامه امد به میلم که پرونده اتون امده انکارا و هیچ تغییری توی e.case نداشتیم توی این مدت .اما حالا این انتقال رو توی e.case خبر دادن در صورتیکه می تونستن مثل پارسال فقط یه میل بزنن .یعنی چه برنامه ای دارن ؟؟ می تونستن ما رو مدیکال بدن و بعد در خلال این مدت پرونده ها رو انتقال بدن !!!!!
    ایا کسی نامه زده به پاریس و جویا بشه یا نه؟
    13/04/2010 :C.S.Q: 27/01/2010 B.Fill
    Update from Ankara: 16/07/2012 transfer to Paris: 28/02/2013 Update from Paris : 03/04
    /2013
    Medical:18/07/2013 PR:24/09/2013 Landing to Ottawa,Canada: 31/10/2013

Junior Member nj1981 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر-آزاد

نقل قول نوشته اصلی توسط H_reza نمایش پست ها
    منبع این عکس وبلاگ آقای .... هست که وکیل هستند و بسیار هم معروف
    بله من هم اشاره کردم که در سایت ایشون دیدم عکس رو ولی دنبال منبع معتبرتری هستم
    6 امتيازي فرانسه 7و7 فایل نامبر (۰۴/ نوامبر /۲۰۱۰) برداشت (۱۱/ نوامبر /۲۰۱۰)نامه انتظار ۶/ جولاي/۲۰۱۲)مصاحبه(6/نوامبر/2012) دريافت مدارك ،سيدني (4/دسامبر/2012)برداشت (13/ژانویه/2013)فایل فدرال(24/ژانویه/2013)مديكال (2/ژانویه/2014)آنکارا ---پاس ریکوئست (9/جولای/2014)

ApplyAbroad Hero Eissa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - مخابرات

نقل قول نوشته اصلی توسط Mery_canada نمایش پست ها
    من یه سوالی واسم پیش امده.ما ها که پرونده امون رفته پاریس یعنی از همونجا هم ویزا می شیم؟ کمی بعیده هر چند وکیلم می گفت با نامه پاس ریکوئست سفارت کانادا می تونیم از سفارت پاریس ویزا بگیریم البته به یه نفرمون ویزا می دن تا بریم ویزا رو بگیریم و یا اینکه توسط کوریر می تونیم پاس ها ر وبفرستیم .اما من توی فکرم که وقتی پرونده ها رفت انکارا پارسال دقیقا 13 مارچ واسه من نامه امد به میلم که پرونده اتون امده انکارا و هیچ تغییری توی e.case نداشتیم توی این مدت .اما حالا این انتقال رو توی e.case خبر دادن در صورتیکه می تونستن مثل پارسال فقط یه میل بزنن .یعنی چه برنامه ای دارن ؟؟ می تونستن ما رو مدیکال بدن و بعد در خلال این مدت پرونده ها رو انتقال بدن !!!!!
    پارسال تا اونجایی که من یادم میاد ایمیل هم نزدن.
    در مورد ویزا هم زیاد نگران نباشید. بدن، بگین بیاید قله ی قاف، من که میرم. تازه سفارت بغداد هم داره راه میفته، شاید هم .....

دوستان تاپیک همفکری رو فراموش نکنید. فقط دو سه نفر از دوستان هنوز توی توییت زدن همراهی میکنن.
    سال تحویل رو یادتون نره. میخوایم توییتر جیسون رو تمام ایرانی کنیم.

به امید شنیدن خبرهای خوش بعدی
    مصاحبه اول:2010/02/08 ،ف کبک:2010/05/27 ،مصاحبه دوم:2010/12/05 ،ف فدرال:2010/12/06
    انتقال به پاریس:2013/02/28 ،آپدیت:2013/05/22 ،دریافت توسط پاریس: 2013/05/27
    مدیکال:2013/06/27 ،دریافت توسط پاریس: 2013/07/08 ،پاس ریکوئست:2013/09/18 ،لندینگ در مونترآل: 2013/11/06

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط Mery_canada نمایش پست ها
    سوال اول شما تکراری بود شما ویزاتون را از آنکارا میگیرید مثل بچه های ورشو که از انکارا میگیرند و اگر ویزای شنگن دارید می توانید از پاریس هم بگیرید
    من هم مثل شما مارچ پرونده رفت انکارا ولی به من به من ایمیل نزدن و شما خوش شانس بودیدو انتقال به پاریس از این جهت مهم هست که مین افیس کبک حسا ب میشه و 25% سهمیه ویزای کبک برا ی پاریس هست و افیسر های واردی داره بر عکس انکارا
    به هیچ وجه از پاریس فعلا پیگیری نکنید چون اگه همه به این زودی بخواهیم پیگیری کنیم آنجا هم مثل آنکارا دیگه به ما جواب نمیده. شما صفحات قبلی را مطالعه نکردید در خصوص این موارد کلی در بحث شده است

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)