صفحه 188 از 397 نخستنخست ... 88138178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198238288 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,871 تا 1,880 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Senior Member

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

کیسه های وکیوم رو میتونید بخرید، فکر میکنم مغازه هایی که ظروف پلاستیک میفروشن داشته باشند، با جاروبرقی هواش رو میکشید و درش رو میبندید. بعد از باز کردن در هم خودش از حالت وکیوم خارج میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramakaay نمایش پست ها
    ممنون از شما.

این کار وکیوم را کجا انجام می دهد؟

حتما باید بریم فرودگاه؟

خشک شویی ها هم انجام می دهند؟

بعد از این وکیوم کردیم و بردیم اون ور چطوری باید از حالت وکیوم و فشرده شده درش بیاریم؟

ممنون
    Culture lives in everything we do

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Engineering - Senior Software Developer

نقل قول نوشته اصلی توسط Ardvisoor نمایش پست ها
    دوستان ساکن کانادا میشه یکی دوتا سایت خوب برای خرید لوازم خونه اعم از ظرف و ظروف و غیره در کانادا معرفی کنید که بتونیم یه مقایسه قیمت برای خرید داشته باشیم با فریت بار ؟ با این وضع دلار واقعا سخته تصمیم بگیریم وسائل رو فریت کنیم به صرفه یا بیاییم اونجا بخریم. شاید اینطوری بشه تصمیم گرفت چی رو آورد چی رو نه
    سایت فروشگاه خاص لوازم خانگی نمیشناسم ولی در همه فروشگاههای معروف و بزرگشون مثل سی یرز و والمارت و کانادین تایر و ... میتونین مایحتاج اولیه زندگی به قیمت مناسب تهیه کنین. من فقط اینطور در نظر گرفتم که مثلا داریم یه سفر به شمال میریم و میخوایم ویلا اجاره کنیم و وسایل اولیه در حد و اندازه تعداد افراد خانواده برداشتم و واقعا هم اوایل بیشتر از اون نیاز نشد و بقیه چیزها رو همینجا خریدیم. ما هم همین حساب رو کردیم که هر چند دلار گرون شده ولی هزینه فریت و دردسرهای تحویل گرفتن بعدش نمیارزه و به حال فرصت اینجا خرید کردیم و واقعا راضی هستم هم از نظر قیمت هم تنوع و زیبایی اجناس. بالاخره آدم از وسایلی که سالها استفاده کرده خسته میشه

ApplyAbroad Guru

دوستان ساکن کانادا میشه یکی دوتا سایت خوب برای خرید لوازم خونه اعم از ظرف و ظروف و غیره در کانادا معرفی کنید که بتونیم یه مقایسه قیمت برای خرید داشته باشیم با فریت بار ؟ با این وضع دلار واقعا سخته تصمیم بگیریم وسائل رو فریت کنیم به صرفه یا بیاییم اونجا بخریم. شاید اینطوری بشه تصمیم گرفت چی رو آورد چی رو نه
    همونطور که دوستمون گفتند منباب مقایسه مثلا سایت والمارت رو میتونید چک کنید:

http://www.walmart.ca/en

بعضی چیزای کوچیک و کم وزن رو به نظر من ایرادی نداره با خودتون بیارید... اما اصلن به خاطرشون اضافه‌بار یا هزینه‌ی فریت ندید... چون صرف نداره... ولی اگر جا دارید، یه چیزایی مثل حوله (حوله‌های اینجا اکثرن ساده و تک رنگ هستن که ایران هم پیدا می‌شه) یا وسایل تزئینی کوچیک (البته اگر اهلش هستید) یا خرده ریزهای آشپزخونه رو بیارید. (چیزایی مثل صافی و دربازکن و اینجور تیپ وسایل اینجا یه ذره گرونه به نطر من)
    اما به عنوان کسی که 99.99٪ وسایلم رو از اینجا خریدم می‌گم با یه هزینه‌ی 5-6 هزار دلاری می‌شه یه خونه‌ی نسبتن لوکس برای خودتون درست کنید... ما که کردیم!
    البته ما خیلی به حراج‌های خوبی خوردیم و خیلی چیزا رو هم آنلاین از فروشگاه‌هایی مثل Futureshop خریدیم... بدون حراج اقلن 3 هزارتا بذارید رو این مبلغی که گفتم

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

اين ها را هم براي لوازم ديگه ببينيد:
    Ikea.com/ca
    Thebrick.com/ca

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanmohajer نمایش پست ها
    اين ها را هم براي لوازم ديگه ببينيد:
    Ikea.com/ca
    Thebrick.com/ca
    تورنتو رو نمی‌دونم، اما توی ونکوور Brick از فروشگاه‌های نسبتن گرونه...
    آیکیا قیمتاش خیلی مناسبه، اما لوازم چوبی مثل تخت و کمد رو من توصیه می‌کنم ازش نگیرید، چون به مرور خودش‌و ول می‌کنه و لق می‌شه، سفت کردن پیچ‌ها هم فایده‌ای نداره

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    تورنتو رو نمی‌دونم، اما توی ونکوور Brick از فروشگاه‌های نسبتن گرونه...
    آیکیا قیمتاش خیلی مناسبه، اما لوازم چوبی مثل تخت و کمد رو من توصیه می‌کنم ازش نگیرید، چون به مرور خودش‌و ول می‌کنه و لق می‌شه، سفت کردن پیچ‌ها هم فایده‌ای نداره
    برك آفرهاي خوبي مي ذاره ارزونتر از ايكيا

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanmohajer نمایش پست ها
    برك آفرهاي خوبي مي ذاره ارزونتر از ايكيا
    دقیقن ما رو همین آفرها نجات داد
    یه نکته ای که من دیدم و خیلی هم مهمه برای خرید، اینه که اینجا همیشه حراج هست.... یعنی اگر یه فروشگاه حراج نداشته باشه دلیل بر این نیست که فصل حراج تحوم شده، همون موقع ممکنه یه برند دیگه حراج 50-60% داشته باشه

نکته ش اینه که قبل از خرید خوب بگردید و اگر آفر خوبی دیدین دست دست نکنید... چون ممکنه همون جنس فردا حراج نباشه

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mina7 نمایش پست ها
    کیسه های وکیوم رو میتونید بخرید، فکر میکنم مغازه هایی که ظروف پلاستیک میفروشن داشته باشند، با جاروبرقی هواش رو میکشید و درش رو میبندید. بعد از باز کردن در هم خودش از حالت وکیوم خارج میشه
    خیلی ممنون از شما...

اون وقت مثلا حجم رو چند برابر کم می کنه؟ مثلا یک پتوی گلبافت یا پشم شیشه تا شده را یک سوم کاهش حجم میده؟

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    دقیقن ما رو همین آفرها نجات داد
    یه نکته ای که من دیدم و خیلی هم مهمه برای خرید، اینه که اینجا همیشه حراج هست.... یعنی اگر یه فروشگاه حراج نداشته باشه دلیل بر این نیست که فصل حراج تحوم شده، همون موقع ممکنه یه برند دیگه حراج 50-60% داشته باشه

نکته ش اینه که قبل از خرید خوب بگردید و اگر آفر خوبی دیدین دست دست نکنید... چون ممکنه همون جنس فردا حراج نباشه
    بله حرف شما درسته.
    Direct buy هم ارزون هست و کلا شاید از یه لحاظهایی بهتر. چون شما هر چی رو خواستید میتونید مستقیما از سازندش بخرید از تلویزیون گرفته تا مبل و .... اما نکتش اینجاست که حتما باید عضوش باشید یا از طریق کسایی که عضوش هستن اقدام برای خرید کنید
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)