صفحه 1341 از 2683 نخستنخست ... 341841124112911331133213331334133513361337133813391340134113421343134413451346134713481349135013511391144118412341 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,401 تا 13,410 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط cody نمایش پست ها
    یه سوال از دوستانی که استانبول مصاحبه رفتند و آپ دیت گرفتند :
    من پول لندینگ فی رو قبلا دادم و شماره ریسیپت اش رو دارم ، اینکه دوباره تو ای میل خواستند 490 دلار بدیم باید نامه ای چیزی بزنیم یا همون ارسال اون شماره کافیه ؟
    چون هیچ اشاره ای نکرده برای افرادی که قبلا پرداختند ، و اینکه گفته باید به حساب دفتر پاریس پرداخت بشه
    من قبلا داده بودم و برایم در آپدیت نخواسته پول پرداخت کنم ولی شما اگه چنین درخواستی را داشتید رسیدتان را همراه آپدیت لیست کنید و ارسال کنید

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط mslotani نمایش پست ها
    چه خبره اینجا , من اومدم دیدم یه عالمه آپدیت اومده ولی برای من هیچ خبری نیست از بچه های 2010 تا چه ماهی اومده ؟
    خودتان مطالعه کنید بهتره چون هم خوشحال شاید بشید و هم متعجب گرچه برا ی من برای بار 2 آپدیت آمده

نقل قول نوشته اصلی توسط پاشا نمایش پست ها
    من قبلا داده بودم و برایم در آپدیت نخواسته پول پرداخت کنم ولی شما اگه چنین درخواستی را داشتید رسیدتان را همراه آپدیت لیست کنید و ارسال کنید
    شما دمشق بودید و به بانک پرداخت کردید ، ما که استانبول رفتیم با مانی ادر دادیم و تو نامه فایل نامبر فدرال برامون زده که :
    This correspondence also acknowledges receipt of your payment dated 10 Jan 2012 in the amount of 1,040.00 Canadian dollars
    درسته دیگه ؟ هزینه فدرال و لندینگ فی برای یک نفر می شه 1040 دلار ؟
    living and studying on Montreal

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط cody نمایش پست ها
    شما دمشق بودید و به بانک پرداخت کردید ، ما که استانبول رفتیم با مانی ادر دادیم و تو نامه فایل نامبر فدرال برامون زده که :
    This correspondence also acknowledges receipt of your payment dated 10 Jan 2012 in the amount of 1,040.00 Canadian dollars
    درسته دیگه ؟ هزینه فدرال و لندینگ فی برای یک نفر می شه 1040 دلار ؟
    دقیقا همان کافیه

نقل قول نوشته اصلی توسط lawless نمایش پست ها
    من متوجه نشدم ! یعنی تو نامه آپدیت نوشته بلیط نگیرید و کارتون رو هم ترک نکنید؟؟!! جدی؟؟؟؟؟؟ ( آخه من هنوز نامه نگرفتم )
    منظورشون چیه ؟ اگه بخوان تا آخر 2013 کلی ویزا بدن ، این مسائل چه ربطی به اونا داره؟! ( مگه میخوان 10 سال دیگه کار کنند که اینا رو گفتن؟)
    واقعا متوجه نمیشم ، اگه میشه راهنمایی کنید که واقعا اینا رو نوشتن؟
    مرسی....
    بله اینونوشته.اگر به صفحه 1322 مراجعه کنید هست.
    Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary. You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.
    ‍‍F.Federal:8 jun 2010
    Medical :18 jul 2013
    P.R : 21 sep 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    electronic

نقل قول نوشته اصلی توسط پاشا نمایش پست ها
    ببنید حدس شما می توانه درست باشه یا نه ولی پرونده امثال من فرق اساسی داره با یک فایل فدرال 36 ماهه با 1 فایل زیز 1 سال گرچه دلیلی بر عدم ویزا گرفتن پرونده های زیر 1 سال نیست ولی پرونده ما داره ترشی میشه رسما
    بزودی در ماه های اتی عملکرد سفارت روشن میشه
    ناراحتی من هم از وضعیت 2010 ای هاست ، اگر آنکارا برای امثال ما که 8 ماه پیش آپ دیت فرستادیم هیچ کاری انجام نداده باشه و پاریس تازه شروع به جمع آوری اطلاعات کرده واقعا اوضاع خراب شده و تا آخر سال شاید اتفاقی بیوفته. دیگه هیچ روزنه شادی نمونده

نقل قول نوشته اصلی توسط lawless نمایش پست ها
    من متوجه نشدم ! یعنی تو نامه آپدیت نوشته بلیط نگیرید و کارتون رو هم ترک نکنید؟؟!! جدی؟؟؟؟؟؟ ( آخه من هنوز نامه نگرفتم )
    منظورشون چیه ؟ اگه بخوان تا آخر 2013 کلی ویزا بدن ، این مسائل چه ربطی به اونا داره؟! ( مگه میخوان 10 سال دیگه کار کنند که اینا رو گفتن؟)
    واقعا متوجه نمیشم ، اگه میشه راهنمایی کنید که واقعا اینا رو نوشتن؟
    مرسی....
    فقط یک اطلاع رسانی رسمیه ، منظورشون اینه که وارد پروسه دریافت ویزا نشدید و باید بیشتر صبر کنید حالا این بیشتر می تونه 4 ماه باشه می تونه دوسال باشه موقع csq هم به من یه نامه دادن که این توش نوشته شده بود.
    living and studying on Montreal

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط leilaashhadi نمایش پست ها
    بله اینونوشته.اگر به صفحه 1322 مراجعه کنید هست.
    Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary. You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application.
    این یک جمله تیپ هست که عملا برای پرونده ما ایرانیها داره به واقعیت می پیونده

نقل قول نوشته اصلی توسط imdastyar نمایش پست ها
    دوستان لطفا در خبر رسانی دریافت آپدیت از پاریس یا آنکارا رو مشخص کنید.
    همینطور رشته. مرسی
    با عرض تبریک خدمت تمام کسانی که آپدیت دارند می گیرند.
    imdastyar درست می گن . لطفاً بگید آپدیت از پاریس آمده براتون و یا آنکارا؟

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط neela نمایش پست ها
    با عرض تبریک خدمت تمام کسانی که آپدیت دارند می گیرند.
    imdastyar درست می گن . لطفاً بگید آپدیت از پاریس آمده براتون و یا آنکارا؟
    اپدیت ها همه از پاریس هست اصلا به قیافه آنکار میاد تازگیها حرکتی کرده باشه؟ واقعا پرونده امثال منو آنکارا خراب کرد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)