FFN:Apr2010
Medical:Coming Soon
سلام به همه دوستان عزيز و منتظران صبور
من اولين باره تو اين فروم پيغام مي ذارم. راستش تا حالا فقط نظاره گر بودم و از مطالب دوستان بهره مي بردم. تورو خدا سرزنشم نكنيد.
فكر مي كنم تو اين زمان حساس، هر كدوممون دغدغه هاي زيادي داريم و اين انتظار براي همه فرسوده كننده شده. به عنوان يه هموطن و كسي كه مثل اكثر شماها اين جامعه براش آزار دهندست و به اين دليل اقدام به مهاجرت كرده، دوستانه ازتون مي خوام زندگيمون رو با اين انتظار هدر نديم و از ادامه رويه عادي زندگي دور نشيم. مي دونم همه شما آدمهاي موفقي در طول زندگيتون بوديد و مطمئنا تصميم شما براي مهاجرت هم مويد اونه و قطعا مي خواهيد موفقيتهاتون رو مضاعف كنيد. ولي از اين قافل نشيم كه اين انتظار مي تونه شتاب موفقيتهاي قبليمون رو منفي كنه.
بياييم براي اينكه هويت مليمون رو حفظ كرده باشيم و به خودمون نشون بديم كه حتي در شرايط انتظار و بلاتكليفي هم مي تونيم موفقيتهاي روز افزون داشته باشيم، مدار فكريمون رو يه ريست كنيم و ضمن احترام به همديگه، تو اين زمان انتظار براي بزرگتر كردن خودمون به همديگه كمك كنيم. هدفم ترويج انرژي متبت بينمونه هر چند خودم هم به انرژي شما عزيزان نيازمندم
ضمنا يادمون نره ارتقاي سطح زبان و توانمنديهامون ارزنده ترين كاريه كه تو اين شرايط مي تونيم انجام بديم.
پيشاپيش سال جديد رو تبريك مي گم و اميدوارم ماهم مثل پرستوها در اين بهار سفر كنيم.
با آرزوي شادكامي براي همه عزيزان و هموطنان گرامي![]()
[QUOTE=پاشا;1112573]سوال اول شما تکراری بود شما ویزاتون را از آنکارا میگیرید مثل بچه های ورشو که از انکارا میگیرند و اگر ویزای شنگن دارید می توانید از پاریس هم بگیرید
من هم مثل شما مارچ پرونده رفت انکارا ولی به من به من ایمیل نزدن و شما خوش شانس بودیدو انتقال به پاریس از این جهت مهم هست که مین افیس کبک حسا ب میشه و 25% سهمیه ویزای کبک برا ی پاریس هست و افیسر های واردی داره بر عکس انکارا
به هیچ وجه از پاریس فعلا پیگیری نکنید چون اگه همه به این زودی بخواهیم پیگیری کنیم آنجا هم مثل آنکارا دیگه به ما جواب نمیده. شما صفحات قبلی را مطالعه نکردید در خصوص این موارد کلی در بحث شده است[/Q
جناب پاشا از پاسختون سپاسگزارم من تمامی صفحات قبلی فروم رو خوندم و کاملا در جریان امور هستم اما سوال من بیشتر جنبه تاکیدی داشت . اینکه به راستی چه برنامه ای واسه ماها دارن اگه ویزا افیس ما انکارا هست که معقولانه هم هست واسه چی e.case رو تغییر دادن .می تونستن خیلی راحت انتقال بدن و بعدش مدیکال ماها رو بدن و بعد هم ما مثل قبلی ها بفرستیم پاریس و بعد هم از انکارا ویزا بشیم .سوال من گرفتن ویزا از کجا نیست .اینه که به نظر دوستان چه نقشه ای واسه ماها دارن .فکرنکنم فقط به خاطر مین افیس بودن این کار رو کرده باشن.در ضمن وکیل من همون روز اولبهم گفت حتما نامه پیگیری بزن پاریس ولی ما فعلا دست نگه داشتیم
در جواب شما و اقا عیسی که گفته بودن واسه هیچ کس نامه ندادن . واسه من فرقی نمی کنه که بخوام تازه دروغ هم بگم.نامه انتقال واسم امد و حالا هم هر چه توی میل باکسم گشتم که کپی اونو بگذارم نتونستم پیداش کنم ولیکن حتما می گذارم که ببینید.به هر حال امیدوارم هر چه زودتر همه کارشون درست بشه و ماها از روی فشارنخواهیم روزی هزار بار به این فروم سر بزنیم و .....
13/04/2010 :C.S.Q: 27/01/2010 B.Fill
Update from Ankara: 16/07/2012 transfer to Paris: 28/02/2013 Update from Paris : 03/04 /2013
Medical:18/07/2013 PR:24/09/2013 Landing to Ottawa,Canada: 31/10/2013
[QUOTE=Mery_canada;1113598]دوست عزیز
چند تا نکته تو پیام شما وجود داشت:
1. من نگفتم شما دروغ میگید. نمیدونم چرا اینقدر منفی برداشت میکنید. من به شخصه هیچ ایمیلی در مورد انتقال پرونده از دمشق به آنکارا دریافت نکردم. این نظر من بود.
2. شما وکیل دارید یا مشاور؟ معمولا اگر به شخصی وکالت بدید که کارها مهاجرتیتون رو پیگیری کنه، دیگه هیچ ایمیل و تماسی با شما برقرار نمیشه. حتی در صورت قبولی یا ردی، مدارک برای وکیل شما ارسال میشه. در ضمن در صورت داشتن وکیل، شما نمیتونید نامه ی پیگیری بزنید. اونا اصلا شما رو نمیشناسن. فقط وکیل. پس اگر وکیلتون فکر میکنه خیلی کارش درسته، بهتره خودش پیگیری کنه.( من خودم وکیل داشتم و متاسفانه خاطره ی خوبی از ایشون ندارم. حیف اسم وکیل که روی ایشون گذاشته میشه. )
3. در مورد انتقال به پاریس، دوستان نظرات شخصی خودشون رو مطرح کردن و هیچ موضع رسمی در این خصوص از طرف اداره ی مهاجرت دیده نشده. کلا فروم به این جمع بندی رسید که یه ماه به اداره ی مهاجرت فرصت بدیم و در صورت عدم دریافت خبری از اون جانب، شروع بکنیم به پیگیری، البته نه از طریق خود سفارت، بلکه از طریق شخص وزیر مهاجرت کانادا.
4. جنبه ی تاکیدی یعنی چی؟ ایجاد استرس در ایام عید جنبه ی تاکیدی داره؟ فکر میکنم روی این موضوع خیلی تاکید شده و لازم به ذکره که هیچ کدوم از بچه های این فروم جواب این سوال ها رو نمیدونن و زمان همه ی این مسایل رو حل خواهد کرد. پس تاکید به نظر من یعنی پر کردن صفحات تاپیک.
دوستان
از نوامبر داریم تلاش میکنیم که صدامون رو به مسولین مهاجرت برسونیم و در این مسیر به کمک تک تک بچه های این فروم موفق بودیم.
انتقال فایل ها از مزخرف ترین سفارت کانادا در جهان به مهمترین اونها، دستاورد کمی نیست. درسته که هنوز جوابی گرفته نشده، ولی فکر میکنم نباید منفی قضاوت کرد. یه ماه به اونا فرصت دادیم، یه ماه هم به اعصاب خودمون فرصت بدیم.
19 روز از انتقال پرونده ها گذشته. متاسفانه خیلی از دوستان توییت زدن رو رها کردن. خیلی ها، خیلی خوشحال شدن، بعضی ها هم، خیلی دلسرد. ولی مطمئن باشید که برنده کسی ست که استقامت داشته باشه.
ساختن اکانت توییتر سخت نیست. نوشتن چند تا کلمه هم وسیله ی ارتباطی شما با وزیر مهاجرت کاناداست. روزی یه جمله بنویسید. اگه بگم معجزه میکنه، دروغ نگفتم. فقط لازمه که معتقد باشید به قدرتمون.
دوستان تاپیک همفکری رو فراموش نکنید. با هم و برای هم.
به امید شنیدن خبرهای خوش بعدی
مصاحبه اول:2010/02/08 ،ف کبک:2010/05/27 ،مصاحبه دوم:2010/12/05 ،ف فدرال:2010/12/06
انتقال به پاریس:2013/02/28 ،آپدیت:2013/05/22 ،دریافت توسط پاریس: 2013/05/27
مدیکال:2013/06/27 ،دریافت توسط پاریس: 2013/07/08 ،پاس ریکوئست:2013/09/18 ،لندینگ در مونترآل: 2013/11/06
سلام دوستان
من 9 ماه پیش بعد از مصاحبه از کارم استعفاء دادم ( محیط کارم متشنج بود و داشتم روانی میشدم ) و دیگه سرکار نرفتم و با مسافرکشی مخارجمو در آوردم... اینو به سفارت اعلام نکردم و فقط تووی فرمهای فدرال نوشتم که کارمو ترک کردم ...
؟؟؟ آیا این مشکلی برای من پیش می آره ؟؟؟ نمی گن این ماهها تا ویزا چجوری مخارجمو درآوردم ؟؟؟ اگه آپدیت ازم خواستن می تونم بگم از پس اندازم برای مخارجم استفاده می کردم ؟؟؟
بچه ها یه سوال:
من رشته دانشگاهیم مترجمی زبان فرانسه و 6 امتیازی هست .
از مصاحبه معاف شدم و سی اس کیو با پست اومد دم خونمون .آفیسر مربوطه تو برگه سی اس کیو من رو فرانکوفون ارزیابی کرده و کد 130 هم ذکر کرده که هنوز نمیدونم اصلا" چیه و آیا بقول بعضی ها تاثیری در روند پیشرفت پرونده داره یا نه؟ اما چیزی که مهمه اینه که کد رشتمو آفیسر محترم 5252 زده که میشه Coaches که احتمالا" بخاطر مدارک ناجی مربیگری شنا که همراه پروندم فرستاده بودم این انتخاب رو کرده.اما مسئله اینجاست که این کدی که به من اختصاص داده تو جدول نیست پس صفر امتیازی محسوب میشه؟؟؟
سلام دوست عزیز
اگه این سوالت به خاطر اینه که آیا 0 امتیازی یا 6 امتیازی یا فرانکوفون بودن روی سرعت پرونده ات تو مرحله فدرال تاثیر میزاره ، تا جایی که دوستان گفتند و ... هیچ گونه تاثیری در سرعت پرونده ات نداره.. تنها عامل تاثیر گذار برای الویت داشتن یه پرونده دیمند بودن آن است..
علاقه مندی ها (Bookmarks)