سایت فروشگاه خاص لوازم خانگی نمیشناسم ولی در همه فروشگاههای معروف و بزرگشون مثل سی یرز و والمارت و کانادین تایر و ... میتونین مایحتاج اولیه زندگی به قیمت مناسب تهیه کنین. من فقط اینطور در نظر گرفتم که مثلا داریم یه سفر به شمال میریم و میخوایم ویلا اجاره کنیم و وسایل اولیه در حد و اندازه تعداد افراد خانواده برداشتم و واقعا هم اوایل بیشتر از اون نیاز نشد و بقیه چیزها رو همینجا خریدیم. ما هم همین حساب رو کردیم که هر چند دلار گرون شده ولی هزینه فریت و دردسرهای تحویل گرفتن بعدش نمیارزه و به حال فرصت اینجا خرید کردیم و واقعا راضی هستم هم از نظر قیمت هم تنوع و زیبایی اجناس. بالاخره آدم از وسایلی که سالها استفاده کرده خسته میشه![]()
همونطور که دوستمون گفتند منباب مقایسه مثلا سایت والمارت رو میتونید چک کنید:
http://www.walmart.ca/en
بعضی چیزای کوچیک و کم وزن رو به نظر من ایرادی نداره با خودتون بیارید... اما اصلن به خاطرشون اضافهبار یا هزینهی فریت ندید... چون صرف نداره... ولی اگر جا دارید، یه چیزایی مثل حوله (حولههای اینجا اکثرن ساده و تک رنگ هستن که ایران هم پیدا میشه) یا وسایل تزئینی کوچیک (البته اگر اهلش هستید) یا خرده ریزهای آشپزخونه رو بیارید. (چیزایی مثل صافی و دربازکن و اینجور تیپ وسایل اینجا یه ذره گرونه به نطر من)
اما به عنوان کسی که 99.99٪ وسایلم رو از اینجا خریدم میگم با یه هزینهی 5-6 هزار دلاری میشه یه خونهی نسبتن لوکس برای خودتون درست کنید... ما که کردیم!
البته ما خیلی به حراجهای خوبی خوردیم و خیلی چیزا رو هم آنلاین از فروشگاههایی مثل Futureshop خریدیم... بدون حراج اقلن 3 هزارتا بذارید رو این مبلغی که گفتم
دقیقن ما رو همین آفرها نجات داد
یه نکته ای که من دیدم و خیلی هم مهمه برای خرید، اینه که اینجا همیشه حراج هست.... یعنی اگر یه فروشگاه حراج نداشته باشه دلیل بر این نیست که فصل حراج تحوم شده، همون موقع ممکنه یه برند دیگه حراج 50-60% داشته باشه
نکته ش اینه که قبل از خرید خوب بگردید و اگر آفر خوبی دیدین دست دست نکنید... چون ممکنه همون جنس فردا حراج نباشه
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
علاقه مندی ها (Bookmarks)