صفحه 189 از 397 نخستنخست ... 89139179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199239289 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,881 تا 1,890 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

دوستان اوتلت ها رو هم واسه خرید فراموش نکنید یه جایی من رفتم که غرب تورونتو بود هرچی فک میکنم اسمش یادم نیست کلی اوتلت اونجا بود دو سه تاش هم لوازم خونه بود ۶ تا لیوان عالی و قشنگو خریدم ۷ دلار و دو تا ظرف مارک پیرکس ساخت یواس ای بود یکی بزرگ و یه متوسط ۱۰ دلار باور نمیکنید چه لیوانهای ۱۲ تایی رو ۱۰ تا میدادن.اوتلت سی یرز تقاطع دانمیلز و استیلز هم فراموش نکنید یه باکس کویین رو من ۳۰ دلار گرفتم اونجا و یه مترس نسبتا خوب هم ۲۵۰ گرفتم
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد نرم افزار - شهید بهشتی

ممنون از همه با این شرایط به نظر می رسه شاید بد نباشه آدم با خودش چیز زیادی نیاره و فقط همون چهار تا چمدون رو پر بکنه و بیاره، من توصفحه های قبل خوندم که حبوبات به وفور اونجا پیدا میشه در مورد چیزهای دیگه مثل ادویه و سبزیهای مختلف و اینها چی؟ ارزش داره آدم از اینجا مثلا باقالی :دی و سبزی قورمه بیاره یا نه؟
    اقدام استانی : اپریل 2012 / تایید: سپتامبر 2012 (اونتاریو) / ارسال برای فدرال :16اکتبر2012 / فایل نامبر : 5 دسامبر 2012/ مدیکال : 4 اپریل2013/انجام مدیکال : 10 اپریل / پاس ریکوئست : 11 دسامبر/ لند : 18 ژانویه2014
    اطلاعات متقضیان فدرال نامینیت شده توسط استان

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط Ardvisoor نمایش پست ها
    ممنون از همه با این شرایط به نظر می رسه شاید بد نباشه آدم با خودش چیز زیادی نیاره و فقط همون چهار تا چمدون رو پر بکنه و بیاره، من توصفحه های قبل خوندم که حبوبات به وفور اونجا پیدا میشه در مورد چیزهای دیگه مثل ادویه و سبزیهای مختلف و اینها چی؟ ارزش داره آدم از اینجا مثلا باقالی :دی و سبزی قورمه بیاره یا نه؟
    سبزی خشک واسه قورمه تا جا دارید با خودتون بیارید. هم ارزونتره هم خوش طعم تر. تازه وزنشون هم خیلی کمه. این جا تنوع سبزی هاش مثل ایران نیست. البته گشنیز و شوید و جعفری براحتی پیدا میشه. ولی تره و ریحان ندیدم....
    باقالی هم بیارید. ولی لوبیا و لپه و عدس و ماش و نخود نیازی نیست.
    زردچوبه و ادویه و فلفل هم اینجا کمی گرونه. این جور چیزا هم اگر بتونید بیارید خیلی خوب می شه.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

من سبزی خشک خیلی آوردم و پشیمون هم نیستم... فوقش یه کم سبزی تازه می‌زنم قاطیش که عطر و طعمش بهتر بشه
    ولی حبوبات و باقالا و اینجور چیزا اینجا هست... گرچه لوبیا و لپه‌هاشون رو نگاش کنی وا می‌ره! ولی مزه‌شون خوبه

ریحون هم من تا الان که فقط از این گلدون کوچیکا دیدم... البته طعمش یه کم فرق داره، بقول همسر بنده که می‌گه مزه چایی عطری می‌ده!
    ولی من راضیم... ریحون باشه، کوفت باشه!

Senior Member

دوستان سلام...

آیا بردن یک شامپوی کوچولو ( از این هتلی ها) و یک خمیر دندون کوچولو و 1 صابون (از این گنده ها که مخصوص شستن کف سر است) مشکلی داره؟ البته می خوام همه رو بذارم توی بار.

برای چند روز اول اینا ضروری هستند به نظرم

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramakaay نمایش پست ها
    دوستان سلام...

آیا بردن یک شامپوی کوچولو ( از این هتلی ها) و یک خمیر دندون کوچولو و 1 صابون (از این گنده ها که مخصوص شستن کف سر است) مشکلی داره؟ البته می خوام همه رو بذارم توی بار.

برای چند روز اول اینا ضروری هستند به نظرم
    شما بزرگش رو هم بذاری تو بار و ببری مشکلی نداره
    فقط خوب بسته‌بندیش کنید که اگر بریزه تو چمدونتون کارتون دراومده!

Senior Member

ونکوور یه سوپری هست به نام پرشیا اگه اشتباه نکنم، اونجا ریحون دیدم هم سبز هم بنفش، تربچه های خوشگل هم داره حتی گاهی تره هم دیدم .

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    من سبزی خشک خیلی آوردم و پشیمون هم نیستم... فوقش یه کم سبزی تازه می‌زنم قاطیش که عطر و طعمش بهتر بشه
    ولی حبوبات و باقالا و اینجور چیزا اینجا هست... گرچه لوبیا و لپه‌هاشون رو نگاش کنی وا می‌ره! ولی مزه‌شون خوبه

ریحون هم من تا الان که فقط از این گلدون کوچیکا دیدم... البته طعمش یه کم فرق داره، بقول همسر بنده که می‌گه مزه چایی عطری می‌ده!
    ولی من راضیم... ریحون باشه، کوفت باشه!
    Culture lives in everything we do

Senior Member

والا من زیاد باهاش سروکار نداشتم، یادمه تو تبلیغاتش که کاهش حجم چشمگیری نوشته بود، اما یکی از دوستان میگفت اونقدرها هم کم نمیکنه. جنسش هم فکر میکنم مهم باشه که سریع پاره نشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramakaay نمایش پست ها
    خیلی ممنون از شما...

اون وقت مثلا حجم رو چند برابر کم می کنه؟ مثلا یک پتوی گلبافت یا پشم شیشه تا شده را یک سوم کاهش حجم میده؟
    Culture lives in everything we do

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mina7 نمایش پست ها
    والا من زیاد باهاش سروکار نداشتم، یادمه تو تبلیغاتش که کاهش حجم چشمگیری نوشته بود، اما یکی از دوستان میگفت اونقدرها هم کم نمیکنه. جنسش هم فکر میکنم مهم باشه که سریع پاره نشه.
    در استفاده از vaccum bag به نظر بنده به دو چیز خوب توجه کنید یکی سایز کیف و دیگری سایز vacuum bag
    اگر کیف شما زیاد از نظر ارتفاع بزرگ نباشد بهتر است از vaccum bag های کوچک استفاده کنید چون اگر از bag با سایز بزرگ استفاده کنید به احتمال خیلی خیلی زیاد نمی تواند آن را تا کنید و مشکل ساز می شود

البته شاید اگر bag دارای پهنای زیادی باشد بهتر است یک bag بزرگ بگیرد و کل وسایل را داخل ان قرار دهید که قالب کیف باشد ولی من خودم نتوانستم یک چنین bag را تهیه کنم

Banned

دوستان گرامی

با توجه به اینکه در این تاپیک و برخی تاپیک های دیگر پرسش هایی در زمینه مشکلات احتمالی
    همراه داشتن دارو در سفر به کانادا مطرح می شد تاپیکی برای این موضوع ایجاد شد و نوشته هایی که در این زمینه در این تاپیک و چند تاپیک دیگر وجود داشتند به آنجا منتقل شدند.

همراه داشتن و انتقال دارو بین ایران و کانادا

موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)