سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون که این گروه ها وفعالیت های خوب رو تشکیل دادید. می خواستم بدونم سطح زبانمون باید در چه سطحی باشه تا بتونیم شرکت کنیم؟ اگر پایین باشه چکار کنیم؟
سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون که این گروه ها وفعالیت های خوب رو تشکیل دادید. می خواستم بدونم سطح زبانمون باید در چه سطحی باشه تا بتونیم شرکت کنیم؟ اگر پایین باشه چکار کنیم؟
Hi Friends,
For the next session, we will have two topics and a free discussion.
================================================== =====
1- Describe a difficulty you once met. Explain how you overcame this difficulty. Give specific details and examples to support your answer.
------------------------------------------------------------------------------------------------
2- Describe a subject that you think is very important, but you are not interested in. Please provide details to why it is important and difficult.
------------------------------------------------------------------------------------------------
3- Free discussion
Date: March 24th 2012
Time: Sunday 10-12 pm
Best Wishes,
Behrouz
The session will be held in the RaidCall .
با سلام خدمت دوستان
راستش منم یه بار تافل امتحان دادم 86 شدم دوباره میخوام امتحان بدم واسه همین میخوام اسپیکینگمو تقویت کنم، این ایده اسکایپ ایده خوبیه، من یه اکانت دارم ولی هر چی میخوام لاگ این بشم ارور میده، آیا مشکلی وجود داره واسه وارد شدن به اکانت اسکایپ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام، من هم اسکایپم مشکل پیدا کرده و نمیتونم کانکت بشم ولی همون طور که دوستان در پست 240 ذکر کردند دیگه از اسکایپ استفاده نمیشه و به جای اون از نرم افزار RaidCall استفاده میشه.
موفق باشید...
منم نرم افزار رو دانلود کردم .فقط میشه در مورد نحوه استفاده توضیح بدین؟
اینجا قبلا همه چیز توضیح داده شده .
http://www.applyabroad.org/forum/sho...D8%AF-Speaking
چند نکته در مورد نحوه استفاده از نرم افزار:
1- این نرم افزار مانند اسکایپ نیست که بتوان مانند تماس تلفنی، با هم تماس گرفت. برای صحبت کردن باید چند نفر در یک گروه جمع شوند و شروع به حرف زدن کنند. نیازی به تماس گرفتن نیست.
2- برای نصب و نحوه استفاده از نرم افزار می توان از فایل Pdf فارسی در دو پست قبلی استفاده کنید.
3- در مورد نحوه پیوستن به گروه، باید نام گروه (Applyabroad) و یا عدد 5771676 را همانند شکل زیر در قسمت Search وارد کنید و کلید Enter را بزنید.
4- جهت عضویت در گروه، همانند شکل زیر کلید (1) را بزنید.
5- هنگام صحبت کردن هم می توان نرم افزار را در حالت Free Mode قرار داد و هم می توان از قابلیت Push to talk استفاده کرد. (کلید (2) در شکل زیر)
در حالت Push to talk ، هنگام صحبت کردن باید یک دکمه صفحه کلید را نگه داشت که پیش فرض آن، دکمه F2 می باشد. در حالت Free Mode، همان طور که از اسم آن مشخص است، نیازی به این کار نیست. البته پیشنهاد می شود که هنگام صحبت کردن گروهی، از قابلیت Push to talk استفاده شود.
6- همان طور که ملاحظه می فرمایید، نام گروه و یوزر استفاده شده برای ساخت این اکانت به صورت کلی و با نام Applyabroad می باشد و از نام شخصی در آن استفاده نشده است. هدف از این کار این است اگه در آینده افراد دیگری بخواهند مسولیت گروه را بر عهده بگیرند، نیازی به تغییر نام آن نباشد و آنها به راحتی بتوانند یوز و پسورد گروه را تحویل بگیرند.
ok
I just made an account and sent a membership request to admin
?I am waiting for the next session impatiently, when will that be
علاقه مندی ها (Bookmarks)