نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با تقسیم تاپیک "اصول مصاحبه" به دو تاپیک مجزا؟

رأی دهندگان
56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • موافقم

34 60.71%
  • مخالفم

22 39.29%
صفحه 181 از 207 نخستنخست ... 81131171172173174175176177178179180181182183184185186187188189190191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,801 تا 1,810 , از مجموع 2066

موضوع: آرشیو پستهای قدیمی

Junior Member Q_Lily_Q آواتار ها

پیش فرض پاسخ : همفکری در زمینه جلب توجه اداره مهاجرت برای افزایش سهمیه ویزا و سرعت بررسی پرون

نقل قول نوشته اصلی توسط Eissa نمایش پست ها
    دوستان عزیز

تو رو خدا، ملتمسانه ازتون خواهش میکنم به توییت هایی که میذارید دقت کنید. با وزیر یه مملکت داریم حرف میزنیم نه .... .
    وقتی ایشون، روز تعطیل توییت میذارن و از مهمونی و خوشگذرونیشون میگن و مشتاقانه ابراز نظر میکنن، بهتره از مهاجرت و مشکلات حرف نزنیم. دوستان کمی روانشناسانه پیغام بذارید. میترسم یه وقت نتیجه ی عکس بده.
    در عوض وقتی خود وزیر میگه مصاحبه داشته که گفته تسریع میکنه و .... خب ضمن تشکر میشه بهش گفت که خوشحالیم که به فکر ما هستید ولی هنوز بعد اون جمله ی معروف در آنکارا، هنوز اتفاق خاصی نیفتاده.

دوستان در همین تاپیک سفره ی هفت سین رو پیشنهاد دادن، کی پیگیری کرد؟؟؟ ایشون وزیر چندفرهنگی هم هستن. آیا در کنار اعتراض سعی کردید که چهار تا لینک از فرهنگ و آداب و رسوممون براش ارسال کنید. ( البته دوستان استثنا هم وجود دارن )
    خودتون رو جای ایشون بذارید. اگر فقط بخوایم اعتراض کنیم به هیچ جا نمیرسیم. کمی کارفرهنگی کنید. در پستهای غیر مرتبط اظهار نظر کنید و نشون بدید هستید و در زمان مناسب شکایت رو هم مطرح کنید.

دوستان لطفا مراقب باشید.

به امید شنیدن خبرهای خوش بعدی
    Eissa ی عزیز,
    میدونم شما در زمینه ی توییت کردن خیلی فعالید و ممنون
    ولی راستش رو بخواهید الان وقتی وارد شدم تا توییت کنم دیدم شما دو تا توییت به زبان فارسی گذاشتید, به من دو حس نچندان خوشایند دست داد
    1) توییتر مال آقای وزیر و شما دو توییت به زبان فارسی گذاشتید از این توییتها این گونه میشه استنباط کرد که شما دوست ندارید آقای وزیر بدانند شما چه نوشتید وبه نوعی در گوشی حرف زدن (که خیلی خوشایند نیست) ضمنا برای ایشون پیدا کردن یک مترجم فارسی زبان در اداری مهاجرتشون خیلی کار سختی نیست.
    2) وقتی از کلماتی مانند مسخره کردن استفاده میکنید خواننده فکر می کنه شاید کسی جایی واقعا چنین قصدی داشته, کامنت شما باعث شد من خودم در متنهای بچه ها دنبال این گونه عبارتها بگردم.
    من اگر جای شما بودم (شاید بهتر بود) این دو کامنت رو از اونجا حذف می کردم چون وقتی به یک نفر چنین احساسی رو منتقل میکنید شاید به بعدی هم منتقل بکنید.
    شاید بهتر باشد اینگونه انتقادهای شما در این فروم نوشته شود, مطمئنا همه می خوانند
    لطفا از صحبتهای من ناراحت نشوید من قصد بدی ندارم
    Medical: 28 June, Up to date: 14 May, FFN:1 Nov 2010 ,
    PR; 27 Sep
    !la vie a toujours raison d’attendre et moi j’ai passé ma vie à attendre

پیش فرض پاسخ : همفکری در زمینه جلب توجه اداره مهاجرت برای افزایش سهمیه ویزا و سرعت بررسی پرون

الان تقریبا 1 ماهه که ترانسفر به پاریس انجام شده . اگه این مدت طولانی بشه چیکار کنیم ؟
    پرونده های 2012 هم که دادن اونجا . با این حجم بالای کار ، دوباره بلای آنکارا سرمون نیاد . من تعجب میکنم انگار تو ترکیه هیچ کاری روی پرونده ها انجام نشده ، حتی SECURITY CHECK هم نکردن و فقط انبار کرده بودن . امیدوارم این SHOW ی جیسون خان تو توئیتر سر کاری نباشه . اگه این آقا دوستدار ایرانیها ( در اصل عمر انسانها) بود ، تو آنکارا برای پرونده های ما یه کاری میکرد . این 11 ماه برای پاریس تو شرایط عادی کار بوده ، نه برای حالا که یه دفعه هزاران پرونده دادن اونجا !
    اگه بخوان از صفر شروع به کار کنن و SECURITY CHECK رو انجام بدن که خیلی هم زمان میبره ، من که بهتره بیخیال بشم . البته در واقع مجبورم این کار رو بکنم .
    بهتره از این آقا سوال بشه وقتی پرونده هها تو آنکارا بود چه پروسه ای شما انجام دادین ؟
    ویرایش توسط M1KE : March 26th, 2013 در ساعت 10:22 AM

ApplyAbroad Hero Eissa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - مخابرات

نقل قول نوشته اصلی توسط seul نمایش پست ها
    الان تقریبا 1 ماهه که ترانسفر به پاریس انجام شده . اگه این مدت طولانی بشه چیکار کنیم ؟
    پرونده های 2012 هم که دادن اونجا . با این حجم بالای کار ، دوباره بلای آنکارا سرمون نیاد . من تعجب میکنم انگار تو ترکیه هیچ کاری روی پرونده ها انجام نشده ، حتی SECURITY CHECK هم نکردن و فقط انبار کرده بودن . امیدوارم این SHOW ی جیسون خان تو توئیتر سر کاری نباشه . اگه این آقا دوستدار ایرانیها ( در اصل عمر انسانها) بود ، تو آنکارا برای پرونده های ما یه کاری میکرد . این 11 ماه برای پاریس تو شرایط عادی کار بوده ، نه برای حالا که یه دفعه هزاران پرونده دادن اونجا !
    اگه بخوان از صفر شروع به کار کنن و SECURITY CHECK رو انجام بدن که خیلی هم زمان میبره ، من که بهتره بیخیال بشم . البته در واقع مجبورم این کار رو بکنم .
    بهتره از این آقا سوال بشه وقتی پرونده هها تو آنکارا بود چه پروسه ای شما انجام دادین ؟
    ما چقدر درمانده شدیم که باید پاچه خاری این مرتیکه هم رو هم باید بکنیم !
    دوست عزیز

وقتی شما آپدیت مدارک رو بفرستید چک امنیتی رو شروع میشه. پس برای بسیاری از پرونده ها تقریبا هیچ کاری انجام نشده. بچه ها باید کم کم آماده بشیم که از آقای وزیر بپرسیم چه خبر!؟!
    در توییت ها اومده بود که بعضی از حرکات جیسون تبلیغاتی و برای کسب رایه. در هر صورت کار دیگه ای از دست ما بر نمیاد.
    بعدشم پاچه خواری نمیکنیم. دنبال حقمونیم. حالا اگر چند تا توییت فرهنگی بذاریم به جایی بر نمیخوره. یه تجربه ی جدیده. زیاد خودت رو ناراحت نکن.

به امید شنید خبر های خوش بعدی هر چه سریعتر
    مصاحبه اول:2010/02/08 ،ف کبک:2010/05/27 ،مصاحبه دوم:2010/12/05 ،ف فدرال:2010/12/06
    انتقال به پاریس:2013/02/28 ،آپدیت:2013/05/22 ،دریافت توسط پاریس: 2013/05/27
    مدیکال:2013/06/27 ،دریافت توسط پاریس: 2013/07/08 ،پاس ریکوئست:2013/09/18 ،لندینگ در مونترآل: 2013/11/06

ApplyAbroad Veteran
    araliabadi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران / آزاد تهران مرکز

سلام دوستان، من چند وقتی گرفتار بودم نتونستم زیاد کمک کنم ولی از دیروز دوباره تویت رو شروع کردم، اگر کار خاص و مهم دیگری هست بگید که روی اون هم تمرکز کنم، خیلی ممنون.
    ارسال دمشق: 2011/3 فایل کبک: 2011/7 آپدیت: 2014/3 CSQبدون مصاحبه: 2014/7 ارسال سیدنی: 2014/10 فایل فدرال: 2015/2 پاریس: 2015/3 مدیکال و آپدیت: 2015/5

رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - مخابرات

همراهان عزیز

مجددا لزوم استفاده از عبارت #QSWP رو متذکر میشم. چنانچه از این برچسب استفاده کنید، به راحتی توییت شما در کنار صدها توییت دیگر دوستان در این زمینه قرار میگیره. هیچ فرقی نمیکنه که شما به کی توییت میزنید. در آینده راحت تر میشه ازشون استفاده کرد. لطفا به آدرس زیر توجه کنید.

https://twitter.com/search/realtime?q=%23QSWP&src=typd

به امید شنیدن خبرهای خوش هر چه سریعتر
    مصاحبه اول:2010/02/08 ،ف کبک:2010/05/27 ،مصاحبه دوم:2010/12/05 ،ف فدرال:2010/12/06
    مدیکال:2013/06/27 ،دریافت توسط پاریس: 2013/07/08 ،پاس ریکوئست:2013/09/18 ،لندینگ در مونترآل: 2013/11/06

Junior Member

سلام دوستان, ایمیل پیگیری به سفارت در پاریس زدم (توضیح دادم که به زودی فایل نامبرم سه ساله میشه و اینکه کی بالاخره به پروندم رسیدگی میشه) و طبق معمول جواب قانع کننده ای نگرفتم... به امید روزی که این صفحه ها پر از خبرای خوب باشه... Madame, Monsieur, Nous faisons suite à votre demande de renseignements sur votre dossier. Veuillez prendre note que votre demande de résidence permanente a été transférée à Paris pour son traitement. Le dossier ci-haut mentionné vient d'être reçu à notre bureau de Paris en date du 22 mars 2013. Notre bureau communiquera avec vous une fois que votre demande sera révisée. Veuillez s’il-vous-plaît attendre que nous communiquions avec vous pour la suite de votre demande. Si vous avez changé vos coordonnées autre que votre adresse courriel, si la composition de votre famille a changé ou si vous avez des documents à soumettre à l’appui de votre demande, assurez-vous de patienter jusqu'à la réception de la "Confirmation de Réception de Demande (CRD)" qui vous sera envoyée par notre bureau de Paris, avant de nous faire parvenir le document et/ou information en question. Salutations distinguées, NOTEZ BIEN : Lorsque vous communiquez avec notre bureau, vous devez indiquer exactement le NUMERO DE DOSSIER, tel qu’indiqué ci-dessus, dans le titre de votre message et dans le texte de votre message. ne pas l'inclure pourrait retarder le traitement de votre demande. Salutations distinguées, Service de l’immigration / ANK Ambassade du Canada Paris

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

سلام و خسته نباشيد

كمي از فعاليتم اينجا كم شده به علتي كه قبلا گفتم ولي دست از توييت بر نداشتم و توييت زدن در مورد پاريس رو شروع كردم كه دوستان هم همراهي كردن و ممنونم ازشون.

خواستم يك نكته اي در مورد توييتر بگم، ريتوييت كردن نوشته هاي ديگران خوبه ولي وقتي خيلي مؤثره كه شما followers زياد و دست اندر كار داشته باشيد. منظورم اينه كه ريتوييت بكنيد تا followerهاي شما از توييت با خبر بشند ولي حتما حتما براي اينكه جيسون كني و ديگر دوستانشون هم مطلع تر بشند reply كنيد و حداقل در حد دو كلمه زيرش بنويسيد. اينجوري جيسون و دوستان مجددا داستان براشون زنده ميشه.

پس اول retweet , دوم reply و نوشتن يك متن يا هر چيز ديگه اي كه مجددا به جيسون و دوستان هم توييت بشه، سوم هم در صورت علاقه favorite

به تلاشتون ادامه بديد و اميدوار باشيد
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - مخابرات

یه پیشنهاد به دوستانی مارچی که دوباره نامه ی آپدیت مدارک دریافت کردن:

اگر من جای شما بودم، یه متن با ساختار زیر تهیه میکردم و برای دفاتر وزارات مهاجرت کانادا و کبک و وزرای اونها میفرستادم.

ضمن تشکر از اینکه بعد از مدتها انتظار به فکر پرونده های متقاضیان ایرانی مهاجرت به کبک افتادن و اونا رو به پاریس جهت رسیدگی بهتر و سریعتر فرستادن لازم میدونم که مراتب نگرانیم رو از جمله ی 8 ماه با سفارت تماس نگیرید اعلام کنیم. شبیه این جمله برای دوستان من که در سه ماهه ی دوم سال 2010 موفق به دریافت فایل نامبر فدرال شده بودن، در هنگام دریافت نامه ی آپدیت مدارک عینا آمده بود با این تفاوت که اشاره کرده بودن که 4 ماه با سفارت تماس نگیرین. و از آن جریان بیش از 7 ماه میگذره. آیا قرار است 8 ماه دیگه در انتظار بمانم؟؟ آیا بعد 8 ماه پرونده به سرانجام خواهد رسید؟؟

البته این ساختار کلیه ایمیل بود و لازم داره که ویرایش بشه، شاخ و برگ بهش داده بشه.
    مطمئن باشید اگر اون نامه برای من اومده بود حتما اینکار رو میکردم ، همین الان. به نظر من فرصت رو از دست ندید. چند نفر بشید و با هم یه نامه بفرستید.

به امید خبر های خوش بعدی

پیشنهاد من این است که از زمان استفاده کنیم :

1- افرادی که هنوز پرونده آنها به پاریس ارسال نشده از آقای وزیر بخواهند که آنکارا نیز به صورت موازی با دفتر پاریس شروع به کار بکنه .

2- همه از آقای وزیر بخواهیم که برنامه اش را برامون توضیح بده مثلاً آیا قرار است تمام پرونده ها به پاریس منتقل شود و یا زمان بررسی چقدر خواهد بود .

خوشحال می شوم از نظراتتان استفاده کنم در ضمن بیاید اتحادمان رو حفظ کنیم

سلام دوستان عزیز
    اگر یادتون باشه آقای کنی در آنکارا یه سری قول دادند بیایم همان توییتها رو دوباره براش یادآوری کنیم و بگیم ما بی صبرانه منتظر هستیم