بچه ها هزینه های واکسیناسیون به صورت تقریبی چقدر میشه ؟
بچه ها هزینه های واکسیناسیون به صورت تقریبی چقدر میشه ؟
بستگي دارد چند تا واكسن بخواهيد بزنيد. به طور سرانگشتي هر واكسن چند ده هزار تومان مي شود. در مجموع فكر نمي كنم به 100 هزار تومان برسد. مي توانيد به مراكز موردنظر زنگ بزنيد آخرين قيمت ها را جويا شويد.
من دیروز پاستور تجریش کزاز زدم که مجانی بود. برای صدور کارت 14 گرفت. MMR هم خانه بهداشت شمیران پایین پاستور زدم.8 تومن بود.
فقط یک سوال دانشگاه من اینا رو میخواست ولی فرمی برای پر کردن ندتشت. یعنی باید از کارت بین الملللیم اسکن بگیرم و بفرستم واسشون؟
به سایت دانشگاه موردنظر بروید حتما باید یک بخشی برای درمانگاه و فرم مربوط به واکسن ها را داشته باشد. این فرم را می برید پاستور بر اساس آن واکسن ها را می زنند و روی آن را هم مهر می کنند. اگر سایت چنین فرمی نداشت یا نتوانستید پیدا کنید به یکی از مسوولان ثبت نامی دانشگاهتان ایمیل بزنید و در این مورد سوال کنید راهنمایی خواهند کرد.
دوستان تو خود پاستور تهران MMR وTD رو می زنن ؟ کسی جدیدا" زده؟
دوستان تو نامه پذيرشي كه براي من اومده اينطوري نوشته:
Texas State law mandates that all students (under age 30) entering universities in Texas must provide proof of immunization against bacterial meningitis
من 31 سال رو رد كردم، ديگه لازم نيس هيچ واكسني بزنم؟
مننژيت مرض خطرناكي هست اگه در بزرگسالي بگيريد. چند ماه پيش توي بعضي ايالتها اپيدمي مننژيت افتاده بود و بعضيها هم مردن. حتي اگه دانشگاه هم وادارتون نكنه، بهتره كه اين جور واكسنها رو بزنيد. در مورد بقيه هم همينطور كه دوستمون گفت، وبسايت دانشگاه رو ببينيد. حتي اگه چيزهايي مي بينيد كه توصيه شده ولي اجباري نيست، باز به نفعتونه كه اون واكسنها رو بزنيد چون وقتي يك ايالت اون واكسنها رو توصيه مي كنه، معنيش اينه كه ريسك بالايي وجود داره در مورد اون مريضيها. توي پستهاي قبليم بيشتر توضيح دادم.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
والا تو سايت دانشگاه كه چيزي به جز مننژيت نديدم ولي در سايت تخصيل در ايالت تگزاس يه همچي جمله اي ديدم:
Immunization Requirements
Immunization is an integral part of health care. A student's immunizations for measles, tetanus, reubella, and poliomyelitis should be current. The university to which a student applies will request that information.
ممكنه دوستان راهنمايي بفرمايند اينها چي هستند و كجا مي تونم بزنم؟
در يكي از پستهاي قبليم توضيح داده بودم كه توي وبسايت دانشگاه كجاها دنبال واكسنهاي مورد نياز بگرديد. گاهي وقتها ميشه يك بخش دانشگاه ميگه بايد اين واكسن رو بزنيد. بعد يك بخش ديگه دانشگاه ميگه فلان واكسن هم تحت فلان شرايط اجباريه. با اينترنشنال آفيس دانشگاه هم تماس بگيريد.
توي پستهاي قبلي دوستان در مورد اينكه هر واكسني رو كجا ميشه زد توضيح دادن. غير از توضيحاتي كه خودم در مورد واكسنها دادم، به چند تا از پستهاي مفيد بقيه دوستان هم لينك گذاشتم.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)