سلام دوستان.منم ارشد کامپیوتر از ذانشگاه شریف دارم.می خوام برای دکتری تو آمریکا اقدام کنم!
سلام دوستان.منم ارشد کامپیوتر از ذانشگاه شریف دارم.می خوام برای دکتری تو آمریکا اقدام کنم!
دوستانی که اومدن اینجا توجه داشته باشن اینجا واسه افرادی بوده یحتمل که واسه پاییز 2013 اپلای کردن. دوستانی که هنوز تازه قصد دارند، برند به تاپیک مربوط به زمستان، بهار یا پاییز 2014
اگر با تبعیض جنسیتی زیاد آشنا نیستید، مستند (2011) Miss Representation را ببینید تا با شدت این نوع تبعیض در آمریکا بیشتر آشنا شوید.
کسی اینجا واسه کانادا هم میخواد پذیرش دکترا بگیره با بورس؟
من میخواستم برای دکترای cell and molecular biology/Geneticsاقدام کنم. اما به هر استادی که میل میزنم جوابی نگرفتم. کسی تونسته جوابی از استادی بگیره؟
دوست عزیزم
اپلای کردن یه پروسه ی زمان بر هست و شما اگه از الان به سرعت اقدام کنید شاید به ترم بهار 2014 برسید. بعضی از دانشگاه ها نیازی به پیدا کردن استاد دارند و بعضی ندارند که با مطالعه ی تاپیک های مرتبط می تونید تمام اطلاعات مورد نیازتون رو پیدا کنید. گرفتن Fund هم به مقدار زیادی به دانشگاه، ترمی که پذیرش میگیرید و گاهی اوقات استاد داره. البته باید شرایط اون دانشگاه رو هم داشته باشید. برای شروع مطالعه ی این فروم و وبسایت دانشگاه های مورد نظر بسیار مفیده.
موفق باشی
بر روی زمین چیزی نیست که بتواند در برابر کسی که هیچ گاه مقاومت نمی کند بایستد.
اگر کسی بهت بدی کرد، فقط ببخشش و بدون که خدا همیشه حواسش بهت هست ...
.:: اگر 100 بار دیگه هم به دنیا بیام بازم فیزیک می خونم::.
سلام. من نمی تونم تاپیک مربوط به بچه های که فصد اپلای واسه 2014 رو دارند رو پیدا کنم. میشه یکی از دوستان لطف کنن بذارنش اینجا
علاقه مندی ها (Bookmarks)