صفحه 42 از 245 نخستنخست ... 32333435363738394041424344454647484950515292142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 2449

موضوع: آرشیو شده : تجربه دریافت روادید استرالیا و مسائل مرتبط - تا سال 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزای نهایی ( Final Visa ) استرالیا و مسائل مرتبط ( پست اول را بخوانید )

سلام تا جاییکه agent ما گفته تفال رفته و باید منتظر شیم ببینیم پروندمون رو به کی میدن.البته هنوز از این چک امنیتی بر نگشته بعد دو ماه. یعنی کلا فول خوش شانسیم;-)

Banned
    رشته و دانشگاه
    mechanic, IUST

پیش فرض پاسخ : ویزای نهایی ( Final Visa ) استرالیا و مسائل مرتبط ( پست اول را بخوانید )

سلام.
    بچه ها مگه این "تفال" چه کاره س تو فرآیند ویزا ؟ مگه "آنا" آفیسر ما نیست؟ نکنه" آنا" بره !؟
    من فقط "آنا" رو میخوام!!! من درخواست آب دارم !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط vatoovatoo نمایش پست ها
    سلام تا جاییکه agent ما گفته تفال رفته و باید منتظر شیم ببینیم پروندمون رو به کی میدن.البته هنوز از این چک امنیتی بر نگشته بعد دو ماه. یعنی کلا فول خوش شانسیم;-)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behnams نمایش پست ها
    ------
    درخواست دیفر را بدین چون اگه بخوان بورس را دیفر کنن فکنم باید دانشگاه هم نطر بده که طول می کشه
    eb120 و nano2010 همدردیم
    تا جایی که من میدونم، بورس رو نمیشه دیفر کرد. اگه تا 25 روز بعد از شروع درس نرفتین، بورس خداحافظ. باید دوباره برای ترم بعد اقدام کنین که خیلی بعیده دوباره بدن. ما دهه شصتی ها، هر وقت رسیدیم اول صف، نون تموم شد. کسی هم بهمون نگفت آقا نون نمیرسه. فقط وقت و انرژیمونو حروم کردیم. به قول nano2010 والا با این نوناشون ;-)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nano2010 نمایش پست ها
    سلام.
    بچه ها مگه این "تفال" چه کاره س تو فرآیند ویزا ؟ مگه "آنا" آفیسر ما نیست؟ نکنه" آنا" بره !؟
    من فقط "آنا" رو میخوام!!! من درخواست آب دارم !!!
    آنا شاتارا از 14 مارچ به بعد استعفا داده. فک کنم به نشانه اعتراض به روند ویزا دادن به ایرانیان مظلوم این کارو کرده تفال رو نه میشناسم و نه از کار و بارش خبر دارم.

Banned
    رشته و دانشگاه
    mechanic, IUST

ایشالا که این یارو خوب بده، ویزا !
    mehranbln جان این خبر رو از کجا دارید شما؟
    من از اولشم می دونستم که "آنا"، این شیر زن خطه استرالیا، کارش درسته ! واقعا زن زندگیه !!

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranbln نمایش پست ها
    آنا شاتارا از 14 مارچ به بعد استعفا داده. فک کنم به نشانه اعتراض به روند ویزا دادن به ایرانیان مظلوم این کارو کرده تفال رو نه میشناسم و نه از کار و بارش خبر دارم.

تا جایی که من میدونم، بورس رو نمیشه دیفر کرد. اگه تا 25 روز بعد از شروع درس نرفتین، بورس خداحافظ. باید دوباره برای ترم بعد اقدام کنین که خیلی بعیده دوباره بدن. ما دهه شصتی ها، هر وقت رسیدیم اول صف، نون تموم شد. کسی هم بهمون نگفت آقا نون نمیرسه. فقط وقت و انرژیمونو حروم کردیم. به قول nano2010 والا با این نوناشون ;-)
    --------------

دیفر کردن بورس ها بستگی به نظر دانشگاه داره...........
    معمولا یک ماه بعد از تاریخ شروع ترم میشه رفت بدون دیفر بورس............برای بیشتر از اون مدت 1- هم باید phd را دیفر کرد 2- هم باید بورس را
    توی دانشگاه فلیندرز میدونم که کمیته بورسشون باید نظر بده که میشه یا نه
    ولی IPRS را حداکثر میشه یک ترم دیفر کرد (با نظر مثبت دانشگاه)

----------
    کامنتهای بچه هایی که منتظر ویزان جالب شده !!! کلا فاز خنده شده

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nano2010 نمایش پست ها
    ایشالا که این یارو خوب بده، ویزا !
    mehranbln جان این خبر رو از کجا دارید شما؟
    من از اولشم می دونستم که "آنا"، این شیر زن خطه استرالیا، کارش درسته ! واقعا زن زندگیه !!
    همین الان یک ایمیل به آنا بزنید. اتوماتیک ریپلای میگه:
    I resigned and my last date was on 14/3/2013
    Please refer all your inquiries to studentvisas.amman@dfat.gov.au
    دیگه کار ما که با آفیسر سر و کار نداره. فک کنم شخص وزیر اطلاعات استرالیا پرونده ها رو بررسی میکنه (سکیوریتی چک). جدی گرفتنا!

-----------

کسی اطلاع بیشتری داره بفرمایید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behnams نمایش پست ها
    --------------

دیفر کردن بورس ها بستگی به نظر دانشگاه داره...........
    معمولا یک ماه بعد از تاریخ شروع ترم میشه رفت بدون دیفر بورس............برای بیشتر از اون مدت 1- هم باید phd را دیفر کرد 2- هم باید بورس را
    توی دانشگاه فلیندرز میدونم که کمیته بورسشون باید نظر بده که میشه یا نه
    ولی IPRS را حداکثر میشه یک ترم دیفر کرد (با نظر مثبت دانشگاه)

----------
    کامنتهای بچه هایی که منتظر ویزان جالب شده !!! کلا فاز خنده شده
    جدی؟ پس باید پیگیری کنیم! IPRS رو واقعه میشه 1 ترم دیفر کرد؟!!! امیدوارم که بشه!
    از ویزا که چیزی به ما نرسید! حداقل دور همی خوش باشیم

جدی؟ پس باید پیگیری کنیم! IPRS رو واقعه میشه 1 ترم دیفر کرد؟!!! امیدوارم که بشه!
    از ویزا که چیزی به ما نرسید! حداقل دور همی خوش باشیم
    -------------

من بگم و فلانی نظر بده اینجا فایده نداره...........ایمیل بزن به scholarshipe دانشگاه از خودشون بپرس که ویزا نگرفتم هنوز می خوام دیفر کنم بورسو ... به من که اینجوری گفتن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)